marek_p 06.12.05, 23:07 Widziałem Mikołajkę. Prezenty po mojej ulicy roznosiła. Od kogo wolicie prezety, od Mikołaja, czy od Mikołajki ? Jak myślicie, czy emancypacja za daleko się nie posuwa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_p Re: Ho-ho-hooo ! 06.12.05, 23:19 pretty01 napisała: > No i po coś ty oglądał te wybory :)) Oj wiesz, Pretty, faceci są wzrokowcami. Bozia dała oczka, to z nich korzystam ! Głopio by było, gdyby nie. Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Ho-ho-hooo ! 06.12.05, 23:09 hmmm a jechała z reniferami, czy z reniferzycami??? No i pytanie co na to pani Mikołajowa lub pan Mikołajowy;) Ta dzisiejsza poprawność polityczna strasznie komplikuje świat. Jako konserwatysta pozostanę przy Mikołaju, mimo że chłop!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Ho-ho-hooo ! 06.12.05, 23:16 > Jako konserwatysta pozostanę przy Mikołaju, mimo że chłop!;)) Ale obiektywnie muszę przyznać, że od strony estetycznej Mikołajka nienagannie się prezentowała. Nie wiem jak z ho-ho-hooo! było, bo w akcji nie widziałem, tylko przelotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Ho-ho-hooo ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 01:24 Czy nie powinieneś mówić zamiast Mikołajka - Nikola, a zdrobniale Nikita? :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Ho-ho-hooo ! 06.12.05, 23:13 ja jako andrzejusa , wole od mikolaja posuwa , sie posuwa , a czy za daleko nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYTANIE MAM PYTANIE IP: *.gorzow.mm.pl 07.12.05, 04:58 Mam pytanie. Ile kosztuje miejsce na cmentarzu w Gorzowie? Pytam, bo kilka dni temu Rzeczpospolita podała tak bulwersujace dane z Warszawy, że tylko krok do rewolucji. Co prawda Gorzów nie Warszawa, ale zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Samo... 07.12.05, 10:13 "...emancypacja za daleko się nie posuwa ..." nie wiem - emancypacja - jak do tej pory - potrzebuje w tych działaniach pewnego wsparcia... chocby tylko za Markowanego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vts od karolka wolimy IP: *.ztpnet.pl 07.12.05, 23:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=33158704 Odpowiedz Link Zgłoś