glupitroll 11.03.07, 18:33 A ty co robisz? Zakładasz głupie tematy i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TW Re: ja jestem głupi? IP: *.proxy.aol.com 11.03.07, 18:50 Mowia, ze czlowiek inteligentny nie mowi o sobie "ja jestem inteligentny", gdyz swiadczy to o tym, ze wcale nie jest. A jak to jest w przypadku gdy ktos mowi "ja jestem glupi?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STW Re: ja jestem głupi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:55 Sławomir Wieczorek? Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: ja jestem głupi? 11.03.07, 19:34 Wtedy jest to fachowa i rzeczowa ocena swoich umiejetnosci i samokrytyka ;) Pamietaj, gdy ktos mowi cos o sobie (np. ze jest inteligentny), to narazasz sie na klotnie jesli masz o kims inna opinie. Wiec moze lepiej takiemu przyznac wtedy racje? Kaczynski tez powiedzial (chyba o sobie i bracie, no bo o kim): jestesmy holota ;) (no, maniacy ortografii, przepraszam, jesli sie pisze przez ch, ale znajac Kaczynskiego, to tez mogl powiedziec z bledem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: ja jestem głupi? IP: *.proxy.aol.com 11.03.07, 20:04 "Pamietaj, gdy ktos mowi cos o sobie (np. ze jest inteligentny), to narazasz sie > na klotnie jesli masz o kims inna opinie. > Wiec moze lepiej takiemu przyznac wtedy racje? " No i masz racje. Ja takiemu przewaznie przyznaje, ze ma racje i jesli jednak w moim mniemaniu jej nie ma to probuje uniknac z nim dalszej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: ja jestem głupi? IP: *.proxy.aol.com 11.03.07, 21:25 " Zakładasz głupie tematy i co z tego?" Czekamy na propozycje twoich tematow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: ja jestem głupi? IP: *.ed.shawcable.net 11.03.07, 21:53 Hey glupitroll , Jedybe glupie tematy to te, ktorych sie nie porusza... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: ja jestem głupi? IP: *.gorzow.mm.pl 13.03.07, 23:05 Z tego co widzę to większym trolem jest niejaki wieczorek, co wykopał tamat z jakiś czeluści wklejając link do strony kompletnie nie związanej z Gorzowem Odpowiedz Link Zgłoś