IP: *.halo.provector.pl 13.05.03, 20:13
proponuje przejrzec wyniki matury w 2lo. Najlepsze oceny ma córka dyry i jej
koleżanki. ciekawe czemu?
Obserwuj wątek
    • aborys Re: MATURA 14.05.03, 09:17
      Gość portalu: azalena napisał(a):

> proponuje przejrzec wyniki matury w 2lo. Najlepsze oceny ma córka dyry i jej
      > koleżanki. ciekawe czemu?
      Bo były dobrymi uczennicami...?
      • hiro Re: MATURA 14.05.03, 09:24
        aborys napisał:

> Gość portalu: azalena napisał(a):
        >
        > > proponuje przejrzec wyniki matury w 2lo. Najlepsze oceny ma córka dyry i j
        > ej
        > > koleżanki. ciekawe czemu?
        > Bo były dobrymi uczennicami...?
        brawo borys -to samo miałem klepnąć!-tylko z większym kom.
        • Gość: pan samochodzik Re: MATURA IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 21:25
          To zadziwiajace, ze kolezanki panny N--> na codzien dwojkowe i trojkowe
          uczennice nagle blysnely na maturze zdobywajac 5... Mysl ta nie wynika z
          zawisci, poniewaz sam zdalem na 5, ale ze zwyklej ciekawosci... Moze nam
          poradza jakich srodkow nalezy uzyc by na waznym egzaminie osiagnac
          intelektualne apogeum???? "2lo nierzadem stoi"
          • Gość: paweł Re: MATURA IP: *.halo.provector.pl 15.05.03, 19:57
            no i masz racje. Ja mam z polaka na swiadectwie 5, a dostałem 2 z matury
            pisemnej. Znam dobrze panią dyrektor i wiem , że oceny Agnieszki Nowak i jej
            przyjaciółek tj. Witkowskiej(5,5),Szyjkowskiej(5,5) to nie przypadek. Taka
            Kasia miała z polskiego zawsze 3 , 4 nagle dostaje z matury 5. Rozumiem - może
            szczescie ale czemu to szczeście dotknęło wszystkie koleżanki córki pani
            dyrektor? Najlepszy przykład to siostry Piątkowskie - jedna dość dobra z
            polskiego , świetna z matematyki ( mama matematyczka) dostała z matyry 2, 2.

Jak najlepiej dostać dobre oceny z matury w 2 lo?
            Zostan koleżanką Agnieszki Nowak i jej mamy ( pani dyr.)
            • hiro Re: MATURA 15.05.03, 20:13
              Gość portalu: paweł napisał(a):

> no i masz racje. Ja mam z polaka na swiadectwie 5, a dostałem 2 z matury
              > pisemnej. Znam dobrze panią dyrektor i wiem , że oceny Agnieszki Nowak i jej
              > przyjaciółek tj. Witkowskiej(5,5),Szyjkowskiej(5,5) to nie przypadek. Taka
              > Kasia miała z polskiego zawsze 3 , 4 nagle dostaje z matury 5. Rozumiem -
              może
              > szczescie ale czemu to szczeście dotknęło wszystkie koleżanki córki pani
              > dyrektor? Najlepszy przykład to siostry Piątkowskie - jedna dość dobra z
              > polskiego , świetna z matematyki ( mama matematyczka) dostała z matyry 2, 2.
              >
              > Jak najlepiej dostać dobre oceny z matury w 2 lo?
              > Zostan koleżanką Agnieszki Nowak i jej mamy ( pani dyr.)
              a co ty kurwa myślisz,że życie dorosłych to pismo święte?!
              ten chlew z którym zaczynasz mnieć do czynienia to tylko preludium!-to wstęp do
              gry w dorosłość!
              nie denerwuj się co do ocen -one nigdy nie były i nie będą sprawiedliwe.
              mniej jaja i poczucie swojej wartości!
              nie bądź miękki!wara idzie o twoją przyszłość -a nie jakieś pojebane córki
              rurki pani dyr prez i h wi o kogo jeszcze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka