Dodaj do ulubionych

zakazac wodstoku

IP: *.air.net.pl / 80.50.10.* 30.07.04, 09:36
powinno sie natychmiast zabronic wodstoku!!!!!!!kazdy rodzic puszczajacy tam
dziecko powinien zobaczyc co sie dzieje ,jak sie ruchaja mlode dziweczyny to
skandal,wrocilem wlasnie z melanżu po polu namiotowym na wodstoku i jestem w
szoku !!!mlode siksy oferuja swoje cialo za 20 zl zeby miec sie za co napic
albo nacpac to prawdziwy skandal! ,jak niewierzycie to jedzcie zobaczyc a
nie pierdolcie mi tu zaraz ze glupoty gadam
Obserwuj wątek
    • ant777 Re: zakazac wodstoku 30.07.04, 11:56
      ale zrobiłeś reklamę woodstokowi :)
      seks za 20 zł? teraz będą tam walić tłumy spragnionych taniego seksu.
      • Gość: młodzieńcy Re: zakazac wodstoku IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.04, 12:18
        zastanawialismy się z kolegami czy jechać na ten woodstock.Ale tylko ze względu
        na tani seks jedziemy tam jeszcze dzisiaj cała czwórką starym maluchem.
        Poruchać to samo zdrowie.
        • Gość: ted Re: zakazac wodstoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 18:13
          Mam 54 lata ale też się zabieram tyko nie wiem czy mają czytniki do kart
          kredytowych?
          Bo gotówke to ktoś może skroic
      • Gość: Wioletta Re: zakazac wodstoku IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.04, 12:45
        Ja z koleżanką jedziemy na Woodstock stracić cnoty.Czas najwyższy bo mamy już
        po 16 lat.A jeżeli przy okazji można jeszce na tym zarobić to OK.
    • Gość: andy Re: zakazac wodstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 13:00
      A poruchałeś sobie chociaż? Czy tylko graba Ci pozstała na widok młodych
      panienek? Myślisz żę gdzie indziej się nie pusczają? Tylko Ciebie na codzień
      stara nie puszcza na imprezy....
      • Gość: andy sucz Re: zakazac wodstoku IP: *.air.net.pl / 80.50.10.* 30.07.04, 13:12
        Gość portalu: andy napisał(a):

> A poruchałeś sobie chociaż? Czy tylko graba Ci pozstała na widok młodych
        > panienek? Myślisz żę gdzie indziej się nie pusczają? Tylko Ciebie na codzień
        > stara nie puszcza na imprezy....
        ja znam swoja wartosc ,jakbym byla taka dziwka jak ty to bym sie puszczala
        szmato
        • Gość: Wiola Oj Andy,Andy IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.04, 15:43
          Te najbardziej uważające się za święte,zostają w końcu największymi szmatami.I
          czuję,że ty się do nich zaliczasz.A twoją wartość można tylko ocenić w agencji
          towarzyskiej.Pewnie nie miała byś za dużego wzięcia.Wiola
          • Gość: wiola sucz Re: Oj Andy,Andy IP: *.air.net.pl / 80.50.10.* 30.07.04, 16:03
            jestes dziwka jak i twoja stara
            • Gość: ted Re: Oj Andy,Andy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 18:15
              I po co od razu obraza . Trochę luzu
              • Gość: Bartok Re: Oj Andy,Andy IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.04, 19:20
                > I po co od razu obraza . Trochę luzu

Wlasnie zdecydowanie popieram! Wyluzujcie!! Przystanek i tak sie odbedzie! No a
                z tymi dziewczynami co sie puszczaja za 20 zeta to juz ich sparawa. Jezeli ktos
                nie uzywa mozgu i pieprzy sie na prawo i lewo to trudno. To jest jego wybor i
                nalezy to uszanowac!!
                Na Przystanek nie jade bo to nie moje klimaty ale nie mam nic przeciwko takiej
                imprezie. Byle tylko Kostrzyna nie zdemolowali! Mieszkancy i tak zarobia na tej
                imprezie!!
                Pozdrawiam z Kostrzyna!!
                • Gość: Hexen oi oi IP: *.gorzow.mm.pl 31.07.04, 11:49
                  Woodstock już się odbywa.
                  Kostrzyn nijak nie zdemolowany.
                  Żadnego masowego puszczania się nie zanotowano.
                  W wielotysięcznym tłumie znajdzie się wszystko. Jak ktoś usilnie szuka...
    • Gość: STARY WAPNIAK Re: zakazac wodstoku IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.04, 17:26
      Wróciłem z Woodstoku o 2 w nocy. Byłem 1-szy raz w życiu. To co tam widziałem
      to nic nowego. Na uroczystościach rodzinnych: weselach,komuniach św., stypach,
      imieninach,przyjęciach z okazji święceń kapłańskich itp,itd procent uczestników
      pijanych,awanturujących się,podszczypujących,obłapiających panie i odwrotnie
      jest podobny do tego jaki wystepuje na"woodstoku". Myślę nawet że przy tej
      ilośći uczestników jest mniej widoczny. Przewaga młodych par. Brak wyżelowanych
      GOGUSiÓW i PANIENEK z kolczykami w pępku. W stringach widziałem dwie dziewoje.
      Generalnie widać dość skromne ubiory. Kolor przeważający czarny ,koszulki
      (nie adidasy ...) po 10-20 zł. Palących papierosy bardzo mało. Myślę że dla
      niektórych osób jest to jedyny wypoczynek (???) tegorocznych wakacji.
      Dlatego proponuję: zamiast siedzieć jedż do Kostrzyna i sam przekonaj sie jak
      to jest z tą rozpustą.
      P.S. Czy tych Panienek za 20,- to nie widać na codzień.
      Ja mam już prawie 60 lat. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka