Gość: koko IP: 217.97.234.* 10.09.01, 07:48 Macie rację moje działania są śmieszne i bez sensu.Przepraszam za wszystko.koko P.S. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów a w szczególności Arwenę,KGB,suchego2,kokoszkę,Marka P.,Irka. :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena Re: Odchodzę z forum. 10.09.01, 08:48 hej koko nie odchodz - spodobalo mi sie bycie twoja muza :))))))) nie przejmuj sie gadaniem innych - sam wiesz co jest ok a co nie, wazne aby byc w zgodzie z samym soba ja mam nadzieje w kazdym razie ze bedziemy jeszcze mieli okazje pogadac :))))) pozdr a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spy NIe odchodz!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 09:17 :-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokoszka Nie pozwalam ! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 14:04 :) Nic z tego, Koko, nie masz pozwolenia do opuszczenia naszej ekipy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. Re: Odchodzę z forum. IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 22:19 Koko, już się za Tobą stęskniłem. Nie wygłupiaj się, czekamy na Twój następny post. ... Arwena też Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Odchodzę z forum. 10.09.01, 22:23 jasne koko - z niewieloma osobami tutaj da sie porzadnie pogadac :P Odpowiedz Link Zgłoś