Gość: Szarik i 102 IP: *.chemia.pk.edu.pl 09.06.03, 13:16 trza najpierw zatkac pakułami gębe temu psu jonaszowi - podburza lud do buntu. zielonka powinna tymczasem wiedziec gdize jest jej miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Navigo Re: Zaorać Zieloną !!! IP: *.aeriscomputers.net 09.06.03, 13:31 Gość portalu: Szarik i 102 napisał(a): > trza najpierw zatkac pakułami gębe temu psu jonaszowi - podburza lud do buntu. > zielonka powinna > tymczasem wiedziec gdize jest jej miejsce. zdarza mi się posłuchać sporadycznie tego gorzowskiego vox populi i próbuję skonfrontować wasze opinie ze stanem faktycznym - jakoś mi wychodzi, że was chyba wszystkich do matrixa podłączli naprawdę nie dostrzegacie tej subtelnej różnicy pomiędzy Zieloną Górą i waszym grodem o imperialnych aspiracjach, pożal się Panie Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Zaorać Zieloną !!! 09.06.03, 13:35 Gość portalu: Navigo napisał(a): > zdarza mi się posłuchać sporadycznie tego gorzowskiego vox populi > i próbuję skonfrontować wasze opinie ze stanem faktycznym Znaczy, konfrontujesz z opiniami zwyczajnych przechodniów w centrum Gorzowa? > jakoś mi wychodzi, że was chyba wszystkich do matrixa podłączli No przecież to internet. Pewnie, że podłączyli. > naprawdę nie dostrzegacie tej subtelnej różnicy pomiędzy Zieloną Górą > i waszym grodem o imperialnych aspiracjach Jest nawet więcej niż subtelna. Ale chyba nie mówimy o tym samym... 8-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Navigo Re: Zaorać Zieloną !!! IP: *.aeriscomputers.net 09.06.03, 14:33 bart.q napisał: > Znaczy, konfrontujesz z opiniami zwyczajnych przechodniów w centrum Gorzowa? mam rozumieć, że zwyczajny przechodzień w centrum Gorzowa to nigdy do komputera nie zasiada. przywilej ten dany jest tylko nielicznym. jest gorzej niż myślałem Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Subtelne różnice 09.06.03, 13:36 Gość portalu: Navigo napisał(a): > zdarza mi się posłuchać sporadycznie tego gorzowskiego vox populi > i próbuję skonfrontować wasze opinie ze stanem faktycznym - > jakoś mi wychodzi, że was chyba wszystkich do matrixa podłączli > naprawdę nie dostrzegacie tej subtelnej różnicy pomiędzy Zieloną Górą > i waszym grodem o imperialnych aspiracjach, pożal się Panie Boże. Dostrzegamy. W Gorzowie właśnie fabrykę wybudowali, a w Zielonej urząd mieli jakiś czas temu oddać do użytku (taki urząd od inwigilacji i bezpieczeństwa narodowego, na razie inwigilują w barakach, jak w czasach II WŚ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Navigo Re: Subtelne różnice IP: *.aeriscomputers.net 09.06.03, 14:01 j24 napisał: W Gorzowie właśnie fabrykę wybudowali, a w Zielonej urząd mieli > jakiś czas temu oddać do użytku (taki urząd od inwigilacji i bezpieczeństwa > narodowego, na razie inwigilują w barakach, jak w czasach II WŚ). Podziękujcie Marcinkiewiczowi, że was do zagrabionego Kostrzyna przyłaczył :))) Większość przymuszonych do tranzytu przez Gorzów Wlkp(???) opowie wam dokładnie co sądzi o gospodarności jego mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Subtelne różnice 09.06.03, 14:11 Gość portalu: Navigo napisał(a): > Podziękujcie Marcinkiewiczowi, że was do zagrabionego Kostrzyna > przyłaczył :))) ... a to, przyjacielu, trochę inaczej jest. Kostrzyn i Słubice powinny podziękować władzom wojewódzkim Gorzowa, że przyczyniły się do powstania strefy. To, że strefa odwzajemniła się, to oczywiście duża rzecz. Cieszymy się i dziękujemy (jak trzeba to podziękujemy razy dwa i trzy). Zważ, że największa nowa firma, która wybudowała się w Gorzowie (największy pracodawca) nie jest zlokalizowana w strefie. > Większość przymuszonych do tranzytu przez Gorzów Wlkp(???) opowie > wam dokładnie co sądzi o gospodarności jego mieszkańców. Podyskutujmy zatem (jak sądzie przejeżdżasz czasem). Może coś uda się poprawić w wizerunku miasta. Rada jeszcze na koniec - gorzowianie jeżdżą nowymi drogami, szybciej, bliżej, równiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Navigo