haniku72 03.07.07, 09:50 Witam czy ktoś wie gdzie w Gorzowie można oprawić obraz? Dzięki za pomoc;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haniku72 Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 10:18 Dziękuję;) Nie pomyślałam ( a widziałam;) Gdzieś w kwadracie (tak się chyba to nazywa)jest prywatney "oprawca" Czy ktoś zna jakiś kontakt do tego Pana? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 10:25 Na kwadracie nie znam. Ale na drzymały jest sklep plastyczny. Chyba tam tez oprawiają. Pomiędzy Łokietka a amfiteatrem. Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 10:33 hej calama omnibusie! A gdzie blat drewniany 140x45x4cm? :) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 11:25 redcloud napisał: > hej calama omnibusie! > A gdzie blat drewniany 140x45x4cm? :) > howgh > heh, nie jestem wszystko-wiedząca a drewniane to chciałabym mieć ... drewniaki 3 lata szukam takich, jak miałam jak znalazłam na allegro to gościowi konto zawiesili... Może w górach kupię, ale to w sierpniu dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
haniku72 Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 10:42 A no właśnie, o ten sklepik mi chodzi;) Tylko ja potrzebuję kontaktu (jakiś adresik, tel., mail... nazwa sklepu:) Jestem na zesłaniu w Czechach i muszę oprawić obraz na odległość;) Za tydzień w piątek wracam do kraju, a w sobotę moja siostra ma ślub. A obrazek to prezent... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 11:28 haniku72 napisała: > A no właśnie, o ten sklepik mi chodzi;) Tylko ja potrzebuję kontaktu (jakiś > adresik, tel., mail... nazwa sklepu:) Jestem na zesłaniu w Czechach i muszę > oprawić obraz na odległość;) Proszę bardzo: GORZÓW WIELKOPOLSKI KOLOR ul. Drzymały 16 tel.: 095 722-50-95 Za tydzień w piątek wracam do kraju, a w sobotę > moja siostra ma ślub. A obrazek to prezent... Fajny termin ma siostra. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 11:30 www.kreatywnie.com/?t=page&s=1&d=42 Odpowiedz Link Zgłoś
haniku72 Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 11:47 Przemiły Panie Calama, czy jest Pan wolny (tzn. do wzięcia hihihi?) Potrzebuję tak zorganizowanego, niezawodnego, szybko działającego, uczynnego i przemiłego mężczyzny dla mojej przyjaciółki... Uważam, że swaty to rodzaj stręczycielstwa, ale dla Pana zrobię wyjątek hiihih;) Dziękuję za pomoc! P.S. Przyjaciółka prześliczna blondynka (ale mentalnie najprawdziwsza rasowa szatynka;)! Ukłony! Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 11:53 haniku72 napisała: > Przemiły Panie Calama, czy jest Pan wolny (tzn. do wzięcia hihihi?) Potrzebuję > tak zorganizowanego, niezawodnego, szybko działającego, uczynnego i przemiłego > mężczyzny... No calama do dziela! :))))))) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:03 redcloud napisał: > > No calama do dziela! :))))))) > howgh Się nie nabijaj, bo sobie przypomnę lodową wyspę. :P Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:07 calama napisała: > Się nie nabijaj, bo sobie przypomnę lodową wyspę. :P ups! ale wpada, schiza, dramat, katastrofa, obsuwa, dno... Z Toba nawet na bezludna - przeciez wiesz. howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:08 redcloud napisał: > ups! ale wpada, schiza, dramat, katastrofa, obsuwa, dno... Z Toba nawet na > bezludna - przeciez wiesz. > howgh Lubisz gładkolicych chłopców??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:12 calama napisała: > Lubisz gładkolicych chłopców??? :P Spoko calama dogadamy sie ;) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:22 redcloud napisał: > Spoko calama dogadamy sie ;) > howgh Nie wątpię. ;) Pamiętam jak dziś pewną blondynkę wysiadającą z tramwaju. :P Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:44 calama napisała: > Nie wątpię. ;) > Pamiętam jak dziś pewną blondynkę wysiadającą z tramwaju. :P na jakim przystanu zycia wysiadala? howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:46 redcloud napisał: > na jakim przystanu zycia wysiadala? > howgh szkoła średnia Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:52 