Dodaj do ulubionych

Uzależnienia

22.02.06, 13:21
Fakt... pora założyć nowy wątek
Mam na myśli nasze "uzależnienie" (można czytać-przyzwyczajenie) od kompa, netu.
Obserwuj wątek
    • aski68 Re: Uzależnienia 22.02.06, 13:30
      Zacznę :)
      Kompy i net w jakiś tam sposób towarzyszy mi i w domi i w pracy.
      Uzaleznieniem mysle tego nazwać nie mogę :)
      Najwięcej czasu spędzamy przy kompue włąśnie zimą, potem gdy już wiosna i lato
      znacznie mniej. Nie przesiaduję nocy przy kompie ... już :):)
      • be.em Re: Uzależnienia 22.02.06, 13:34
        a potrafisz zatracić się w jakiejś grze i wsatć sprzed kompa grubo po północy?
        • aski68 Re: Uzależnienia 22.02.06, 13:38
          Jak nie miałem netu to owszem... ale zawsze jak byłem sam w domku :) teraz
          raczej nie... nie pamietam takiego przypadku.
          Na ogół gdy wszyscy są w domku to komp jest wyłączony, nie jest naważniejszy,
          jeśli o to pytasz :)
        • Gość: Bronek Ja nie potrafię zatracić sie w grze ale IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 13:40
          zdarzało mi się zaczynać wieczorem miłą rozmowę na czacie a kończyć ją rano.
          Oczywiście cały czas na czacie :))
          • aski68 Re: Ja nie potrafię zatracić sie w grze ale 22.02.06, 13:44
            Ja byłem dwa razy na czacie Zawsze mnie osłabiał :):)
            Raz przez 3 min :):)
            Drugi raz przez 6 godzin i znajomośc trwa już 1,5 roku :)
            • be.em Re: Ja nie potrafię zatracić sie w grze ale 22.02.06, 13:48
              ja przez czata o maly wlos za mąż nie wyszłam:)))) 2,5 roku czatowaliśmy sobie:)
              ale gry mnie dobijają. nie czuję bluesa wcale...
              • aski68 Re: Ja nie potrafię zatracić sie w grze ale 22.02.06, 13:54
                Niezły czat :):):):)

Mnie czat zawsze osłabiał, jak patrzyłem o czym i jak tam się rozmawia to
                stwierdziłem, że to nie to miejsce :)
                • be.em Re: Ja nie potrafię zatracić sie w grze ale 22.02.06, 13:56
                  eee.. aski ja mówię o czacie, za jego poczatków, gdzie mozna było spotkac
                  naprawdę fajnych ludzi, nie małolaty piszące o seksie:) teraz nawet nie wiem o
                  czym się czatuje:)
                  • aski68 Re: Ja nie potrafię zatracić sie w grze ale 22.02.06, 14:00
                    Moja znajoma mówi to samo :):)
                    Jak już z kimś poczatuje to po godzinie chce ... bara bara :)
                    • Gość: Bronek To moze jest nadpobudliwa ;))) Mi nasza rozmowa IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:03
                      już przypomina czat. I zobaczcie jak długo już trwa :))))
                      • aski68 Re: To moze jest nadpobudliwa ;))) Mi nasza rozmo 22.02.06, 14:05
                        nadpobudliwa ? ... hm... zapytam przy okazjii ;)
                        Ale myślę, że raczej normalna
                        • Gość: Bronek No wiesz , skoro godzina czatowania napełnia IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:06
                          ją chęcią do barabara to pewnie jej mąż codziennie każe jej czatować ;))))
                      • be.em Re: To moze jest nadpobudliwa ;))) Mi nasza rozmo 22.02.06, 14:07
                        nadpobudliwa? a spróbuj się teraz pojawić na czacie, zaraz cię obskoczą z
                        pytaniem w jakiej pozycji, ile w biuście, jakie nosisz gacie i czy wibrator to
                        twój wróg... :)))) nie sposób nie myśleć:) w każdym razie jak się tak porobiło
                        ja się zmyłam:)

a nasza dyskusja fakt przypomina dobry, dawny czat:)
              • mamrota Re: Ja nie potrafię zatracić sie w grze ale 11.06.06, 23:20
                Właśnie spędzam pzred kompem koleja godzine. Mam prośbe do be.em, zeby odezwała
                się do mnie - mamrota@gazeta.pl.
                • aski68 ale stary wątek :)) 12.06.06, 00:01
                  poczytałem sobie :))) go
                  • be.em Re: ale stary wątek :)) 12.06.06, 07:08
                    fajnie było, co..? :)))
                    • aski68 Re: ale stary wątek :)) 12.06.06, 07:24
                      było ? przecież to czas przeszły ... nadal jest :))
                      • be.em Re: ale stary wątek :)) 12.06.06, 07:35
                        ale rzadziej:)
                • be.em odezwałam się 12.06.06, 07:57
                  :)))
                  • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 07:59
                    a tak :)))
                    i znowu słusznie :))
                    • be.em Re: odezwałam się 12.06.06, 08:02
                      słuszność to moje drugie imię;)))
                      • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 08:04
                        be.em "słuszna" :):) nawet fajnie brzmi :))
                        • be.em Re: odezwałam się 12.06.06, 08:05
                          ojej.. :))
                          • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 08:07
                            :))))) ano :)))
                            • be.em Re: odezwałam się 12.06.06, 08:08
                              jak myślisz..? będzie randka, czy porada? :))
                              • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 08:10
                                a co za róznica :)))
                                • be.em Re: odezwałam się 12.06.06, 08:11
                                  cholera zasadnicza!!! do randki trza gotowa być: depilacja, koronki, fryzjer -
                                  koszty!! za poradę pobierasz talarki - przychody:)))
                                  • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 08:17
                                    no tak... nie pomyślałem o koronkach.... na pierwszej randce :)))
                                    • be.em Re: odezwałam się 12.06.06, 08:18
                                      trzeba zrobić dobre wrażenie, na drugiej już bawełna od ruskich:)
                                      • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 08:19
                                        WIEDZIAŁEM :):):)
                                        zawsze tak samo :):):):):)
                                        • be.em Re: odezwałam się 12.06.06, 08:20
                                          baby są straszne, co nie..? :))) na szczęścei ja jestem kobietą:)) więc całę
                                          życie koronki debilka jedna noszę:)
                                          • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 08:22
                                            trzeba być gotową :)))) nigdy człowiek nie wie co się przytrafi :))
                                            • be.em Re: odezwałam się 12.06.06, 08:22
                                              też racja:) gorzej z depilacją, ale co tam:) nogi zawsze idą na bok:)
                                              • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 08:23
                                                nie zawsze....to zależy... od punktu widzenia :)))))))
                                                • be.em Re: odezwałam się 12.06.06, 08:24
                                                  no fakt...ale w każdym bądź razie nie są przedmiotem momentów kulminacyjnych:))
                                                  • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 08:27
                                                    Ojjjjjjjj nie :)))) nie są ;)
                                                  • be.em Re: odezwałam się 12.06.06, 08:29
                                                    dobrze, że przynajmniej w jednym kobieta z mężczyzną zawsze się zgodzi;)
                                                  • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 08:31
                                                    ojjjjjjjj tam , jeszcze kilka rzeczy by się znalazło :))
                                                  • be.em Re: odezwałam się 12.06.06, 08:35
                                                    he, he.. wymieniaj:)
                                                  • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 08:36
                                                    a to pewnie podchwytliwe pytanie ?! :):):):)
                                                  • be.em Re: odezwałam się 12.06.06, 08:37
                                                    erotyczne... :)))
                                                  • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 08:38
                                                    no tak... intonacji głosu nie słyszałem :)) i wyrazu oczu :)
                                                  • be.em Re: odezwałam się 12.06.06, 08:39
                                                    ....uważaj... :)))
                                                  • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 08:40
                                                    na oczy ? intonację ? czy słowa ? :))))
                                                  • be.em Re: odezwałam się 12.06.06, 08:41
                                                    na to, żeby nam się status zwiazkowy nie zmienił:)
                                                  • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 08:43
                                                    renegocajacja paktu stabilizacyjnego ? :):):):)
                                                  • be.em Re: odezwałam się 12.06.06, 08:43
                                                    chyba za późno:)
                                                  • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 08:46
                                                    nie zmiania się przecież zasad gry w jej trakcie :)
                                                  • be.em Re: odezwałam się 12.06.06, 08:47
                                                    eee... w miłości, jak na wojnie wszytskie chwyty dozwolone:)

ha! boisz się maleńki... he, he.. :))))
                                                  • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 08:48
                                                    czy ja wiem...
