Gość: kibic_SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:37 Kiedy głośne wybuchy zachwytu usłyszał nad pięknemi skokami Adama Małysza pewien polityk mruknął gdzieś na boku „Ja też zrobiłem kilka niezłych skoków.” Tadeusz Jarski Warszawa, 27/1/2005 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ragnar Re: "Do Tadeusza" IP: *.gorzow.mm.pl 01.02.05, 08:23 wierszyk pasuje do gorzowskiego środowiska władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siga Re: "Do Tadeusza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:43 Stołku, com tobie zawsze wierne składał śluby, Dziś kiedy na mnie przyszedł, czas najcięższej próby, Wiedz, że póki życia, póki tchu w piersiach starczy, Tyś mi najbliższy. Ja, o ciebie będę walczył. Wbrew mym oprawcom, wbrew niesytej wrogów chmarze, Co niepomna com miastu ofiarował w darze, Dziś szarpie mnie o jakieś kontrakty, przetargi O festyny, przekręty, głupich ludzi skargi, O łapówki, nepotyzm, o butelkę wódki, Bo czymże jest dla miasta przekręcik malutki, Jakiś głupi milionik, przyjaciół przysługa O którą dziś mnie wredna opozycja ruga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar siga super, prosimy o więcej! IP: *.gorzow.mm.pl 01.02.05, 15:21 Siga kolejny ekstra wierszyk. na czasie i super. prosimy o jeszcze i więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: siga super, prosimy o więcej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:18 Nieźle siga, nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: siga super, prosimy o więcej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:19 Przydałaby się jakaś oda dla Kędzierskiego, w końcu dzisiaj jego wielki dzień - obronił stołek. Odpowiedz Link Zgłoś