Dodaj do ulubionych

KTO ZNANY JEST W GW PEDOFILEM?

IP: *.air.net.pl / 80.50.10.* 30.07.04, 23:36
Ciekawi mnie czy ktos ze znanych osobistosci w gorzowie jest
pedofilem ,podobno sa tacy w gorozwie ,kto cos wie niech sie wpisuje!!!
zobaczymy o kim bedzie najwiec moze wowczas sie ktos nim zainteresuje
Obserwuj wątek
    • miss_dronio Re: KTO ZNANY JEST W GW PEDOFILEM? 30.07.04, 23:58
      Dobry wątek dla tych, którzy kogoś nie lubią i chcą załatwić z nim jakieś
      porachunki. I niekoniecznie musi to byc pedofil...
      • Gość: Bernard Re: KTO ZNANY JEST W GW PEDOFILEM? IP: *.ed.shawcable.net 31.07.04, 06:29
        Hey miss dronio,
        Madrosc przemawia przez Ciebie...
        Ta propozycja to nic innego jak glupia prymitywna prowokacja..

Ciekaw jestem co by ten (przepraszam) skurwysyn powiedzial, gdyby go
        nieslusznie a publicznie posadzili...
        Glupota na tym forum nie zna granic!!!
        Pozdrawiam
        • Gość: miś Re: KTO ZNANY JEST W GW PEDOFILEM? IP: *.air.net.pl / 80.50.10.* 31.07.04, 09:11
          bernard wychodzi na to ze ty wsadzasz lape gdzie nietrzeba
        • Gość: antyben Re: KTO ZNANY JEST W GW PEDOFILEM? IP: *.gorzow.mm.pl 01.08.04, 11:32
          Gość portalu: Bernard napisał(a):
          > Glupota na tym forum nie zna granic!!!

Aha, to ty, Benek też jednym z nich. To dlatego spieprzyłeś w te zimne lody?
          Gorący temat parzy, co?
    • Gość: ???? Re: KTO ZNANY JEST W GW PEDOFILEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 02:08
      A co? Szukasz kontaktow z podobnymi sobie?
      • Gość: zielonogórzanin Re: KTO ZNANY JEST W GW PEDOFILEM? IP: *.ztpnet.pl 31.07.04, 09:18
        A ja słyszałem ,że co drugi w goszufku....
        • Gość: XXX Re: KTO ZNANY JEST W GW PEDOFILEM? IP: *.gorzow.mm.pl 31.07.04, 09:34
          to jeszcze nic w jabolowym grodzie co pierwszy jest pedofilem.A bernard tez
          jest bo go ciagle swedzi fajfus.
    • Gość: ciekawy Re: KTO ZNANY JEST W GW PEDOFILEM? IP: *.air.net.pl / 80.50.10.* 31.07.04, 09:37
      widac ze bernard sie zbulwersowal a to podejrzane !!!widac ze silna klika
      probuje bronic pedofili, ale i tak predzej czy pozniej wszysko wyjdzie na jaw,a
      wtedy kolesie spod celi dadza mu po zaworach i posiedzi na nodze od taboreta
      troszke jeden z drugim
      • Gość: ciekawy_2 Re: KTO ZNANY JEST W GW PEDOFILEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 12:09
        "...wtedy kolesie spod celi dadza mu po zaworach i posiedzi na nodze od
        taboreta troszke jeden z drugim..."

Widzę że temat masz "przećwiczony"? Jakie wrażenia? Pewnie do d..., ..... takie
        sobie?
        • Gość: ciekawy Re: KTO ZNANY JEST W GW PEDOFILEM? IP: *.air.net.pl / 80.50.10.* 31.07.04, 12:41
          Gość portalu: ciekawy_2 napisał(a):