calama napisała: > szkoła średnia stara milosc nie rdzewieje howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:59 redcloud napisał: > stara milosc nie rdzewieje > howgh :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:00 haniku72 napisała: > Przemiły Panie Calama, czy jest Pan wolny (tzn. do wzięcia hihihi?) Potrzebuję > tak zorganizowanego, niezawodnego, szybko działającego, uczynnego i przemiłego > mężczyzny dla mojej przyjaciółki... No i kicha. Ani ja przemiły (najwyżej przemiła), ani pan, ani wolny, ani wolna .... Myslałam, że końcówka nicka raczej wskazuje rodzaj żeński. :) Serdecznie pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:03 calama napisała: > No i kicha. Calamo - chlopczyku gladkolicy, nie porzucaj wakacyjnej przygody! ;) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
haniku72 Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:12 O kurcze, znowu nie wyszło mi swatanie. Może to dlatego, że nie wierzę w instytucję małżeństwa? Albo jakieś przekleństwo, czy co? No, ale przynajmniej wiadomo, że baba może liczyć tylko na babę;) A nick to skojarzył mi się z Halama... Wybacz proszę to faux-pas. I raz jeszcze dziękuję za pomoc;) P.S. a gdybyś miała gdzieś w szafie jakiegoś miłego faceta (33-40) to chętnie kupię hihihi:) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:19 haniku72 napisała: P.S. a gdybyś miała gdzieś w szafie jakiegoś miłego faceta (33-40) to chętnie kupię hihihi:) Takiego to sie chyba trzyma tylko dla siebie, no chyba ze ma sie duzo szaf... howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:23 redcloud napisał: > Takiego to sie chyba trzyma tylko dla siebie, no chyba ze ma sie duzo szaf... > howgh A Ty tak swoją miarka mierzysz? ;) kogo masz w swojej szafie? Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:27 calama napisała: A Ty tak swoją miarka mierzysz? ;) kogo masz w swojej szafie? dziewczynke i kotka howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:32 redcloud napisał: > calama napisała: > A Ty tak swoją miarka mierzysz? ;) > kogo masz w swojej szafie? > > dziewczynke i kotka > howgh To ja już nie chcę lodowej wyspy! Tym bardziej bezludnej. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:20 haniku72 napisała: > P.S. a > gdybyś miała gdzieś w szafie jakiegoś miłego faceta (33-40) to chętnie kupię > hihihi:) Nie miewam facetów w szafie. hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
haniku72 Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:34 Eeee..., szkoda... Myślałam, że jakiś jednak się znajdzie;( Jakaś posuch czy co? a te cyferki to przedział wiekowy... zapomniała dopisać, żeby był jednak nieużywany. Wiesz, towar z drugiej ręki to zawsze ryzyko, jeszcze jakiś bubel się trafi;( Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 12:38 haniku72 napisała: > Eeee..., szkoda... Myślałam, że jakiś jednak się znajdzie;( Jakaś posuch czy co > ? > a te cyferki to przedział wiekowy... zapomniała dopisać, żeby był jednak > nieużywany. łomatko!!! chyba ciężko jest szukać nieużywanego czterdziestolatka... > Wiesz, towar z drugiej ręki to zawsze ryzyko, jeszcze jakiś bubel > się trafi;( Nie ma reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redcloud Re: Oprawianie obrazów IP: *.gorzow.mm.pl 03.07.07, 23:04 Popatrz tak na letko i mietko popykalsmy sobe calama a mnie trzyma howgh PS raczej... DUSZ OPRAWIANIE Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 23:12 ta druga i trzecia warstwa kilkania w szczególności... kołacze mi się Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Oprawianie obrazów 03.07.07, 23:15 No i miłe uczucie jak się kilka styków w mózgu połączy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ibing Re: Oprawianie obrazów 19.07.07, 16:04 galeria relax-kolor , drzymały 15, . tam oprawisz profesjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Oprawianie obrazów IP: *.47.127.227.ipv4.supernova.orange.pl 26.09.17, 12:07 Oprawiałam na Drzymały w sklepie Kolor. Mają ładne ramy, musiałam poczekać 3 dni ale wszystko się trzyma i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś