Gość: Carlo Re: Wildstein IP: 80.51.206.* 12.05.06, 01:10 To chyba się cieszysz, żydek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Wildstein IP: *.gorzow.mm.pl 12.05.06, 01:39 Komuś chyba na łepetynę padło! Jak można typować faceta, który skrzywdził setki tysięcy ludzi. Za komuny dwukrotnie w różnych miastach starałem się o paszport, żeby odwiedzić rodzinę. Efekt? Jestem dwukrotnie na liście Wildsteina! Chyba mnie sprawdzali. Osobiście znam czterech ludzi, którzy są w identycznej sytuacji, jak ja. A jak myślicie? Prawdziwi agenci są na liście? Spośród trzech znanych mi, pewnych agentów nie ma żadnego! na liście!!! Totalne przegięcie! Czy można normalnie funkcjonować w takim kraju? Czy można za niego stawiać życie? Czy można być patriotą? Jak by tego draństwa było mało - jeszcze Wildstein na fali!!! Qrwa jasna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też turysta Re: Wildstein IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 04:24 Ja tam tez miałem propozycje podpisania róznych kwitów na SB w zamian za paszport ale w przeciwieństwie do Ciebie nie podpisałem ani tez nie dałem słownie szansy na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hektor Re: Wildstein IP: *.gorzow.mm.pl 12.05.06, 08:58 Wildstein-to odpowiedż władz na protesty środowisk amerykanskich żydów! Najwyrażniej przestraszyło się towarzystwo utraty wpływów, na bieg naszej najnowszej histoeii! Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Wildstein 12.05.06, 10:04 No wildstein do roboty bo nei jest dobrze a pewnei bedzie jeszcze gorzej: Najchętniej oglądanym serwisem informacyjnym w kwietniu 2006 roku były "Wiadomości" - wynika z danych AGB Nielsen Media Research. Każde wydanie sztandarowego programu TVP1 oglądało średnio ponad 4,6 milionów widzów - to o prawie 900 000 mniej niż w analogicznym okresie 2005 roku. Na drugim miejsce uplasował się "Teleexpress", który utrzymał podobną widownię co rok wcześniej. Sporo nowych odbiorców zyskały też "Fakty" i "Wydarzenia". Na przeciwnym biegunie jest "Panorama" telewizyjnej "Dwójki", która notuje coraz słabsze wyniki.” howgh Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Wildstein 12.05.06, 11:17 Przeciez lista Wildsteina to nie lista agentow. Mowil o tym wiele razy i wyraznie. Z Twojego przypadku moze wynikac, ze to lista turystow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podobny Re: Wildstein IP: 81.190.179.* 13.05.06, 23:44 Jestem w podobnej sytuacji. Mam pytanie. Czy i gdzie w Gorzowie mozna się zweryfikować? Postanowiłem to zrobić, bo kiedyś nawet wnuki mogą doświadczyć tej cholernej listy. Odpowiedz Link Zgłoś