andrzejusa 17.01.06, 19:36 II-go ligowa wizytowka ! III-cio ligowego miasta!! te falubaziaziaki , potrafia niekiedy czleka rozbawic.! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejusa Re: zuzel , wizytowka zielonej gory! 17.01.06, 20:26 ludziaki , nie ma co sie bac pisac o gorzowie , jako o miescie II- go ligowym , cz III-cio ligowym! chcialem tylko pokazac , ze my nie podpieramy sie jakimis tam II- goligowymi wizytowkami naszego miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: zuzel , wizytowka zielonej gory! 17.01.06, 20:36 a nie zauważyłeś, że to kolejny nudny wątek z profilu "anty-zielony". Zieeeeewww Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vts Re: zuzel , wizytowka zielonej gory! IP: *.ztpnet.pl 17.01.06, 20:38 chociaż raz się zgadzamy > nie ma co sie bac pisac o gorzowie nuda, zwykła siermiężna nuda Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: zuzel , wizytowka zielonej gory! 17.01.06, 21:08 tyjko , vts , my piszemy o zielonej gorze !! wiem , nuda jak cholera! ale o czym pisac. o nudnej zielonej gorze , bo zawsze ma jakies wielkomocarstwowe , drugoligowe ambicje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resorak Takie będą Rzeczpospolite jak młodzieży chowanie! IP: *.ztpnet.pl 17.01.06, 21:22 Zielona jest jak matka co dba o swe dzieci- nawet jak pójdą na swoje. Stąd zainteresowanie rozwojem ziem północnych i południowych dawnego województwa. Daje przykład jak kulturalnie i w sposób cywilizowany rozwiazywac różne problemy i sportowe, i kulturowe i...td. Pamietacie jak KWIAT naszych kibiców wynajał samolot,który latał nad stadionem w Lesznie z banerem "TYLKO FALUBAZ"??? A w tym mniej wiecej czasie w innym mieście na północy kibice tłukli innych kibiców z Ostrowa??? To tylko taki malutki przykład. Mamy inteligentną,kulturalną,mądrą zielonogórską młodzież.Czy lubuską też??? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Takie będą Rzeczpospolite jak młodzieży chowa 17.01.06, 21:26 mamy , lubuska , w tym gorzowska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM Re: do resorak IP: *.gorzow.mm.pl 17.01.06, 23:35 A kolego zapomniałeś jak to wspaniali kibice z Zielonej Góry zdewastowali stadion w Lesznie jakie to bydło było i jest. oj słaba pamięć Falu..sów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Takie będą Rzeczpospolite jak młodzieży chowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 17:16 Najbardziej inteligentna i kulturalna mieszka na osiedlu Braniborskim :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spearss.. Re: zuzel , wizytowka zielonej gory! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 06:58 Jestes załosny andrzeju, nie mówiąc już o tym, że nudny i zakompleksiony:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resorak Do CKM IP: *.ztpnet.pl 18.01.06, 21:07 Pamietam i potepiam takie zachowania i jest mi wstyd. Ale to zrobiła grupa zdominowana przez dresiarzy,których w zielonej oczywiście nie brakuje.Po tym karygodnym zachowaniu osoby te nie maja juz woływu na grupę kibiców. Teraz dominuje grupa inteligentnych młodych ludzi z pomysłem na ciekawe,kulturalne,dowcipne i...skuteczne kibicowanie. I to jest przyszłośc jak chcemy aby na stadiony przychodziły rodziny. To jest choroba dziecieca.Trzeba ją przejść.Na zachodzie było gorzej ale jak sam widzisz chamskie zachowania teraz to margines. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Do CKM 18.01.06, 21:39 twierdzicie , falubaziaki , ze wasze kibicowanie , jest takie kulturalne , takie dowcipne! , super , tylko co to mnie obchodzi? kibicujcie sobie jak chcecie , tylko za wlasne pieniadze!! tu nie chodzi o cala otoczke , tego niby problemnu o wizytowke , tu chodzi o pieniadze!!!! macie kase , jezdzijcie sobie nawet w super lidze!!! od kasy na wojewodztwo precz! i jeszcze raz powtorze , opodatkujcie sie na "wasz zuzel" , jak go tak kochacie!! no bo poza ta II-ga liga nic tam nie macie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resorak Mam zawołać werty-ego??? IP: *.ztpnet.pl 19.01.06, 17:32 Czy teren miasta nie jest terenem województwa? Odpowiedz Link Zgłoś