Dodaj do ulubionych

prezenterka w TELETOPIE

IP: *.gorzow.mm.pl 19.09.05, 00:25
Jak widzę gdy na koniec Informacji Pani która je czyta robi jakieś autografy -
to powiem szczerze że żygać mi się chce.
Nie wiem co ona tam podpisuje - ale jestem przekonany że coś jej się we łbie
pokręciło.
Może to takie dodawanie sobie powagi, że niby to takie ważne zapowiedzi i
trzeba teraz je podpisać, bo już to odczytane - ALE DLA MNIE TO WIOCHA.
Taki sam kretyn prowadzi na TVN program "Uwaga" ( a moze "uwaga - kretyn !"
Pozdro - i nie bazgraj juz paniusiu na wizji tych autografów, pracuj nad
wizerunkiem i dykcją ale nie rób z siebie snoba...
Obserwuj wątek
    • Gość: kota Re: prezenterka w TELETOPIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:30
      nad wizerunkiem to jeszcze mozna samemu popracowac,ale dykcji to ucza
      specjalisci.watpie,czy szefostwo teletopu stac na fachowe szkolenia,skoro nie
      stac je na fachowych prezenterow i reporterow
    • Gość: obserwator RTV Re: prezenterka w TELETOPIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:26
      Pani w Teletopie lepiej żeby zajęła się czymś do czego będzie pasować . Ładne
      to dziewcze (choć to kwestia gustu) ale kamera za BOga jej nie akceptuje !!!!
      Mam wrażenie że pani spikerka myśli jednak coś zupełnie innego. Jedno jest
      pewne odkryciem sezonu w branży dziennikarskiej nie została .
      • Gość: miau Re: prezenterka w TELETOPIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:19
        Dziś ogladałam powtórkę ichnich wiadomości. No i co usłyszałam ? -
        "som", "będom","siĘ"ze straszliwie wyolbrzymioną końcóką. Matko jedyna,
        przecież to o pomstę do nieba woła! A gdzie redaktor naczelna? Toż to ona
        powinna czyuwać nad całością, a wczesniej zwrócic uwag pani z okienka, na czym -
        mniej więcej - polega prawidłowa wymowa...
        • Gość: mikrofalówka Re: prezenterka w TELETOPIE IP: *.gorzow.mm.pl 21.09.05, 20:48
          nie wiem ile w tym przypadku - alu już dziś Pani w Teletopie nie miała
          długopisu:)))))
          Dziękuję
          (Ps. No i jeszcze jedno widać DUŻY postęp w czytaniu - bo pierwsze kilka
          Fokusów to tragedia była)
          • Gość: miau bez długopisu i dykcji:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:50
            Ale jak Dorota Kurmin czytała, to, pomijając wizualne niewalory,samo czytanie
            było całkiem ok.
          • Gość: bezinteresowny Re: prezenterka w TELETOPIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 08:52
            Człowieku - co Ty komentujesz ! Ty nawet pisać po Polsku nie potrafisz . Widać
            jacy tu ludzie się obracają ( przepraszam jeśli kogoś obraziłem ). Sami nic nie
            osiągneli - a biorą się za oceny . Pozdrawiam Krzysztof L.
            • Gość: mikrofalówka Re: prezenterka w TELETOPIE IP: *.gorzow.mm.pl 23.09.05, 09:21
              Każdy ma prawo wypowiedzieć na forum, niezależnie od tego czy coś osiągnął czy
              nie.
              Do Krzysztofa L. - "po Polsku" piszemy "po polsku" - szczególnie już wtedy, gdy
              próbujemy napisać o kimś, iż nie zna podstawowach zasad pisowni.

• Gość: annaczar Re: prezenterka w TELETOPIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:50
                Po słowach "widać" i "przepraszam" proponuję jeszcze przecinki - taka podstawa
                polskiej interpunkcji. Tym bardziej proponuję komuś, kto ucieka się do
                argumentów o polskiej pisowni. Natomiast pani z Telewtopy jeszcze dużo brakuje.
                p.s. Krzysztofie L. - dlaczego tak zajadle bronisz pani prezenterki? Czy masz w
                tym swój interes?
    • ryba24 Re: prezenterka w TELETOPIE 27.12.05, 19:28
      Chyba pomyliłeś z TVP3, to tam p. Jolanta Urbanowicz ciągle coś parafuje. Też
      miśię zzygać chce. Pozdro
      Być może w TELETOPIE uważają , że w nibyprofesjonalnej telewizji tak się robi
      to taktrzeba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka