Gość: azalena IP: *.halo.provector.pl 13.05.03, 20:13 proponuje przejrzec wyniki matury w 2lo. Najlepsze oceny ma córka dyry i jej koleżanki. ciekawe czemu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aborys Re: MATURA 14.05.03, 09:17 Gość portalu: azalena napisał(a): > proponuje przejrzec wyniki matury w 2lo. Najlepsze oceny ma córka dyry i jej > koleżanki. ciekawe czemu? Bo były dobrymi uczennicami...? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: MATURA 14.05.03, 09:24 aborys napisał: > Gość portalu: azalena napisał(a): > > > proponuje przejrzec wyniki matury w 2lo. Najlepsze oceny ma córka dyry i j > ej > > koleżanki. ciekawe czemu? > Bo były dobrymi uczennicami...? brawo borys -to samo miałem klepnąć!-tylko z większym kom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan samochodzik Re: MATURA IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 21:25 To zadziwiajace, ze kolezanki panny N--> na codzien dwojkowe i trojkowe uczennice nagle blysnely na maturze zdobywajac 5... Mysl ta nie wynika z zawisci, poniewaz sam zdalem na 5, ale ze zwyklej ciekawosci... Moze nam poradza jakich srodkow nalezy uzyc by na waznym egzaminie osiagnac intelektualne apogeum???? "2lo nierzadem stoi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: MATURA IP: *.halo.provector.pl 15.05.03, 19:57 no i masz racje. Ja mam z polaka na swiadectwie 5, a dostałem 2 z matury pisemnej. Znam dobrze panią dyrektor i wiem , że oceny Agnieszki Nowak i jej przyjaciółek tj. Witkowskiej(5,5),Szyjkowskiej(5,5) to nie przypadek. Taka Kasia miała z polskiego zawsze 3 , 4 nagle dostaje z matury 5. Rozumiem - może szczescie ale czemu to szczeście dotknęło wszystkie koleżanki córki pani dyrektor? Najlepszy przykład to siostry Piątkowskie - jedna dość dobra z polskiego , świetna z matematyki ( mama matematyczka) dostała z matyry 2, 2. Jak najlepiej dostać dobre oceny z matury w 2 lo? Zostan koleżanką Agnieszki Nowak i jej mamy ( pani dyr.) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: MATURA 15.05.03, 20:13 Gość portalu: paweł napisał(a): > no i masz racje. Ja mam z polaka na swiadectwie 5, a dostałem 2 z matury > pisemnej. Znam dobrze panią dyrektor i wiem , że oceny Agnieszki Nowak i jej > przyjaciółek tj. Witkowskiej(5,5),Szyjkowskiej(5,5) to nie przypadek. Taka > Kasia miała z polskiego zawsze 3 , 4 nagle dostaje z matury 5. Rozumiem - może > szczescie ale czemu to szczeście dotknęło wszystkie koleżanki córki pani > dyrektor? Najlepszy przykład to siostry Piątkowskie - jedna dość dobra z > polskiego , świetna z matematyki ( mama matematyczka) dostała z matyry 2, 2. > > Jak najlepiej dostać dobre oceny z matury w 2 lo? > Zostan koleżanką Agnieszki Nowak i jej mamy ( pani dyr.) a co ty kurwa myślisz,że życie dorosłych to pismo święte?! ten chlew z którym zaczynasz mnieć do czynienia to tylko preludium!-to wstęp do gry w dorosłość! nie denerwuj się co do ocen -one nigdy nie były i nie będą sprawiedliwe. mniej jaja i poczucie swojej wartości! nie bądź miękki!wara idzie o twoją przyszłość -a nie jakieś pojebane córki rurki pani dyr prez i h wi o kogo jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś