erk65 03.11.05, 13:05 widze, ze niektore ciekawe watki zostaly usuniete, byc moze slusznie bo zawieraly nazwiska osob itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alf Re: watki skasowane? IP: *.gorzow.mm.pl 05.11.05, 16:12 w szpitalu na dekerta malo ze panuje gronkowiec!!!!!!!!! ale nikt nic niewie albo niechca wiedziec !!!!!!! karaluch grasuja po oddzialach tak wyglada szpital w gorzowku!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: watki skasowane? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 16:15 no Kasia ma szczescie bo ja wrozka leczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
hirro tym forum opiekuje sie komuch z krwi i kości 09.12.05, 20:24 erk65 napisał: > widze, ze niektore ciekawe watki zostaly usuniete, byc moze slusznie bo > zawieraly nazwiska osob itd. -------koles ma to we krwwi! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: tym forum opiekuje sie komuch z krwi i kości 09.12.05, 21:44 Hiro jesteś podłym robakiem, który mnie obraża. Twój bełkot najlepiej świadczy o twoim poziomie intelektyalnym. Jesteś nikim. Nie ruszałem ciebie, to wiesz jak to jest z ... odchodem, nie ruszasz mniej śmierdzi. To jednak nie rozwiązanie, miejsce odchodów jest w kiblu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agave Re: tym forum opiekuje sie komuch z krwi i kości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 22:00 A ty marku dajesz się szybko sprowokować:) Odpowiedz Link Zgłoś
hirro Re: tym forum opiekuje sie komuch z krwi i kości 11.12.05, 15:47 marek_p napisał: > Hiro jesteś podłym robakiem, który mnie obraża. > Twój bełkot najlepiej świadczy o twoim poziomie intelektyalnym. > Jesteś nikim. > Nie ruszałem ciebie, to wiesz jak to jest z ... odchodem, nie ruszasz > mniej śmierdzi. > To jednak nie rozwiązanie, miejsce odchodów jest w kiblu. jesteś facet zwykłym śmierdzelem -kibel jast twoją stołówką-do pięt mi intelektualnie nie dodastasz więc nie szczekaj jak podwórkowy kundel! Odpowiedz Link Zgłoś
hirro jeżeli buraku piszesz to pisz do adresata 11.12.05, 15:48 hiro:hirro:hirrro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: watki skasowane? IP: *.ed.shawcable.net 09.12.05, 20:42 Hey erk, I slussznie, Forum nie powino byc miejscem prywatnych porachunkow, miejscem szerzenia klamstw i politycznie czy z inaczej motywowanych personalnych atakow.. Jest czyms innym gdy forumowicz schowany pod nick name "hiro" (na przyklad) atakuje innego forumowicza tez ukrytego pod rownie kolorowym nick name.. Jakkolwiek glupie, nie jest jednak szkodliwe... Kiedy jednak smiecie chowajace swe prawdziwe imie zbeszczeszczaja imiona powszechnie znanych ludzi...to sprawa kryminalna i pomocnicy Blazeja powini o tym wiedziec. Nie przyjmuje zadnych tlumaczen pretty, marka i kogokolwiek inego ze osoby publiczne same sie wystawiaja na tekaie ataki i ze forum nie bedzie ingerowac. Tolerujac takie zachowanie a przez to wlasciwie propagujac je forum gazety, ponosi ona calkowita, jesli nie prawna, to moralna odpowiedzialnosc... Proby kontroli forum pod tym wzgledem zaobserwowane w ostatnich dniach sa godne pochwaly. Potrzebna jest jednak konsekwencja, a nie jednorazowa akcja.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: watki skasowane? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:27 > Kiedy jednak smiecie chowajace swe prawdziwe imie zbeszczeszczaja imiona > powszechnie znanych ludzi...to sprawa kryminalna i pomocnicy Blazeja powini o > tym wiedziec. Nie zupelnie sie zgadzam, anonimowe oskarzenia sa stare jak swiat. Od producentow tam-tamow tez nikt nie wymagal cenzury;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: watki skasowane? IP: *.gorzow.mm.pl 09.12.05, 21:40 beniu,oddziel hamskie szkalowanie od zwyczajnej krytyki. osoby publiczne wybrane przezemnie do reprezentowania moich ineteresow, nie moga robić z siebie obrażonych krolewien na ziarnku fasoli. min ja na nich glosowalem ,biora za to gruba kase min z moich podatkow i ani mysle gryzc sie teraz w jezyk ,bo ten czy ow jegomość ma mnia teraz.....gdzieś. pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: watki skasowane? IP: *.ed.shawcable.net 09.12.05, 21:44 Hey karolek, Alez ja rozrozniam... Sam krytykuje.. Nie oskarzam jednak publicznie i bezpodstawnie ludzi o zlodziejstwa, oszustwa, klamstwa, kombinbacje czy branie lapowek.. A to sie dzieje na co dzien. Tak szybko jak ktos wymienia imie osoby obowiazuje gookazywanie szacunku - niezaleznie od tego jak roznimy sie w pogladach z dana osoba... Mozesz okreslic kogos "niekompetentnym", mozesz zarzucic wielke rzeczy - nie masz jednbak prawa oskarzac bezpodstawnie. A to sie dzieje na co dzien.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: watki skasowane? IP: *.ed.shawcable.net 09.12.05, 21:40 Hey ???, Prostytucja, zlodziejstwo, zbrodnie...to tez stare jak swiat... Mysl.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agave Re: watki skasowane? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:59 Hi Bernard, walczysz jak don Kiszot. Fakt, że teraz jest elektroniczne forum, a przedtem pisano na papirusach nic nie zmienia w sprawie zasadniczej. Tak, mamy i mieliśmy to wszystko, raz więcej raz mniej. Forum może pomóc wychowywać i ma duży obszar działania, ale zakazy nic nie pomogą. Bo ludzie ich nie lubią, 1000 lat temu i teraz:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Ten tam - to dobry...? 11.12.05, 15:58 "...Prostytucja, zlodziejstwo, zbrodnie...." lizusostwo, dupwkrectwo... takze mnie rażą i budza wstret - więc zaprzestań swej mantry na temat Tadeusza... Odpowiedz Link Zgłoś