Re: Subtelne różnice IP: *.aeriscomputers.net 09.06.03, 14:27 j24 napisał: > ... a to, przyjacielu, trochę inaczej jest. Kostrzyn i Słubice powinny > podziękować władzom wojewódzkim Gorzowa, że przyczyniły się do powstania > strefy. akademicka dyskusja na poziomie akademika ciekawe co też skłoniło jakiegoś urzędasa w stolycu do ustanowienia SSE na pewno przynależność do prężnego województwa, mądrych i zaradnych władz, tradycji i kultury technicznej mieszkanców pobliskiego Gorzowa :))) > Rada jeszcze na koniec - gorzowianie jeżdżą nowymi drogami, szybciej, bliżej, > równiej. I owszem zajeżdzam, wygłodniałej familii tam nie brak dobra agencie, powiedz jak ze szczecina do poznania dojadę nie wjeżdzając do cudnego niewątpliwie gorzowa wlkp Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Subtelne różnice 09.06.03, 14:40 Gość portalu: Navigo napisał(a): > powiedz jak ze szczecina do poznania dojadę nie wjeżdzając > do cudnego niewątpliwie gorzowa wlkp Przez równie cudowne Drezdenko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Re: Zaorać Zieloną !!! IP: *.bajt.krakow.pl 09.06.03, 13:37 Gość portalu: Szarik i 102 napisał(a): > trza najpierw zatkac pakułami gębe temu psu jonaszowi - podburza lud do buntu. > zielonka powinna > tymczasem wiedziec gdize jest jej miejsce. Kraków chuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden z miasta G. Re: Zaorać Zieloną !!! IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.03, 13:43 Coście się na tego Jonasza uwzięli? Boicie się go czy jak? Merytoryka jego argumentacji jest zadna, gosc podsuwa oszolomom z zielonki scierwo na kiju jak niejaki Andrew L. i na tym zbija kapital. Drogi Jonaszu zapraszam do dyskusji opartej na faktach, a nie mitach i legendach. Mam nadzieje, ze podejmiesz rekawice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0-700 plan bitwy z Zieloną Górą IP: *.zg.szczecin.pl 09.06.03, 14:36 Proponuję blitz krieg. Najpierw ostrzał z poligonu wędrzyńskiego rakietami ziemia-zielona. Później, do akcji wchodzi eskadra śmigłowców bojowych. Do tego co zostało, będzie strzelać pułk artylerii z Czerwonaka pod Poznaniem (armatohaubice). Pułk ulokujemy na przedpolach Zielonej Góry. Na koniec do ruin byłej Zielonej Góry wejdą 3-4 plutony pacyfikacyjne złożone z najzagożalszych internetowych przeciwników byłej Zielonej Góry. Strefami okupacyjnymi podzielimy się z Amerykanami w ramach podzięki za strefy w Iraku. Ale się ubawiłem i zrelaksowałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonasz Re: Zaorać Zieloną !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.06.03, 14:54 Najpierw uporaj się z mitami i legendami poprzeplatanymi wyzwiskami, jakie pojawiają się na gorzowskim forum - cytuję wypowiedź jednego z twoich ziomkow (adresowaną do mnie): ty jebany pedale. zielonka podobnie jak i wszystkie inne byle wojewodzkie miasta sprzed 1975r to typowe pasozyty powstale kosztem innych - tak wlasnie na ucisku wiekszego Slupska zbudowano sztucznie Koszalin, na ucisku wiekszego Radomia zbudowano sztucznie Kielce, na ucisku wiekszego Gorzowa zbudowano sztucznie ZG. powinno sie ustanowic ustawe o sprawiedliwosci dziejowej miast polskich. na mocy tego prawa oddac zielonke pod okupacje gorzowa na 30lat tak by mozna bylo powstrale krzywdy naprawic i odebrac zagrabione mienie. tak samo z koszalinem, kielcami i innymi gadami. niech zyje gorzow - precz z okupantami !!!! To nie jest poziom, do jakiego będę się zniżał, żegnam więc to forum. Pozdrawim zarazem wszystkich tych, którzy potrafili zdobyć się na merytoryczną i ciekawą dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zaorać Zieloną !!! IP: *.ed.shawcable.net 09.06.03, 18:51 Gość portalu: Jonasz napisał(a): > Najpierw uporaj się z mitami i legendami poprzeplatanymi wyzwiskami, jakie > pojawiają się na gorzowskim forum - cytuję wypowiedź jednego z twoich ziomkow > (adresowaną do mnie): > > ty jebany pedale. zielonka podobnie jak i wszystkie inne byle wojewodzkie > miasta sprzed 1975r to typowe pasozyty > powstale