                                                    wolę czas pokoju :) i miłości :)))
                                                  • be.em Re: odezwałam się 12.06.06, 08:50
                                                    racja:)
                                                  • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 08:51
                                                    druga kawa umysł rozjaśnia :)
                                                  • be.em Re: odezwałam się 12.06.06, 08:53
                                                    wrodzony intelekt, wiek i niewątpliwa klasa potrafią zatrzymać szarżujące
                                                    hormony na krok przed szlabanem;)
                                                  • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 08:59
                                                    ten wiek to bym nie przeceniał :))))
                                                    ale reszta ok :)
                                                  • be.em Re: odezwałam się 12.06.06, 09:01
                                                    he, he... :) starszy jesteś to i się mądrkujesz tutaj;)
                                                  • aski68 Re: odezwałam się 12.06.06, 09:02
                                                    na codzień jestem miły :))))
                                                    tak mówią sąsiadzi :))))
                                                    drzwi przytrzymam, ukłonię się :))
          • be.em Bronku 22.02.06, 13:58
            ..nie lepiej na żywo? przy kawie?
            • aski68 Re: Bronku 22.02.06, 14:03
              Pewnie i tak... net to taka namiastka, bezpiczna oaza, anonimowość...
              Nie ma w tym nic złego... o ile net nie zastępje całego świata.
            • Gość: Bronek Pewnie, że lepiej ale przecież nie umówię się IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:05
              na kawę z pierwszą lepszą babeczką z czata ;) W końcu jestem facetem z
              zasadami ;)))

p.s.
              Kawy też bywały. Jak przeszliśmy etap kwalifikacyjny ;))) w postaci rozmowy.
              • aski68 Re: Pewnie, że lepiej ale przecież nie umówię się 22.02.06, 14:06
                Znam takich co twerdzą, że zasady sa po to by je łamac ;)
                • Gość: Bronek No dobra przyznam się: IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:07
                  kilka razy złamałem ;)
                  • be.em Re: No dobra przyznam się: 22.02.06, 14:08
                    wiedziałam:)
                    • Gość: Bronek Co takiego? Kawa to jeszcze nie grzech ;))) IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:10
                      • be.em Re: Co takiego? Kawa to jeszcze nie grzech ;))) 22.02.06, 14:12
                        może być kawa i "kawa" skoro jesteś TAKI facet, nie wierzę, ze panny z netu
                        odpuściłyby sobie "kawę" :))))
                        • Gość: Bronek TAKI tzn. jaki? :))) 158 cm nie działa na kobiety IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:16
                          tak aby od razu kawę zamieniały na "kawę" ;)))))
                          • be.em Re: TAKI tzn. jaki? :))) 158 cm nie działa na kob 22.02.06, 14:26
                            no z zasadami:) na kobiety działa błysk w oku, nie wzrost, brzuch czy łysina:)
                            • Gość: Bronek Hmm, czyli to dlateg? Zawsze się zastanawiałem IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:31
                              co we mnie takiego jest. :)))
                              • be.em Re: Hmm, czyli to dlateg? Zawsze się zastanawiałe 22.02.06, 14:33
                                no widzisz, a trza było w lustro spojrzeć:)
                                • Gość: Bronek Patrzyłem ale jak porównałem do Brad'a Pit'a to IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:36
                                  zawsze wynik był minusowy ;)))) Już szybciej do Bruce'a Willis'a ;)))))))))))))
                                  • aski68 Re: Patrzyłem ale jak porównałem do Brad'a Pit'a 22.02.06, 14:37
                                    na początku filmu "Szklana Pułapka " czy pod koniec ? :):):):)
                                    • Gość: Bronek Trudne pytania zadajesz :)) IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:39
                                      Na początku jego kariery, no może nie na samym początku. Bo on mimo wszystko
                                      starszy ode mnie ;))))))

Ty wolisz Brada czy Bruca, a może Bogusia Lindę?
