arwena 06.06.02, 17:25 ... gdzie on? echh kasiarze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja_gorzow Re: a taki piekny watek byl... 06.06.02, 17:34 Niestety, znalazły się w nim tresci, które mogły wprowadzić uzytkowników w błąd. Ponadto bezprawnie uzywano nicka-nazwiska i imienia redaktora GW. pozdrawiam i życzę przyjemnej dyskusji Redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: a taki piekny watek byl... 06.06.02, 17:38 sure ale 1) jest REAKCJA (nie do pomyslenia, wiele innych postow / watkow przechodzi bez echa) 2) moze idea warta rozwazenia (pomijajac botwinke)? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: a taki piekny watek byl... 06.06.02, 17:41 arwena napisał(a): > 1) jest REAKCJA (nie do pomyslenia, wiele innych postow / watkow przechodzi bez > echa) O to, to, Arweno (Arwenko?!?), ja też bardzo się ucieszyłem z bytności redakcji naszej drogiej na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: a taki piekny watek byl... 06.06.02, 17:39 redakcja_gorzow napisał(a): > Niestety, znalazły się w nim tresci, które mogły wprowadzić uzytkowników w błąd > . Ponadto bezprawnie > uzywano nicka-nazwiska i imienia redaktora GW. > pozdrawiam i życzę przyjemnej dyskusji > Redakcja No takiej redakcji to nie będziemy mieli za złe nawet drobnej cenzury, a wygląda na to, że i uzasadnienie w regulaminie forum jest. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: a taki piekny watek byl... 07.06.02, 07:57 Cienkie Bolki. Bez poczucia humoru. To, czy informacje zawarte w wątku były nieprawdziwe, zalezało tylko od Redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasniewski.aleksander Re: a taki piekny watek byl... 07.06.02, 12:44 redakcja_gorzow napisał(a): > bezprawnie uzywano nicka-nazwiska i imienia redaktora GW. > pozdrawiam i życzę przyjemnej dyskusji > Redakcja U nas w Kancelarii nawet przygotowujemy taki projekt ustawy chroniacej imię Redaktorów Gazety Wyborczej. To podszywanie też strasznie nas denerwuje. Fajna impreza się szykuje. Jeśli pozwolicie, wpadniemy tam z Adasiem, chciałbym zobaczyć swoje Ostatnie Mieszkanko. Przywiozę gołąbki, co je Jola zostawiła kiedyś w lodówce, jak jechała na Zjazd Socjaldemokratycznych Prezydentowych Dobroczynnych im. Olofa Palme i Mauno Koivisto. My, Gorzowianie, (nie licząc serca) musimy się endżojować. Ps. Arwena, czy mogę liczyć na wspólne nagie tańce o porannej rosie? Ja jestem noc czerwcowa, Królowa Jaśminowa Zapatrzcie się w moje ręce Wsłuchajcie się w śpiewny chód... Odpowiedz Link Zgłoś
bes-t Re: a taki piekny watek byl... 07.06.02, 21:19 redakcja_gorzow napisał(a): > Niestety, znalazły się w nim tresci, które mogły wprowadzić uzytkowników w błąd > . Ponadto bezprawnie > uzywano nicka-nazwiska i imienia redaktora GW. > pozdrawiam i życzę przyjemnej dyskusji > Redakcja Bezprawie, wprowadzenie w błąd, dobro użytkowników, imię redaktora... Tyle poważnych słów w jednym poście. Prawie afera międzynarodowa. Ja mam kilka innych słów: Kompletny Brak Poczucia Humoru. Więcej dystansu panie Paś - przede wszystkim do swojej osoby. PS Autorowi wątku gratuluję. Uśmiałem się po pachy. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: a taki piekny watek byl... 08.06.02, 13:23 bes-t napisał(a): > PS Autorowi wątku gratuluję. Uśmiałem się po pachy. Thx Odpowiedz Link Zgłoś
bes-t Re: a taki piekny watek byl... 08.06.02, 20:31 borys-krakow napisał(a): > bes-t napisał(a): > > > PS Autorowi wątku gratuluję. Uśmiałem się po pachy. > Thx Stawiałem 70 na Ciebie, 30 na Klina :))) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: a taki piekny watek byl... 09.06.02, 11:52 bes-t napisał(a): > Stawiałem 70 na Ciebie, 30 na Klina :))) Klin nie zadeklarowałby, że przyniesie beczkę piwa. Choć przypuszczam, że zadeklarował paluszki... Odpowiedz Link Zgłoś
bes-t Re: a taki piekny watek byl... 09.06.02, 13:08 borys-krakow napisał(a): > Choć przypuszczam, że zadeklarował paluszki... niekoniecznie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: a taki piekny watek byl... 10.06.02, 07:52 bes-t napisał(a): > niekoniecznie :)) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: a taki piekny watek byl... 07.06.02, 07:24 arwena napisał(a): > ... gdzie on? > echh kasiarze... Czy ktoś wtajemniczy agenta, bo nie wypada, żeby nie wiedział w czym rzecz ? Arwena, bądź człowiekiem i napisz o co w tym skasowanym wątku szło. Bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: a taki piekny watek byl... 07.06.02, 08:43 j24 napisał(a): > Czy ktoś wtajemniczy agenta Redakcja zaprosiła na bankiet. Miał się odbyć 13 czerwca, ale w trakcie dyskusji wątek został zdjęty przez inną redakcję. Na bankiecie miałeś m.in. wygłosić wykład o Strategii czegoś tam a Seb pokazać przezrocza. Klin stawiał piwo a Arwena i Ula zaszczyciły i zachwyciły nas obecnością w mini. Ale w Redakcji wywiązały się najpewniej ruch frakcyjne (frykcyjne). Prawdopodobnie sami chcą zjeść torta, co go ufundowała Agora. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Pytanie do Seba 07.06.02, 09:22 borys-krakow napisał(a): > Na bankiecie miałeś m.in. wygłosić wykład o Strategii czegoś tam a Seb pokazać > przezrocza. Seb masz gotowe te materiały (przezrocza)? No i musisz sobie załatwić przebranie, żeby nikt Cię czasem nie rozpoznał :) > Arwena i Ula zaszczyciły i zachwyciły nas obecnością w mini. No to będę się jednak upierał, żeby rzeczony bankiet doszedł był do skutku. Może to jednak ta prawdziwa redakcja forsowała ten projekt, a jakaś grupa hakerów (może nasłana przez konkurencję) zrobiła włam i go wycięła ? Jak można było... Odpowiedz Link Zgłoś
bes-t Re: Pytanie do Seba 08.06.02, 16:21 j24 napisał(a): > Seb masz gotowe te materiały (przezrocza)? > No i musisz sobie załatwić przebranie, żeby nikt Cię czasem nie rozpoznał :) Jasne! przebiorę się za pazia ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: a taki piekny watek byl... 07.06.02, 08:47 j24 napisał(a): > Arwena, bądź człowiekiem ruszylo mnie to, nie powiem! :)) na fatamorganie napisalam, ale tu borys ujal to zgrabniej. niestety przekrecajac nieco fakty. o mojej szacownej osobie w zaproszeniu tym nie bylo mowy. jestem z zielonej. zamiarowalam wkrecic sie na krzywy ryj. w spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: a taki piekny watek byl... 07.06.02, 08:50 arwena napisał(a): jestem z zielonej. zamiarowalam wkrecic sie na krzywy ryj. w spodniach. W spodniach Arwen nie wpuszczają do Gorzowa. Musiałabyś się rozebrać do naga na rogatkach. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: a taki piekny watek byl... 08.06.02, 09:39 borys-krakow napisał(a): > Musiałabyś się rozebrać do naga na rogatkach. i tanczyc na rosie? a poza tym jak sie czujecie? uwazacie sie za ludzi o mocnych nerwach? wole w zielonej szukac dobrej kawy wciaz - niestrudzenie i bez powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: a taki piekny watek byl... 08.06.02, 20:42 arwena napisał(a): > borys-krakow napisał(a): > > Musiałabyś się rozebrać do naga na rogatkach. > i tanczyc na rosie? > a poza tym jak sie czujecie? > uwazacie sie za ludzi o mocnych nerwach? > > wole w zielonej szukac dobrej kawy wciaz - niestrudzenie i bez powodzenia! > wiem ,że i tak nie odpiszesz ale kawę to w Gorzowie znajdziesz wspaniałą! pozdro ARWENĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Bankiet bis 10.06.02, 08:17 Skoro z aż takim odzewem spotkał się nieudany bankiet alternatywnej Redakcji, może zrobić bankiet, no, może dwa piwa z własnej kieszeni, bez udziału Redakcji? Można będzie jej do woli nawrzucać, nie patrząc na to, że wrzucający pozbawiony zostanie swojego kawałka tortu. W końcu czerwca będę chwilę w Landsberg. Ps. Seb, jeśli jesteś prezydentem Jędrzejczakiem i dlatego boisz się ujawnić tożsamości, możesz się przebrać za Siedmiu Krasnoludków. Albo Ojca Hamleta. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Bankiet bis 10.06.02, 08:48 borys-krakow napisał(a): > W końcu czerwca będę chwilę w Landsberg. > > Ps. Seb, jeśli jesteś prezydentem Jędrzejczakiem i dlatego boisz się ujawnić > tożsamości, możesz się przebrać za Siedmiu Krasnoludków. Albo Ojca Hamleta. No i Seb będziesz miał problem. Bo pójść by się chciało, a i pokazać oblicza by się nie chciało :) Odpowiedz Link Zgłoś
bes-t Re: Bankiet bis 10.06.02, 13:11 borys-krakow napisał(a): > Ps. Seb, jeśli jesteś prezydentem Jędrzejczakiem i dlatego boisz się ujawnić > tożsamości, możesz się przebrać za Siedmiu Krasnoludków. Albo Ojca Hamleta. j24 napisał (w wątku o ordynatorze): >Gdyby Blic podał to nazwisko musiałby się liczyć z poważnymi konsekwencjami. >Pan ordynator mógłby go podać o zniesławienie. Musiałby mieć dowody, a myślę, >że wiesz: zarówno branie jak i dawanie jest karalne.Pan ordynator natomiast >dowód by miał. Na forum cenię sobie przede wszystkim to, że moge bez problemu podać nazwisko ordynatora i nie bać się, że ktoś oskarży mnie o "pomawiane za pomocą środków masowego przekazu" (ileśtam kodeksu karnego). Tak będzie dopóki bes-t będzie bes- tem, a nie np. Zdzisławem Pomawialskim synem Eustachego i Zenobii, zam... Otwarte spotkanie może pozbawić mnie komfortu pisania tego co myślę. Przecież w Gorzówku wszyscy sie znają:) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Bankiet bis 10.06.02, 13:15 bes-t napisał(a): > Przecież w Gorzówku wszyscy sie znają:) Znają się, ale nie do końca. W wątku o Smoku Wawelskim popierdoliłeś nieco historię Wojtka. Wszyscy niby ją znają, ale nie do końca... Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Bankiet bis 10.06.02, 14:31 bes-t napisał(a): > Na forum cenię sobie przede wszystkim to, że moge bez problemu podać nazwisko > ordynatora i nie bać się, że ktoś oskarży mnie o "pomawiane za pomocą środków > masowego przekazu" (ileśtam kodeksu karnego). Chcesz popróbować? :) Myślę, że niedoceniasz zarówno poczytności tego forum jak i przeceniasz swoją anonimowość w sieci (szczególnie, że Gazeta ma wszystkie nasze IP). No chyba, że jedziesz po modemie z telefonu wojskowego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bes-t Re: Bankiet bis IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 21:17 blic napisał(a): > Chcesz popróbować? :) > Myślę, że niedoceniasz zarówno poczytności tego forum jak i przeceniasz swoją > anonimowość w sieci (szczególnie, że Gazeta ma wszystkie nasze IP). > No chyba, że jedziesz po modemie z telefonu wojskowego. :) To mój IP też mają??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Bankiet bis 10.06.02, 21:31 Gość portalu: bes-t napisał(a): > blic napisał(a): > > > Chcesz popróbować? :) > > Myślę, że niedoceniasz zarówno poczytności tego forum jak i przeceniasz sw > oją > > anonimowość w sieci (szczególnie, że Gazeta ma wszystkie nasze IP). > > No chyba, że jedziesz po modemie z telefonu wojskowego. :) > > To mój IP też mają??? > :))) >to jam mam,a Ty myślisz ,że oni nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blic Re: Bankiet bis IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 08:05 Gość portalu: bes-t napisał(a): > To mój IP też mają??? Ech, no przecież dynamiczny z 0-20 Cię nie chroni. Tepsa ma bilingi, wie kto kiedy, którędy. Tu nawet chyba nie trzeba nakazu prokuratorskiego, tylko policja z postępowaniem. Jeden telefon ordynatora do prokuratury i jesteś w sądzie następnego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
bes-t Re: Bankiet bis 11.06.02, 13:14 Gość portalu: Blic napisał(a): > Jeden telefon ordynatora do prokuratury i jesteś w sądzie następnego dnia. Ej! Siedzę w kraju i przeoczyłem jakieś zmiany w wymiarze sprawiedliwosci? Teraz to tak szybko idzie? Ach ten mundial... ;) Odpowiedz Link Zgłoś