Dodaj do ulubionych

Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnością

26.06.06, 20:02
Gratuluje Jarkowi.I poraz kolejny sprawdza sie stare przyslowie-gdzie dwoch sie bije to trzeci korzysta.Jednak miejmy nadzieje ze tu najbardziej skorzystaja zwiazkowcy i zwykli ludzie-czego wszystkim zycze.Pewnie kilkanascie lat temu nawet to mu sie nie marzylo.........
Obserwuj wątek
    • Gość: olka Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.06, 20:16
      Czy teraz będzie można przyjść do nowego przewodniczącego w sprawie zwolnień z
      Hotelu Mieszko gdzie działały zw.zaw.solidarność o pewne wyjaśnienia.
    • Gość: Jola Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:19
      Brawo!!! Jarek Porwich to również Robert Bagiński. Ten drugi ma swoje za
      uszami, ale są fenomenalni! Fenomenalni!!!! Znam ich!
      • jonabe1 Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc 26.06.06, 20:21
        Jola a moze ty to Kasia B???????? Ona ich wszystkich dobrze znala...........a kazdy kiedys byl mlody.Jarek uwazaj na grzechy mlodosci.........:-)))
        • Gość: olka Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.06, 20:26
          Tu jesteś w błędzie podaj mi zakład pracy który obronili przy zwolnieniach
          związkowcy
          • Gość: Bialy_murzyn Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 06.07.06, 10:51
            Mówisz juz o drastycznych suyuacjach.Ja pracuje w ENCE (dla zainteresowanych to
            taka 3 zmianowa ..ni..a ala Stilon ).W tym zakladzie zwiazek zawodowy sluzy
            jedynie do tego aby sie pokornie podpisac pod decyzja dyrektora o podwyzeniu i
            tak bardzo zawyzonych norm.W zakladzie stosowany jest mobing przez starsze
            pracownice jak i przez przydupasów mistrzow.Tego zwiazki zawodowe nie
            widzą.Zwiazki zawodowe Solidarnosc to fikcja która żeruje jeszcze na
            etosie.Cieple posadki zakładowym szefom zwiazkowym przycmily mozg.Jakbym
            wiedzial ze Solidarnosc sie tak zeszmaci to 25 lat temu w gorzowskim Ursusie
            wlazbym na najwieksza maszyne i wylal sie na dzialaczy zwiazkowych.
    • jonabe1 Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc 26.06.06, 20:19
      Wiem,ze temat moze dla niektorych bardzo wazny,ale mnie przychodza inne skojarzenia...........
      • Gość: olka Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.06, 20:24
        Jakie skojarzenia
        • jonabe1 Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc 26.06.06, 20:42
          Bohater artykulu i jego przyjaciele z lat 80 beda wiedzieli............
          • Gość: Kelner Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:46
            Obsługiwałem Porwicha. Obsłigiwałem bagińskiego. Obsługiewałem Samociaka. Są
            fajni.
          • e_werty Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc 26.06.06, 21:53
            " Bohater artykulu i jego przyjaciele z lat 80 beda wiedzieli..."

... nie tylko oni... kur'estwo w ramach katolickich organizacji...

P.S.

A jaki w tym byl twój udział - Jona?
            • Gość: jona Re: werty tu nie fundowales IP: *.240.81.adsl.skynet.be 26.06.06, 22:39
              Czy az tak..?????????Ty im na to nie dawales........No i nie badz za ciekawy,ale napewno bylam za powazna osoba i za dobrze wychowana.....:-))i za dobrze pilnowana i protegowana :-)))
              • Gość: jona Re: werty ty nie fundowales2 IP: *.240.81.adsl.skynet.be 26.06.06, 22:47
                Moze pamietasz czasy ryneczku przy Hawelanskiej na rozkladanych lozkach turystycznych i handlowanie czym sie dalo???Np telewizorami z D???Pol Gorzowa (cwanszego)handlowalo,a druga polowa kupowala,no ale ty pewnie wowczas latales w przestworzach,albo ciebie planowano
            • Gość: Olka Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:44
              Chłopcy się bawią. I dobrze! Lubię ich: Porwicha, Samociaka i Bagińskiego.
              • Gość: jona Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.240.81.adsl.skynet.be 26.06.06, 22:48
                Uwazaj bo zona-zony beda zazdrosne :-)))
                • Gość: XXX Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:50
                  Oni wszyscy nie mają już żon. Pogoniły ich.
                  • Gość: jona Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.240.81.adsl.skynet.be 26.06.06, 22:54
                    A biennnnnnnnn..........w owczesnym czasie wowczas mloda pani P byla super zazdrosna o meza......... no i chyba miala racje......ale i tak na baby sitter brala Kasie..........Ale to ich osobiste sprawy,dla innych waznym jest zeby cos dobrego zrobil dla ludzi..........
                    • Gość: Ja Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:56
                      Porwich to niezły bzykacz. Bagiński lepszy. Samociak ma wszystkie na które
                      popatrzy.
      • Gość: Gosc Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:25
        Odperd...ol się od Jarka. bagińskiego nie znam. Ale ta Solidarność to były
        staruchy i wart dokonać zmian. Jeśli są przebojowi to niech walczą.
        • Gość: olka Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.06, 20:27
          Akurat ten Pan jest od bardzo dawna w solidarności i działał tylko jak???
          • Gość: Andrzej Związkowie Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:32
            Ale jazda. Porwich przewodniczacym Solidarnosci. Samociak i Baginski
            zwyciezyli. Ale beda teraz rzadzic. Z drugiej strony jestem ZA. Młodzi i
            przebojowi, to niech im się wiedzi. Obserwowałem Porwich i bagińskiego kilka
            lat temu. Samociaka później. Mają talent.
        • Gość: Ania Re: Gość z kim mają walczyć??????????? IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.06, 20:30
          • jonabe1 Re: Gość z kim mają walczyć??????????? 26.06.06, 20:52
            Osobiscie nigdy nie przepadalam za J P,bo robil na mnie wrazenie zamknietego w sobie a nawet zarozumialego(nie to co Bigos i spolka :-),no ale coz moze mial powody-szybkie ojcostwo,rodzina.Czego nie mozna bylo mu nigdy zarzucic to to,ze w S jeszcze podziemnej zaczynal od dolu,potem pamietam go z S przy boku Waldka Rusakiewicza (no wlasnie co z nim???)i pewnie dzieki samozaparciu i samoksztalceniu sie doszedl gdzie doszedl,a nie zostal wniesiony.....jak co niektorzy czytaj Romus B (ktory swego czasu nocowal u moich rodzicow bo nie mial gdzie podziac sie w GW)ziec Zurawieckiego.I dlatego puenta Niech dobrze sluzy zwiazkowcom i wszystkim gorzowiakom.POWODZENIA
            • Gość: Ja Re: Gość z kim mają walczyć??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:57
              Błaszczak to skuriwel. Porwich jest fajny. Samociak szalony. Bagiński
              tajemniczy. Bigos niebezpieczny. Hiszpan koleżka.
              • jonabe1 Re: do Ja 26.06.06, 21:20
                A maaaiiiiiiiiii w zyciu publicznie tak bym nie napisala,no ale skoro.......
                -to Bigos jeszcze zyje???????????
                -Baginskiego bardzo slabo znalam i robil na mnie wrazenie oszoloma
                -Romusia to choc jestesmy chyba rownolatkami moge nazwac swoim dzieckiem,bo to dzieki mnie i owczesnemu przyjacielowi Mackowi (pozdro)zaczal wowczas wychodzic na ludzi..........Byl naiwny i ciemny jak ......ale super cwany-zawsze umial sie znalezc w odpowiednim miejscu i ta swoja niewinnoscia-naiwnoscia wykombinowac cos...no ale oczywiscie zapomnial jak cieleciem byl i np potrafil rok temu siedziec obok i...nic-chyba masz racje....
                -Jarek mysle,ze bedzie dobrze szefowal,czego mu zycze.......i nam-wam wszystkim
              • Gość: gosc Re: Gość z kim mają walczyć??????????? IP: *.gorzow.mm.pl 19.12.06, 22:15
                przeciez porwich to pijaczyna on musi zaczac walczyc z nalogiem najpierw
        • landsbergczyk Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc 06.07.06, 11:08
          A ja znam Jarka , Bigosa i psychicznego Sychle.To byla ekipa.20 lat temu tak jak
          inni chlali ,bawili sie i bzykali panienki.Tego ostatniego to chyba Sychla nie
          robil on wolał bawic sie swoim sprzetem.Róznia sie jedynie tym od bylej
          kilkumilionowej rzeszy bylych czlonków Solidarnosci ze zawsze byli przy
          korycieno i potrafili sprayem napisac na scianie przecz z komuną. Piszesz gosciu
          ze czas odejsc staruchom a na ich miejsce posadzic 40 letnich mlodzieniaszków he
          he.Pamietaj ze prawie wszyscy ci wielcy zwiazkowcy zamiast mózgów mają
          styropian.Oni zyja jeszcze w czasch komunizmu.Nie ma komucha to znajdzie sie
          inny wrog he he.
    • Gość: xxx Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:47
      Brawo Porwich!!!!!!!!!!!!!
    • e_werty Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc 26.06.06, 21:51
      "....gdzie dwoch sie bije to trzeci korzysta."

Wyskoczył Porwich z pudełka!!! A gdzie pozostała dwójka? - Samociak i
      Bagiński? Trzej muszkieterowie juz nie razem?
      • Gość: alicja Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.06, 21:52
        Witam Werty ale będą jaja,przypomniałam sobie jak cała załoga która miała być
        zwolniona udała się po pomoc do solidarności masakra pozdrawiam
      • Gość: Ania z WV Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:04
        Zobaczysz, oni wszyscy jeszcze wyjdą na gości, a my będziemy cały czas na nich
        pier....ić! sSamociak to cwaniak pierwszej ligii. Bagiński czuje politykę.
        Porwich to związkowiec z krwi i kości. Z całej trójki i tak wolę Porwicha.
        Tamtych się boję.
    • e_werty Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc 26.06.06, 22:03
      "Gratuluje Jarkowi..."

... ty to nazywasz "gratulacjami"???? Dupe mu obrabiasz aż miło - w niezłym
      swietle go pokazujesz! No ale przynajmniej prawdziwym!!! Ciekawe czy Bagietka
      sie wreszcie wypłaci z zaległych zobowiazań? Niezłe towarzycho sie dobrało!
      Kiedy inauguracyjna impreaza w Matnarze? Maja niedaleko na plebanię jak za
      bardzo pochleja...
      • Gość: Ania z WV Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:07
        Przesadzasz. Oni nie są tacy źli.
        • Gość: Bodzio Re: Aniu IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.06, 22:21
          Witam owego czasu cała załoga firmy udała się po pomoc do solidarności odnośnie
          zwolnień i wiesz co totalna KICHA pozdrawiam
        • e_werty Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc 26.06.06, 22:22
          "...Oni nie są tacy źli."

... zalezy z ktorego końca na nich patrzysz?

... kobietom imponują - ja szastaja nie swoimi pieniędzmi!!!
          • Gość: Ania z WV Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:35
            Ale szastają. A Wy co?
            • e_werty Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc 26.06.06, 23:01
              " Ale szastają. A Wy co?"

... wpadnij do Kraka - w Gorzowie to nawet nie ma gdzie "poszastać" kasa...
              dwie knajpy na krzyż i tłum zdewociałych gorzowien zagladajacych do cudzego
              łóżka!!! I jak tu poszaleć?

:)
    • Gość: Tomasz K. Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:17
      Jarek, nie słuchaj ich. Kolegów masz fajnych i są na dużo wyższym poziomie niż
      ta mafia z ul. Hawelańskiej. Nie popełnij błędu. Nie udawaj, że ich nie znasz.
      To się opłaca. Być sobą!!!
      • e_werty Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc 26.06.06, 22:56
        "...Kolegów masz fajnych..."

np. taki Bagiński....

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=41400601&a=41412048
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=41400601&a=41412076
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=41400601&a=41412102

A Samociak strtowal z ramienia.... Samoobrony!!! Ale umoczył i narobił jakichs
        przekretów...

...zaje'biści koledzy!!!
        • Gość: Tomek sad. Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:59
          Szkoda ze ty WERT nie popelniles w zyciu zadnego bledu. Nie popelniles bo gowno
          zrobicles w zyciu. GWONO!!!! GOWNO!!! A Porwich zrobil duzo! Bardzo duzo!
          Baginski cos tan moze... a Samociak tez. A TY? GOWNO!!!
          • e_werty Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc 26.06.06, 23:04
            "...A Porwich zrobil duze! ....GOWNO!!! GOWNO!!! GOWNO!!! "

... a zmoich błędów nie bede sie tłumaczył na łamach Wyborczej. Nie jeste
            ekshibicjonista i erotomanem... jak niejaki Bagietka...
          • e_werty Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc 26.06.06, 23:07
            "...GWONO!!!! GOWNO!!! A Porwich zrobil duzo! Bardzo duzo!
            Baginski cos tan moze... a Samociak tez. A TY? GOWNO!!!"

... a co Bagiński i Samociak maja mały przerób w jelitach? wola pochlać...?

he he he he!!!
            P.S.

a ja stolec oddaję w innej okolicy!! :) he he he
    • Gość: Klin Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:54
      Jaja sobie robicie! Porwich szefem czegokolwiek? Bagiński, Hiszpan,
      Przemo...oni też coś? Uauuu lubię Solidarność.
      • Gość: Zenon F. Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 27.06.06, 14:13
        Znam Porwich i uważam, że nadaje się do tej funkcji jak najbardziej. Znam też
        Hiszpana, Bagińskiego, Samociaka i Błaszczaka... Kiedyś oceniałem ich różnie.
        Ale mam dziś porównanie do obecnych młodych działaczy...Są abmitni, a że trochę
        błędów popełnili. Dużo błędów. A kto ich nie popełnia? Mają przed sobą wiele
        lat życia i tyleż samo okazji do pokazania, że się zmienili.
    • Gość: elef Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: 82.160.208.* 27.06.06, 08:22
      kiedyś pracowałem z J.Porwichem. Na biuralistę to się tak naprawdę nie nadawał.
      Był za to dobrym kolegą i nigdy nie wykorzystywał wywodzenia się z młodzieżowej
      Solidarności
      • Gość: Bernard Kiedys bylo tak.... IP: *.ed.shawcable.net 27.06.06, 08:34
        Kiedys Solidarnosc walczyla z rzadem o prawa pracownikow i wo ogole polakow..
        Miala u boku moralne wsparcie Kosciola..
        Kosciol wtedy byl z narodem.. Z Polakami ma sie tozumiec...
        Czasy sie zmienilu...
        Teraz Solidarnosc walczy z rzadem i pracodawcami o prawa pracownikow - w tym
        Polakow..
        Rzad z moralnym i kazdym innym poparciem Kosciola walczy z Solidarmnoscia i
        innymi zwiazkami...
        Jakas wyrazna roznica???
        Tak musle...
        Jesli chodzi o stosunki Kosciuola i Solidarnmosci czy w ogole zwiazkow
        zawodowych ...to mozna je okreslic krotkim:
        Murzyn zrobil swoje, murzyn moze odejsc..."
        Partia PiS i Kosciol zjedza nowego szefa i jego Solidarnosc na surowo...
        Pisza, ze taki dzielny???
        Zobaczymy...
        To juz nie ta Solidarnosc Kolodziejskich, Borowskich, Ziebow i innych...
        A szkoda..
        PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent
    • Gość: stalek Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 27.06.06, 11:13
      hi hi hi ale jaja
    • Gość: onet Rutkowski jest od dawna członkiem PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:51
      Surmacz z Kaziem Marcinkiewiczem są w szoku, że ich partyjna, pisowska noga w
      Solidarności (Mr. Rutkowski Romano) spadła na dno...

RUTKOWSKI JEST OD DAWNA CZłONKIEM PIS

Jarku, wierzę w to, że nie dopuścisz już polityków do Związku "S" a w
      szególności dewiantów politycznych jak Surmacz, Marcinkiewicz czy też
      podstawieni przez nich ludzie...

Gratulacje i dużo sił....
      • Gość: jona Re: Rutkowski jest od dawna członkiem PIS IP: *.242.81.adsl.skynet.be 27.06.06, 20:33
        Ja-leciec na Porwicha????HAHAAAAAA sa takie???????Chyba w stylu Kasi B,ale takie lecialy a moze leca na wszystkich......
        Bernard-Kolodzziejski zyje caly czas,ale chyba to nie ten sam czlowiek co w owczesnych czasach-ludzie zmieniaja sie..........
        Zenonie taka kanalia jak TRomus nie moze sie zmienic,moze tylko lepiej grac....I tu pytanko czy Hiszpan to Arkadiusz lub jego brat albo ktos z jemu bliskich?????Tak czy siak zycze powodzenia Porwichowi
        • Gość: olka Re: Porwich J IP: *.gorzow.mm.pl 27.06.06, 21:17
          Byliśmy z załogą owego czasu z problemem w sprawie zwolnień z firmy masakra na
          drugi dzień prezes wiedział że załoga udała się do zw.zaw.solidarność.To się
          nazywała pomoc zw.zaw.
          • Gość: jona Re:zwiazki zawodowe IP: *.242.81.adsl.skynet.be 27.06.06, 21:28
            To po europejsku,ale na powaznie-wiele lat placilam tu w Belgii skladki na zwiazki zawodowe i.........przestalam,bo tam tylko wybory i zebrania od czasu do czasu,ale jak potrzebna byla jaka kolwiek pomoc czy mnie czy mojemu mezowi-to zerooooooooooooo zawsze ta sama odpowiedz nie mozna tego ruszac nie da sie z tym nic zrobic,no i teraz mam co miesiac 16 euro w kieszeni
            • Gość: olka Re:zwiazki zawodowe jona IP: *.gorzow.mm.pl 27.06.06, 22:11
              Bo to są takie związki też się przekonałam
              • Gość: alicja Re:zwiazki zawodowe FIKCJA IP: *.gorzow.mm.pl 27.06.06, 22:12
                • Gość: Ragnar Początek końca Solidarności. IP: *.gorzow.mm.pl 27.06.06, 22:19
                  Ta nominacja wróży raczej powolny koniec etosu Solidarności.
                  Kombinacje z kasą i samochodem już chłopcy przerobili, ciekawe co teraz?
                  Porwich niczego raczej nie osiągnie. Za bardzo jest uzależniony.
                  A szkoda. Ciekawe co na to Ksiądz Witold Andrzejewski, Stanisław Zytkowski,
                  Bronek Żurawiecki. Jak oni oceniają ten wybór?
                • Gość: jona Re:zwiazki zawodowe FIKCJA IP: *.242.81.adsl.skynet.be 27.06.06, 22:22
                  Tylko ze Belgowie juz od wielu wielu lat majua za duzo dobrobytu i nie maja w sobie ducha walecznosci...........A to dzieki Polakom swiat sie zmienil-oki teraz to frazesy,ale czy pamietacie jeszcze czasy komuny gdzie nic nie bylo wolno i sklepy byly puste,a teraz demokracja-nawet gorzowski radny-lekarz jezdzi na zarobek do UK i ilu mlodych i starszych ostatnio wyjechalo za chlebem........kiedys to tylko mogli wyjezdzac desydenci.............
                  Moim zdaniem i zwiazki i rady tworza ludzie czyli powiedzmy my-wy wszyscy i od was zalezy jak bedzie,ja np u siebie startuje w wyborach na radnych-jedna (moja)partia mnie nie chciala bo obstawila swoimi liste to znalazla sie inna do ktorej przekonalam ze warto..............A wiec nie marudzcie tylko do przodu-jakies spotkanko-zebranko z Porwichem i ......do roboty-CZAS NA ZMIANY
                  • Gość: olka Re:zwiazki zawodowe FIKCJA IP: *.gorzow.mm.pl 27.06.06, 22:30
                    Byłam na takim spotkaniu z załogą w sprawie zwolnień i co?? prezes na drugi
                    dzień więdział o wszystkim,rzetelna pomoc ze strony zw.zaw.jakie zmiany jak
                    Porwich był obecny przy tym spotkaniu i co KICHA a minęło już troszeczkę czasu
                    • Gość: jona Re:zwiazki zawodowe FIKCJA IP: *.242.81.adsl.skynet.be 27.06.06, 22:38
                      Wowczas byl pionkiem-czlonkiem a teraz przewodniczacym i NAPEWNO czyta ten watek i NAPEWNO bedzie chcial byc dobrym przewodniczacym a wiec do dzielaaaaaaaa-niech sie ,,wykupi,,
                      No wlasnie i tu pytanko czy tzw duch Solidarnosci przetrwa czy potrzebne sa olbrzymie zmiany-moze nowy watek pt czym powinien zajac sie nowy przewodniczacy??????????????
                      • Gość: ani Re:zwiazki zawodowe FIKCJA IP: *.gorzow.mm.pl 19.12.06, 22:06
                        jaroslaw
                  • e_werty Re:zwiazki zawodowe FIKCJA 04.07.06, 16:12
                    "...kiedys to tylko mogli wyjezdzac desydenci............."

... hey blondynka - to kto mógł wyjeżdżać? "Dysydenci", (polityczni czy
                    religijni?) "decydenci" - bo o "desydentach" - przyznaje nie słyszałem... moze
                    wszyscy wyjechali do Belgii?
              • e_werty zwiazki zawodzace... 04.07.06, 16:05
                "Bo to są takie związki..."

... w nazwie maja zawód - więc zawodzą!!!
    • Gość: Ktosiek Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 28.06.06, 08:07
      Porwich nie nadaje się na szefa "Solidarności". Jest:
      - niesłowny (umówiłam się z nim 3-krotnie. Zapominał.)
      - ma problemy z alkoholem (pije znacznie powyżej średniej)
      - kłamie (zawsze)
      - jest nieodpowiedzialny (zwłaszcza finansowo)
      - podobno bił żonę (jeśli jeszcze mieszkają ze sobą)
      - nie pomógł mojej komisji w potrzebie (a mieliśmy ważny problem)
      - jest jeszcze dzieciakiem

Borowski przewraca sie w grobie.
    • Gość: jarek wojewodzki Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.hsd1.ca.comcast.net 28.06.06, 12:37
      jakies czasy juz dawno minely ,jak juz cos piszecie to pod swoim imieniem
      taka mala prosba.
      • Gość: jona Re: do Jarka W IP: *.112-200-80.adsl.skynet.be 28.06.06, 19:51
        A biennnnnnnnn Jarek dlaczego uwazasz,ze trzeba podpisywac sie imieniem i
        nazwiskiem????A jak ktos ma podwojne i oba bardzo dlugieeeeeeeeeeeeeeeeee,no i
        tu w Europie przyjetym jest,ze na forum podpisuje sie nickiem,a jak jest w
        USA...Podobnie.Tak po cichu liczylam ze zabierzesz glos (konstruktywny)w tym
        temacie,a tu ...nic.No tak ksiazka zamknieta i pewnie tobie lepiej myslec o
        terazniejszosci......Ale pewnie jestes super na bierzaco z polska sytuacja i
        co..........zdradz swoje zdanie.......wlasnie na temat tego wyboru
        Pozdro z goracej (moze nie jak u ciebie)BXL
      • e_werty Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc 04.07.06, 16:15
        "...jak juz cos piszecie to pod swoim imieniem..."

... tak jak ty?
    • Gość: jaros Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:59
      Bez etatów , bez korupcji , oddolna samoorganizacja , jedyny uczciwy związek
      zawodowy - Ogólnopolski Związek Zawodowy Inicjatywa Pracownicza -
      www.ip.hardcore.lt
      • Gość: smerf Re:Czy zaległe sprawy będą załatwiane??wątpię IP: *.gorzow.mm.pl 28.06.06, 22:42
      • e_werty Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc 04.07.06, 16:16
        "...Ogólnopolski Związek Zawodowy Inicjatywa Pracownicza ..."

... chyba OZIPIAŁEŚ....
    • Gość: Jarosław Ogórek Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.ec.zgora.pl 04.07.06, 15:43
      Gratuluję wyboru.

Czas na zmiany. Za I-wszej "Solidarności" funkcyjni mogli pełnić maksymalnie 2
      krótkie kadencje. A w naszym województwie? no cóż etatowi działacze "są
      przyrośnięci" do stanowisk związkowych często od 15 lat. Będąc bardziej
      urzędnikami czy politykami niż związkowcami.Efekt- ciągle malejąca liczba
      członków, a rosnące pobory etatowych działaczy.

Jarosław Ogórek z Zielonej Góry- były działacz "S"(ze statusem pokrzywdzonego)
      • e_werty Zielone Ogórki z Zielonej Górki!!! 04.07.06, 16:20
        hi hi hi - czyli zielony ogórek? Jeszcze nie zakiszony?

P.S.

Niezły nick!!! Lepszy niż Wojewódzki... :)
        • Gość: Jarosław Ogórek Re: Zielone Ogórki z Zielonej Górki!!! IP: *.ec.zgora.pl 04.07.06, 17:09
          Jeszcze się nie zakisiłem he, he-dbam o formę. Dzięki za pozytywny odbiór oraz
          pozytywny PR.
          Dodam, że Wojewódzki jest moim rówieśnikiem. Zatem niebawem emerytura!:))
        • Gość: jona Re:ewerty ty jestes gorzowiak?? IP: *.186-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 04.07.06, 19:24
          Ewerty gdzie ty sie chowales???Czy ty wogole kiedys mieszkales w GW????A ja juz
          kojarzylam ciebie z pewnym anarchista z lat 80,a tu pudlo,ale oswiece ciebie
          Jaroslaw Wojewodzki to nie nick tylko prawdziwe imie i nazwisko no powiedzmy
          barwnej postaci Gorzowa lat 80 (demonstracje,daszki,odmowa sluzby wojskowej)
          dobry kumpel,bo skorpion:-))) a pseudo to Soltys i pare innych...No nie J nie
          bedzie zadowolony,ale cos jego nie widac-pewnie czyta po cichu :-))
          Pozdro skorpion 1/11:-))
          • e_werty Re:ewerty ty jestes gorzowiak?? 04.07.06, 20:20
            "Ewerty gdzie ty sie chowales..."

... w latach '80 to byłem anarchista ale w ... Poznaniu. I nie miało to nic
            wspólnego z Solidarnością - gów'no mnie ona obchodziła...
            • login_tymczasowy Re:ewerty ty jestes gorzowiak?? 04.07.06, 20:36
              e_werty napisał:

> ... w latach '80 to byłem anarchista ale w ... Poznaniu.
              E... Urbanski?
            • Gość: jona Re:ewerty ty jestes gorzowiak?? IP: *.186-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 04.07.06, 20:47
              No to tymbardziej powinnes cos slyszec o ruchu WiP pewnie tez troche
              anarchistycznym,a tam glosno bylo o odmowie sluzby wojskowej i ochronie
              miedzyrzeckich bunkrow-przeciw skladowaniu radioaktywnych odpadow,ale schit bo
              Jarecki powie,ze nalezy zyc terazniejszoscia :-)))i ma racje-liczy sie
              przyszlosc
              • e_werty Re:ewerty ty jestes gorzowiak?? 04.07.06, 20:58
                "No to tymbardziej powinnes cos slyszec o ruchu WiP..."

... ty chyba jestes jednak blondynka!!!! Przecież pisałem że polityka i ruchy
                wolnościowe mnie gó'wno obchodziły!!! Ja wóczas sie uczyłem, bawiłem...
                dupczyłem itd. Nigdy polityka mnie nie bawiła... zyłem całą geba... i nie
                tylko!!! A ty wszystkim przyPiSujesz jakąs martyrologię!!!
                • Gość: jona Re:ewerty ty jestes gorzowiak?? IP: *.186-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 04.07.06, 21:17
                  Blondynka nie jestem,a wrecz przeciwnie.........Choc znam osobiscie wiele
                  inteligentnych (jak ja :-))No ale zeszlismy z tematu,tak koniec z
                  martylorogia,liczy sie przyszlosc,jeszcze raz powodzenia J P
    • Gość: samuraj Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.Red-83-61-19.staticIP.rima-tde.net 15.12.06, 22:49
      ...nie jestem wielkim sympatykiem związków zawodowych ale trzeba przyznać ,że
      wreszcie S robi znowu to do czego jet powołana zamiast babrac się w politykę.

brawo Porwich
      • Gość: zzz Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 15.12.06, 22:57
        Jesteś w błędzie i to bardzo,brawo porwich he he,przypomnij jemu zwolnienia
        pracowników Hotelu Mieszko jak się zachował jak za przeproszeniem przygłup nic
        w tym kierunku nie zrobił a była u niego delegacja członków solidarności i
        co ??????????teraz próbuje coś niecoś zrobić ale w jego wykonaniu to i tak zero.
        • Gość: zzz Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 15.12.06, 22:58
          Rutkowski też nic nie zrobił a dlaczego?????? pomyśl
      • Gość: smerf Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 15.12.06, 23:00
        komu ty bijesz brawo przecież to tylko fikcja te związki
      • Gość: zzz Re: Jarosław Porwich ----fikcja IP: *.gorzow.mm.pl 15.12.06, 23:11
        Kłamstwa
        • Gość: alicja Re: Jarosław Porwich ----fikcja związków IP: *.gorzow.mm.pl 15.12.06, 23:40
          Oczywiście że to jest prawda.
          • Gość: zenek Re: Jarosław Porwich ----fikcja związków IP: *.gorzow.mm.pl 16.12.06, 17:01
            Prawda o Hotelu Mieszko w którym były lub są związki solidarności też fikcyjne
            a przewodnicząca???????katastrofa.Tak Pan Jarosław palcem nie kiwnął jak
            zwalniano członków solidarności z Hotelu Mieszko.Składki pobierano i nic poza
            tym.
            • Gość: king_malagenio Re: Jarosław Porwich ----fikcja związków IP: 62.15.89.* 16.12.06, 19:34
              tyle ze tylko wtedy Romus R. byl przewodniczacym,
              a Porwich jednym z wielu co wowczas mial gowno do gadania
              Teraz jest przewodniczacym...
              jak narazie mamy nowe 10 zwiazkow
              i z obietnic sie wywiazuje.
              Ja osobiscie sie ciesze ze zostalam zaproszona do teatru
              i po ponad 20 latach ktos sobie o mnie przypomnial (i o ludziach z podziamia)
              i nie watpliwie jest to zasluga Porwicha
              • Gość: xyz Re: Jarosław Porwich ----fikcja związków IP: *.gorzow.mm.pl 16.12.06, 19:37
                Zaproszenia a pomoc ludziom zwalnianym to są dwie różne rzeczy,to dlaczego
                uczestniczył w tych rozmowach???
                • Gość: xyz Re: Jarosław Porwich ----fikcja związków IP: *.gorzow.mm.pl 16.12.06, 19:40
                  a tak na marginesie to komu ma teraz pomagać przecież już nie zwalniają to musi
                  się wykazywać zaproszeniami.
                  • Gość: zzz Re: Jarosław Porwich ----fikcja związków IP: *.gorzow.mm.pl 16.12.06, 21:42
                    szczera prawda tylko zapraszanie zostało.A jak trzeba było to w żaden sposób
                    nie pomagali,no bo jak,obecny prezes Hotelu Mieszko był członkiem
                    solidarności,a w dzisiejszej lubuskiej jest opisany jako darczyńca,wynajmując
                    saladnych opłat,niech lepiej wypłaca byłym pracownikom dywidenda od 2001r a nie
                    udaje wielkiego darczyńcę.FIKCYJNIE
                    • Gość: zzz Re: Jarosław Porwich ----fikcja związków IP: *.gorzow.mm.pl 16.12.06, 21:44
                      sory,wynajmując salę konferecyjną bez żadnych opłat
                      • Gość: samuraj Re: Jarosław Porwich/dobry wybor IP: *.Red-83-61-19.staticIP.rima-tde.net 16.12.06, 22:26
                        xyz i zzz zal Wam dupe sciska, tylko szkoda, ze od tej zazdrosci
                        macie ja (d...) juz tak rozjeb...
                        ale pamietajcie: aby nogi trzymac razem, zeby Wam watroby
                        nie pospie....
                        Widac i slychac, ze gosciu robi dobra robote, to
                        dajmy mu szanse sie wykazac!!!
                        Poki co z obietnic wyborczych sie wywazal
                        i w przeciwienstwie do swojego poprzednika
                        cos probuje robic (nie wlaczajac przy tym PiSowcow - a za
                        to naleza mu sie najwieksze wyrazy uznania!)
                        • Gość: xyz Re: Jarosław Porwich/dobry wybor IP: *.gorzow.mm.pl 17.12.06, 08:51
                          Tak jak wspomniałam tylko zaprasza,bo jako związkowiec nie wykazał się odnośnie
                          zwolnień pracowników.Wątrobę mam ok
                      • Gość: zzz Re: Jarosław Porwich ----fikcja związków samuraj IP: *.gorzow.mm.pl 17.12.06, 09:04
                        Prawda zabolała
                        • anbxl Re: Jarosław Porwich ----fikcja związków samuraj 17.12.06, 10:20
                          Amnie nikt na nic nie zaprosil i wcale przez to nie czuje sie gorzej,bo wowczas
                          jak cos robilam to z przekonania a nie dla poklaskow........I kto wowczas
                          myslal,ze kiedys tam wszystko sie zmieni....
                          ama kiedys zrobilam taka mini wystawke ze zdjec z konca lat 80 i naprawde w
                          Parlamencie UE bylo super zainteresowanie,a Porwichowi dalej zycze NAJLEPSZEGO
                          w dzialaniach na rzecz S
                          ps czy w teatrze bylo naprawde wielu ludzi???Bo o tym nigdzie ani slowka...
                          • Gość: smerf Re: Jarosław Porwich ----fikcja związków samuraj IP: *.gorzow.mm.pl 17.12.06, 10:43
                            Teraz solidarność ma wiele do popisu w innej formie,ponieważ ludzi nie
                            zwalniają wręcz przeciwnie poszukują pracowników,ale jak trzeba było pomagać
                            zwalnianym pracownikom to gdzie oni byli,składki pobierali i nic poza tym.
                            • Gość: jona Re: Jarosław Porwich ----fikcja związków samuraj IP: *.187-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 17.12.06, 15:51
                              Przestancie narzekac,dewygowac i oskarzac-nikt wam nie karze byc w S
                              Robcie swoje i dla siebie..........
                              • Gość: kaliber Re: Jarosław Porwich ----fikcja związków samuraj IP: 62.15.88.* 17.12.06, 16:32
                                miasta.gazeta.pl/gorzow/1,77302,3793447.html
                                www.gorzow24.pl/?news,6765
                                • Gość: alicja Re: Jarosław Porwich ----fikcja związków samuraj IP: *.gorzow.mm.pl 17.12.06, 16:41
                                  Szkoda że pan porwich w 2001r nic nie działał tylko słuchał,zaproszenia i
                                  organizowanie imprez każdy potrafi ale pomoc ludziom zwalnianych to już zero
                                  pomocy
    • Gość: znajomy Niech wytrzeźwieje!!! IP: 82.160.54.* 17.12.06, 17:09
      Jarek chlał tak, że Kwaśniewski zataczający się na cmentarzu Żołnierzy Polskich
      w Charkowie, to przy nim mały pikuś. Ale może funkcja sprawi, że wytrzeźwieje...
      • Gość: Ziomek Re: Niech wytrzeźwieje!!!/dla niewiernych IP: 85.137.82.* 18.12.06, 18:01
        Do alicji, smerfa, xyz, zzz i calej reszty zawiltnych ludzi.
        www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060715/GLOSGORZOWA/60713002&SearchID=73266363331890
        serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3570750.html
        miasta.gazeta.pl/gorzow/1,36844,3597304.html
        www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060909/GLOSGORZOWA/60908034&SearchID=73266363331890
        www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060925/AKTUALNOSCI/60925048&SearchID=73266363331890
        miasta.gazeta.pl/gorzow/1,36844,3643260.html
        miasta.gazeta.pl/gorzow/1,36844,3645722.html
        www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060928/AKTUALNOSCI/60928006&SearchID=73266363331890
        www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061020/AKTUALNOSCI/61020008&SearchID=73266363331890
        www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061021/TEMATYDNIA/61020031&SearchID=73266363331890
        www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061120/POWIAT12/61119024&SearchID=73266363331890
        • Gość: Ziomek Re: Niech wytrzeźwieje!!!/dla niewiernych IP: 85.137.82.* 18.12.06, 18:04
          Ja tez nie wierzylem w to za bardzo,
          jednak trzymalem kciuki.
          Oby tak dalej!!!
        • Gość: alicja Re: Niech wytrzeźwieje!!!/dla niewiernych ziomal IP: *.gorzow.mm.pl 18.12.06, 18:18
          Fajnie że tak jest,ale najbardziej mi chodzi o to,dlaczego związki nic nie
          zrobiły jak zwalniano bardzo dużo ludzi z Hotelu Mieszko,prezesem był i jest
          P.Ostrouch który był w tym czasie członkiem tego związku,a załoga
          przeprowadzała rozmowy ze związkami w których właśnie uczestniczył obecny
          przewodniczący.Nie jestem zawistna,chodzi mi o ten fakt.
          • Gość: Ziomek Re: Niech wytrzeźwieje!!!/dla niewiernych alicjo! IP: 85.137.82.* 18.12.06, 19:18
            Alicjo i Ty nie jestes zawistna??
            Jak juz masz tak strasznie wielki problem:
            ¨dlaczego związki nic nie zrobiły jak zwalniano
            bardzo dużo ludzi z Hotelu Mieszko¨ i nie zadawalaja
            Cie odpowiedzi ludzi na forum (bo kontynujesz historyjke kilka ladnych
            miesiecy!), choc nie rozumiem dlaczego zarzuty
            kierujesz do Porwicha (a nie Rutkowskiego)
            to moze skontaktuj sie z obecnym przewodniczacym i go
            o to po prostu zapytaj!!!