kosztem innych - tak wlasnie na ucisku wiekszego Slupska zbudowano > sztucznie Koszalin, na ucisku > wiekszego Radomia zbudowano sztucznie Kielce, na ucisku wiekszego Gorzowa > zbudowano sztucznie ZG. > powinno sie ustanowic ustawe o sprawiedliwosci dziejowej miast polskich. na > mocy tego prawa oddac zielonke pod > okupacje gorzowa na 30lat tak by mozna bylo powstrale krzywdy naprawic i > odebrac zagrabione mienie. tak samo z > koszalinem, kielcami i innymi gadami. > > niech zyje gorzow - precz z okupantami !!!! > > To nie jest poziom, do jakiego będę się zniżał, żegnam więc to forum. > Pozdrawim zarazem wszystkich tych, którzy potrafili zdobyć się na merytoryczną > i ciekawą dyskusję. **** he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
go-go Re: Zaorać Zieloną !!! 09.06.03, 14:09 Przepraszam, ale tak się napatoczyłem to sobie użlę bo musiałem ostatnio przez waszą wiochę przejechać. Ludzie błagam was zróbcie coś z tą swoja wiochą bo zawiesznie idzie rozpieprzyć. Ten odcinek od mostu do mostu to chyba żywcem z Czeczenii przenieśli. Błagam, zróbcie coś ! Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Zaorać Zieloną !!! 09.06.03, 14:24 go-go napisała: > Ludzie błagam was zróbcie coś z tą swoja wiochą bo zawiesznie idzie > rozpieprzyć. > Ten odcinek od mostu do mostu to chyba żywcem z Czeczenii przenieśli. > > Błagam, zróbcie coś ! Dobra, już lecę do sklepu po asfalt żeby miastowe mogły przejechać jak paniska. Teeej, ale Ty miastowy jesteś, mam nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
go-go Re: Zaorać Zieloną !!! 09.06.03, 14:12 aha, zapomniałem jeszcze o highwayu do wawrowa klasyk socjalisycznego drogownictwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Zaorać Zieloną !!! 09.06.03, 14:29 go-go napisała: > aha, zapomniałem jeszcze o highwayu do wawrowa Podmiejska ma być modernizowana jeszcze w tym roku. Będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0-700 uczcijmy jonasza minutą ciszy internetowej IP: *.zg.szczecin.pl 10.06.03, 07:24 jonasz, nas opuścił.. odszedł.. he's gone... pagib... jestem wzruszony.. idę się wysmarkać. A może jest nadzieja? Może wzmartwychstanie pod innym nickiem? A może jego duch będzie nawiedzał to forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch jonasza Re: uczcijmy jonasza minutą ciszy internetowej IP: *.chemia.pk.edu.pl 10.06.03, 11:12 hiiiiiieeeeeee !! błeeeeeeeeeeeeee ! teraz bede was straszyl dniami i nocami jak upiór albo inny nazgul !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misio00 ODPOWIEDŹ I PODPOWIEDŹ 09.06.03, 14:48 Wszyscy, którzy uważają, że Gorzów lub Zieloną trzeba zaorać są "ZRYCI" i to porządnie. Ciekawe ilu z Was było ostatnio w jednym lub drugim mieście żeby mieć jakieś porównanie. Zresztą co to za różnica. Takie sądy w stylu: zrównać z ziemią, zaorać, spuścić bombę itp. wiele mówią o człowieku i jego stanie umysłu. Umysłu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: ODPOWIEDŹ I PODPOWIEDŹ IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.06.03, 16:04 to tylko lokalna cepeliada; dobrze, że oba miasta dzieli jakieś 120 km; aż strach pomyśleć co by się działo, gdyby to było jedynie ze 20 km; zapewne pojawiłyby się formacje kosynierów szalejące na rogatkach i wyłapujące wrażych synów; pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xgwiak Re: Zaorac Zielona!!! IP: *.cvx19-bradley.dialup.earthlink.net 09.06.03, 19:30 No i patrzcie jak Stefcia R. nawoluje do nauki i pluga. Co bedzie jak sie naucza i zapedza bruzde te 120 km. a przeciez plug to narzedzie do orania. Pozdrowka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden z miasta G. Hehehe... a nie mówiłem? IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.03, 13:54 No i proszę. Jonasz nie podjął rękawicy, by prowadzić dyskusję opartą na faktach. Jak widać karmienie forumowiczów demagogią ma krótkie nogi. No i z kim tu w Zielonej rozmawiac, no z kim? Kto sie nie boi? P.S. Stefcia R. tylko przypadkiem nie odpowiadaj, ze Ty :))). Odpowiedz Link Zgłoś