g_chochlik Do Opiekunów forum !!! 28.10.06, 21:26 Ile taki debil i cham jak andrzejusa dał Wam forsy ze pozwalacie na jego występy???? A może SLD lub inna banda komuchów Wam płaci pensje?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Do Opiekunów forum !!! 28.10.06, 21:31 No, stary! Nie jestes cierpki, tylko skwasnialy! Andrzej to nasz Glupek Wioskowy, to zostalo ustalone. Nikt juz na niego nie krzyczy, ustepujemy mu miejsca w tramwaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Do Opiekunów forum !!! IP: *.ed.shawcable.net 28.10.06, 22:45 Hey chohlik, Zostaw andrzejusa w spokoju... Skad te faszystowski-komunistyczne tendencje do zamykania komus buzi... Forum Gazety jest regulowane i jak dotychczas nie zauwazylem w tej regulacji ciagotek do "cenzury".. Ja "przegnie pale" to mu pokaza... Wolnosc slowa , przyjacielu, to nie tylko twoja ale i andrzejusa... I moja... Albo wszyscy jestesmy wolni, albo nikt wolnym nie jest... Czasami andrzejusa robi z siebie wariata... Czasami bulwersuje i wnerwia.. Moze... Ale to wlasnie jest to... Wszyscy jestesmy inni... To ty masz problem, nie andrzejusa... Masz problem z tym iz ktos moze myslec i wyrazac sie inaczej niz ty... Nie podoba sie? Zmien forum.. Proponuje forum Radia Maryja... Bez obrazy...lecz jesli tam wszysscy nie mysla i pisza to samo to ja nie wiem gdzie.. Spokojnie pacanie kochany... Ty tez masz prawo z siebie wariata robic..I jak widze z prawa tego korzystasz... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Do Opiekunów forum !!! 28.10.06, 22:54 "...Skad te faszystowski-komunistyczne tendencje..." ... jak to "skad" z twoich komunistycznych czasow...!!! "...Spokojnie pacanie kochany..." .. z kiciorem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzowianin Re: Do Opiekunów forum !!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.06, 12:58 Lubię tego Sz. P. "andrzejusa", bo się dobrze o naszym Gorzowie wypowiada. Sam mam też imię Andrzej, ale w niczym mi to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Do Opiekunów forum !!! 28.10.06, 23:00 Bernard, nie podobaja Ci sie posty Chochlika? Spokojnie. Zmien forum. Proponuje Radio Tirana. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Do Opiekunów forum !!! 28.10.06, 23:13 "...Proponuje Radio Tirana...." ... Benek to Radio Erewań!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: OLEJ WYBORY !!! ??? IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.06, 08:03 idź na wybory. nieobecni nie mają racji. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: OLEJ WYBORY !!! ??? 30.10.06, 09:08 "...nieobecni nie mają racji" ... a ja wcale jej nie chcę mieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Nie olewac wyborow... IP: *.ed.shawcable.net 31.10.06, 05:34 Daj sobie 5 minut na zastanowienie... Podejmij decyzje i....glosuj... Nie ma znaczenia na kogo... Naprawde... Chodzi o to by finalny wybor byl wyborem Gorzowiakow... Nie pozwolic sie manipulowac i zastraszac Warszawie!!! Juz zaczeli obrazac naszego Tadeusza... Jak smia!!! Jaki jest taki jest, ale to Gorzowiak przez Goprzowian na Prezydenta wybrany... Kiedy nasz Tadeusz Leppera przestepca nazwal??? A powiniennn A nie zrobil ...bo facet ma klase.. Jakis rokita bedzie plul gorzowiakowi w twarz??? Tego sie nie zapomina... Falubazy tego nie robia!!! mimo iz czasami Gorzowianie o to sie prosza he he he Do diabla z Rokitami i innymi PO-wskimi pisowcami!!! Jedrzejczak to dobry Prezydent Glosowac na Jedrzejczaka i pokazac ze tyrania warszawska w Gorzowie nie przejdzie... Niech zyje wolny i niezalezny politycznie Gorzow!!! Niech zyje wolniosc, pluralizm i demokracja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Do Opiekunów forum !!! IP: *.ed.shawcable.net 28.10.06, 23:31 Hey login_tymczasowy , Ja go krytykuje, lecz nie domagam sie od "opiekunow" forum bu mu buzie zamkneli... Nie widzisz roznicy??? On ma prawo pisac glupoty a ja z nim polemizowac... To sie, pacanie pisowski, "wolnosc slowa" nazywa... I ja tego wlasnie bronie... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Do Opiekunów forum !!! 29.10.06, 12:21 Gość portalu: Bernard napisał(a): > To sie, pacanie pisowski, "wolnosc slowa" nazywa... "Pacan pisowski." - Interesujący przejaw wolności słowa. Taki spod więziennej bramy. Pozdrowienia dla towarzyszy "debilków ubeckich" (takie pieszczotliwe określenie w ramach wolności słowa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Do Opiekunów forum !!! IP: *.ed.shawcable.net 30.10.06, 05:31 Hey blic, Zaczynasz rozumiec koncept wolnosci slowa.... Mozemy zrec sie ile chcemy.... Na koncu dnia nikt nie ma prawa powiedziec, ze druga osoba nie miala prawa miec swej opinii i swoich pogladow... Pacanie :) :) :) :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Do Opiekunów forum !!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.06, 08:19 > Zaczynasz rozumiec koncept wolnosci slowa.... to nie koncept, tylko nareszcie rzeczywistość. coraz mniej tematów tabu. www.gazetapolska.pl/?module=content&article_id=1552 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Do Opiekunów forum !!! IP: *.ed.shawcable.net 31.10.06, 05:25 Hey nicelus, Nie dla PiS.... Oni historie chca odwracac... Oni nowa historie chca pisac.. Oni maja "wizje" ktora chwytliwie nazywaja "Polska solidarna"... Chwytliwe, co nie... Komunisci zawsze wiedzieli jak to sie robi... To Polska z kontrola podrecznikow i nauczycieli w szkolach i na uczelniach... To Polska z kontrola policji, szkol, sadownictwa, sil zbrojnych, bankowosci, biznesu... To Polska z kontrola swiatopogladow wszelkiego rodzaju.. Pisowska "solidarna" Polska to rezim townie totalitarny jak stalinizm... Roznica? Uzywaja Kosciol i Wiare dla zdobrycia tego co chca... Kto krytykuje PiS - Kosciol krytykuje... To przynajmniej poglad Radia Maryja... Co sie z Kosciolem stanie gdy dostana co chca??? Popatrzec trzeba znowu do historii.. Oni maja wizje... I te swoja wizje zaczeli juz Polakich na chama w gardla wciskac... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Do Opiekunów forum !!! IP: *.ed.shawcable.net 03.11.06, 04:51 Hey blic, Widzisz lub nie lecz wlasnie ty, pisowka propagandowa piszczalko, jestes czescia tego co sie wolnaoscia slowa nazywa... Ja specjalnie uzylem tego obrazowego okteslkenia by wbic do twojej radiomarialnej lepetyny, ze nioe ma nic zlegoi w tym by sie soprzeczac i dyskurowac... Mozesz mnie naztywac jak ci twoja pisowska dusza pozwoli.... Cala rzecz w tym by nikt nam (Topbie i mnie) nigdy tej przyjemnoisci kopanias sie po tylkach mogl zabronic!!!! Wolnosc slowa i wolnosc przekonan to wlasnie klucz... Nie spodobal ci sie moj styl czy stwierdzenia i.......natychmiast twierdzisz ze to nie wolnosc bo jest...przeciwko tobie....... Ja chce kopac sie z Toba na forum...Ja chce bys mial wlasne przekonania ktore na mnie jak tony wegla bedziesz zwalal!!! Ja nie chce by ktoikolwiek pod jakimlolwiek powodem mogl nam w tym przeszkodzic!!! To bedzie koniec wolnosci Twojej i mojej!! L:) PS. Ty jestes pacan! PSS. Jedrzejczak to dobry Prezydent PSS. Ja jestem taki mjadey...ze prawie boli... he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Do Opiekunów forum !!!!~ IP: *.ed.shawcable.net 03.11.06, 04:52 Hey blic, Widzisz lub nie lecz wlasnie ty, pisowka propagandowa piszczalko, jestes czescia tego co sie wolnaoscia slowa nazywa... Ja specjalnie uzylem tego obrazowego okteslkenia by wbic do twojej radiomarialnej lepetyny, ze nioe ma nic zlegoi w tym by sie soprzeczac i dyskurowac... Mozesz mnie naztywac jak ci twoja pisowska dusza pozwoli.... Cala rzecz w tym by nikt nam (Topbie i mnie) nigdy tej przyjemnoisci kopanias sie po tylkach mogl zabronic!!!! Wolnosc slowa i wolnosc przekonan to wlasnie klucz... Nie spodobal ci sie moj styl czy stwierdzenia i.......natychmiast twierdzisz ze to nie wolnosc bo jest...przeciwko tobie....... Ja chce kopac sie z Toba na forum...Ja chce bys mial wlasne przekonania ktore na mnie jak tony wegla bedziesz zwalal!!! Ja nie chce by ktoikolwiek pod jakimlolwiek powodem mogl nam w tym przeszkodzic!!! To bedzie koniec wolnosci Twojej i mojej!! L:) PS. Ty jestes pacan! PSS. Jedrzejczak to dobry Prezydent PSS. Ja jestem taki mjadey...ze prawie boli... he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
kwadrant2 Re: Do Opiekunów forum !!! 28.10.06, 23:10 Bernard, widać że lubicie się z Adnrejem, podaj login do radia, sprawdzimy ilu tam odmieńców:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Do Opiekunów forum !!! IP: *.ed.shawcable.net 28.10.06, 23:37 Hey kwadrant2, Tu nie chodzi o to czy sie kogos lubi czy nie... Chodzi o to zebys ty pisal swoje idiotyzmy i ataki na mnie (nie personalne tego nie znosze niezaleznie na kogo skierowane)i ani ja ani nikt inny nie probowal cie za to "karac"... Ty masz prawo mnie nie lubiec i masz prawo to wyrtazac... Masz tez prawo nie lubiec Kaczynskiego (uwazaj, pis wprowadzil jakies prawo...ktore podobno zabrania krytykowac Kaczynskiego...), Walesy czy Jedrzejczaka... Masz prawo o tym pisac... To, powtarzam raz jeszcze...Wolnosc slowa... Pamietaj jednak ze taka sama wolnascia cieszy sie ta osoba ktora sie z toba nie zgadza.. Ponial??? :):) :) :) :) Jezusku, jaki ja madry.... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QBI Re: Do Opiekunów forum !!! IP: *.kam.pl 29.10.06, 00:04 CHYBA PONIOSLA CIE NASZA ULANSKA FANTAZJA?!?CZLOWIEKU IDZ DO APTEKI I KUP COS NA USPOKOJENIE!SZKODA ZYCIA NA NIENAWISC RODEM Z PiS!ZA DUZO TVTRVAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 29.10.06, 00:08 :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Jedrrzejczak to dobry Prezydent! 29.10.06, 19:56 ty mnie g_chochlilk zle zrozumiales, zakladajac watek:"jaka powinna byc prawdziwa kobieta" nie myslajem o tobie chochliku! ty nigdy nie bedziesz prawdziwa kobieta, ty jestes po prostu zniewiescialy! a to jednak calkiem co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 30.10.06, 05:28 Hey werty, A wiec twoim zdaniem chochlik nie moze kompletnie na "niewiaste" zniewiesciec???? To po co on sie tak (choc gustownie) ubiera???? :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _tymczasowy Jedrzejczak do dupy Prezydent! IP: *.server.ntli.net 30.10.06, 07:40 Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Jedrrzejczak to dobry Prezydent! 30.10.06, 12:04 "Hey werty, ..." ..."czep" sie tramwaju... albo andrzejusa.... Odpowiedz Link Zgłoś
g_chochlik Re:Jędrz.....>>>>>>>>>>>A 04.11.06, 20:11 andrzejusa napisał: > ty mnie g_chochlilk zle zrozumiales, > > zakladajac watek:"jaka powinna byc prawdziwa kobieta" > nie myslajem o tobie chochliku! > > ty nigdy nie bedziesz prawdziwa kobieta, > ty jestes po prostu zniewiescialy! > > a to jednak calkiem co innego. Piszac o zamknieciu Twojej szanownej gęby mam na uwadze plucie na katolików (czy inne wyznania) i nie w tym wątku który wymieniasz. Co innego instytucja Kościoła, a co innego katolicy i nie łącz tego z fanatyzmem religijnym i obłudą PiS-u LPR-u czy niektórymi programami emitowanymi przez RM czy TV Trwam. To by było na tyle. Jednak Twoje "wystepy" wielokrotnie przekroczyły granice nawet chamstwa. A i inne Twoje wycieczki zasługuja na walnięcie Cie w zchmaiały pysk. Nie muszę Ci przypominać chyba...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: do opiekunów forum... IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.06, 07:35 w czasach komunistycznych telewizja pokazała film "oto ameryka", aby pokazać jak tam jest źle. u mnie film wywołał efekt odwrotny. pomyślałem - jaka tam musi być wolność słowa, jeżeli im takie filmy wolno nakręcać. trudno było uwierzyć, że tak będzie kiedyś w polsce. długo trzeba było czekać. pełzający komunizm sprawił, że rząd suchockiej bezprawnie śledził, wprowadzał w błąd, kompromitował i inspirował negatywne artykuły prasowe w stosunku do legalnie działających partii. komunizm w głowach redaktorów sprawił że gazeta wyborcza sama się autozenzurowała i nie zamieściła np. materiałów o pijanym prezydencie kwaśniewskim. to co obserwuje obecnie w polskich publikatorach budzi mój zachwyt. zaczynam widzieć zarodek IV rp. nareszcie w polsce pod jakimś względem jest lepiej niż w europie. pod względem wolności słowa jest lepiej. co prawda do usa ciągle dużo brakuje, ale jet lepiej niż w eu. www.wprost.pl/ar/?O=95891&C=57 dlatego apel do opiekunów tego forum. nie wycinajcie opini, że jędrzejczak to dobry prezydent i temu podobnych głupot. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: do opiekunów forum... IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.06, 08:00 napisałem, że polsce pod względem wolności słowa dużo brakuje do usa. aby nie być gołosłownym posłużę się przykładem. amerykański prezydent może się wypowiadać za, lub przeciw karze śmierci. polski nie. mało tego, polski nie może nawet o tym myśleć. nie wystarcza, że kaczyński jeździ po europie i przekonuje wszystkie inne rządy, że polski rząd nie ma w planie zmiany ustawy i nie zamierza wprowadzć kary śmierci. specjalista od zniewalania umysłów, niejaki geremek, ciągle denuncjuje kaczyńskiego i polski rząd w parlamencie europejskim oraz w licznych wywiadach oskarżeniami. oskarża, że co prawda kaczyński nie wprowadza kary śmierci, ale o tym myśli. jest to poważne oskarżenie, bowiem w europie nie wolno myśleć. od tego jest bruxela. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: do opiekunów forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 08:48 Wujek Bronek jest wkurzony kiedy dostrzega, że są ludzie w Polsce, którzy myślą inaczej i na dodatek mają inną wizję ułożnia polskich spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: do opiekunów forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 18:54 >pod względem wolności słowa jest lepiej Czy podtrzymujesz to w świetle ostatniego orzeczenia Trybunału Konstytucyjnego? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Olej wybory 30.10.06, 22:22 idz na wybory, tylko chochlika nie wybieraj! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Olej wybory 01.11.06, 22:24 a o co tam Danny z tym orzeczeniem chodzi? ja jestem za wolnoscia, ale chochlika trzeba na ziarnko grochu, i w KOSMOS GO!!!! i w KOSMOS!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Olej wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 12:01 > a o co tam Danny z tym orzeczeniem chodzi? Ogólnie rzecz biorąc, że można dziennikarzy wsadzać do pierdla, jak komuś się nie spodoba co piszą. Odpowiedz Link Zgłoś