klin! 16.07.02, 10:00 Coś chyba nie najlepiej wyszliśmy na zmianie forów. Czy może tylko u mnie tak się zacina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aborys Re: Forum rumorum 16.07.02, 10:04 Zdecydowanie chodzi źle. Z tymi nowymi zabawkami i normalnym chodzeniem byłoby miło. Może się dotrze, ale teraz wręcz zniechęca do wchodzenia tu. Beznadziejna ta Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Forum rumorum 16.07.02, 10:12 aborys napisał: > Może się dotrze, ale teraz wręcz zniechęca do wchodzenia tu. Fakt. Wczoraj zabrakło mi cierpliwości. Ale za to poczta się otwiera bez hasła! Niewiarygodne... Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Forum rumorum 16.07.02, 10:19 ... do poczty bez dodatkowego logowania, ale sam fakt zalogowania niczego jeszcze nie gwarantuje, bo wywala mnie raz na kwadrans. Wyborcza jest beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka Re: Forum rumorum 16.07.02, 10:23 Mnie tez wyrzuca. Wkurzajace to, ale na razie wstrzymuję się z ostateczną oceną forum na portalu gazeta.pl PS. jestem przekonany ze z FJ I lepiej chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka Re: Forum rumorum 16.07.02, 10:30 Jak to było w konopielce�. ~~Chodzi diabeł po tym swiecie i ulepsza, ulepsza, krowy latac beda, chłop z chłopem, baba z babą.... Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Forum rumorum 16.07.02, 11:42 aborys napisał: > teraz wręcz zniechęca do wchodzenia tu. Dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Forum rumorum 16.07.02, 14:51 No jak tam, odblokowało się na dobre? Następnym razem wrócę najwcześniej następnego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Forum rumorum 16.07.02, 15:50 Żeby było śmieszniej powyższy wpis Blica na głównej stronie Gorzowa datowany jest na godzinę 21 cośtam. A jest teraz 15,48 Tracem cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś