Gość: sluchacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 12:49 Najlepsza stacja w Gorzowie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NIE Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 09:06 Nie zgadzam się. są wkurzający Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rachu Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 08:00 Zgadzam się z NIE, że się nie zgadza. Kilka razy nastawiłem na tą stację i jak posłuchałem rozmów prowadzących z małolatami to mi się niedobrze zrobiło. Sztuczność na d sztucznościami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w życiu Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 08:24 paskudztwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwaz Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.04, 12:09 a słuchał ktoś teraz rano ? Jakiś nowy poranek jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 07:46 no jest, prowadzi on i ona. On jest ok. ona - gdyby nie hihotała jak koń i mniej się odzywała też byłaby ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NICK Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE IP: *.gorzow.mm.pl 28.01.05, 00:13 RADIO DLA MALOLATOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:57 nudy,nudy jeszcze raz nudy piosenki w ciagu 8 godz leca po 4 razy kazda nudy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 17:17 Ten ON zdaje mi sie zaczynal kiedys w zielonogorskim Indexie... Ten slogan ESKI "Numer 1 w Twoim miescie" to wogole nie prawda. Jest to przecietne radio dla malolatow i dodatkowo sztuczne. Wkrotce w Gorzowie bedzie slychac rowniez Radiostacje na 98,4 i wtedy bedzie mozna porownac. Dodam, ze wg mnie zarowno ESKA i Radiostacja reprezentuja soba naprawde niski poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emkael Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE IP: *.gorzow.mm.pl 12.02.05, 21:24 No popatrzcie Państwo! A jak kiedyś napisałem w artykule, że to radio, które nie zmusza do zbyt dużego wysiłku intelektualnego, to ówczesny dyrektor - później dyrektor w Ziemi Gorzowskiej chciał mnie pobić! A tu proszę - słuchacze sami wybierają! Tak w w ogóle, to nie ma co w tym mieście słuchać. A ogólnopolskie radia - rmf czy zetka też już na psy zeszły. Ja osobiście słucham internetowych rozgłośni radiowych. Radiosfer - kanał OLD. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
bodymen Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE 03.08.05, 12:49 tylko dodam, że radio ESKA jest lokalne tylko w Warszawie, Łodzi, Śląsku, Krakowie, Poznaniu, Wrocławiu i Gdańsku (Hit). Wszystkie pozostałe Eski transmitują program z Warszawy, robiony specjalnie dla pozostałych małych "Esek" tj. Gorżów, Z. Góra i inna "Kozia Wólka". Wchodzą tylko lokalne serwisy inf. (o ile można je takimi nazwać) i reklamy i niektóre jingle z częstotliwością. To może robić wrażenie, że jest to stacja lokalna. A to bujda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś