Gość: Bernard IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 25.03.05, 01:44 Zeszlej nocy temperatura spadla do -28.9C... Na jutro zapowiadaja +4C Sniegu po uszy plus 15 cm... Wiosna. czy to ty???? Pozrawiam PS. A mnie sie marza tulipany... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Parujace drogi... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 26.03.05, 01:12 Jadac wczesnym rankiem droga prowadzaca przez prerie mialem okazje zaobserwowac nieslychanie interesujace zjawisko... Temparatura byla okolo -10C i wlasnie wstalo slonce... Piekny poranek... Wschodzace zlonce grzalo juz jednak wystarczajaco mocno by spowodowac intensywne parowanie wilgoci z powierzchni drogi... Wokolo bialo...jedynie czarny, intensywnie parujacy asfalt... Trwalo to moze z pol godziny...Mysle ze widowisko skonczylo sie wraz z wilgocia na drodze... Czy ktos mial cos podobnego okazje zaobserwowac?? Pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Parujace drogi... IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.05, 04:07 w gorzowie w związku z drogami zaobserwowano wyparowanie pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Parujace drogi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 00:03 Czy ktos mial cos podobnego okazje zaobserwowac?? Alez Bernard!!! Nikt!!!!! Bóg specjalnie dla ciebie stworzył takie efekty... reszta to slepcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Parujace drogi... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 27.03.05, 00:09 Hey Yeti, Na to wychodzi.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Parujace drogi... 27.03.05, 11:25 Hej, Bernard, witam Świątecznie :-) Zapewne nie miałeś pod ręką cyfraka, by fotki zrobić? Nie widziałam podobnego zjawiska, gdyż o wschodzie słońca zazwyczaj smacznie chrapię ;-) Wesołego zajączka :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: Parujace drogi... IP: *.gorzow.mm.pl 27.03.05, 11:55 Z tego co zauwazylem przed swietami wyparowalo mi z kieszeni sporo kasy. Nie przejmuje sie wprawdzie bardzo poniewaz zapowiadaja opady i w kieszeni znowu bedzie jakby wiecej " cieczy". Pozdrawiam Was wszystkich swiatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Parujace drogi... 27.03.05, 12:39 Gość portalu: Scott1 napisał(a): > Z tego co zauwazylem przed swietami wyparowalo mi z kieszeni sporo kasy No patrz Pan, to epidemia jakaś... ;-) Miłego dnia Scott1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: Parujace drogi... IP: *.gorzow.mm.pl 27.03.05, 13:21 Dzieki Gorzowianko ale po tym swiatecznym sniadanku wcale nie jes mi lzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Parujace drogi... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 27.03.05, 15:07 Hey Scott, Wniosek: Sniadanko bylo obfite.... Moze ciut za obfite??? Pozdrawiam swieconkowato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Parujace drogi... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 27.03.05, 15:53 Hey gorzowianka, Masz racje... Zawsze to samo pytanie: Gdzie ta cholerna kamera kedy jej potrzebujesz... Zjawisko rzeczywiscie interesujace i malownicze... Podobnie jak blyskawice podczas opadow sniegu... Ktos na kanale pogody wyjasnial... Jakis cieply front gora...a zimne powietrze dolem... a Jedrzejczak bokiem... Nie dbam o to... Kiedy snieg pada i blyskawice oswietlaja niebo: Ja dziwie sie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: Parujace drogi... IP: *.gorzow.mm.pl 27.03.05, 22:38 Dolem , gora, bokiem . Mam nadzieje, ze mowisz Bernardzie caly czas o pogodzie. Z Gorzowianka Wam jakos dobrze idzie z tymi podtekstami. Zartobliwie Was pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Parujace drogi... 27.03.05, 22:44 Gość portalu: Scott1 napisał(a): > Dolem , gora, bokiem . Mam nadzieje, ze mowisz Bernardzie caly czas o > pogodzie. Z Gorzowianka Wam jakos dobrze idzie z tymi podtekstami. > Zartobliwie Was pozdrawiam. Hihihi, Scott1, mówią, że głodnemu chleb na myśli... ja o pogodzie... a Wy? ;-) Pozdrawiam cieplutko, wiosennie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Parujace drogi... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 28.03.05, 00:00 Hey Scott, Ja tam panie mowie o pogodzie... A o czym mysle... to zupelnie inna sprawa... Popzdrawiam wiosnowato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: Parujace drogi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 00:17 Hey Bernard!Zyczę Ci osobiście wszystkiego dobrego.Wiosna tuz ,tuż,myślę że ogólnie jest dobrze na forum . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Parujace drogi... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 28.03.05, 01:30 Hey swingpop, Masz oczywiscie racje... Ogolnie na forum jest dobrze... Zycze wesolych i rodzinnych swiat. Baw sie dobrze... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś