Dodaj do ulubionych

Zmiana multikiniarza

30.05.06, 20:34
No to zaczynają się schody... do kina. Żeby choć ruchome!!!
Obserwuj wątek
    • mkblat Re: Zmiana multikiniarza 30.05.06, 20:43
      A już myślałem że kiniarze z dziada-pradziada Marcinkiewicze ..
      • e_werty Re: Zmiana multikiniarza 30.05.06, 20:46
        Kto wie? Może oni mieszają? I w cale bym sie nie zdziwił patrząc na dzialania
        Pisowców...
        • Gość: Danny Re: Zmiana multikiniarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:27
          >I w cale bym sie nie zdziwił
          A ja tam w centymetry bym się zdziwił
          • e_werty Re: Zmiana multikiniarza 30.05.06, 23:45
            "...A ja tam w centymetry bym się zdziwił"

... wcale tak nie mierzyłem :) człowiek strzela klawiatura kule przenosi... :)
    • Gość: Bernard Re: Zmiana multikiniarza IP: *.ed.shawcable.net 30.05.06, 21:50
      Poniewaz sprawe multikina przedstawila pani Trzeciecka z Caelum, gorzowscy
      pisowcy nie beda mieli okacji zwalac wine za problemy na Jedrzejczaka...
      Musi byc im bardzo z tego powodu przykro...
      Osobiscie mam nadzieje, ze normalne utrudnienia w okresie realizacji projektu
      zostana usuniete i Gorzow bedzie mial flagowa placowke w zachodniej Polsce..
      :)
      PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent
      PS. Wyobrazacie sobie cyrk rozkrecony przez opozycje gdyby na przyklad Pani
      Ciesla lub sam Jedrzejczak poinformowali o "sytuacji " z kinem...
      Na forum budrys i inne tuby szczekalyby i glowy Prezydenta sie domagaly....
      Nie maja dla nich fakty i realia zadnego znaczenia...Jakikolwiek powod do
      atakow jest dobry..
      Tym razem beda musieli troszke "poglowkowac" do czego sie przyczepic..
      • budrys77 Re: Zmiana multikiniarza 30.05.06, 22:48
        Gość portalu: Bernard napisał(a):
        > Poniewaz sprawe multikina przedstawila pani Trzeciecka z Caelum, gorzowscy
        > pisowcy nie beda mieli okacji zwalac wine za problemy na Jedrzejczaka...

Bosh, powoli już zacząłem wierzyć, że mam jakąś manię prześladowczą na punkcie
        Tadeusza J. - dzięki Benkowi wiem, że to nie ja:))))))))
        • Gość: Bernard Re: Zmiana multikiniarza IP: *.ed.shawcable.net 31.05.06, 00:30
          Hey budrysm
          Z takimi jak ty wokolo....
          24 godziny na dobe...
          Je cie nerwowo wykoncze!!
          he he he
      • e_werty Re: Zmiana multikiniarza 30.05.06, 22:52
        Ale z ciebie dureń!!!

We wszystkim cie przesladje te wizje knowań przeciwników Tadzia? Ty pewnie jak
        wode w kiblu spuszczasz to myślisz że to PiS leje na Tadzia?
      • Gość: Danny Re: Zmiana multikiniarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:30
        >gorzowscy pisowcy nie beda mieli okacji zwalac wine za problemy na
        >Jedrzejczaka...
        Benek, to raczej Jędrzejczak powinien zwalić winę na pisowców z właścicielem
        kina, bratem premiera na czele. Przeciez jak powstanie multikino, to koniec z
        Kopernikiem.
        • Gość: Bernard Re: Zmiana multikiniarza IP: *.ed.shawcable.net 31.05.06, 00:34
          Hey Dany,
          Kopernik skopal swoje istnienie poprzez odmowe inwestycji i trzymania
          instytucji na wysokim poziomie..
          Sami do grobu sie zapedzili i tyle...
          Podobnie jak inni przeciwnicy postepu w miescie uwazali ze na taka "dziure"jak
          gorzow to wystarczy..
          Nie wystarczy...
          Czy chce ktos kupic "ladny" budynek??/ he he he
          PS. Jedrzejjczak to dobry Prezydent
          • Gość: janusz Re: Zmiana multikiniarza IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.05.06, 03:43
            ..i juz werty na przedzie macha pedalami.
            • budrys77 Re: Zmiana multikiniarza 31.05.06, 07:07
              Marcinkiewicz przyjął technikę prowadzenia biznesu, polegającą na
              maksymalizacji eksploatacji najmowanego obiektu, przy zerowych inwestycjach. Z
              jednej strony trudno mu się dziwić by ładował kasę w obcy budynek, z drugiej,
              nikt długo na takim wózku nie pojedzie.
              A co do Askany i multikina - jestem spokojny.
              • Gość: Bernard Re: Zmiana multikiniarza IP: *.ed.shawcable.net 31.05.06, 07:53
                Hey budrys,
                Tu sie zgadzamy...
                Zarzadzajacy kinem "Kopernik" czy "Slonce" mieli do wyboru:
                Zainwestowac w istniejace struktury i podciagnac je do swiatowego poziomu albo
                doic te nieszczesna krowe az zdechnie...
                Wybrali krotkie zycie krowy..
                Na co liczyli??? Przeciez z kazdego punktu widzenia bylo to samobojstwo
                biznesu..
                Nie wiem na co...
                Obcy inwestor zdaje sie ze im jakies plany pokopal bowiem nikt nie chce
                posiadac czy zarzadzac firma nie przygotowana zupelnie do konkurencji..
                Szansa dla Kopernika i Slonca istnieje...Trzeba znalezc madrych ludzi z
                wyobraznia i .....pieniedzmi.
                Nie, nie bedzie to zalezalo od Jedrzejczaka..
                PS. Jedrzejczak to dobry prezydeny
                • Gość: Ragnar Re: Zmiana multikiniarza IP: *.gorzow.mm.pl 01.06.06, 17:05
                  Słońce stanowi prywatną własność od około 1999r.
                  • e_werty Re: Zmiana multikiniarza 01.06.06, 17:58
                    "Słońce stanowi prywatną własność..."

... o w mordę!!!
                • danny_boy Re: Zmiana multikiniarza 02.06.06, 01:15
                  >Zarzadzajacy kinem "Kopernik" czy "Slonce"
                  Mimo, że się porozumieli co do polityki repertuarowej, to są dwie odrębne
                  firmy. Kamienica z obecnym kinem Słońce jest bardzo atrakcyjnie położona i tu
                  nie będzie problemu z nową działalnością (pewnie pubem, choć nie o Letnią mi
                  chodzi), a Kopernik jest przegrany.
                  • Gość: mm Re: Zmiana multikiniarza IP: *.c29.msk.pl 07.06.06, 16:50
                    Małe kina będą miały ciężko po powstaniu multipleksu. Podam przykład z Bielska-
                    -Białej:
                    przed powstaniem 7-salowego Kinopleksu kilka lat temu istniało 5 kin - Złote
                    Łany, Apollo, Rialto, Studio i Feniks. Po powstaniu Kinopleksu Rialto i Apollo
                    połączyły się w Bielskie Centrum Kinowe (są obok siebie) i szybko padły.
                    Obecnie jest tam klub z dyskoteką. Feniks zwinął interes (było to kino
                    kameralne działające przy jednym z zespołów szkół). Złote Łany zbankrutowały
                    (aktualnie są tam delikatesy). Pozostało tylko kino Studio (przy Studiu Filmów
                    Rysunkowych), gdzie wycieczkom prezentuje się filmy o Reksiu, Bolku i Lolku itd.
                    Poza tym niewiele osób chodzi tam na tradycyjne seanse (zwłaszcza że
                    szczególnie konkurencyjne cenowo nie jest - 13 zł; Kinoplex: pon.-śr. 15 zł,
                    czw. i pt. 17 zł, sob. i nd. 19 zł, dzieci i emeryci 14 zł; zobaczymy, co
                    będzie po powstaniu Multikina).Pzdr.
                • e_werty Re: Zmiana multikiniarza 02.06.06, 01:19
                  Nie, nie bedzie to zalezalo od Jedrzejczaka..
                  PS. Jedrzejczak to dobry prezydeny
    • cezar113 Re: Zmiana multikiniarza 01.06.06, 17:25
      No to do roboty,bo czy to będzie multikiniarz taki,czy inny,co mi tam,ważne
      ,żeby było się czym pochwalić no nie...
    • zielona_gora Zazdroszczę Wam 03.06.06, 12:16
      Zazdroszczę Wam , że tak prężnie się rozwijacie. Ja się chyba nigdy nie doczekam
      multikina w moim mieście .
      • redcloud askana 03.06.06, 13:23
        www.galeria-askana.pl/howgh
      • danny_boy Re: Zazdroszczę Wam 03.06.06, 17:03
        A Focus Park lub Polskiej Wełnie (jak kto woli) nie ma być kina?
        • Gość: mm Re: Ad vocem IP: *.c29.msk.pl 06.06.06, 20:25
          Spółka Max Film otworzyła pierwsze 5-salowe Nove Kino w Tychach (City Point).
          Firma chce przejąć też wszystkie Kinopleksy:
          Opole (6 sal), Kielce (7 sal), Bielsko-Biała (7 sal), Gdańsk (8 sal), Warszawa
          (4 sale, kino Femina).
          W Bielsku-Białej ma też powstać Multikino (może nawet większe od obecnego
          Kinopleksu).
          • Gość: Bernard Nastepmna plotka...Czyja???? IP: *.ed.shawcable.net 08.06.06, 06:26
            Okazuje sie ze plotka o zmianie to wlasnie...plotka..
            Czy ktos "zla prasa" chcial inwestora wystraszyc??
            Wydaje sie pytaniem na miejscu....
            • Gość: mm Re: No nie wiem IP: *.c29.msk.pl 08.06.06, 19:38
              Ja czytałem o tym w sieci - po wpisaniu Max Film wyświetlają się artykuły o
              spółce i jej planach (w tym o przejęciu Kinopleksów).
              • Gość: mm Re: Masz rację IP: *.c29.msk.pl 08.06.06, 20:39
                Na pewno w Galerii Askana będzie multikino, co potwierdził wczoraj wiceprezes
                Kinoplex SA Aleksander Walczak. Zdementował pogłoski, że firma ma kłopoty
                finansowe i zostanie przejęta przez innego udziałowca. - Prowadzimy rozmowy o
                połączeniu z innym operatorem, który ma obecnie jedno duże kino. My mamy 10
                takich kompleksów w Polsce, w Gorzowie powstanie kolejny, o najwyższym
                standardzie i z pewnością pod marką Kinoplex - zapewnił.

Ciekawe tylko, czy prezes nie robi przypadkiem dobrej miny do złej gry.
            • e_werty Re: Nastepmna plotka...Czyja???? 08.06.06, 23:59
              Wydaje sie pytaniem na miejscu....
              PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka