landy 07.11.05, 23:53 ostatnim razem na kulawym stoliku w szczecinskim dolku a teraz moze we wronkach moze w wawrowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: gdzie tadeo podpisze budzet IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 08.11.05, 02:28 Hey landy, To oczywiste... W swoim gabinecie w Magistracie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: gdzie tadeo podpisze budzet IP: *.gorzow.mm.pl 08.11.05, 09:39 Bernard, co się dziwisz??!! Ty jeszcze się dziwisz?? Dopiero teraz się zacznie! Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: gdzie tadeo podpisze budzet 08.11.05, 21:22 tadeo sie ze strachu caly trzesie pis ma power w radzie i postawi tame wyprzedazy majatku naszego Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: gdzie tadeo podpisze budzet 08.11.05, 21:26 No i śledztwo jakoś nagle przyśpieszyło, tak mniej więcej od czasu jak Ziobro objął resort... Już Tadeo zaczął się odgrażać, czyli odcisk naruszony... Łoj będzie się działo:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty gdzie tadeo chleje z budrysem? 08.11.05, 21:37 "...Już Tadeo zaczął się odgrażać..." a co? znowu z nim chlales? Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: gdzie tadeo chleje z budrysem? 08.11.05, 22:52 oglądałem Tadeo wczoraj jak mówili w telewizorze, że odkryje machlojki PiSu... hehehe, już czekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty ZK. Szczecin 08.11.05, 21:34 "...moze we wronkach..." tam recydywa... "...moze w wawrowie..." to areszt sledczy... zostaje Szczecin.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: WERTY A MOŻE U CIEBIE W DOMU nie życz nikomu c IP: *.gorzow.mm.pl 11.11.05, 09:19 Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: gdzie tadeo podpisze budzet 08.11.05, 22:33 a moze przerobic alkatraz na pierdel w koncu mars pada a budynek akurat i tam tadeo dostanie pojedynke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: gdzie tadeo podpisze budzet IP: *.gorzow.mm.pl 08.11.05, 22:47 Podpisze w Gorzowie bez obaw. A tak swoją drogą wątpię aby Kazek pozwolił skopać mu tyłek. Tadziu to kumpel Kazka i razem nie raz chlali i knuli. Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: gdzie tadeo podpisze budzet 08.11.05, 22:52 cobys sie nie zdziwil sledztwo w szczecinie nabiera tempa formuly 1 i to same prokuratory chca sie zasluzyc nowej wladzy wiedza skad przyjda nagrody i za co tadeo moze sie przerzucac na cebule Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: gdzie tadeo podpisze budzet 08.11.05, 22:54 aaaaa, co do mojego chlania z Tadeo... niestety nie miałem wątpliwej przyjemności:) Ba, będąc w Domu nad Rzeką (ulubione miejsce odosobnienia boskiego cezara), płaciłem z własnej kieszenia za obiad rodziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Dom nad Rzeką... zmartwień... 08.11.05, 23:04 "...co do mojego chlania .... niestety nie miałem wątpliwej przyjemności..." To ty Amisz jesteś? tak wszystko bez przyjemności? tylko z obowiazku? Chlanie miła czynność... w trakcie... gorzej po. I tu przyznaje racje Amiszom - czystośc zycia i picia jest odstawa - nie mieszac gatunków. W polityce podobnie - Jezus nie był liberałem a nawet go potępial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Dom nad Rzeką... zmartwień... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 23:17 >I tu przyznaje racje Amiszom - >czystośc zycia i picia jest odstawa - nie mieszac gatunków Wieloletnie doświadczenie (nie tylko moje) wskazuje, że nie szkodzi mieszanie tylko ilość. :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Na papierze (nie mylić z papiezem...) 08.11.05, 22:57 "...Tadziu to kumpel Kazka i razem nie raz chlali i knuli...." głównie to knuł Kaziu a chlał Tadziu... P.S. Kaziu ma tzw. slaba glowe - wiec nie przesadza... odwrotnie jak Tadziu... w knuciu podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Na papierze (nie mylić z papiezem...) 08.11.05, 22:59 Tu jesteśmy zgodni co do kropki, treści i przecinka Werty:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: Na papierze (nie mylić z papiezem...) 08.11.05, 23:00 tadeo ma mocna glowe czasem tylko spada ze stolka w qubusie i wszyscy maja ubaw po pachy Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Na papierze (nie mylić z papiezem...) 08.11.05, 23:02 i to jego spojrzenie.... zdziwionego bawołu, hehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: Na papierze (nie mylić z papiezem...) 08.11.05, 23:19 mialem podobne skojarzenie ale twoje jest znacznie lepsze :))) a ilu wtedy wypierdo..lil z pracy zanim spadl pod stol Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Na papierze (nie mylić z papiezem...) 08.11.05, 23:09 "...czasem tylko spada ze stolka..." a ty sie czepiasz ja cuma nabrzeża... a bo to raz Tadziu w Lamusie zglebił? Jak sie pije to sie pada... a ty jak pijany plota tego Qubusa sie czepiasz... To jedyne twoje spotkanie z Tadziem? To dlatego tak zapadlo ci w pamieci...??? Taka trauma do końca zycia i końca picia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: gdzie tadeo podpisze budzet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 23:15 Nie myl Marsa z Aresem (choć wiem, że łatwo pomylić). Mars wynajmuje powierzchnię od Aresa, a jak się zlikwiduje, to i tak będą tam boksy (już nawet się robią na 2 piętrze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: gdzie tadeo podpisze budzet IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 09.11.05, 04:49 Hey danny, Wlasnie dlatego Tedeusz w Gorzowie wygrywa... Poza rozszczekana paczka politycznie niedorobionych gowniarzy na tyym forum ...kto moze mu zagrozic... he he he 'ale jaja... PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapiszon Re: gdzie tadeo podpisze budzet IP: *.ikatel.pl 09.11.05, 09:35 Gorzowianie, skąd takiego wariata jak Bernard wytrzasnęliście. Przydałby się taki nan naszym wrocławskim forum. Ale byłoby wesoło! Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: gdzie tadeo podpisze budzet 09.11.05, 12:57 Berni sam się znalazł:) Wiedzę o mieście czerpie z internetu, ponieważ samemu poluje na kanadyjskie łosie. Niestey, jego wiedza o Gorzowie opiera się wyłacznie na organie prasowym ceara Tadeusza (prezia) na www.gorzow.pl, no i czasami z enetowych wydań prasy lokalnej. Fakt, że przynajmniej jest wesoło:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re:LANDY-U CIEBIE W DOMU PODPISZE................. IP: *.gorzow.mm.pl 11.11.05, 09:17 Odpowiedz Link Zgłoś