telewizjamiejskagorzow 04.01.06, 12:28 Z nieoficjalnych źródeł Telewizji Miejskiej Gorzów: Senator Jacek Bachalski ma zostać powołany na stanowisko Ministra Skarbu na miejsce Andrzeja Mikosza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolek lat 9i pół Re: Bachalski ministrem IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.06, 13:13 www.pb.pl/content.aspx?sid=2284&guid=6EA8F5E4-2BC4-4422-98E4-FE7F3E574D7B oby slowo cialem sie stalo. pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieprz Re: Bachalski ministrem IP: 150.254.120.* 04.01.06, 18:01 Jak kura na pieprzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Bachalski ministrem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 18:05 A kto się nie zna na pieniądzach? Odpowiedz Link Zgłoś
telewizjamiejskagorzow Bachalski ministrem 04.01.06, 18:49 Wiecej informacji: www.tmg.tgo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: Bachalski ministrem IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.06, 20:34 Bardzo dobra informacja i szansa dla Jacka. Zaraz tylko że Bachal jest z PO a Kazek z PiS więc koalicja? Gorzowska? Jerzy Sobolewski jest najbliżej Jacka może on zna szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kepke Re: Bachalski ministrem IP: *.ztpnet.pl 04.01.06, 23:21 Ja na miejscu Bachala nie rezygnowałbym z z funkcji taka okazja by zrobić coś wielkiego, dobrego trafia się tylko raz w życiu. Senator Bachalski poprostu sam musi sobie odpowiedzieć na pytania : Czy Donald zasłuzył na to, by dla niego rezygnować z możliwości życiowego spełnienia się? Czy gdyby Donald Tusk rządził, to czy on sam miałby taką mozliwość jaką dziś daje mu Marcinkiewicz? I czy pamieta postawę kolegi Donalda przy kształtowaniu list do Sejmu? Ps. Gdy ktos Cię raz spuścił Cię w kiblu a Tobie uda się wypłynąć to nie licz na to, że zostaniecie przyjaciółmi. Bo przy najbliższej okazji zrobi to jeszcze raz, lecz skutecznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieprz Re: Bachalski ministrem IP: 150.254.120.* 05.01.06, 10:05 > Ja na miejscu Bachala nie rezygnowałbym z z funkcji taka okazja by zrobić coś > wielkiego, dobrego trafia się tylko raz w życiu. Zwłaszcza, że od ponad 4 lat jego firmy i spółki funkcjonują WYŁĄCZNIE dzięki poświęceniu i zaangażowaniu ich pracowników. Zapytajcie się tylko, dlaczego do niedawna na stronach sejmowych miał wykształcenie wyższe (obecnie już nie) i dlaczego przestał posugiwać się MBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutas Re: Bachalski ministrem IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 07.01.06, 19:41 Kolega Pieprz IP: 150.254.120.* Institute of Bioorganic Chemistry Polish Academy of Science, Poznan Dlaczego nie lubisz Jacka Pieprzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieprz Re: Bachalski ministrem IP: *.orange.pl 08.01.06, 17:30 > Dlaczego nie lubisz Jacka Pieprzu? Bo nie lubię, gdy: a) ktoś wykorzystuje bliska mi osobę, czerpiąc z jej możliwości, a potem dosłownie wyrzuca ja na śmietnik, przypisując sobie sukcesy, do których nie przyłożył ręki, b) kreci na temat swojego wykształcenia. Porównaj, co DJB podał o swoim wykształceniu jako poseł (archiwum Sejmu dostępne w Internecie), a co podaje teraz. A więc to jednak taki Olek K.! Wychodzi na to, że technik elektryk uczy innych języka i w przypadku koalicji POPiS chciałby być Ministrem Skarbu - KPINA w żywe oczy. A z adresem pudło - ja tylko korzystam z tych łączy i z nauką nie mam nic wspólnego - też prowadzę biznes, ale nie cudzym kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Bachalski ministrem IP: *.dip.t-dialin.net 05.01.06, 04:07 zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Bachalski ministrem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:20 a wy wszyscy macie problem z czytaniem?? Ja tam widzę imię Dariusza Bachalskiego a ten, o któtrym mówicie zdaje się, że nazywa się Jacek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Bachalski ministrem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:21 cytuję: " W mediach pojawiły się nazwiska Wojciecha Jasińskiego (PiS), a także senatora PO Dariusza Bachalskiego." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Bachalski ministrem IP: *.ed.shawcable.net 05.01.06, 11:49 Hey kali, Powinno byc nielegalnym istnienie dwoch lub wiecej politykow o tym samym nazwisku... Najpierw stado kaczuszek a teraz...ci Bachalscy Jak sie w tym polapac... Na ilosc ida? Zawsze z rodziny jeden ocaleje...O to chodzi??? he he he Pozdrawiam... PS. Powinienem miec pieciu synow i do polityki ich zagonic... Zanim czwarty wyladowalby w wiezieniu ostatni bylby Prezydentem...I wszyscy wolni i szczesliwi... ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieprz Re: Bachalski ministrem IP: *.orange.pl 05.01.06, 16:30 On jest dwojga imion. Nawiasem mówiąc gdyby się na to zdecydował, okazałby sie wielkim koniunkturalistą. I ciekawe, jakby pogodził liberalne poglądy z socjalizmem a'la PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Bachalski ministrem IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 07.01.06, 19:43 Właśnie jeżeli się zdecyduje to pokaże, że jest bardziej lojalny w stosunku do społeczeństwa niż do donalda i innych partyjniackich kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Bachalski ministrem 08.01.06, 18:54 "...że jest bardziej lojalny .." bez eufemizmów - "..nie jest lojalny wobec partyjnych kolegów"? o to ci chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Bachalski ministrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 01:54 > Ja tam widzę imię Dariusza Bachalskiego a ten, o któtrym mówicie zdaje się, że > nazywa się Jacek?? Nie wiesz skąd się wziął Didżej Bachalski? Dariusz Jacek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Bachalski ministrem IP: *.dip.t-dialin.net 05.01.06, 14:59 "wczoraj jeden z portali internetowych ..." www.radio.zachod.pl/mp3/gosc/SURMACZ05012006.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Bachalski ministrem 07.01.06, 20:42 ludziska prasy nie czytacie ?, nawet w intrenecie. bachalski zadnym ministrem nie bedzie , mam taka nadzieje ciekawi mnie tyko iloma jezykami pan bachalski wlada Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zary Re: Info o senatorze Dariuszu Jacku Bachalskim 08.01.06, 08:56 Oto informacje: www.senat.gov.pl/k6/senat/senator/bachalsk.htm Strona w necie: www.bachalski.pl/ Jeżeli chodzi o jezyki obce, to senator Bachalski mówi po angielsku. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieprz Re: Info o senatorze Dariuszu Jacku Bachalskim IP: *.orange.pl 08.01.06, 17:17 Radzę zajrzeć do archiwum sejmowego. Rozbieżności na temat wykształcenia posła Dariusza Jacka i senatora Dariusza Jacka są zadziwiajace. Ot, taki sobie kolejny Olek K. Odpowiedz Link Zgłoś