calama Re: Napiłbym sie z...... 19.06.07, 19:52 Napiłabym się za swoje zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Napiłbym sie z...... 19.06.07, 21:35 wiec pije za zdrowie calamy! jest okazja! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 19.06.07, 21:40 andrzejusa napisał: > wiec pije za zdrowie calamy! > jest okazja! No to stawiam wirtualnego drinka! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 12:51 ..okazji..bez z resztą też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 21.06.07, 12:55 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > ..okazji..bez z resztą też!!! A czego byś się napił? I z jaką resztą? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
waszka21 Re: Napiłbym sie z...... 21.06.07, 18:29 z niepijącym... jest to wyzwanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e_wredny Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 18:36 ...zapiłbym się? Odpowiedz Link Zgłoś
waszka21 Re: Napiłbym sie z...... 25.06.07, 18:02 ...cynicznym dupkiem w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 25.06.07, 19:06 waszka21 napisał: > ...cynicznym dupkiem w Krakowie A w Plocu? Nikt nie chce pic w Plocku... Odkad zakonczono Petrobudowe. Odpowiedz Link Zgłoś
waszka21 Re: Napiłbym sie z...... 25.06.07, 19:16 Login "cyniczny dupek" wie że to e_werty login_tymczasowy napisał: > waszka21 napisał: > > > ...cynicznym dupkiem w Krakowie > A w Plocu? > Nikt nie chce pic w Plocku... > Odkad zakonczono Petrobudowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 19:37 Z dupkiem , nawet cynicznym....byleby myślał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 25.06.07, 19:51 waszka21 napisał: > Login "cyniczny dupek" wie że to e_werty No to ja nie wiem: login czy Werty to cyniczny dupek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waszka21 Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 17:37 ...jak się Login napijesz to się dowiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani musz Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 20:25 ...z markiem p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:38 ...WIELKĄ PRZYJEMNOŚCIĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Napiłbym sie z...... IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.07, 23:11 ...WIELKĄ PRZYJEMNOŚCIĄ, też bym się napił. ale gdzie ją znaleść? :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 28.06.07, 09:44 Napiłabym się, ale coś ostatnio ... nie piję. Brak czasu? Chęci? Towarzystwa? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 10:28 ....Abstynentem..wiecej zostanie i do domu odprowadzi! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 28.06.07, 10:38 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > ....Abstynentem.. i znów się łapię! ;) > wiecej zostanie jak zwykle żałujesz :P > i do domu odprowadzi! nawet odwiezie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:05 ..początkiem tygodnia...ale sie spóźniłem :( Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 28.06.07, 13:14 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > ..początkiem tygodnia...ale sie spóźniłem :( I to jest wersja pesymisty! Optymista by powiedział, że jest kilka dni za wcześnie! ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 29.06.07, 14:53 tak nawiązując do pesymisty i optymisty: Mama miała dwóch synów: optymistę i pesymistę. Chciała im wyrównać trochę szans w życiu i postanowiła, że na gwiazdkę da im nieco odmienne prezenty - optymiście coś dołującego, a pesymiście coś wystrzałowego. Jak pomyślała, tak zrobiła. Pesymiście kupiła kolejkę elektryczną z rozjazdami, tunelami, semaforami... słowem odlot. Dla optymisty miała coś gorszego; zapakowała do pudełka końską kupę. Przyszła gwiazdka, chłopcy dostali prezenty, obejrzeli je, i mama pyta pesymisty: co też mu Mikołaj przyniósł. A ten jak nie zacznie narzekać: że kolejkę elektryczną, ale na pewno nie działa, pewnie się szybko zepsuje, ma zepsute tory itd. itp. No więc mama podeszła do optymisty; - A ty, co tam synku dostałeś od Mikołaja? - Konika, ale chyba gdzieś uciekł?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Napiłbym sie z...... IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.07, 03:43 :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 02.07.07, 15:17 login_tymczasowy napisał: > ... przyjemnoscia. To do tej pory piłeś bez przyjemności? Nałóg? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 02.07.07, 18:41 calama napisała: > To do tej pory piłeś bez przyjemności? Tego nie napisalem. Tak jak Ty, napilabys sie z bratem, co nie znaczy, ze z tym bratem jeszcze w zyciu nie pilas... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 03.07.07, 07:41 login_tymczasowy napisał: > calama napisała: > > > To do tej pory piłeś bez przyjemności? > Tego nie napisalem. > Tak jak Ty, napilabys sie z bratem, co nie znaczy, ze z tym bratem jeszcze w > zyciu nie pilas... Loginku - to było napisane z mocnym przymrużeniem oka i z żartem. W sygnaturce było " ;)))))))". Szukasz podtekstów jak baba. :P --- ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semafor Re: Napiłbym sie z...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:41 ...syfonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:01 ..Czechem, Rusem...Lechem(i Jarkiem) ..niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Napiłbym sie z...... IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.07, 15:21 ... lechem, lecha na osiedlu lecha. :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 02.07.07, 18:42 ... radiem, gdyby mi Koza pozyczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Napiłbym sie z...... IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.07, 16:29 ... carmen. ale w polskiej wersji językowej. było by bardziej komunikatywnie... :) "ach piękna carmen, czy ty kochasz mnie?" "nie kocham cię. odpier... się!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Napiłbym sie z...... IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.07, 15:36 ... carmen. oj warto się napić i poflirtować z carmen! oczywiście po to aby usłyszeć przepiękną habanerę, bo wariant inny źle się kończy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 04.07.07, 12:00 Tak nieśmiało proszę - wypijcie dziś moje zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 12:30 ..powodu dobrego zdrowia Calamy!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 04.07.07, 19:13 Dzięki! Już wszystko ok. :) Może więcej nie pijcie, by swojego zdrowia nie nadszarpnąć. ;) Jeszcze raz w przyszłym tygodniu poproszę o wypicie za zdrowie, ewentualnie kciuki. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 23:27 .......Calamowym kciukiem.....ale to jedyne Calamowe co nie pije :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 04.07.07, 23:58 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > .......Calamowym kciukiem.....ale to jedyne Calamowe co nie pije :) Ale jak? Pocztą mam Ci kciuka wysłać? Ostatnio nie piję. Ale obiecuję poprawę! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 00:12 Dziś wieczorem jednak cos wypiję. Poszukam w zapasach. Coś specjalnego. Może zakopaną śliwowicę? Może wino, które dostałam od sympatycznej Niemki? Może sama_nie_wiem_co przywiezione z Singapuru przez przyjaciół? Coś wynajdę. Wypiję za pomyślność pewnego czterdziestolatka w dniu jego urodzin. :) Za jego szczęście, zdrowie i spełnienie marzeń. Za to, by codziennie się przekonywał, że życie jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 19:46 calama napisała: > Może sama_nie_wiem_co przywiezione z Singapuru przez przyjaciół? Jak z Singapuru, to nalewka na wezu. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 20:57 login_tymczasowy napisał: > Jak z Singapuru, to nalewka na wezu. Węża tam nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:59 .....tym, który zżarł był węża!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 21:52 Z Rutkowskim - żeby znalazł zjadacza węża. Gość portalu: k napisał(a): > .....tym, który zżarł był węża!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:58 ....najwytrwalszymi współautorami tego wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 22:02 Napiłbym sie z...... (996) emsiziomal ... ostatnia prosta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:05 ...rutkowskim....ale mam go w......sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:06 .......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 22:05 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > ....najwytrwalszymi współautorami tego wątku! kiepsko będzie zebrać towarzystwo razem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:59 ...budowniczymi mostu w Gorzowie.....POWOLUTKU!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 22:06 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > ...budowniczymi mostu w Gorzowie.....POWOLUTKU!!!!!!!!!!!!! NA moście? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 22:00 calama napisała: > Z Rutkowskim - żeby znalazł zjadacza węża. Rutkowski chyba siedzi w kozie... A waz byl tak nasaczony alkoholem, ze mozna powiedziec, ze zostal wypity... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 22:08 login_tymczasowy napisał: > A waz byl tak nasaczony alkoholem, ze mozna powiedziec, ze zostal wypity... Napiłabym sie z wezem. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 22:41 calama 05.07.07, 22:06 + odpowiedz Oto wpis 1000. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 22:42 login_tymczasowy napisał: > calama 05.07.07, 22:06 + odpowiedz > > Oto wpis 1000. Dałam radę. Nie przeszkodziłeś mi. :P Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 20:13 Swoja droga zostaly tylko 23 toasty, wiec Koza, pakuj powoli obiecane fanty... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 20:42 login_tymczasowy napisał: > Swoja droga zostaly tylko 23 toasty, wiec Koza, pakuj powoli obiecane fanty... W tym tempie to zastanie nas wrzesień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:46 ..poczuciem obowiązku, że tak trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:47 ..sobą 21x..żeby nie stawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 20:48 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > ..sobą 21x..żeby nie stawiać :) Już nie ma odwrotu. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:52 ...szybkoscia światła...bo wpadnie andriusza i zrobi wpis nr 1000 Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 20:56 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > ...szybkoscia światła...bo wpadnie andriusza i zrobi wpis nr 1000 Nie chcesz z nim pić śliwowicy? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 21:05 Napiłabym się z solenizantem. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:08 ..Antonim..to moje drugie imię...byłoby taniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 21:10 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > ..Antonim..to moje drugie imię...byłoby taniej:) łamatko! aleś oszczędny... Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 21:21 calama napisała: > Napiłabym się z solenizantem. :P ... a z jubilatem? Od biedy? Moze byc? Jubilat nie moze narazie, bo jedzie przed polnoca na stacje odbierac, ale moze jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 21:28 login_tymczasowy napisał: > ... a z jubilatem? Od biedy? Moze byc? pl.wikipedia.org/wiki/Solenizant > Jubilat nie moze narazie, bo jedzie przed polnoca na stacje odbierac, ale moze > jutro... Do północy spać nie będę. Wyspana jestem. ;) W końcu sie obijam. :) A jutro ... może nie będzie jutra? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 21:34 calama napisała: > pl.wikipedia.org/wiki/Solenizant pl.wikipedia.org/wiki/Jubilat W wikci mozna znalezc wszystko. Poszukam przepisu na zupe rakowa... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 05.07.07, 21:44 login_tymczasowy napisał: > calama napisała: > > > > pl.wikipedia.org/wiki/Solenizant > > pl.wikipedia.org/wiki/Jubilat > W wikci mozna znalezc wszystko. > Poszukam przepisu na zupe rakowa... Jasne. Przecież to Ty wiesz wszystko najlepiej. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Napiłbym sie z...... IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.07, 02:22 gratuluję. wygrałaś książkę, kawę i śliwowicę, a ja zostałem prorokiem. ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=51950354&a=63846678 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Napiłbym sie z...... IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.07, 13:36 ... saturatora wody. bo dawno nie piłem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 12.07.07, 08:25 Więc pijmy wino - Szwoleżerowie Niech troski zginą - W rozbitym szkle Gdy nas nie będzie - Nikt się nie dowie Czy dobrze było nam czy źle A gdy cię rzuci - Luba dziewczyna To ty sie, bracie, z tego smiej W milej kompanii - Napij się wina I bolszewika w morde lej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 23:05 .....naszymi siatkarzami......ale nie podskoczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 19:58 ....kimś ważnym, czegoś mocnego, gdzieś daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
tk_logowany Re: Napiłbym sie z......Marcinkiewiczem 14.07.07, 20:25 tym od sprzedaży :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z......Marcinkiewiczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 10:56 ...TYM OD PRZYZNAWANIA KREDYTóW..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Napiłbym sie z......Marcinkiewiczem IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.07, 14:29 kozamaradio napisał: > ...TYM OD PRZYZNAWANIA KREDYTóW..... :))))))))))))))))))))))))) najlepszy wpis w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:12 .......ale ma kłopoty z wątrobą:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Napiłbym sie z...... IP: *.dip.t-dialin.net 17.07.07, 17:36 a propos. ostatnio i calama tu mniej aktywna. zaczęła nowy wątek... :( Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 18.07.07, 08:13 Gość portalu: nicelus napisał(a): > a propos. > ostatnio i calama tu mniej aktywna. > zaczęła nowy wątek... > :( Jestem mało aktywna, bo sama pić nie lubię. :P A wątrobę mam zdrową. :P No to stawiam poranną kawę nicelusowi i kozie_z_radiem. :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Napiłbym sie z...... IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.07, 10:01 aaa, to cieszę się i dzękuję za kawę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 18.07.07, 10:04 Gość portalu: nicelus napisał(a): > aaa, to cieszę się i dzękuję za kawę. > :) Ciacha ukroić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Napiłbym sie z...... IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.07, 18:16 calama napisała: > Ciacha ukroić? dziękuję chętnie. sama robiłaś? dobre jak kupne. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 19.07.07, 08:27 Gość portalu: nicelus napisał(a): > sama robiłaś? tak > dobre jak kupne. wredny! :P Lepsze! Dużo lepsze. I zdrowsze. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 18.07.07, 08:14 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > .......ale ma kłopoty z wątrobą:( O! To może znasz dobrego lekarza od wątroby? :) Potrzebuję dla znajomego. Pilnie. I to takiego, co nie pije. :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 18.07.07, 08:19 calama napisała: > I to takiego, co nie pije. :) Nie ma lekarzy "co nie pija". Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 18.07.07, 09:11 login_tymczasowy napisał: > calama napisała: > > > I to takiego, co nie pije. :) > Nie ma lekarzy "co nie pija". :P Jak jesteś to dla Ciebie tez już robię kawę. Czarną. Dobrą. Dorzucam nawet ciacho z papierówkami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 18.07.07, 09:17 Mmm... Delicious. Papierowki pasuja do parowek, co je zjadlem. łan szugar, pliz. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 18.07.07, 09:52 login_tymczasowy napisał: > Mmm... > Delicious. > Papierowki pasuja do parowek, co je zjadlem. > > łan szugar, pliz. Kawę podano. :) Dokroić ciacho? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 18.07.07, 09:58 calama napisała: > Dokroić ciacho? Odkroic to spalone na brzegach... Spadam na wies. Bylo milo. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 18.07.07, 10:03 login_tymczasowy napisał: > Odkroic to spalone na brzegach... Jak możesz? Jakie spalone? :P Brzegi są najlepsze. > Spadam na wies. > Bylo milo. Miłego wieśkowania. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Napiłbym sie z...... IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.07, 10:13 calama napisała: > O! To może znasz dobrego lekarza od wątroby? :) > Potrzebuję dla znajomego. Pilnie. > I to takiego, co nie pije. :) ja też takiego nie znam. kiedyś po imprezie poszedłem do lekarza, a lekarz mówi, że nie wie co mi jest, ale być może przyczyna tkwi w alkocholu. to ja powiedziałem, że przyjdę innym razem, jak pan doktór będzie trzeźwy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 18.07.07, 10:22 Gość portalu: nicelus napisał(a): > ja też takiego nie znam. kiedyś po imprezie poszedłem do lekarza, a lekarz > mówi, że nie wie co mi jest, ale być może przyczyna tkwi w alkocholu. to ja > powiedziałem, że przyjdę innym razem, jak pan doktór będzie trzeźwy. > :) Fajnie się jest pośmiać. Ale alkoholu to już nie pij. :) Jak potem musisz iść do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Napiłbym sie z...... IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.07, 18:31 takim razie napiję się kawy z ekspresu. www.netzkaffee.de/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 19.07.07, 08:21 ... kranu, bo woda z butelki nie jest wystarczajaco "zielona". www.lse.co.uk/ShowStory.asp?story=RP1339669J&news_headline=brits_should_go_green_by_drinking_tap_water Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 19.07.07, 08:28 login_tymczasowy napisał: > ... kranu, bo woda z butelki nie jest wystarczajaco "zielona". > > www.lse.co.uk/ShowStory.asp?story=RP1339669J&news_headline=brits_should_go_green_by_drinking_tap_water To juz kawy nie chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 19.07.07, 08:35 calama napisała: > To juz kawy nie chcesz? Kawa tylko fairtrade. Musi byc opisana, ze zaplacono za nia wiecej niz chcial producent. Taka mamy tu postkolonialana traume. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 19.07.07, 08:51 login_tymczasowy napisał: > calama napisała: > > > To juz kawy nie chcesz? > Kawa tylko fairtrade. > Musi byc opisana, ze zaplacono za nia wiecej niz chcial producent. > Taka mamy tu postkolonialana traume. ała, przegrzało Cię? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 19.07.07, 08:56 calama napisała: > ała, przegrzało Cię? ;) Nie mnie, tylko supermarketowcow. Temperaturke mamy znosna ostatnio. Moze nawet nie pasujaca do pory roku. I sporo chlodzenia woda. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 19.07.07, 08:28 Gość portalu: nicelus napisał(a): > takim razie napiję się kawy z ekspresu. > > www.netzkaffee.de/ > > :) > Ale pyszna mi wyszła ta kawa. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 19.07.07, 08:33 Gość portalu: nicelus napisał(a): > www.netzkaffee.de/ Wo ist der Zucker, verfluchte...? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 19.07.07, 08:51 login_tymczasowy napisał: > Gość portalu: nicelus napisał(a): > > > www.netzkaffee.de/ > Wo ist der Zucker, verfluchte...? Cukier jest dla słabiaków. Najlepsza jest kawa bez cukru. :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 19.07.07, 08:57 calama napisała: > Cukier jest dla słabiaków. Najlepsza jest kawa bez cukru. :) Kawa jak kobieta: goraca, slodka i (hmm... zawsze zapominam... Czarna? Pachnaca? Zaparzona?) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 19.07.07, 09:24 login_tymczasowy napisał: > calama napisała: > > > Cukier jest dla słabiaków. Najlepsza jest kawa bez cukru. :) > Kawa jak kobieta: goraca, slodka i (hmm... zawsze zapominam... Czarna? > Pachnaca? Zaparzona?) I pewnie dlatego nie dosładzam, bo jestem kobietą. :) A ta kobieta to mam nadzieję, że nie zalana, heheehhe. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 21:46 ...kimś rozsądnym ale skąd ich wziąć? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 26.07.07, 08:17 ............ z Wami. :) Kto ma ochotę? Kawę robię. Ciasta kroję ( sernik i jabłecznik ), sama wczoraj wieczorem piekłam. :) Mam imieniny to częstuję. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 26.07.07, 08:18 ... solenizantka. Wszystkiego co najlepsze! Poprosze kawalek ze srodka blachy... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 26.07.07, 08:20 login_tymczasowy napisał: > ... solenizantka. > Wszystkiego co najlepsze! Dzięki! Alez Ty szybki jesteś! > Poprosze kawalek ze srodka blachy... Serniczka czy jabłecznika? Both? Dobrze, że ja lubię brzegi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 26.07.07, 08:32 ... a sernik z rodzynkami? To uprzejmie prosze. home-and-garden.webshots.com/photo/2186340410029210395ZJylAh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 26.07.07, 08:41 login_tymczasowy napisał: > ... a sernik z rodzynkami? > To uprzejmie prosze. Z rodzynkami i kołderką z bezy. :) > > > home-and-garden.webshots.com/photo/2186340410029210395ZJylAh Dzięki za kwiatka! piękny!!! ale ... zasłużyłam? na kaktusa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 26.07.07, 08:46 Kaktus - odpornosc i wytrwalosc. (predzej napijesz sie z kaktusa niz z rozy) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 26.07.07, 08:56 login_tymczasowy napisał: > Kaktus - odpornosc i wytrwalosc. > Uffff, bo już się bałam, że się czymś naraziłam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
waszka21 Re: Napiłbym sie z...... 26.07.07, 21:44 wolę pić z.... rozchylonych róży płatków niż z kaktusem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo;) Re: Napiłbym sie z...... IP: 212.2.100.* 29.07.07, 23:30 Twoje zdrowie Calamko;)... wszystkiego o czym marzysz i czego pragniesz ... a ostał się chociażby symboliczny okruszek rzeczonego sernika? jeśli tak, to ja poproszę;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 30.07.07, 07:22 Gość portalu: przemo;) napisał(a): > Twoje zdrowie Calamko;)... wszystkiego o czym marzysz i czego pragniesz ... a > ostał się chociażby symboliczny okruszek rzeczonego sernika? jeśli tak, to ja > poproszę;) Dzięki Przemo. Po serniczku zostało tylko wspomnienie. Mogę jedynie zrobić Ci kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 28.07.07, 00:04 piję Wasze zdrowie i zagryzan wędzonymi rybami. Wędzone wczoraj, w Rewalu. mniam.mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 28.07.07, 20:59 No, ryby to szczegolnie wyjda na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 30.07.07, 07:23 login_tymczasowy napisał: > No, ryby to szczegolnie wyjda na zdrowie. A wyszły, wyszły. Cała zdrowa jestem. :P Odpowiedz Link Zgłoś
kkdowning Re: Napiłbym sie z...... 28.07.07, 22:01 z Freedim Mercurym.... szkoda ze nie zyje a tak to z muzykami Judas Priest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 22:48 ......wielbłądem...raz a dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyx Re: Napiłbym sie z...... IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.07, 20:41 kozamaradio napisał: > ......wielbłądem...raz a dobrze! ty uważaj, bo wielbłąda trzeba kopnąć w czułe miejsce, żeby sie jeszcze trochę więcej napił. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 12:09 ...możliwością zwrotu...... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 03.08.07, 17:11 .......... całym światem! pakuję się i jutro bladym świtem jadę na urlop :) Hurra! ps. Będziecie tęsknić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 17:27 ..uśmiechem na twarzy......ale Calama wyjeżdża... :( Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 03.08.07, 18:23 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > ..uśmiechem na twarzy......ale Calama wyjeżdża... :( Już 20 sierpnia wrócę. Nie płacz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 03.08.07, 18:07 calama napisała: > ps. Będziecie tęsknić? No pewnie. Ale tez bedziemy wreszcie mogli poprzeklinac. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 03.08.07, 18:25 login_tymczasowy napisał: > > Ale tez bedziemy wreszcie mogli poprzeklinac. A ja Cię hamuję??? Do głowy mi ku.. nie przyszło. :P Nie krępuj się nigdy mną. Bądź sobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Napiłbym sie z...... IP: *.dial.telus.net 17.08.07, 06:28 Hey calama, Zagladnalem do tego forumowego baru by zobaczyc kto ciagle pije... Oczywiscie Calama... Calama, ty masz problem... Pijacki problem... Podobasz mi sie ale nie gdy jestes pijana.. A ty Calama...Calama...Jestes pijana... Idz dziecko do domu.. :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 20.08.07, 08:13 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey calama, > Zagladnalem do tego forumowego baru by zobaczyc kto ciagle pije... > Oczywiscie Calama... > Calama, ty masz problem... > Pijacki problem... > Podobasz mi sie ale nie gdy jestes pijana.. > A ty Calama...Calama...Jestes pijana... > Idz dziecko do domu.. > :):):):) Berni - ty na trzeźwo takie bzdury piszesz, że ja nie dałabym rady tyle wypić, by osiągnąć podobny poziom. PS. Ostatnie dwa tygodnie nie piłam wirtualnie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Napiłbym sie z...... IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.07, 20:23 calama napisała: > pakuję się i jutro bladym świtem jadę na urlop :) > > Hurra! > > ps. Będziecie tęsknić? ...??? nie!!! półtoraj godziny spędzimy u kosmetyczki i wyjedziemy na urlop! :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 20.08.07, 08:14 Gość portalu: nicelus napisał(a): > nie!!! półtoraj godziny spędzimy u kosmetyczki i wyjedziemy na urlop! > :) > I jak było? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Napiłbym sie z...... IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.07, 21:55 calama napisała: > I jak było? :P nie było czasu ani na kosmetyczę, ani na urlop. posostało tylko tęsknić ... za urlopem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 21.08.07, 07:22 Gość portalu: nicelus napisał(a): > nie było czasu ani na kosmetyczę, ani na urlop. posostało tylko > tęsknić ... za urlopem. > :) To trzymam kciuki, żebyś wygospodarował trochę wolnego. Fajnie mieć naładowane baterie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 21:32 ..brakiem poczucia winy, że piję Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 28.08.07, 08:15 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > ..brakiem poczucia winy, że piję ups... jak masz poczucie winy to już zwolnij :P Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 28.08.07, 08:55 calama napisała: > ups... jak masz poczucie winy to już zwolnij :P Nie wiadomo czy ma. Wiadomo, ze chcialby sie napic z brakiem poczucia. Czyli brak poczucia nie jest mu obcy. Co nie wyklucza, ze ma takze poczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 28.08.07, 09:04 ale Cię naszło filozoficznie z rana domniemałam,ze skoro chce się napić bez poczucia winy to zazwyczaj pije z poczuciem winy a Ty lepiej daj mi kilka info :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 10:39 ..Talesem z Miletu lub Sedesem z Ebonitu..może bym zrozumiał.... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 28.08.07, 10:48 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > ..Talesem z Miletu lub Sedesem z Ebonitu..może bym zrozumiał.... Z tym drugim chyba łatwiej, aczkolwiek ( jak podejrzewam ) mało komfortowo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 28.08.07, 20:05 Sedes z Ebonitu (wg. innych zrodel: z Bakelitu) nadaje sie do rozmowy po przedawkowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 28.08.07, 21:56 login_tymczasowy napisał: > Sedes z Ebonitu (wg. innych zrodel: z Bakelitu) nadaje sie do > rozmowy po przedawkowaniu. Fajnie, że wiesz. Ja się tylko domyślam. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Napiłbym sie z...... IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.07, 00:17 login_tymczasowy napisał: > wg. innych zrodel: z Bakelitu ... i tak właśnie było: erazm z roterdamu, tales z miletu i sedes z bakielitu. też trzech słynnych bachów zna historia: jan sebastian bach, offenbach i bachleda. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Napiłbym sie z...... IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.07, 07:25 nowa znajomość i dialog przy barze: - jan. - sebastian. - no to bach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 04.09.07, 08:07 Gość portalu: nicelus napisał(a): > też trzech słynnych bachów zna historia: jan sebastian bach, > offenbach i bachleda. No i von dem Bach (dla przyjaciol Zelewski). Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 05.09.07, 21:17 Sliwowica na lodzie wchodzi jak whisky. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 05.09.07, 21:21 login_tymczasowy napisał: > Sliwowica na lodzie wchodzi jak whisky. Zawsze mówiłam, że śliwka najlepsza. Nalejesz mi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 22:23 ...czwartym Bach(em)alskim...ale on zasypia na Statoil...... Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 05.09.07, 22:42 calama napisała: > Nalejesz mi? Po maluchu... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 05.09.07, 22:47 login_tymczasowy napisał: > Po maluchu... No dobra. To najpierw maluch. hehehehe :)))))))))) Ale ... ja wolę większe auta. :P Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 05.09.07, 22:49 calama napisała: > Ale ... ja wolę większe auta. :P WV LT moze byc? Az mnie dreszcze przechodza... No to strzemiennego! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 05.09.07, 22:55 login_tymczasowy napisał: > WV cóż to za firma? > Az mnie dreszcze przechodza... przeziębienie? > No to strzemiennego! zrozumiałam, wypijam i spadam pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 23:04 ..WIELKIMI NIEOBECNYMI...ale jak tu pić..samemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 11:16 ..tak wieloma, tak dużo.... za tak niewiele :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 10.09.07, 11:34 Koza - jak tam moje nagrody? Nabierają mocy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 11:30 ...bliska ..ale jestem daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gOrzOOwianin Nie rozpijaj ludzi ... !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 10:49 Przestałbyś w końcu tak chlać ... ? Nie rozpijaj przez Internet ludzi ... ! Nie rozpijaj gorzowskiego społeczeństwa ... ! A co na to Ustawa Antyalkoholowa ...? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 30.08.07, 09:01 bez wyrzutów sumienia - patrząc na marsz trzeźwości. ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 11:34 ...marszem trzeźwości...bez wyrzutów sumienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 20:26 ....kolegami z klasy.....ale to dopiero w sobotę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złoty mobil Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 17:04 Z koleżanką z ciemnego VW garbusa o rejestracji "ZO AGATA" ma ktoś może jakiś namiar do Niej?? bardzo mi zależy poznałem ją w trasie w nie zdazyłem namiarów spisać :( byłbym bardzo bdzieczny pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 19.09.07, 22:26 ....... z wieczora. Bo z rana ( jutro ) nie trzeba wstać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 19.09.07, 22:35 calama napisała: > ....... z wieczora. Bo z rana ( jutro ) nie trzeba wstać. ;) Niektorzy to maja permanentny urlop! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 19.09.07, 22:39 login_tymczasowy napisał: > Niektorzy to maja permanentny urlop! O sobie mówisz? :P Wywalają mnie na wykorzystanie nadgodzin. Znaczy już przepracowałam swoje. A problem dalej stoi w pięknym mieście G. I to nie w Gorzowie. :( Więc lepiej zamiast zazdrościć urlopu - postaw to wino, co miałes przywieźć. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 21:27 ....wielu powodów. Dużo i namiętnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 23.09.07, 22:56 ... z kimś wirtualnie. Ale już nikt nie chce ze mną pić. :( Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie z...... 23.09.07, 23:03 Suchyj zakon. Powtorki literatury fachowej przed pierwszym dniem w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 23:04 ....prawdziwą przyjemnością! ZAPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 23.09.07, 23:08 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > ....prawdziwą przyjemnością! ZAPRASZAM ...a ... ze mną też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 00:09 .... NAJWIĘKSZĄ PRZYJEMNOŚCIĄ (Calamą)!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 24.09.07, 07:54 łał od razu mi milej :) wczoraj wprawdzie usnęłam, ale dziś z uśmiechem zacznę dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 27.09.07, 21:54 ..... z radości. :) Kłopoty się skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yyy Re: Napiłbym sie z...... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.09.07, 22:00 A ja bym sie napił sam ze sobą www.3dwhite.pl/?click=a9170483f3be82ab1dc3427e605e144d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 14:03 ...byle czego ale czegoś dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie... 05.10.07, 09:18 ... dobrego syropku. Zaśluzowany jestem jak górna Odra. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie... 05.10.07, 19:33 login_tymczasowy napisał: > ... dobrego syropku. > Zaśluzowany jestem jak górna Odra. Popiłeś? Już lepiej? Mam syrop z kwiatów dzikiego bzu i maliny na przeziębienia. Moge Ci zrobić. Nalewkę malinowa też mam. I jeżynową. I z czarnej porzeczki. Na rozgrzanie doskonałe. I Tuzemaka do herbaty, chyba, że wolisz stroha - tez jest. :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Napiłbym sie... 05.10.07, 20:08 Chyba mi przeszlo bez syropu. Teraz jesienna herbatka, lisciasty yunan. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie... 05.10.07, 20:27 login_tymczasowy napisał: > Chyba mi przeszlo bez syropu. To akurat dobrze. > Teraz jesienna herbatka, lisciasty yunan. I rumu do niej nie chcesz? Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napiłbym sie z...... 06.10.07, 23:45 ... z piersiówki na grzybach. Ale zawsze jestem kierowcą... Nie mogę. Piłeś - nie jedź! Dojechałeś! Wypij! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Napiłbym sie z...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 08:33 ...kimś kto nie bierze leków na tropikalne choroby. Odpowiedz Link Zgłoś