Gość: Jola IP: *.evrtwa1.dsl-verizon.net 31.03.05, 07:07 Ciesze sie, ze sa ludzie z pasja na swiecie - oby takich wiecej. Ale zeby tak sie stalo nalezy tych ludzi "opisywac", dziekuje wiec za "pozytywny" artykul! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cleon jakby co-pomogę-w imię starych czasów w MRU 31.03.05, 09:45 w miarę moich skromnych możliwości zawsze mogę pomóc, czy to kupując wszelkie wydawnictwa, czy (jakby było trzeba) wysyłając "cegiełkę" na jakiś cel. I trzymam kciuki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: jakby co-pomogę-w imię starych czasów w MRU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 15:52 Pomoc wszelaka w zakresie skladu - DTP - skanowania i obróki skanów... Dajcie jakis namiar - to pogadamy o szczegółach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczciwość... Pomoc? IP: *.magma-net.pl 31.03.05, 19:17 Byli tacy co pomagali, a potem zostali olani... Uczciwość??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytan38 Re: Pani sołtys z pałacu IP: *.gorzow.mm.pl 01.04.05, 10:45 Czytając o pani,sołtys,z Boryszyna ,pomyślałem są jeszcze ludzie,którzy swoją siłą woli,charakterem,coś mogą zrobić ,dla środowiska,w którym żyją,ale czy wystarczy jej sił,gdy wszyscy odwrucą się od niej,mam namyśli i mieszkańców i władze gminne,życzę pani Ani dużo zdrowia,samo zaparcia,pomyślności w realizacji wszystkich pomysłów,Brawo..Brawo.. Odpowiedz Link Zgłoś