ana1113 07.11.06, 11:38 Witam,czy ktoś byłby tak miły i polecił mi jakieś miejsce gdzie można spędzić czas z trzyletnim dzieckiem?? Będę gościem w tym pięknym mieście Gorzowie w weekend. Będę bardzo bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: runda Re: "atrakcje"na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 12:13 W Gorzowie jak w każdy weekend bogata oferta kulturalna. Wybrane oferty: Wieczór Standardów – Jazz Club „Pod Filarami”; Koncert chóru i zespołu tanecznego „Sumsum Corda” z Równego na Ukrainie – Dom Kultury „Małyszyn”. Ponadto polecam w niedzielę "dziecięce" Msze św. w prawie wszystkich kościołach około 12. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: "atrakcje"na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 12:48 A to ci atrakcje, fura atrakcji ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: "atrakcje"na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 12:54 Jaki prezydent takie miasto, jakie miasto takie atrakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: "atrakcje"na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 12:59 wniosek jest oczywisty: Wszystko co mamy Tobie Tadeo zawdzięczamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grakh Re: "atrakcje"na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 14:37 Sursum Corda Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: "atrakcje"na weekend 07.11.06, 14:45 *Basen na słowiance, kącik dla dzieci jest wprawdzie dla słabiaków ;), moja córa woli basen rekreacyjny i normalne rury do zjeżdżania, *lodowisko, *dwa hip-hopy ( na Kombatantów i na Mościckiego), *w panoramie na 3 piętrze tez jest taki plac zabaw dla dzieci + lody na parterze, *a najlepiej - do lasu :) Niezaleznie od pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: "atrakcje"na weekend 07.11.06, 18:11 Dla 3letniego dziecka, oprocz wspomnianych, to bym jeszcze liczne parki polecal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: "atrakcje"na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 00:26 Calama wymieniła chyba wszystko. O tej porze nie ma wesołego miasteczka, cyrk (najlepszy w Polsce) był tydzień temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: "atrakcje"na weekend IP: *.ed.shawcable.net 08.11.06, 04:11 Hey calama, Masz racje... Zabrac dziecko na dzienny wypad do lasu...Lacznie z piknikiem, rozopoznawaniem drzew, ptakow i zwierzat... Wroca z dzieciakiem "padnieci" i cali zadowoleni... Calama, ty nie myslisz jak pisowiec.. Zaczynasz mi sie podobac... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: "atrakcje"na weekend 08.11.06, 11:05 Nigdy nie wiadomo co może zafascynować dziecko w tym wieku. Moją ostatnio bardzo interesowała wymiana opon i sklep z bajkami w telewizorze. Teraz się dopytuje kiedy następna zmiana opon i kiedy pojedziemy do sklepu z telewizorem :) A tak z czystej ciekawości - wiecie który to sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: "atrakcje"na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:13 Jedyny sklep jaki widziałem z oponami i telewizorami to Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: "atrakcje"na weekend 08.11.06, 12:13 Gość portalu: Danny napisał(a): > Jedyny sklep jaki widziałem z oponami i telewizorami to Tesco. Chodzi o sklep z bajkami w telewizorze. :) Bez opon. I nie jest to tesco. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: "atrakcje"na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 02:08 >Bez opon. I nie jest to tesco. :) Bez jaj, nie żartuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.11 Re: "atrakcje"na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:18 Jak to - WYBORY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S'Kubana Re: "atrakcje"na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:11 Na pewno przejażdzka naszym tramwajem będzie nielada atrakcją dla trzylatka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: "atrakcje"na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 02:08 A może szynobusem? Odpowiedz Link Zgłoś