Gość: Tomek IP: *.gorzow.mm.pl 01.10.04, 15:28 Przyznam szczerze, ze sprawa zaczyna mnie juz draznic. Nieudolnosc naszych politykow jest porazajaca, a tymczasem inni... www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_041001/prawo/prawo_a_9.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaaaaaa Re: KRS W GORZOWIE - CO W TEMACIE? IP: *.gorzow.mm.pl 01.10.04, 15:32 no przecież budują za grubą miejską kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: KRS W GORZOWIE - CO W TEMACIE? IP: *.gorzow.mm.pl 01.10.04, 15:37 Niezorientowanym lub chcacym rozdrapywac animozje gorzowsko-zielonogorskie dziekuje za udział w dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: KRS W GORZOWIE - CO W TEMACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 16:35 Przyznam szczerze, ze nie wiem o co Ci chodzi? Nadejdzie czas to i w Gorzowie powstanie KRS - albo w Zielonej Górze.... mnie to wali - ani zlotówki do moje kieszeni nie przyniesie...A do Twojej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Re: KRS W GORZOWIE - CO W TEMACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 16:55 Do 1.01.2005r. w sprawie nic nie drgnie. Dopiero po tej dacie pojawi suę szansa na KRS. Mianowicie od początku stycznia okręg Sądu Okręgowego w Gorzowie przejdzie do nowopowstającego obaszru aplecji szczecińskiej (Szczecin, Gorzów i chyba Koszalin). Obecnie sprawy gorzowskie są załatwiane w ZG, która pozostanie w granicach apelacji poznańskiej. Taka sytuacja, że wszyskie sprawy podlegają kontroli w ramach Sądu Apelacyjnego w Szczecinie, a gospodarcze i rejestrowe Sądu Apelacyjnego w Poznaniu nie będzie mogła długo trwać. Albo wszystko przejdzie do Szczecina, albo w Gorzowie wreszcie powstanie KRS i Wydział Gospodarczy w Sądzie Okręgowym (co idzie z pierwszym w parze, a samo w sobie jest nie mniej ważne). Trzeba poczekać do przyszłego roku i uzbroić się cierpliwość. Dodam tylko, że wieść gminna niesie, iż powstanie Wydziału Gospodarczego jest stosunkowo bliskie, a od tego już stosunkowo blisko do KRS. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: KRS W GORZOWIE - CO W TEMACIE? 14.10.04, 18:44 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Przyznam szczerze, ze sprawa zaczyna mnie juz draznic. W temacie KRS w modzie są obietnice. Kilka sezonów już trwa ta moda i tylko patrzeć jak się ta zaraza na inne dziedziny rozleje... Odpowiedz Link Zgłoś