                                      • aski68 Re: Trudne pytania zadajesz :)) 22.02.06, 14:42
                                        Nie koniecznie któregoś z nich...chociaż tak... jeśli juz to konkretne filmy.
                                        a nie aktorów
                                  • be.em Re: Patrzyłem ale jak porównałem do Brad'a Pit'a 22.02.06, 14:41
                                    błagam Cię... nie pisz mi takich rzeczy, bo zacznę się zachowywać ja koleżanka
                                    askiego:)
                                    • Gość: Bronek I co ci gwiazdorzy robią z kobietami. Ja IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:43
                                      myślałem, że to tylko nastolatki tak reagują :)))
                                      • be.em Re: I co ci gwiazdorzy robią z kobietami. Ja 22.02.06, 14:46
                                        Ty mnie Bronku nie rozbrajaj:) Brad owszem slodki (Joe Black obejrzałam chyba z
                                        6 razy ale to dla sceny milosnej), ale Bruce... to moj ulubiony aktor!!!!! I
                                        właśnie on mimo upływu lat ma to coś w oku (renata b. się jednak kłania) tak
                                        jak sean oconnery:)
                                        • Gość: Bronek No to już jesteś moja ;)) Wystarczy jedno IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:48
                                          spojrzenie i kilka słów po amerykańsku ;)))))
                                          • be.em Re: No to już jesteś moja ;)) Wystarczy jedno 22.02.06, 14:49
                                            eee... jeszcze byś musiał kogoś zlać po ryju:) tak dla zasady:)
                                            • Gość: Bronek Czyli lubisz agresywnie? IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:52
                                              • be.em Re: Czyli lubisz agresywnie? 22.02.06, 14:54
                                                a tam zaraz agresywnie:) lubię czuć się pewnie, czy to źle? lubię jak facet
                                                dobrze prowadzi samochód nie jak ciapa, lubię jak nie kuli uszu, gdy pani w
                                                urzędzie na niego furknie, lubię wiedzieć, że przy nim nic mi się nie stanie.
                                                • Gość: Bronek Ale tak od razu lać po buzi? To niebezpieczne IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:55
                                                  można komuś krzywdę zrobić.
                                                  • aski68 Re: Ale tak od razu lać po buzi? 22.02.06, 14:57
                                                    Ale jak pani w urzędzie fuknie , to co ? :):):):)
                                                  • be.em Re: Ale tak od razu lać po buzi? 22.02.06, 15:00
                                                    stanowczo, ale inteligentnie odpowiedzieć tak, zeby zatraciła mowę na chwilę:)
                                                    ja nienawidzę pyskówek w urzędach i rzadko wyłazi ze mnie baba ale czasami
                                                    cisnienie mi tak pulsuje, że nie daję rady:) na szczęscie IQ mam wysokie i
                                                    wsytarczy jeden komentarz:) na ogól.
                                                  • Gość: Bronek Sharone Ston czy doda? IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:01
                                                  • be.em Re: Sharone Ston czy doda? 22.02.06, 15:04
                                                    niewielka pomiędzy nimi róznica - pośrodku, okragła cyferka:)
                                                    nie wyczułeś odrazu?
                                                    :)))
                                                  • Gość: Bronek Czyli mensa to jednak jedyne miejsce IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:07
                                                    gdzie możesz szukać faceta z odpowiednim IQ?
                                                  • be.em Re: Czyli mensa to jednak jedyne miejsce 22.02.06, 15:08
                                                    nudno tam:)))
                                                  • Gość: Bronek No to Ci nie zazdroszczę, Geniusze bardzo IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:09
                                                    krótko żyją ;)))
                                                  • be.em Re: No to Ci nie zazdroszczę, Geniusze bardzo 22.02.06, 15:11
                                                    nie żartuj, naprawdę? tak poważnie nigdy nie mierzyłam:) ale to się czuje, jak
                                                    stan błogosławiony:)
                                                  • Gość: Bronek Tak , podobno całe życie staje przed oczami. IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:12
                                                  • aski68 Re: Tak , podobno całe życie staje przed oczami. 22.02.06, 15:13
                                                    i widzi się światełko :)
                                                  • Gość: Bronek Zapaloną gromicę. IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:14
                                                  • be.em Re: Tak , podobno całe życie staje przed oczami. 22.02.06, 15:18
                                                    życie po życiu, to już nie moje klimaty:)
                                                  • Gość: Bronek :) a jakie klimaty są twoje? IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:20
                                                  • be.em Re: :) a jakie klimaty są twoje? 22.02.06, 15:22
                                                    4 AD, znasz?
                                                  • aski68 Re: :) a jakie klimaty są twoje? 22.02.06, 15:23
                                                    Ojjj nie :)

be.em napisała:
                                                    4 AD, znasz?
                                                  • be.em Re: :) a jakie klimaty są twoje? 22.02.06, 15:25
                                                    a warto:)
                                                  • aski68 Re: :) a jakie klimaty są twoje? 22.02.06, 15:26
                                                    Jakiaś podpowiedź ? :)
                                                  • be.em Re: :) a jakie klimaty są twoje? 22.02.06, 15:29
                                                    wrzuć na google - samo się wyświetli:)
                                                  • aski68 Re: :) a jakie klimaty są twoje? 22.02.06, 15:33
                                                    Dead Can Dance, jest SUPER :)
                                                  • be.em Re: :) a jakie klimaty są twoje? 22.02.06, 15:34
                                                    a widzisz.... :)))
                                                  • Gość: Bronek No to wtedy inna sprawa :)) można lać ;)) IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:00
                                                    A tak serio, czasami zdarzają sie takie panie nawet panowie. Ale jakoś sobie z
                                                    nimi radzę, zwykle rozstajemy się uśmiechnięci, choć bywa, że wcześniej jest
                                                    krótkie spięcie. Na szczęście tylko krótkie. Chyba mam dar przekonywania. :)
                                                  • be.em Re: No to wtedy inna sprawa :)) można lać ;)) 22.02.06, 15:01
                                                    No to już mamy dwa cudy: Ty i ja:))))
                                                  • aski68 Re: No to wtedy inna sprawa :)) można lać ;)) 22.02.06, 15:03
                                                    Mam dokładnie to samo :)
                                                    A może jest tak, że panie w urzędach łagodnieją na widok uśmiechniętych panów ?:):)
                                                    Nigdy jakoś nie miałem spięć w urzędach, wręcz przeciwnie, a jak już pójdziesz z
                                                    dzieckiem :):) sukces gwarantowany :):):):)
                                                  • be.em Re: No to wtedy inna sprawa :)) można lać ;)) 22.02.06, 15:05
                                                    z dzieckiem nie będzie problemu, gorzej z twarzą mężczyzny - nie dam rady,
                                                    nawet gdybym się starała:)))
                                                  • Gość: Bronek Ja czasami miewam, nie lubię slamazarnych IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:05
                                                    urzedasów. Najgorzej mnie wkurza jak podchodzę do okienka i muszę poczekać aż
                                                    Pani/Pan przeżuje do końca drugie śniadanie.
                                                  • be.em Re: Ja czasami miewam, nie lubię slamazarnych 22.02.06, 15:07
                                                    albo skończy gadac z drugą panią:)
                                                  • aski68 Re: Ja czasami miewam, nie lubię slamazarnych 22.02.06, 15:08
                                                    albo ktoś inny ma potrzebną piczątkę a go nie ma :):)
                                                    Oto Plaska właśnie :)
                                                  • be.em Re: Ja czasami miewam, nie lubię slamazarnych 22.02.06, 15:09
                                                    zobacz aski ile wątków nowych mozna stworzyć:) szkoad, ze tylko my gadamy:)
                                                  • aski68 Re: Ja czasami miewam, nie lubię slamazarnych 22.02.06, 15:09
                                                    Może inni pracują :):):):):):)
                                                  • Gość: Bronek Albo przyśle ponaglenie do zapłaty IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:08
                                                    podatku którego nie trzeba płacić :)))) Tak też bywa.
