Gość: Jacek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 18:52 Ponoć podczas obchodów Dni GORZOWA w Waszej metropolii świeciło pustkami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: Pustki w metropolii 10.06.02, 19:16 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Ponoć podczas obchodów Dni GORZOWA w Waszej metropolii świeciło pustkami spierdalaj! pozdrawiam hiro Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Pustki w metropolii 10.06.02, 19:17 Jacek-placek na oleju Mama mówi: oddal się w pokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Pustki w metropolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 19:44 Tata mówi: zajmij się jedzeniem obwarzanków Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Pustki w metropolii 10.06.02, 19:46 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Tata mówi: zajmij się jedzeniem obwarzanków no to stary słuchaj taty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Pustki w metropolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 19:46 To są fakty, a z nimi się nie dyskutuje. Byłem w tym czasie w Gorzowie. Miasto (metropolia) wyglądało jak wymarłe Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Pustki w metropolii 10.06.02, 19:53 Gość portalu: Jacek napisał(a): > To są fakty, a z nimi się nie dyskutuje. -no dobra! Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Pustki w metropolii 10.06.02, 20:25 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Byłem w tym czasie w Gorzowie. Miasto > (metropolia) wyglądało jak wymarłe. Ogólnie rzecz biorąc liczba osób na ulicach nagle nie zmalała. Nie chodziłeś czasem po poligonie? :)) My wiemy, że Dni Gorzowa były do bani, Ty, jak widać, też to zauważyłeś. Z jakim nastawieniem piszesz o 'fakcie', który jednak, nomen omen, miejsca nie miał? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Pustki w metropolii 10.06.02, 20:31 widać,że chodził po polgonie! :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Pustki w metropolii 10.06.02, 20:32 hiro napisał(a): > widać,że chodził po poligonie! > :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: Pustki w metropolii IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 20:41 o poligonie to zdaje się artysta Cwynar coś zawodził, można go było zaprosić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bes-t Re: Pustki w metropolii 10.06.02, 21:10 Gość portalu: wrc napisał(a): > To są fakty, a z nimi się nie dyskutuje. Byłem w tym czasie w Gorzowie. Miasto > (metropolia) wyglądało jak wymarłe Wruc-buc, co wstydzisz się swojego nicka? Gorzów nie po drodze z Zieląki do Wrocka więc nie przypierdalaj się o to co przeczytałeś w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Pustki w metropolii 11.06.02, 08:11 no prosze, wszysto co be jest jednoczesnie zielone! nie ma mozliwosci aby buc jakis byl bez zielonych korzeni! czy jakis fanklub marka tu dziala bez oficjalnej nazwy? Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Pustki w metropolii 11.06.02, 08:14 arwena napisał(a): > no prosze, wszysto co be jest jednoczesnie zielone! > czy jakis fanklub marka tu dziala bez oficjalnej nazwy? Jesteś dla mnie niesprawiedliwa! Urzędasy, bocheńszczyzna są "be", ale kilku sympatycznych zielonogórzan spotkałem na tym forum (jakieś 40%). Odpowiedz Link Zgłoś
bes-t Oj tam zaraz 11.06.02, 13:53 arwena napisał(a): > no prosze, wszysto co be jest jednoczesnie zielone! > nie ma mozliwosci aby buc jakis byl bez zielonych korzeni! Ostatnio odnoszę wrażenie, że jesteś przewrażliwona. W cytowanym poście brakowało jeszcze tylko twojego sakramentalnego pytania "czy mam tu jeszcze bywać czy nie?". Daj już z tym pokój. Lubię gdy się na mnie dąsasz, psioczysz, stroisz focha, itp. (to takie kobiece:) Ale czasami przekraczasz granice absurdu. Tak się składa, że mam podstawy przypuszczać, iż autor wątku to mój ulubieniec wrc, który swego czasu zostawił trochę błota na tym forum. Nie ja ponoszę winę za to, że ten idiota pochodzi akurat z Zieląki i że lubi dopieprzać się przy byle okazji do Gorzowa i Gorzowian w ogólności. Ale może masz rację, może to ja się mylę i jakiś zwyczajny, normalny Wrocławianin znalazł powód by udzielać się na forum ZG i wrzucić kamyk do forum GW. W takim przypadku zainteresowanego przepraszam i z cierpliwością czekam na ciąg dalszy interesującego wywodu nt. miasta Gorzowa. Arweno! Apeluję do Twojego zdrowego rozsądku. Wbrew temu co piszesz - nie pałam niechęcią do wszystkiego co zielone. Mam wielu znajomych w Zielące i często tam bywam. Nie uważam także, aby zdecydowana większość Zielonogórzan była tępą, pazerną masą czyhającą tylko, gdzie by tu zabrać jakiś ważny urząd Gorzówkowi. Jednak nawet Twój największy sprzeciw nie powstrzyma mnie przed pisaniem o tym co uważam za stosowne napisać odnośnie niektórych działań CZĘŚCI WĄSKIEJ GRUPY URZĘDNIKÓW I CZĘŚĆI ŚRODOWISK OPINIOTWÓRCZYCH MIASTA ZIELONA GÓRA. Tylko tyle. Celownik mojej krytyki jest nastawiony bardzo precyzyjnie - zapewniam Cię. Dlaczego Ty odbierasz to jako atak na siebie - nie wiem. Nie zamierzam też odpuścić sobie radochy odpowiedzenia bucowi, który usiłuje nas (bywalców forum GW) przy byle okazji obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Oj tam zaraz 11.06.02, 15:33 eeeee no - bomba seb! bes-t napisał(a): > Ostatnio odnoszę wrażenie, że jesteś przewrażliwona. W cytowanym poście brakowa > ło jeszcze tylko twojego sakramentalnego pytania "czy mam tu jeszcze bywać czy > nie?". Daj już z tym pokój. no bez przegiec. przewrazliwiona - nie przypuszczam (ale w koncu uwazam sie za kobiete!) i z tym sakramentalnym tez nie tego. mozesz mnie zacytowac? bylo ze dwa razy moze i to nie ostatnio. wiec sie staram. > Lubię gdy się na mnie dąsasz, psioczysz, stroisz focha, itp. dobry gust! > Tak się składa, że mam podstawy przypuszczać, iż autor wątku to mój ulubieniec > wrc, który swego czasu zostawił trochę błota na tym forum. jesli uwazasz ze to wrc to ok. ale naprawde sporo na tym forum tekstow (natykam sie na marka, wiem ze sa tez autorstwa innych, lecz nie bardzo zapamietuje kogo, marka tak z przyzwyczajenia i uwielbienia pamietam) tekstow po prostu negujacych zielone w kazdej postaci. powyzszy twoj post tak wlasnie odebralam. janka (jacka?) widze chyba po raz pierwszy (drugi?) tutaj > Arweno! Apeluję do Twojego zdrowego rozsądku. teraz dales po calosci! nie przeslyszalam sie aby??? > Wbrew temu co piszesz - nie pałam niechęcią do wszystkiego co zielone. ok > Jednak nawet Twój największy sprzeciw nie powstrzyma mnie przed pisaniem o tym > co uważam za stosowne napisać odnośnie niektórych działań CZĘŚCI WĄSKIEJ GRUPY > URZĘDNIKÓW I CZĘŚĆI ŚRODOWISK OPINIOTWÓRCZYCH MIASTA ZIELONA GÓRA. Tylko tyle. no to kul > Dlaczego Ty odbierasz to jako atak na siebie - nie wiem. aaa teraz to ja nie wiem czemu tak uwazasz! nie dopuszczam mysli, ze ktos mialby mnie krytykowac!! pozdrowka pospieszne Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Oj tam zaraz 13.06.02, 12:35 jak widzisz seb - milosniku UZI - odpowiedzialam natentychmiast! prosze kamien z wody odwolac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RURA Re: Pustki w metropolii IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 14:26 Gorzów to żadna metropolia, chyba, że w skali powiatu. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Zielona RURA ? 11.06.02, 14:39 Gość portalu: RURA napisał(a): > Gorzów to żadna metropolia, chyba, że w skali powiatu. Słuchaj RURA, ja tu swoich ziomków do przyjaznego traktowania Wielopolski namawiam, a wsioku zasmarkany, wpierdalasz się z takimi tekstami. Wrzucić Ci dłuższą wstawkę na Twoim podwórku ? A możeś zielony poznaniak, albo po prostu dymu synku Ci się chce narobić ? Odpowiedz Link Zgłoś