> "...wtedy kolesie spod celi dadza mu po zaworach i posiedzi na nodze od
          > taboreta troszke jeden z drugim..."
          >
          > Widzę że temat masz "przećwiczony"? Jakie wrażenia? Pewnie do d..., .....
          takie
          >
          > sobie?
          a ty cwelu byles moja ciota pod cela i co niepamietasz jak ci czyscilem otwor?
    • Gość: zaniepokojony Re: CZY CIEKAWY POSZUKUJE KOLEGÓW ? IP: *.gorzow.mm.pl 31.07.04, 14:09
      Dociekliwość uczestnika forum budzi mój niepokuj ! Po co mu takie informacje?
      Może chce dołączyć do grupy o pedofilskich zainteresowaniach. Policja winna
      sprawdzić adres IP gościa zwanego CIEKAWYM !
      • Gość: buahaha Re: CZY CIEKAWY POSZUKUJE KOLEGÓW ? IP: *.air.net.pl / 80.50.10.* 31.07.04, 14:42
        Gość portalu: zaniepokojony napisał(a):

> Dociekliwość uczestnika forum budzi mój niepokuj ! Po co mu takie informacje?
        > Może chce dołączyć do grupy o pedofilskich zainteresowaniach. Policja winna
        > sprawdzić adres IP gościa zwanego CIEKAWYM
        wez ty sie lecz baranie
    • Gość: Precz W Gorzowie mieszkają CIEKAW ludzie :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 14:54
      Ciekawy to prostak, prymityw i ......... szkoda słów.
      • Gość: XXX Re: W Gorzowie mieszkają CIEKAW ludzie :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 15:22
        "...Ciekawy to prostak, prymityw ..."

Właśnie tacy najgorsi... i pisze że mial jakiegoś cwela w kryminale... to teraz
        pewnie sie ugania za dzieciakami... czym "skorupka" w kiciu nasiaknie tym na
        wolności się kieruje...
        • Gość: fdwqef Re: W Gorzowie mieszkają CIEKAW ludzie :-( IP: *.air.net.pl / 80.50.10.* 01.08.04, 11:45
          xxx ale bym cie wydymal
    • komendant_mo Re: KTO ZNANY JEST W GW PEDOFILEM? 01.08.04, 20:58
      kurwa jak ktos wie kto jest tym pedofilem pisac a niepierdolicie o huj wie czym
      barany!!!!nacie nazwiska to wymieniac a nie jakies pierdolenie o szopenie tu
      odchodzi
      • Gość: Azorek Re: KTO ZNANY JEST W GW PEDOFILEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 23:31
        Ciiiii!!! O tobie jeszcze nic nie mówia.....
      • hejdo Re: KTO ZNANY JEST W GW PEDOFILEM? 01.08.04, 23:37
        z tego co wiem to szopen byl normalny, nie byl pedofilem
    • hejdo Re: KTO ZNANY JEST W GW PEDOFILEM? 01.08.04, 23:40
      ja nie jestem znany i nie jestem pedofilem a nazwiska nie podam
      bo temat jest kurfa BEZ SENSU!!!
      • Gość: Maciek B Re: KTO ZNANY JEST W GW PEDOFILEM? IP: *.icpnet.pl 02.08.04, 03:11
        Tak, tak, POLICJAAAAAAAAAA, sprawdzić tego gnoja co zaczal te
        dyskusje!!!!!!!!!!!! Sprawdzić IP, wpisac do rejestru, komputer na parking
        odstawić, i tej reszcie co tu dyskutuje tak samo
    • Gość: brygada RR Re: KTO ZNANY JEST W GW PEDOFILEM? IP: *.icpnet.pl 02.08.04, 03:34
      Misiaczku, a ja cię juz znam (xyz), teraz rączki spod kołdry. I po co Ci to
      bylo????? Uwazaj na przyszlosc. I lepiej zadbaj o kompa ;-) zamiast pchac sie z
      lapami na forum. W twoim przypadku to jednak tylko glupota ale w przyszłosci
      najpierw pomyśl a potem pisz anie odwrotnie.
      • Gość: XXX Re: KTO ZNANY JEST W GW PEDOFILEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 03:50
        "...a potem pisz anie odwrotnie..."

Juz piszę: eina - i co dalej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka