IP: *.gorzow.mm.pl 31.07.06, 10:01
No, może wreszcie poprawi się nasze lokalne radio.Już czas na zmiany, bo tych
głosów nie da się słuchać. Wierzę w nowych członków Rady Nadzorczej
Obserwuj wątek
    • czesia20 Re: radio 19.08.06, 18:16
      Połowa odejdzie, to już pewne
      • Gość: gaga Re: radio IP: *.gorzow.mm.pl 20.08.06, 19:00
        I bardzo dobrze!!! Niech odejdą ci, którym brakuje głosu radiowego i poprawnej
        polszczyzny nie mówiąc o poprawnym języku radiowym, bo taki jednak
        isnieje.Ciągłe informowanie o tym, która jest godzina doprowadza do
        wymiotów.Każdy ma zegarek i może z niego skorzystać. Wypada do prowadzenia
        programu nieco się przygotować ale gorzowscy pseudoprezenterzy mają to gdzieś.
        Wszystko mówią i robią na "odczep się". Absolutne ignorowanie słuchaczy.No i te
        głosy... jakby mieli kluchy w gardłach i nosach. To oczym piszę dotyczy RMG.
        • czesia20 Re: radio 20.08.06, 19:50
          A czego ma dotyczyć, przecież tu już niczego innego nie ma.
        • Gość: radioSłuchacz Re: radio IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.08.06, 19:54
          Nie czepiaj się godziny, nawet najwięksi podają godzinę. Nieradiowych głosów
          też się nie czepiaj bo to nie jest istotne. Rozgłośnie szukają teraz
          rozpoznawalnych głosów po to zeby słuchacz wiedział którego prezentera słucha.
          Jeśli chodzi o dykcje i stosunek do słuchaczy to masz racje, ale to może
          Ciebie posadzimy przed mikrofonem i posłuchamy czy bedziesz taka błyskotliwa
          jak na forum.
          • Gość: gaga Re: radio IP: *.gorzow.mm.pl 31.08.06, 12:33
            uderzyłem w stół ? Podawajcie godziny ale nie tak często i nie zamiast....
            • Gość: nożyce Re: radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:22
              to nie my...
      • czesia20 Re: radio 30.10.06, 18:14
        Wiecie, szykują się wielkie czystki w RMG i to już niedługo. Wyczyszczą extra,
        wszystkich prześwietlą. Kto co podpisał, a kto dopiero podpisze, kto kim był a
        kim teraz jest i kto się maskował i nadal gra. Teraz wszystko wyjdzie. Będzie
        ubaw słuchajcie RMG !!!!!!
        • Gość: kama Re: radio IP: *.gorzow.mm.pl 31.10.06, 08:23
          no to się bardzo cieszę, i ufam Bodnarowi. Czas najwyższy by zmienić człkowicie
          to radio. Odnowić jego image. A BOdnar to jednak nie głupi facet. Wie czego
          chce. Wykorzysta swoje doświadczenie i uwzględni opinie słuchaczy. Wierzę w to.
          • czesia20 Re: radio 31.10.06, 08:30
            W tym przypadku wystarczy mieć nadzieję, wiara to za dużo w przypadku Bodnara.
    • bialymis1 Re: radio 04.01.07, 23:30
      No i co zrobil ten Bognar? Tego przeciez nie da się sluchac! Mialo byc lepiej a
      jest gorzej...Ale to pisowsko-giretychowska norma!!!!
      • kemot_ski Re: radio 05.01.07, 00:33
        bialymis1 napisał:

> No i co zrobil ten Bognar? Tego przeciez nie da się sluchac! Mialo byc lepiej
        a
        >
        > jest gorzej...Ale to pisowsko-giretychowska norma!!!!
        chyba fucktycznie rad-i-o(?!?)o kilkugodzinnym cyklu dobowym na antenonie( ...-
        :))))-... ) zmienia orientację- przestawia się na 40-50-60, no cóż, każde
        medium ma prawo wybierać sobie audytorium...:( chociażby na podstawie analiz
        nekrologów... cholera! kolejny potencjalny słuchacz nam odszedł;)))) jeśli
        rozgłośnia chce mieć aspiracje do miana miejskiej rozgłośni, to chyba powinna
        częściej puszczać muzę aprobowaną przez młodsze pokolenie, bo inaczej....
        słuchaczy będzie jej wyłącznie ubywać. dla przykładu podam piosenkę Ośki w
        osłuchanym i wciąż przywoływanym przy gillu hiciorze- bezele, którego nie
        miałem przyjemności usłyszeć nigdy na antenie radia przypisującego sobie miano
        miejskiego... chyba, że miejskiego w domyśle po 40, aqlbo ja mając 30 kilka
        wiosen na karku nie łapię się na miano gorzowianina:)
        • Gość: wesoły romek Re: radio IP: *.gorzow.mm.pl 05.01.07, 21:47
          jeśli chcesz poruszać się w klimatach słuchanych przy grillu, to pewnie
          słuchasz też "hej sokoły" i"graj piękny cyganie", a takich hiciorów nie
          słyszałem w żadnej z szanujących się rozgłośni (pomijam polsat2), więc i bezeli
          sobie odpuść. Bo nie bezele stanowią o tym co kogo radio jest adresowane. Poza
          tym w tym akurat dramatycznym i jakże ambitnym utworze padają słowa, które nie
          nadają się antenę szanującego się radia. Tak więc i rmfie, który przecież do
          staruszków kierowany nie jest też go nie słyszałem. Dla nastolatków jest Eska i
          mi to nie przeszkadza. A o miejskości tego akurat radia nie przesądza muzyka
          sącząca się w tle, ale raczej słowo, czyli np. informacje. Jedyne informacje, o
          mieście, których w Gorzowie można posłuchac. Tak więc mimo, że i ja do
          dinozaurów nie należę, pozwalam, by w tle sączył się jakiś Mango Jerry, a
          nadstawiam ucha uważniej, gdy słyszę istotne dla gorzowianina info. A tego tu ,
          co by o tym radiu nie mówić, nie brakuje. Z lokalno- szowinistycznym
          pozdrowieniem.
          • Gość: ;) Re: radio IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.01.07, 03:03
            Gość portalu: wesoły romek napisał(a):

> jeśli chcesz poruszać się w klimatach słuchanych przy grillu, to pewnie
            > słuchasz też "hej sokoły" i"graj piękny cyganie", a takich hiciorów nie
            > słyszałem w żadnej z szanujących się rozgłośni (pomijam polsat2), więc i
            bezeli
            :)))))) Drogi Wesoły Romku, to spekulacje:) psss... nie mów nikomu, wyjawię
            Tobie tajemnicę... mydełko fa mnie nie kręci:)

> sobie odpuść. Bo nie bezele stanowią o tym co kogo radio jest adresowane.
            Poza
            > tym w tym akurat dramatycznym i jakże ambitnym utworze padają słowa, które
            nie
            > nadają się antenę szanującego się radia.
            To Twoja opinia i sznuję ją, ale to wciąż tylko Twoja opinia. Bezele byy do
            przypadkowym i przejaskrawionym przykadem, komputer wylosował... co ja mogę;)

Tak więc i rmfie, który przecież do
            > staruszków kierowany nie jest też go nie słyszałem. Dla nastolatków jest Eska
            i
            >
            > mi to nie przeszkadza.
            RMF FM RMG FM wszak to tylko kolejność jednej literki w alfabecie... nie bądźmy
            drobiazgowi;)

A o miejskości tego akurat radia nie przesądza muzyka
            > sącząca się w tle, ale raczej słowo, czyli np. informacje. Jedyne informacje,
            o
            >
            > mieście, których w Gorzowie można posłuchac. Tak więc mimo, że i ja do
            > dinozaurów nie należę, pozwalam, by w tle sączył się jakiś Mango Jerry, a
            > nadstawiam ucha uważniej, gdy słyszę istotne dla gorzowianina info. A tego
            tu ,
            >
            > co by o tym radiu nie mówić, nie brakuje.
            też za to lubię RMG:)
            Z lokalno- szowinistycznym
            > pozdrowieniem.
            a ja z życzliwym;)
        • Gość: huehuehue Re: radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 22:23
          > osłuchanym i wciąż przywoływanym przy gillu hiciorze

przy takim z nossa?
          • Gość: ;) Re: radio IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.01.07, 03:11
            nie, z przypadku:)
    • Gość: rach Re: radio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 14:27
      Nadchodzi nowe:)!
      • Gość: ciach Re: radio IP: 80.50.10.* 26.03.07, 15:14
        ... i zstąpi na anteny- już wkrótce tak pokrótce;)))
    • Gość: zett Re: radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 02:23
      No i sie poprawiło. Wreszcie lokalnie i da sie posluchac. Mysle o rmg.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka