Dodaj do ulubionych

Gorzowskie elity z PO są niezwykle prymitywne

15.10.06, 18:39
Wiedzą ot ym jak to przeczytają .
Było to dziś panowie cyniczni cwaniacy i prostacy jak w Słowiance
wskoczyliście w 5 - ciu do sauny i nie zważając na obecność innych osób
zaczęliście rozprawiać na tematy polityczne. Qurfa to było najbardziej
kulturalne słówko ze strony elit PO. Cynizm, karierowiczwstwo itd.
Nie nagrywałem. Nie mam zwyczaju ale na wszelki wypadek wziąłem kontakt na
drugiego zaskoczonego taką arogancja pasywnego obserwatora.
Do Henia Wozniaka.
Heniek sprawdz kto (gruby VIP PO i Otoczenie) bo gonej i krzykliwej
rozmowie , przy obcych osobach Twoje nazwisko padalo najczesciej.
Typu : dzwonil do mnie Heniek Wozniak i chcial abym wystapil w Multimediach ,
w Teletopie.
Miejsce akcji Slowianka, niedziela, godz. 0k. 6.35
Obserwuj wątek
    • Gość: alek Re: Gorzowskie elity z PO są niezwykle prymitywne IP: *.ztpnet.pl 15.10.06, 19:45
      Norma
    • Gość: Błażej Re: Gorzowskie elity z PO są niezwykle prymitywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 05:18
      No to Bachalski chodzi na Słowiankę ? Jakbym go słyszał.
    • Gość: Bernard Re: Gorzowskie elity z PO są niezwykle prymitywne IP: *.ed.shawcable.net 16.10.06, 05:29
      Hey klodawa,
      Jestes jednym z powaznmiejszych dyskutantow na tym forum i bylbys chyba na
      koncu mojej listy osob, ktore o klamstwa bym posadzal...
      Pamietaj jednak, ze najprawdziwsza prawda- ta nie udowodniona- pozostaje
      plotka...
      Ty gdzies odobno cos slyszales, masz nadzieje ze ktos tez slyszal....
      Klodawa...
      Jesli "nie nagrales", lub swiadkow zaprzysiezonych nie masz, to w obecnym
      czasie wyborow pozostajke to jedynie politycznie motywowana plotka....
      Ja nie twierdze ze sie to nie zdarzylo...
      "Dowody" jakie podajesz jenak sa rownie marne jak kazdej innej plotki...
      Mozna by sie zastanowic...Na co Klodawa liczy... Czy na to, ze bezmyslni
      forumowicze "podlapia" temat i zaczna bez uzasadnienia pluc na PO???
      Mnie PO nie obchodzi tak samo jak inne partie...
      Jednak trzeba byc w porzadku w stosunku do wszystkich...
      :)
      PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent
      • klodawka Re: Gorzowskie elity z PO są niezwykle prymitywne 16.10.06, 06:36
        Hey klodawa,
        >Jestes jednym z powaznmiejszych dyskutantow na tym forum i bylbys chyba na
        >koncu mojej listy osob, ktore o klamstwa bym posadzal...
        Dziekuję.
        Ponieważ nie podawałem nazwisk a mogłem to mam nadzieję, że nie był to wpis
        koniunkturalny. Szkoda też Wozniaka , który przez takich nieodpowiedzialnych
        (czołówka gazet) aktywistów traci a jest odpowiedzialny człowiek bo znam.
        Zapewniam Cię również , że tak samo bym napisał gdyby tam byli saunowicze z pis
        czy czegokolwiek innego.
        Arogancja takich działaczy jest o tyle szokująca, że przy obcych osobach
        wyrażają w taki sposób i tak jednoznaczne poglądy.
        W końcu na saunie ludzie przebywają aby wypocząć a nie politykować.
        Oo politycznego piekła nawet temperatura około 100 st. Celcjusza nie uwalnia.
        • klodawka kilka poglądów z tej sauny dla uwiarygodnienia 16.10.06, 06:45
          Sądzę, że osoby , które to wypowiadały będą czytać tw wypowioedzi więc dla
          uprawdopodobnienia im tej scenki podaję kilka fragmentów i poglądów (bez
          bluzgów).
          1. Solidarna to może być tylko bieda.
          2. W Ameryce nie maja kodeksu pracy i jakoś sobie radza. Pracownik nie może byc
          pewny dnia ani godziny. Moja ...(nazwisko i koligacja skreślam) jest
          architektem w NY. Prtacuje tam od 1982 roku. Idąc do pracy każdego dnia nie wie
          czy jeszcze pracuje i tak powonno być.
          Do zobaczenia na saunie. Mam nadzieję panowie , że porozmawiamy tylko z
          zachowaniem zasad i kultury wypowiedzi.
        • Gość: NNN Re: Gorzowskie elity z PO są niezwykle prymitywne IP: *.siodemka.waw.pl 16.10.06, 10:19
          Widziałem tą ekipę z PO na SŁOWIANCE.
          Widziałem ich też w niedzielę wieczorem w pubie.
          Żenujące....
          Podpicie opowiadali co to będzie jak "Jacek wygra wybory".
          Szkoda Bachalskiego.
          • klodawka Re: Gorzowskie elity z PO są niezwykle prymitywne 16.10.06, 11:07
            Gość portalu: NNN napisał(a):

> Widziałem tą ekipę z PO na SŁOWIANCE.
            > Widziałem ich też w niedzielę wieczorem w pubie.
            > Żenujące....
            > Podpicie opowiadali co to będzie jak "Jacek wygra wybory".
            > Szkoda Bachalskiego.
            Powiedz z czego może wynikać taka arogancja, że nie krępują się obciązać w ten
            sposób swoimi poglądami obcego im towarzystwa. Pewność siebie ? Poczucie, że
            wszyscy tak uważają ?

• Gość: Ems Re: Gorzowskie elity z PO są niezwykle prymitywne IP: *.icpnet.pl 16.10.06, 13:49
            A co będzie jak Jacek wygra wybory? Będzie tak super, czy tak źle?
          • Gość: MacKluska Re: Gorzowskie elity z PO są niezwykle prymitywne IP: *.gorzow.mm.pl 18.10.06, 23:38
            Szkoda Bachalskiego? A co on inny?
    • Gość: WTCh Re: Gorzowskie elity z PO są niezwykle prymitywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 10:12
      Jeżeli chodzi Ci nie o PO , nie o treść rozmów ale o to , że w swojej
      zarozumiałości i zadufaniu uważają , że są już wygranymi to się z tobą zgadzam.
      Takaq rozmowa między PeOwcami czy UNitami jak najbardziej jest możliwa
      • Gość: Tomasz Re: Gorzowskie elity z PO są niezwykle prymitywne IP: *.siodemka.waw.pl 16.10.06, 11:17
        Też odebrałem to jako arogancję i pewność siebie. Uważam że Bachalski bagna nie
        narobi, ale ekipa, która ciągnie się za nim tj. Roman Błaszczak, Paweł
        Górnikiewicz i wielu innych, tym razem byłych działaczy PZPR-u, to wywiną mu
        taki nhumer ,że...
    • Gość: awf Waldi rozdaje stanowiska. IP: 81.190.163.* 18.10.06, 17:07
      No proszę jeszcze nie wygrali a już pierwszy matacz rozdaje stołki za plecami
      Bachala.
      Jacek ale masz kumpla. Sprzeda Cię już niedługo.
      • marek_p Re: Waldi rozdaje stanowiska. 18.10.06, 20:25
        Nie byłem, nie słyszałem, wiem za to, że wielu ludzi poprzez takie postawy
        polityków (nie ważne z prawa, czy z lewa) decyduje się współtworzyć produkt
        narodowy brutto Wielkiej Brytanii lub Irlandii.
        Spora część z tych ludzi mówi, że nie zamierza wracać do Polski.
        • blic Re: Waldi rozdaje stanowiska. 18.10.06, 20:50
          marek_p napisał:

> Nie byłem, nie słyszałem, wiem za to, że wielu ludzi poprzez takie postawy
          > polityków (nie ważne z prawa, czy z lewa) decyduje się współtworzyć produkt
          > narodowy brutto Wielkiej Brytanii lub Irlandii.

Teza po części zapewne słuszna, lecz jednak nieco naciągana.
          Dwadzieścia lat temu Irlandia była takim samym eksporterem taniej siły roboczej
          za morza. Większość jednak już wróciła.
          Wiadomo dlaczego wrócili.
          Warto przy tym zwrócić uwagę co takiego wydarzyło się w międzyczasie w
          Irlandii, a konkretnie na to, jaką politykę gospodarczą prowadził irlandzki
          rząd żeby doprowadzić do takiej zmiany.
          Cięli wydatki budżetowe jak się tylko dało.
          W Polsce tylko jedno duże ugrupowanie polityczne ma taką politykę wpisaną w
          swój program.

Prawdę mówiąc dziw bierze czasem jak trudno ludziom zdać sobie sprawę ze spraw
          oczywistych.
          • andrzejusa Re: Waldi rozdaje stanowiska. 18.10.06, 21:03
            ja wam to ludzie mowie od dawna,
            mowie jakie zaplecze ma bachalski
            i jaki on sam jest, jezeli sie w takim towarzystwie "obraca"!?

takie po jakim dysponuje bachalski,
            to bamba z opozninym zaplonem!

bomba , ktora bachalskiego rozwali!!

ale nie musi rozwalac gorzowa!!!!!!!!!!!!!!

jezeli dobrze wybierzemy!
            • Gość: jus Re: Waldi rozdaje stanowiska. IP: *.gorzow.mm.pl 18.10.06, 22:05
              jus do andrzejusa. Chłopie to widać że chciałbyś żeby dalej rządziła sitwa z Jędrzejczakiem. Większego pijaństwa i kupczenia stołkami w spółkach miejskich za tej ekipy nikt nie jest w stanie zaprezentować. Ten stan dotknął dna więc teraz tylko może być lepiej.
              Bachalski to dobry Prezydent Gorzowa Wlkp.
              • Gość: MacKluska Re: Waldi rozdaje stanowiska. IP: *.gorzow.mm.pl 18.10.06, 23:43
                Będzie lepiej? Buahahaha! Dajmy na to ze JDJ wygra (opcja nierealna) ...
                kupczenie stołkami miejskimi dopiero się zacznie. Powpychamy swoich ludzi
                platformersów gdzie się tylko da ... od sprzątaczki słowiankowej poprzez
                księgową ZGM na naczelnikach UM skończywszy. Z drugiej strony ... co w tym
                dziwnego? Przywilej polityki. I między innymi dlatego jej tak nienawidzę
              • Gość: Bernard Re: Waldi rozdaje stanowiska. IP: *.ed.shawcable.net 19.10.06, 01:18
                Hey jus,

Bachalski nie byl, nie jest i nigdy nie bedzie Prezydentem Gorzowa...
                Stwierdzenie twoje ze niby jest dobrytm Prezydentem to moze dobre mrzonki dla
                aktywistow PO..Nic wiecej...
                Realia jednak sa takie:
                Prezeydentem Gorzowa jest Jedrzejczak...Tadeusz zreszta...
                Prezydentem Gorzowa po wyborach bedzie Jedrzejczak..Ten sam Tadek...
                Tak szybko jak PO nauczy sie zyc w realnym swiecie...i akceptowac fakty , tak
                szybko moze zaczac odnosic sukcesy polityczne..
                A do tego czasu polityczna prostytucja z kimkolwiek i gdziekolwiek byle "przy
                wladzy" bo przeciez nie "u wladzy"...
                Moja dobra rada na poczatekk.
                Jak juz tak lubicie robic uklady to.... proponuje nawiazac wspolprace (nie
                koalicje bron Boze) z ekipa Jedrzejczaka i samym Tadeuszem...
                Madre PO i grupa Jedrzejczaka moglyby duzo dla miasta dobrego zrobic...
                Tylko czy obecnie Jedrzejczak bedzie chcial gadac...
                Tak mu wszyscy do gardla skacza ze facet idzie "na wszystko i po wszystko"
                Mnie sie to podoba...
                Mamy w Gorzowie dobrego szeryfa./..Facet z glowa na karku i jajami...
              • zorro11111 Re: Waldi rozdaje stanowiska. 24.10.06, 08:42
                Gość portalu: jus napisał(a):

> jus do andrzejusa. Chłopie to widać że chciałbyś żeby dalej rządziła sitwa z

> drzejczakiem. Większego pijaństwa i kupczenia stołkami w spółkach miejskich
                za
                > tej ekipy nikt nie jest w stanie zaprezentować.

Nudna odwieczna argumentacja opozycji(jaka opcja polityczna by nią nie była).

Dlaczego obsadzać każdy stołek w drodze powiedzmy losowania? Ludźmi, których
                nie zna lub mało o nich wie, Ten co decyduje.Przywilej władzy: "Rządź i Dziel".
                Zarzucasz Jędrzejczakowi kupczenie stołkami,osobie która rządzi. Jak
                skomentujesz dzielenie stołków przez kogoś kto nie zdobędzie nawet...10%?
                poparcia.

A co do tego pijaństwa to, poza sceną piją równo i częsta razem.

Pozdrawiam rozsądnych...
    • Gość: Walduś Re: Gorzowskie elity z PO są niezwykle prymitywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 11:54
      Bracie toś Ty bohater jest !!! Dzwoń do Ojca Dyktatora z tą wieścią ;))))
      Woda na młyn ..... Pomagaj bluzgać na przeciwników politycznych ...
      Pozdrowionka
    • klodawka Pomózcie mi rozszyfrować 19.10.06, 17:53
      Nie fukcjonuję w tzw światku polityki więc dlatego pomózcie rozszyfrować !
      Był taki fragment tej rozmowy w saunie.
      Zgadali się coś o autach. Zaczęli tak protekcjonalnie żartować, że wiadomo, że
      jak wygrają wybory to wiadomo jakie auta muszą kupować albo Ople ewentualnie
      Chevrolety.
      Co to znaczy ? Wyglądało to tak jakby ktoś z liderów lub jego rodzina miała
      salon samochodowy tych marek.
      O co chodziło ?
      • Gość: Pispis Prymitywy z PO,Jacek B. z kolega zasnęli na stole! IP: *.ztpnet.pl 19.10.06, 21:42
        Jest artykuł w jutrzejszej wyborczej/dostępny już na ZG/.
        Po wizycie Donalda ,odreagowali -jak to prynitywy- chlejąc wóde i zaneli w
        knajpie na stacji paliw.
        Ktos zrobił fotke .
      • Gość: open Re: Pomózcie mi rozszyfrować IP: *.gorzow.mm.pl 19.10.06, 21:44
        No oczywiście o "SZyję" dliera Opla i bywalca Słowianki.
        Ale po "zasłabnieciu" Bachalskiego i jego kolesia na Statoilu powyzsze
        wypowiedzi straciły wartość tak jak zdewaluował sie senator Bachalski
        • Gość: Bernard Re: Pomózcie mi rozszyfrować IP: *.ed.shawcable.net 22.10.06, 06:28
          Hey open,
          Bachalski to "petendent do salonow"
          Jak to Demarczyk spiewala?..."....i szurajac podloge podwinieta podeszwa..."
          Bachalski chcialby bardzo byc za powaznego polityka uwazanym...
          Wszedl w te polityke i....tu sie zycie urywa..
          Cos w koncu komus (wyborcom) trzeba miec do zaoferowania..
          A tu nic...
          Czarna rozpacz ...
          I ....z twarza wtulona w stolik , a nie koltlet schabowy -panierowany ,na
          stacji benzynowej nasz niedoszly a chcacy usnal....
          The End.

Jedrzejczak to ma szczescie z przeciwnikami polityycznymi...
          Albo do Warszawy uciekaja by cieciami sprobowac zostac, albo na buzie na
          stacjach benzynowych padaja..
          Ale, jak to mowia: Zeby miec szczescie...musisz byc dobry...
          • Gość: jus Re: Pomózcie mi rozszyfrować IP: *.gorzow.mm.pl 23.10.06, 09:50
            Tak jak o umarłych nie mówi się źle lub wcale, tak o Jędrzejczaku nic nie powiem bo to koniec najgorszej dla miasta kadencji
            Bachalski to najlepszy prezydent
    • Gość: też wyborca Re: Gorzowskie elity z PO są niezwykle prymitywne IP: *.gorzow.mm.pl 24.10.06, 07:55
      To wiadomo nie od dzisiaj.
    • Gość: zainteresowany Kłodawka RiP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 08:59
      Kłodawka wiemy kim jesteś.
      Nie darujemy ci tego.
      Już zwijaj swój marny biznesik.
      • zorro11111 Re: Kłodawka RiP 24.10.06, 09:28
        Gość portalu: zainteresowany napisał(a):

> Kłodawka wiemy kim jesteś.
        > Nie darujemy ci tego.
        > Już zwijaj swój marny biznesik

Już to kiedyś pisałem burakowi ze Satoil.
        Po IP pomimo tego,że się nie logujesz też można dojść z jakiego kompa piszesz,
        a to co napisałeś to czy to aby nie GROŹBA KARALNA?
    • kwadrant2 Re: Gorzowskie elity z PO są niezwykle prymitywne 24.10.06, 13:28
      Po przeczytaniu wypowiedzi stwierdzam ze jestes jedynym rozsadnym uczestnikiem
      tego forum. Bagno jakie przedstawiasz powinno pochlonac wszystkich ktorzy sie
      wypowiadaja i marnuja czas by reagowac na takie prymitywne zaczepki. Ludzie to
      tylko ludzie i nikt nie wie co komu w glowie wierca. Niegdy nie spotkalem VIpow
      o 6,35 gdziekolwiek mieli by byc. To byla niedziela wiec mozna tylko
      podejrzewac ludzi Tadka o prowokacje w ktorej uczestniczyl lub ktora sam
      wymysliles. SLD uwaza Slowianke za swoj lokal wiec czuli sie jak w domu. Szkoda
      energi na takie bzdury. Chyba ze Tobie za to placa,wowczas pisz i pisz,wybory
      za 3 tygodnie. Pozdrawiam myslacych gorzowian
    • Gość: obojętny Re: Gorzowskie elity z PO są niezwykle prymitywne IP: *.gorzow.mm.pl 25.10.06, 09:34
      A coś ty o 6.35 i to w niedzielę robił w saunie na Słowiance??? Ale mi tu
      śmierdzi Surmaczem, który będąc milicjantem w drogówce łapał na jeździe po
      pijaku swoich przełożonych i komuchów, tak jakby jego kumple z opozycji
      stronili od mocniejszych trunków.
      • Gość: Kłodawa Re: Gorzowskie elity z PO są niezwykle prymitywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:31
        O 6.35 Słowianka panie kolego, w Niedzielę jest pełniutka. Karnety na te
        godziny mają grupy zbiorowe. Tak wogóle to piękna pora. Kończysz pływanie około
        8.00, wychodzisz na spacer do parku. Spróbuj . Rewelka. Życzę Ci tylko abyś nie
        spotykał chamstwa na saunie bo to psuje ten nastrój :-)
        • Gość: emsiziomal Re: Gorzowskie elity z PO są niezwykle prymitywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 18:00
          Chamstwo mozna spotkac na saunie i w saunie. Osobiście nie używam rusycyzmów w
          stylu "na mieście i na saunie".
          Jednocześnie protestuje przeciwko uzywania słowa "elita" w połączeniu z
          przymiotnikiem "polityczna".
          Wszakże nie od dzis wiadomo, że polityka zajmują się nieudacznicy i
          karierowicze, którzy nic wspólnego z elita nie mają!
          • Gość: Kłodawa Re: Gorzowskie elity z PO są niezwykle prymitywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:48
            Skoro juz tak dokładnie patrzysz na słowa wytukane na klawiaturze, na tym forum
            to :
            >Jednocześnie protestuje przeciwko uzywania słowa "elita" w połączeniu z
            >przymiotnikiem "polityczna",
            słowo elita wcale nie musi oznaczać czegoś pozytywnego. Skąd ten wniosek ?
            Może być na przykład "elita faszystowska" :-))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka