Gość: komik IP: *.gorzow.mm.pl 31.07.06, 10:01 No, może wreszcie poprawi się nasze lokalne radio.Już czas na zmiany, bo tych głosów nie da się słuchać. Wierzę w nowych członków Rady Nadzorczej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaga Re: radio IP: *.gorzow.mm.pl 20.08.06, 19:00 I bardzo dobrze!!! Niech odejdą ci, którym brakuje głosu radiowego i poprawnej polszczyzny nie mówiąc o poprawnym języku radiowym, bo taki jednak isnieje.Ciągłe informowanie o tym, która jest godzina doprowadza do wymiotów.Każdy ma zegarek i może z niego skorzystać. Wypada do prowadzenia programu nieco się przygotować ale gorzowscy pseudoprezenterzy mają to gdzieś. Wszystko mówią i robią na "odczep się". Absolutne ignorowanie słuchaczy.No i te głosy... jakby mieli kluchy w gardłach i nosach. To oczym piszę dotyczy RMG. Odpowiedz Link Zgłoś
czesia20 Re: radio 20.08.06, 19:50 A czego ma dotyczyć, przecież tu już niczego innego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radioSłuchacz Re: radio IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.08.06, 19:54 Nie czepiaj się godziny, nawet najwięksi podają godzinę. Nieradiowych głosów też się nie czepiaj bo to nie jest istotne. Rozgłośnie szukają teraz rozpoznawalnych głosów po to zeby słuchacz wiedział którego prezentera słucha. Jeśli chodzi o dykcje i stosunek do słuchaczy to masz racje, ale to może Ciebie posadzimy przed mikrofonem i posłuchamy czy bedziesz taka błyskotliwa jak na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: radio IP: *.gorzow.mm.pl 31.08.06, 12:33 uderzyłem w stół ? Podawajcie godziny ale nie tak często i nie zamiast.... Odpowiedz Link Zgłoś
czesia20 Re: radio 30.10.06, 18:14 Wiecie, szykują się wielkie czystki w RMG i to już niedługo. Wyczyszczą extra, wszystkich prześwietlą. Kto co podpisał, a kto dopiero podpisze, kto kim był a kim teraz jest i kto się maskował i nadal gra. Teraz wszystko wyjdzie. Będzie ubaw słuchajcie RMG !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: radio IP: *.gorzow.mm.pl 31.10.06, 08:23 no to się bardzo cieszę, i ufam Bodnarowi. Czas najwyższy by zmienić człkowicie to radio. Odnowić jego image. A BOdnar to jednak nie głupi facet. Wie czego chce. Wykorzysta swoje doświadczenie i uwzględni opinie słuchaczy. Wierzę w to. Odpowiedz Link Zgłoś
czesia20 Re: radio 31.10.06, 08:30 W tym przypadku wystarczy mieć nadzieję, wiara to za dużo w przypadku Bodnara. Odpowiedz Link Zgłoś
bialymis1 Re: radio 04.01.07, 23:30 No i co zrobil ten Bognar? Tego przeciez nie da się sluchac! Mialo byc lepiej a jest gorzej...Ale to pisowsko-giretychowska norma!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kemot_ski Re: radio 05.01.07, 00:33 bialymis1 napisał: > No i co zrobil ten Bognar? Tego przeciez nie da się sluchac! Mialo byc lepiej a > > jest gorzej...Ale to pisowsko-giretychowska norma!!!! chyba fucktycznie rad-i-o(?!?)o kilkugodzinnym cyklu dobowym na antenonie( ...- :))))-... ) zmienia orientację- przestawia się na 40-50-60, no cóż, każde medium ma prawo wybierać sobie audytorium...:( chociażby na podstawie analiz nekrologów... cholera! kolejny potencjalny słuchacz nam odszedł;)))) jeśli rozgłośnia chce mieć aspiracje do miana miejskiej rozgłośni, to chyba powinna częściej puszczać muzę aprobowaną przez młodsze pokolenie, bo inaczej.... słuchaczy będzie jej wyłącznie ubywać. dla przykładu podam piosenkę Ośki w osłuchanym i wciąż przywoływanym przy gillu hiciorze- bezele, którego nie miałem przyjemności usłyszeć nigdy na antenie radia przypisującego sobie miano miejskiego... chyba, że miejskiego w domyśle po 40, aqlbo ja mając 30 kilka wiosen na karku nie łapię się na miano gorzowianina:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły romek Re: radio IP: *.gorzow.mm.pl 05.01.07, 21:47 jeśli chcesz poruszać się w klimatach słuchanych przy grillu, to pewnie słuchasz też "hej sokoły" i"graj piękny cyganie", a takich hiciorów nie słyszałem w żadnej z szanujących się rozgłośni (pomijam polsat2), więc i bezeli sobie odpuść. Bo nie bezele stanowią o tym co kogo radio jest adresowane. Poza tym w tym akurat dramatycznym i jakże ambitnym utworze padają słowa, które nie nadają się antenę szanującego się radia. Tak więc i rmfie, który przecież do staruszków kierowany nie jest też go nie słyszałem. Dla nastolatków jest Eska i mi to nie przeszkadza. A o miejskości tego akurat radia nie przesądza muzyka sącząca się w tle, ale raczej słowo, czyli np. informacje. Jedyne informacje, o mieście, których w Gorzowie można posłuchac. Tak więc mimo, że i ja do dinozaurów nie należę, pozwalam, by w tle sączył się jakiś Mango Jerry, a nadstawiam ucha uważniej, gdy słyszę istotne dla gorzowianina info. A tego tu , co by o tym radiu nie mówić, nie brakuje. Z lokalno- szowinistycznym pozdrowieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: radio IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.01.07, 03:03 Gość portalu: wesoły romek napisał(a): > jeśli chcesz poruszać się w klimatach słuchanych przy grillu, to pewnie > słuchasz też "hej sokoły" i"graj piękny cyganie", a takich hiciorów nie > słyszałem w żadnej z szanujących się rozgłośni (pomijam polsat2), więc i bezeli :)))))) Drogi Wesoły Romku, to spekulacje:) psss... nie mów nikomu, wyjawię Tobie tajemnicę... mydełko fa mnie nie kręci:) > sobie odpuść. Bo nie bezele stanowią o tym co kogo radio jest adresowane. Poza > tym w tym akurat dramatycznym i jakże ambitnym utworze padają słowa, które nie > nadają się antenę szanującego się radia. To Twoja opinia i sznuję ją, ale to wciąż tylko Twoja opinia. Bezele byy do przypadkowym i przejaskrawionym przykadem, komputer wylosował... co ja mogę;) Tak więc i rmfie, który przecież do > staruszków kierowany nie jest też go nie słyszałem. Dla nastolatków jest Eska i > > mi to nie przeszkadza. RMF FM RMG FM wszak to tylko kolejność jednej literki w alfabecie... nie bądźmy drobiazgowi;) A o miejskości tego akurat radia nie przesądza muzyka > sącząca się w tle, ale raczej słowo, czyli np. informacje. Jedyne informacje, o > > mieście, których w Gorzowie można posłuchac. Tak więc mimo, że i ja do > dinozaurów nie należę, pozwalam, by w tle sączył się jakiś Mango Jerry, a > nadstawiam ucha uważniej, gdy słyszę istotne dla gorzowianina info. A tego tu , > > co by o tym radiu nie mówić, nie brakuje. też za to lubię RMG:) Z lokalno- szowinistycznym > pozdrowieniem. a ja z życzliwym;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huehuehue Re: radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 22:23 > osłuchanym i wciąż przywoływanym przy gillu hiciorze przy takim z nossa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rach Re: radio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 14:27 Nadchodzi nowe:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciach Re: radio IP: 80.50.10.* 26.03.07, 15:14 ... i zstąpi na anteny- już wkrótce tak pokrótce;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zett Re: radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 02:23 No i sie poprawiło. Wreszcie lokalnie i da sie posluchac. Mysle o rmg. Odpowiedz Link Zgłoś