• Gość: alicja Re: Niech wytrzeźwieje!!!/dla niewiernych ziomek IP: *.gorzow.mm.pl 18.12.06, 19:46
              Witam serdecznie,nie jestem zawistna już nie mam tego problemu ale???Porwich
              uczestniczył w tych rozmowach razem z Rutkowskim,i nic nie zrobili w tym
              kierunku.Może kiedyś zapytam obecnecnego przewodniczącego ale??co On mi odpowie
              jak za przeproszeniem razem w trąbkę grają z ostrouchem,pomyśl,pozdrawiam
    • Gość: pracownik Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 16:30
      Jaroslaw to jest nowa banda zlodzieji ktorzy razem z bylymi wojewodami
      rozlozyli Stolbud
      • Gość: jona Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.207-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.12.06, 20:25
        A ty pracownik i wielu dupkow piszacych idiotyzmy to zakompleksione
        lewusy,ktore tylko potrafia krytykowac..............PL jest wolnym krajem i
        skoro S wam sie nie podoba to skrzknijcie sie i zalozcie wasz zwiazek
        zawodowy,bo latwo jest krytykowac a trudniej zrobic cos dla siebie i
        innych.........Przestancie zyc przeszloscia-bylo,boli zostanie jeszcze w
        sercu,ale czy nie lepiej myslec o lepszej przyszlosci
        • Gość: kleryk Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 20:50
          Jona - przeciez to Ty sie czepiasz przeszłości! W każdym Twoim poście
          pobrzmiewa nostalgia za tym co było! Za wspaniałymi czasami ludżmi! Nic nie
          piszesz o swoich planach pomocy w rozwoju Gorzowa - tylko snujesz smęty na dwa
          instrumenty - jak to było fajnie i jacy to fajni ludzie wówczas zyli
          • Gość: jona Re: do kleryka IP: *.207-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.12.06, 06:23
            Wspominam,a nie narzekam....Fajni ludzie-co za stwierdzenie...nie ma fajnych
            ludzi-to byly inne czasy...czasy mojej mlodosci....Z perspektywy czasu inaczej
            na nie patrze....
            Wyjezdzajac z GW zaczynalam naprawde od zera,co naprawde nie bylo latwe,z
            czasen tylko i wylacznie dzieki wlasnej ciezkiej pracy do czegos doszlam...i
            jestem z siebie dumna,bo na obczyznie jest duzo trudniej niz przy swoich
            Co do pomocy Gorzowowi-wielokrotnie proponowalam wiele rzeczy...po tym zostal
            mi tylko ladny album od bylego wojewody AK,wielokrotnie omawialam sprawy z
            oficjelami z LUW przyjezdzajacymi do BXL na szkolenie,swego czasu ak jeszcze
            lubuskie nie mialo w BXL przedstawicielstwa przygotowalamspory zarys i..^po
            paru miesiacach byla pani dyrektor w teczce,jakis czas temu i to dwukrotnie
            osobiscie odwiedzilam europejski dzial UM,przywiozlam im info i materialy nt
            konkursow na europracownikow-owczesny szef Kochanowski stwierdzil,ze w GW nie
            ma ludzi nadajacych sie do tej pracy i nawet on sie nie nadaje,a miedzy soba w
            biurze zaczeto kopac dolki-jeden drugiemu nie przekazywal info.A wiec szanowny
            kleryku powiedz co jeszcze moge zrobic dla GW-najpierw ci co na gorze musza
            chciec..............i dobra rada zawsze najlepiej zaczynac od siebie,bo
            krytykowac latwiej jak cos zrobic
            • Gość: kleryk Jona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 21:36
              Jona - daj spokój "pomaganiu"! W twoim wydaniu to jest szkodliwe! Masz
              mentalnośc "baby z magla" i nic na to nie poradzisz! Zostań przy
              swoich "sukcesach" - chowaj córki w renowanej szkole... i tyle. Daj se luz z
              ingerowaniem w politykę!
              • Gość: Ziomal Re: Jona IP: 62.15.73.* 21.12.06, 22:20
                Hey kleryk:
                zamiast dopie..c sie jony i wnikac w jej osobiste sprawy
                pilnuj swojego dupska, bo i magiel jemu nawet nie pomoze...
                po znajomosci doradzam: ¨KLERYKU - CHCESZ MIEC DUPE JAK RURA OD PIECA
                - ODWIEDZ POZNANSKA PARAFIE BISKUPA PECA¨!
                • Gość: kleryk Re: Jona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 22:33
                  Współczuję.. bolało? Chyba tak - bo jakaś trauma cie dopadła.
                  • anbxl Re: Jona 21.12.06, 23:44
                    No widzisz,zazdrosc,no to ci dorzuce,ze od stycznia (wlasnie dzis dowiedzialam
                    sie)bede prawa reka dyrektora w Komisji Europejskiej......Za szkole corek slono
                    place,a do sukcesow-jak je nazywasz doszlam tylko i wylacznie super ciezka
                    praca,a ty zamiast krytykowac to wes sie do roboty a tez do czegos w zyciu
                    dojdziesz.......
        • Gość: xxx Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 19.12.06, 21:18
          Właśnie przez tą przeszłość mamy to co mamy.Bardzo dużo społeczeństwa straciło
          pracę,a solidarność nie kiwnęła palcem i dlaczego mamy ją popierać
          • Gość: Zoimek Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: 85.137.64.* 19.12.06, 21:29
            Hey xxx!
            Wlasnie przez ta przeszlosc mamy to co mamy.
            Zawiesiles sie na pare lat??
            Gdyby nie ¨S¨ to nie moglbys sie teraz normalnie wypowiedziec
            i jak smiesz napisac, ze nawet nie kiwnela palcem??
            Dla kretynow takich jak Ty moze lepiej
            bedzie jak wypie..cie na Bialorus??
            Praca jest... no i przede wszystkim ustroj przyjazny!
            • Gość: xxx Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 19.12.06, 21:45
              Jedz pierwszy ja za Tobą,a tak na marginesie dlaczego podnosisz sobie ciśnienie
              mam takie zdanie o związkach i nie zmienisz tego.Pozdrawiam
            • Gość: xxx Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 19.12.06, 21:48
              Kto się zawiesił?mylisz się i to bardzo,gdybym napisała Ci ze szczegółami to z
              pewnością byś nie uwierzył.
              • Gość: Ziomek Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: 85.137.64.* 19.12.06, 22:05
                Podnosze sobie cisnienie bo przeklamujesz historie skarbie!!!
                Jestes pelna nienawisci, a na Bialorus sie nie wybierasz
                to przestan krytykowac!!!
                • Gość: Ziomek Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: 85.137.64.* 19.12.06, 22:08
                  Zaprzeczasz sama sobie...
                  Przydalby sie Ci porzadny klaps w tylek...
                  • Gość: xxx Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 19.12.06, 22:13
                    Jak mogę zaprzeczać ,jak prawda jest okrutna ale jest i tego nie da się
                    zmienić,chcesz dać mi klapsa,no to proszę bardzo ale uwierz przeszliśmy masakrę
                    ze związkami.Pozdrawiam
              • Gość: xxx Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 19.12.06, 22:09
                Ziomek,spytaj sam przewodniczącego bo z pewnością to Twój kumpel,jak odbywały
                się rozmowy z członkami związków którzy byli zwalniani z Hotelu Mieszko w
                którym był i jest obecny prezes ostrouch,jak Ci powie szczeże to zmienisz
                zdanie,chyba że????????
    • Gość: anonim Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 19.12.06, 22:10
      przeciez to stary pijaczyna i dziwkarz!!!!
      • Gość: gal_aninim Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.Red-80-34-128.staticIP.rima-tde.net 20.12.06, 18:19
        hey anonim
        latwo jest smarowac kogos bedac anonimem
        to ja tez sie pobawie:
        aninim to stara ku.. i widzialem jak
        opie..l lance 120 osoba po czym kazda z nich
        wsadzala mu rozne przedmioty w dupsko!!!
        • Gość: gal_anonim Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.Red-80-34-128.staticIP.rima-tde.net 20.12.06, 18:25
          hey xxx
          nudna jestes, mulisz jeden temat
          i przezywasz go jak mrowka okres
          zadzwon do Porwicha i porozmawiaj z nim o tym co cie boli
          ja napisal Ziomek!!!
          • Gość: xxx Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 20.12.06, 18:31
            szkoda impulsów
            • Gość: Ziomek Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: 62.15.73.* 21.12.06, 21:09
              Hey xxx:
              odwazna, uparta i lekko tajemnicza jestes;
              odpowiedz tez zawsze znajdziesz
              (nie zawsze z sensem, ale nadrabiasz szybko cynizmem);
              i przede wszystkim... klapsy lubisz :P
              Oczarowalas mnie!!!

P.S. ALE NIE IRONIZUJ KOBIETO, BO TO CI NIE WYCHODZI! PROSZE!!!
              • Gość: xxx Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 21.12.06, 21:32
                Witam serdecznie,ok ale wiem swoje i zdania z pewnością nie zmienię,dlaczego
                twierdzisz że jestem tajemnicza?po to są pytania,żeby odpowiadać,a czy z sensem
                czy bez to Ty tak sądzisz,pozdrawiam
                • Gość: Ziomek Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.Red-217-126-24.staticIP.rima-tde.net 22.12.06, 22:11
                  Hey xxx:
                  nazywajac Cie tajemnicza, chcialem ladnie ujac, to co
                  tak naprawde robisz od 2001 roku
                  (kiedy zwolnili Cie z Mieszka).
                  Otoz probujesz za wszelka cene oczarnic przew. Porwicha,
                  ktory (jak juz Ci pisalem - bo znam sie na temacie) wtedy mial
                  niewiele do powiedzenia.
                  Ciesze sie, ze sie juz dogadalismy...
                  zostawmy Jarka jego obecnemu zadaniu...
                  z ktorego jak narazie sie wywiazuje!
                  Pozdrawiam.
                  • Gość: xxx Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 23.12.06, 09:30
                    Witam,nie oczerniam absolutnie,ale prawda jest taka jak piszę,uczestniczył w
                    rozmowach a nic nie robił,to po co udawał że się interesuje zwalnianymi
                    pracownikami czyli fikcja,jak można nie mieć nic do powiedzenia będąc w
                    związkach solidarności??Bo co,Ostrouch tak powiedział i klamka zapadła??ale
                    masz rację,było minęło,ale gorycz pozostała,i zmienić tego nie mogę.Wesołych i
                    pogodnych Świąt życzę.
                    • Gość: Ziomek Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: 62.15.91.* 23.12.06, 19:29
                      Heyka xxx:
                      Szkoda tylko, ze nie znasz prawdy od drugiej strony.
                      Za kadencji R.R. zwiazek ¨S¨ byl za badzo ugodowy, jak
                      opisal to w tvp3 - A.A. ¨dalo sie zrobic wiecej,
                      ale przy charyzmie Pana przewodniczacego, sie nie dalo¨.
                      No i przewodniczacym zostaje J.P. i zmienia calkowicie taktyke,
                      idzie na wojne z pracodawcami, zaklada nowe zwiazki,
                      staje za malymi komisjami itd. itd.
                      Juz rozumiesz tajemnicza xxx??
                      Jak nie to umowmy sie na kawe...
                      Wszystkiego najlepszego.

• Gość: Bernard Morde oyworzysz...to cie zabije... IP: *.ed.shawcable.net 23.12.06, 20:40
                        Tak powiedzialem do karpia ktory mial cos (jakos cicho) do powiedzenia...
                        Ale czy poslucha???
                        Nie!!!
                        Nadal japa ruszal...
                        No i zostal "zaproszony" na Swieta.....po grecku z warzywami...
                        Sie nauczy....na drugi raz...
                        Sledziki byly "z beczki" solone i mniej pyskate...
                        Sledziki juz sie wymoczyly...
                        Beda w smietanie z bebulka i z cebulka w oleju...
                        Pierogi "ruskie" prosto ze sklepu...I ze sklepu (polskiego" cala masa
                        produktow "made in Poland"...
                        Ja wam tam ekonomie nakrecam a wy na mnie pyszczycie, pyszczatki jedne...
                        he he he
                        Wesolych Swiat, Radosnej Pasterki...I dozo forsy dla Ksiedza "po koledzie"...
                        Nie czestowac wodka ministrantow - to grzech...
                        No, moze jeden - jesli wyglada wystarczajaco doroslo...
                        Jak sie chwieje....to wyglada...
                        he he he

Bawic sie i radowac...
                        Bog Sie rodzi... Moc truchleje... Pan Niebiosow obnazony...

• Gość: xxx Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 23.12.06, 21:11
                        Witam,i to byłoby najlepsze,Wesołych spokojnych Świąt
                        • Gość: Bernard Jest za co dziekowac... IP: *.ed.shawcable.net 23.12.06, 22:03
                          Hey xxx,
                          W koncu Swieta...
                          W tym zwariowanym codziennym zyciu krociutki okres na to by,... zastanowic sie
                          przez moment...co wane, a co jeszcze wazniejsze...
                          Ja podziekuje Nowonarodzonemu za przyjscie na Swiat i...dbanie o mnie...
                          I o moich bliskich...I o przyjaciol... I tych...ktorych za bardzo nie lubie..
                          Ale, to juz ja...
                          Robi "Maluch" dobra robote... Naprawde...
                          Jest za co dziekowac...
                          Wesolych i spokojnych Swiat z Rodzina i najblizszymi..
                      • Gość: smerf Re: Jarosław Porwich -kumoterstwo się skończyło. IP: *.gorzow.mm.pl 25.12.06, 09:20
                        W jedną trąbkę dmuchał z prezesami w sprawie zwolnień pracowników,związki
                        popierali te decyzje np.Ostrouch były związkowiec solidarności????i co robił???
                        częstym gościem w związkach bywał a za parę dni zwalniał pracowników czyli co
                        kaszana.
                      • Gość: xxx Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 27.12.06, 09:29
                        Rozumiem wszystko,ale ??dlaczego w tamtych czasach,nikt nie starał się pomagać
                        ludziom,którzy byli zwalniani z zakładów pracy,wtedy była rola duża
                        związków,teraz nie ma tego problemu wręcz przeciwnie.Pozdrawiam,i co z tą kawą
                        • Gość: Ziomek Gargamela Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: 62.14.216.* 27.12.06, 20:11
                          Hey smerf:
                          Przestan molic,
                          bo Klakier
                          sie Toba zajmie!!!
                          • Gość: Ziomek Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: 62.14.216.* 27.12.06, 20:12
                            Hey xxx:
                            Kawa musi poczekac chyba,
                            ze chcesz mnie odwiedzic nad Atlantykiem??
                            Tu klimacik swiateczny tez jest,
                            choc palmy i brak sniegu go troszke psuja :P
                            Pozdrawiam.
                            • Gość: xxx Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 27.12.06, 20:39
                              Ciekawa jestem jak długo ta obiecana kawa będzie czekać,śniegu u nas też
                              brak,no ale cóż i tak bywa,trzeba do wszystkiego się przyzwyczaić,pozdrawiam
                          • Gość: smerf Re: Jarosław Porwich rządzi gorzowską Solidarnośc IP: *.gorzow.mm.pl 27.12.06, 20:30
                            a ja uwielbiam klakiera siedzi przy mnie także bez obaw wszystko jest
                            dopilnowane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka