Dodaj do ulubionych

RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 12:49
Najlepsza stacja w Gorzowie!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: NIE Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 09:06
      Nie zgadzam się. są wkurzający
      • Gość: Rachu Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 08:00
        Zgadzam się z NIE, że się nie zgadza. Kilka razy nastawiłem na tą stację i jak
        posłuchałem rozmów prowadzących z małolatami to mi się niedobrze zrobiło.
        Sztuczność na d sztucznościami.
    • Gość: w życiu Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 08:24
      paskudztwo
      • Gość: kwaz Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.04, 12:09
        a słuchał ktoś teraz rano ? Jakiś nowy poranek jest.
    • Gość: ha Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 07:46
      no jest, prowadzi on i ona. On jest ok. ona - gdyby nie hihotała jak koń i
      mniej się odzywała też byłaby ok.
      • Gość: NICK Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE IP: *.gorzow.mm.pl 28.01.05, 00:13
        RADIO DLA MALOLATOW
    • Gość: alfa Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:57
      nudy,nudy jeszcze raz nudy piosenki w ciagu 8 godz leca po 4 razy kazda nudy
      • Gość: Daniel Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 17:17
        Ten ON zdaje mi sie zaczynal kiedys w zielonogorskim Indexie...
        Ten slogan ESKI "Numer 1 w Twoim miescie" to wogole nie prawda. Jest to
        przecietne radio dla malolatow i dodatkowo sztuczne. Wkrotce w Gorzowie bedzie
        slychac rowniez Radiostacje na 98,4 i wtedy bedzie mozna porownac.
        Dodam, ze wg mnie zarowno ESKA i Radiostacja reprezentuja soba naprawde niski
        poziom...
        • Gość: emkael Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE IP: *.gorzow.mm.pl 12.02.05, 21:24
          No popatrzcie Państwo! A jak kiedyś napisałem w artykule, że to radio, które nie zmusza do zbyt dużego wysiłku intelektualnego, to ówczesny dyrektor - później dyrektor w Ziemi Gorzowskiej chciał mnie pobić! A tu proszę - słuchacze sami wybierają!
          Tak w w ogóle, to nie ma co w tym mieście słuchać. A ogólnopolskie radia - rmf czy zetka też już na psy zeszły.
          Ja osobiście słucham internetowych rozgłośni radiowych. Radiosfer - kanał OLD. Polecam!
          • bodymen Re: RADIO ESKA NR 1 W GORZOWIE 03.08.05, 12:49
            tylko dodam, że radio ESKA jest lokalne tylko w Warszawie, Łodzi, Śląsku,
            Krakowie, Poznaniu, Wrocławiu i Gdańsku (Hit). Wszystkie pozostałe Eski
            transmitują program z Warszawy, robiony specjalnie dla pozostałych małych "Esek"
            tj. Gorżów, Z. Góra i inna "Kozia Wólka". Wchodzą tylko lokalne serwisy inf. (o
            ile można je takimi nazwać) i reklamy i niektóre jingle z częstotliwością. To
            może robić wrażenie, że jest to stacja lokalna. A to bujda!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka