jenny2 22.02.07, 20:02 Szukacie Swietnego logopedy w Gorzowie? Polecam gabinet w " Watralu". W Przychodni Neurologicznej. Miło, fachowo i niedrogo. Potrzebowałam pomocy dla babci po udarze ( nie mówiła) teraz gada jak najęta. mówię Wam super Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjent Re: Nowy Gabinet Logopedyczny IP: *.gorzow.mm.pl 05.03.07, 16:15 A ja z kolei odradzam korzystanie z tego gabinetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnuczka Re: Nowy Gabinet Logopedyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 18:19 a ja szukam dobrego sposobu,zeby babcia przestała gadać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdowiec Re: Nowy Gabinet Logopedyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 09:47 Ja zakleiłem usta plasterm. Niestety, miała katar:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Nowy Gabinet Logopedyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 21:20 A dlaczego odradzasz? szukam dobrego logopoedy dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: także klient Re: Nowy Gabinet Logopedyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 18:44 na piłsudskiego między szańcem a cito w przychodni jest gabinet. i dla dzieci i dla dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Nowy Gabinet Logopedyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 08:09 A tak sobie odradzam. Nie lubię jak ktoś sam się reklamuje. Jak juz to niech zapłaci za reklamę w gazecie TV czy radiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na rekord Re: Nowy Gabinet Logopedyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:18 na rekord Odpowiedz Link Zgłoś