brunet_wieczorowa_pora 22.07.02, 19:37 napisz coś nowego przeczytał, bo zaczynam się niepokoić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brunet_wieczorowa_pora Re: blic, blic, odbiór 22.07.02, 22:48 blic, blic, odpowiedz, odbiór! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjan3 Re: blic, blic, odbiór 23.07.02, 15:30 Przejżałem sobie forum gorzowskie z ostatnich kilku dni i dziwię się, że żaden z jego uczestników nie zwrócił ci uwagi, że masz poważny problem z psyche. Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: blic, blic, odbiór 23.07.02, 15:45 maryjan3 napisał(a): > Przejżałem sobie forum gorzowskie z ostatnich kilku dni i dziwię się, że żaden > z jego uczestników nie zwrócił ci uwagi, że masz poważny problem z psyche. Daj spokoj, stary, brunet zaraz Ci odpisze, że zrobiłeś błąd ortograficzny i dorzuci stek wyzwisk. Ignorowanie go to naprawdę najlepszy sposób, zobacz, już biedak sam sobie odpisuje, taki jest zrozpaczony. Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: blic, blic, odbiór 23.07.02, 15:47 gtk napisał: > maryjan3 napisał(a): > > > Przejżałem sobie forum gorzowskie z ostatnich kilku dni i dziwię się, że > żaden > > z jego uczestników nie zwrócił ci uwagi, że masz poważny problem z psyche. > > Daj spokoj, stary, brunet zaraz Ci odpisze, że zrobiłeś błąd ortograficzny i > dorzuci stek wyzwisk. Ignorowanie go to naprawdę najlepszy sposób, zobacz, już > biedak sam sobie odpisuje, taki jest zrozpaczony. Ale mnie przejrzałeś koleś. Masz chyba podobne problemy, co? Odpowiedz Link Zgłoś