e_werty Re: Doradca... 30.08.05, 01:54 Zawsze wydawało mi sie że aby cos komus radzić trzeba miec wiedzę lub doswiadczenie... lub jedno i derugie... Czytam ze zdziwieniem ze Przemek Samociak był (jest?) doradca jakiegos viceministra (piata woda po... ale zawsze w nazwie ma "minister"!!!) No icóż ten młodzian potrafii doradzić? Jak oszukac? i nie ponieść konsekwencji? - no tutaj to moze dac wskazówkę - wystarczy mieć brata klechę... Ale tak nadłuższa metę to jakieś jajca... Może rdzil jakie dziwki w okolicy Sejmu są najlepsze? Bo sadząc z fotografi - ma doswiadczenie w zyciu birbanta - ta nalana alkoholowo twarz mówi za siebie - i zadne pudry tego nie przymaskuja... A te inne tytuły... Rzecznik Praw Beneficjenta ... to jakiś absurd... beneficjent to ktos kto zyskuje dochody od darczyńcy... a jezeli zyskuje to co ma tu do roboty rzecznik? może chodzi o obrone darczyńcow przed nachalnymi beneficjentami??? Cóż taki dupek może "doradzić" - może szampana "Dorado"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reds Re: Doradca...z Ciebie doradca jak zemnie zakonnic IP: *.gorzow.mm.pl 30.08.05, 14:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morek Re: Doradca...z Ciebie doradca jak zemnie zakonni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:31 ale to sa jakies wasze poszlaki, mowicie o jakims wiceministrze, czepiacie sie slow beneficjent... przeciez nic nie wiecie na ten temat, wasza wiedza jest abyt mala zeby siw wypowiadac - proponuje jakis wywiad z Przemkiem Samociakiem, a potem mozna go krytykowac, a tak yto nic nie wiadomo tak a kapelusza to kazdy bedzie mowil ze robicie to z zawisci jakiejs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reds Re: Doradca...z Ciebie doradca jak zemnie zakonni IP: *.gorzow.mm.pl 30.08.05, 15:49 morek ja nawet nie znam P samociakaa to się tyczyło do werty,w innej sprawie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resorak Do redsa-reksa,piwa czy czerwonego? IP: *.ztpnet.pl 30.08.05, 20:41 za dużo tego nickowego napoju wlałeś w siebie bo dziwnie bełkoczesz jednozdaniowo.Nie lepiej pospać a póżniej klepać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reds Re:RESORAK poproszę białą!!już wstałem!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 30.08.05, 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re:RESORAK poproszę białą!!już wstałem!!!!! 30.08.05, 21:20 "...poproszę białą..." trumnę?? z niej to raczej nie wstaniesz... Odpowiedz Link Zgłoś