perli 04.07.10, 19:43 zabrakło kartów do głosowania i urynów, frekwencja, njenormalna, njo. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rusek11 Re: Mjatko, 04.07.10, 22:05 uryny napewno nie zabraknie zebysto olac generalnie wsio,hehe -- marta krasiwa matka-polka. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Mjatko, 04.07.10, 22:45 co tykiecunia glosisz dla mnie stylo. jak sie wybralam wotowac, to sie znaczy ,ze frenkwencyja je normalna0. Odpowiedz Link Zgłoś
perli mjuzik, 05.07.10, 00:15 mielim my tu opener, mjuzyk, nad morzem, ludziska z całej Polski zjechali się. I chcieli głosować, tedy urynów, i kartów zaczęło brakować. I frekwencja, tjedy podniosła się. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: mjuzik, 05.07.10, 00:24 perli napisała: > mielim my tu opener, mjuzyk, nad morzem, ludziska z całej Polski > zjechali się. I chcieli głosować, tedy urynów, i kartów zaczęło > brakować. I frekwencja, tjedy podniosła się. > Kiecka > > > > > > > > a u mnie w brukselce dla mnie starczylo,a ludziow bylo duzo kiecunia,a ja lokciami sie rozpychalam, po odciskach szpilkami deptalam,a szpilecki se nowe kobieta co sie zwie giniucha,nabyla droga kupna, kiecke tez se nabylam a co bogatemu wszystko wolno. a wiec,dwo lokcie dwie szpilki, i kiecusia, i sie kartke zdobylo. pozdrowionka masz od brukselki. > > Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: ________widzisz Ich miny Gini? 05.07.10, 00:29 hasz0 napisał: > a jak mam widziec, gdzies sobie poszli. Odpowiedz Link Zgłoś