                                                  • be.em Re: Ale tak od razu lać po buzi? To niebezpieczne 22.02.06, 14:58
                                                    jak wolisz, możesz potupać nogami - jeśli zadziała - super:)
                                                  • aski68 Re: Ale tak od razu lać po buzi? To niebezpieczne 22.02.06, 14:59
                                                    Póki co to ani nie tupałem ani nie fukałem :)
                                                    Nie musiałem i obym nie musiał
                                        • aski68 Re: I co ci gwiazdorzy robią z kobietami. Ja 22.02.06, 14:50
                                          Jakbym słuchał żony gdy mówi o Jeremy Irons ... ach ten błysk :):):)
                                          • be.em Re: I co ci gwiazdorzy robią z kobietami. Ja 22.02.06, 14:52
                                            Jeremy... też calkiem, calkiem:)
                                            Jak widać ja i zona askiego potwierdzamy że błysk się liczy najbardziej:)
                                    • aski68 Re: Patrzyłem ale jak porównałem do Brad'a Pit'a 22.02.06, 14:43
                                      ciekawe jakby to wygladało ?:):)
              • be.em Re: Pewnie, że lepiej ale przecież nie umówię się 22.02.06, 14:07
                no i jak w realu? pelne rozczarowanie czy ślubne plany? :))))
                • Gość: Bronek Większość znajomości jakie nawiązałem w taki IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:09
                  sposób trwała dośc długo (kilka lat) niektóre nawet do dziś.
                  • be.em Re: Większość znajomości jakie nawiązałem w taki 22.02.06, 14:12
                    czy ty jesteś księdzem Bronku? :))) przyjaźń z kilkoma kobietami? do dziś? :)))
                    • Gość: Bronek No nie z kilkoma na raz :)) poza tym to tylko IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:18
                      dobre znajomości a nie przyjaźń. Czasmi ja im w czymś pomogę czasami one mi.
                      Fakt mężczyzn raczej nie poznaję przez net.
                      • aski68 Re: No nie z kilkoma na raz :)) poza tym to tylko 22.02.06, 14:20
                        Kolejny fajny temat :)
                        Przyjaźń kobieco-męska :)
                        • Gość: Bronek Ostatnio amerykanie nawet nadali jej nazwę IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:22
                          fucking friend :))) Tylko nie wiem dlaczego fucking.
                          • be.em Re: Ostatnio amerykanie nawet nadali jej nazwę 22.02.06, 14:27
                            fakt Bronku... ja też nie wiem;)
      • be.em Re: Uzależnienia 22.02.06, 13:49
        moje uzależnienie to niestety telefon komórkowy - bez niego ani rusz:)
        • aski68 Re: Uzależnienia 22.02.06, 13:51
          Długo nie mialem komóki... ale było fajnie :)
          Ale teraz... cieżko by było
          • be.em Re: Uzależnienia 22.02.06, 14:08
            i jeszcze TVN 24 :(
            • aski68 Re: Uzależnienia 22.02.06, 14:10
              CO ? :):))
              choć lepsze to niż M jak M :):):)

be.em napisała:
              i jeszcze TVN 24 :(

• be.em Re: Uzależnienia 22.02.06, 14:11
                ano właśnie... brzęczy mi na okrągło:) a w aucie ciągle informacje - nie lubię
                być w niewiedzy co się w świecie dzieje:)
                • Gość: Bronek A ja nie lubię długo gadać przez tel. ucho IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:15
                  mnie zawsze boli :)) TVN 24 nie lubię , wole serwisy internetowe. Internet
                  pozwala mi na pełną swobodę. Dzieki niemu mogę pracować w wannie albo na plaży.
                  Być może to jest uzależnienie, ale dające mi dużo swobody. Oby więcej takich
                  uzależnień.
                  • be.em Re: A ja nie lubię długo gadać przez tel. ucho 22.02.06, 14:51
                    ja nie gadam, ja go nosze przy sobie, zeby mieć poczucie bezpieczeństwa i
                    kontaktu z najblizszymi.
                    • Gość: Bronek No to ja też noszę ;))) i nigdy nie mogę wygadać IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:53
                      wszystkich bezpłatnych minut. Może po prostu jestem małomówny.
                      • be.em Re: No to ja też noszę ;))) i nigdy nie mogę wyga 22.02.06, 14:54
                        no... to widać od wczoraj;)))))
                    • aski68 Re: A ja nie lubię długo gadać przez tel. ucho 22.02.06, 14:56
                      Ja gadam gdy muszę :)
                      Rozumiem Twoje poczucie bezpieczeństwa i kontaktu.
                      Zresztą bardzo się przydaje tel. zwłaszcza w drodze
                • aski68 Re: Uzależnienia 22.02.06, 14:15
                  Ja lubię niewiedzę :)
                  Po co się...hm.. denerwować (delikatnie mówiąc)
                  Oglądam pogodę przed jakimś wyjazdem.
                  Informacje.. owszem , ale bez szłu :)
    • aski68 Re: Uzależnienia 22.02.06, 14:16
      Moim uzależnieniem z którym ciagle walczę sa papierosy :(
      • Gość: Bronek Ciesz się że nie kobiety ;)) to dopiero kosztowny IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 14:20
        nałóg i nie zawsze służy zdrowiu ;))))))))))))))
      • be.em Re: Uzależnienia 22.02.06, 14:29
        ja rzuciłam:)
        • aski68 Re: Uzależnienia 22.02.06, 14:31
          Zazdroszczę :)
          ja ostatnią bitwę przegrałem po miesiącu :(
          ale się nie poddaję :)
    • be.em no muszę się przynać: 22.02.06, 14:30
      czekolada... ale gorzka:)
      • aski68 Re: no muszę się przynać: 22.02.06, 14:32
        Lubię najbardziej gorzką :)
        Rok temu rzuciłem całkiem słodycze, piwo... ale musiałem kupić nowe spodnie :):)
        • be.em Re: no muszę się przynać: 22.02.06, 14:34
          słodycze rozumiem, ale piwo;)))
          • aski68 Re: no muszę się przynać: 22.02.06, 14:36
            Tak mnie jakoś wtedy naszło :):):):)
    • be.em dobra chlopaki 22.02.06, 15:31
      zaraz sie okaże że się znamy ze szkoly. pisac mi tu co konczyli od podtstawówki
      począwszy:)
      • Gość: Bronek Tyle tego było że już sam nie pamiętam ;))) IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:33
        • be.em Re: Tyle tego było że już sam nie pamiętam ;))) 22.02.06, 15:34
          Bronku skup się.. podstawówki nie pamiętasz? Ja SP 3 Zielona Góra
          • Gość: Bronek SP 3 to gdzie to ? IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:35
            Ja SP 17 ale to strasznie dawne czasy :))
            • be.em Re: SP 3 to gdzie to ? 22.02.06, 15:38
              przy amfiteatrze:) a 17?
              • be.em srednia? 22.02.06, 15:38

• Gość: Bronek Jeden z moich fachów to budowlaniec i to IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:40
                  była właśnie średnia.
                  • be.em Re: Jeden z moich fachów to budowlaniec i to 22.02.06, 15:40
                    to pewnie matmy Cię uczyła mama mojego ex:)))
                    • be.em Re: Jeden z moich fachów to budowlaniec i to 22.02.06, 15:41
                      ja LO3
                    • Gość: Bronek Facet mnie uczył matmy, ale jakaś babeczka IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:43
                      też wtedy uczyła, tylko w takim razie twój ex musiałby byc młodziutki ;)))
                      • aski68 Re: Facet mnie uczył matmy, ale jakaś babeczka 22.02.06, 15:44
                        Bo be.em-a jest młodziutka :)
                        • Gość: Bronek Ale facetów lubi dojrzałych :)))) IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:45
                          • aski68 Re: Ale facetów lubi dojrzałych :)))) 22.02.06, 15:46
                            To chyba normalne ? :):)
                            Kolezanki z klasy zawsze miały starszych chłopaków :):)
                            • be.em Re: Ale facetów lubi dojrzałych :)))) 22.02.06, 15:47
                              ja wolalam mlodszych:) wiek nie swiadczy o dojrzałości emocjonalnej
                        • be.em Re: Facet mnie uczył matmy, ale jakaś babeczka 22.02.06, 15:46
                          eee.... :((( ja jestem najlepszy rocznik na świecie:)
                      • be.em Re: Facet mnie uczył matmy, ale jakaś babeczka 22.02.06, 15:45
                        był starszy ode mnie:) co ty za rocznik jesteś? 80?
                        • Gość: Bronek Mój rocznik jest na obecną chwilę idealny ;)) IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:46
                          w 80 to już chodziłem do szkoły.
                          • be.em Re: Mój rocznik jest na obecną chwilę idealny ;)) 22.02.06, 15:47
                            78?
                            • Gość: Bronek Co ty takie niskie roczniki podajesz? :)))) IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:48
                              • Gość: Bronek Moment, masz na myśli rocznik szkolny? IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:48
                                • be.em Re: Moment, masz na myśli rocznik szkolny? 22.02.06, 15:49
                                  URODZENIA:)
                              • be.em Re: Co ty takie niskie roczniki podajesz? :)))) 22.02.06, 15:49
                                rany Bronek, nie zachowuj się jak zblazowana panna tylko strzelaj:)
                                • aski68 Re: Co ty takie niskie roczniki podajesz? :)))) 22.02.06, 15:49
                                  Mówimy o roku urodzenia czy roczniku auta ? :):):):)
                                  • Gość: Bronek Ciiiiii, bo zaraz zaczniemy mówić o przebiegu i IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:50
                                    dopiero będzie.
                                    • aski68 Re: Ciiiiii, bo zaraz zaczniemy mówić o przebiegu 22.02.06, 15:51
                                      No fakt :):):) nie pomyślałem :):)
                                    • be.em Re: Ciiiiii, bo zaraz zaczniemy mówić o przebiegu 22.02.06, 15:51
                                      ależ..to ciekawy temat:)
                                      • Gość: Bronek Mogę tylko powiedzieć że już dotarty ;)))) IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:52
                                        • aski68 Re: Mogę tylko powiedzieć że już dotarty ;)))) 22.02.06, 15:53
                                          To teraz uważaj na smarowanie :):):):)
                                          • Gość: Bronek Ale stan jeszcze idealny. :)))) IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:54
                                            • aski68 Re: Ale stan jeszcze idealny. :)))) 22.02.06, 15:55
                                              I to najważniejsze :):)
                                              Pamietaj by był błysk( czytaj-polerka) ;):):)):):)
                                              • Gość: Bronek Nie wszystko złoto co się błyszczy ;) ważne, że IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:56
                                                nic nie skrzypi.
                                      • aski68 Re: Ciiiiii, bo zaraz zaczniemy mówić o przebiegu 22.02.06, 15:52
                                        Wiedziałem :):)
                                • Gość: Bronek Re: Co ty takie niskie roczniki podajesz? :)))) IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:49
                                  73
                                  • be.em teraz wiem czemu się tak dobrze gada:) 22.02.06, 15:50
                                    73. kwiecień:)
                                    • Gość: Bronek :))) IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:51
              • Gość: Bronek 17 to ul. Staffa IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 15:39
          • aski68 Re: Tyle tego było że już sam nie pamiętam ;))) 22.02.06, 15:36
            Ze mną będzie "problem" :):)
            Jestem ... hm... nowym nabytkiem :):)
            • be.em Re: Tyle tego było że już sam nie pamiętam ;))) 22.02.06, 15:39
              to chociaż powiedz w jakeij branży pracujesz, bo może siedzimy za ścianą:)
              • aski68 Re: Tyle tego było że już sam nie pamiętam ;))) 22.02.06, 15:41
                BARDZO mało prawdopodobne :):)
                Nie pracuję w Zielonej :)
                • be.em Re: Tyle tego było że już sam nie pamiętam ;))) 22.02.06, 15:42
                  ufff... to mi ulżyło:) teraz możemy gadać dalej:)
                  • aski68 Re: Tyle tego było że już sam nie pamiętam ;))) 22.02.06, 15:45
                    możemy spokojnie , nawet gdyby była ta sciana :):)
                    • be.em koniec pracy rodacy 22.02.06, 16:01
                      czas do domu:) zupę gotować:)
                      • Gość: Bronek No do udanej zupy życzę i miłego popołudnia. IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 16:02
                        • be.em Re: No do udanej zupy życzę i miłego popołudnia. 22.02.06, 16:03
                          i wzajemnie:) mam na myśli zupę:)
                          • aski68 Re: No do udanej zupy życzę i miłego popołudnia. 22.02.06, 16:07
                            Miłego dnia wszystkim życzę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka