j24 24.06.03, 08:50 O smakołykach gadać nie chcecie, to opowiadajcie o internecie. Co to internet? - źródło wirusów, - zjadacz czasu, - skarbnica panienek lekko się prowadzących. No dalej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pontifexmaximus Re: Internet 24.06.03, 12:19 j24 napisał: > O smakołykach gadać nie chcecie, to opowiadajcie o internecie. > Co to internet? > - źródło wirusów, > - zjadacz czasu, > - skarbnica panienek lekko się prowadzących. > > No dalej! - u mnie jest narzędziem (jednym z ...) pracy - kurde na panienki nie mam czasu ;O :( Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Internet 24.06.03, 19:11 j24 napisał: > Co to internet? > - źródło wirusów, > - zjadacz czasu, > - skarbnica panienek lekko się prowadzących. > > No dalej! dla mnie czysta rozrywka i źródło wiedzy(związek z pracą) p.s. jeszcze nie jestem uzależniona Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Internet 24.06.03, 19:19 panna_marianna napisał: > jeszcze nie jestem uzależniona Jak nie, jak tak. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Internet 24.06.03, 19:32 i kto to mówi? a jak tam Twoja terapia walki z uzależnieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Internet 24.06.03, 19:34 panna_marianna napisał: > a jak tam Twoja terapia walki z uzależnieniem? Terapia przegrała walkę. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Internet 24.06.03, 19:41 aborys napisał: > Terapia przegrała walkę. nie przejmuj sie, od tego sie nie umiera Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Internet 24.06.03, 19:43 panna_marianna napisał: > nie przejmuj sie, od tego sie nie umiera W ogóle z tym niełatwo. Ponoć wychodzi tylko raz w życiu. Większości. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Internet 24.06.03, 19:50 panna_marianna napisał: > i w dodatku pijesz:-) O, picie to skraca życie. W końcu zamieszkaj gdzieś. Życie konduktorki krążącej od Konina do Poznania może męczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Internet IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 19:54 aborys napisał: > panna_marianna napisał: > > > i w dodatku pijesz:-) > O, picie to skraca życie. zapomniałes dodać, że chodzi o częste picie:-) > > > W końcu zamieszkaj gdzieś. > Życie konduktorki krążącej od Konina do Poznania może męczyć. wiesz, u nas w PKP ostatnio dużo sie zmieniło, pociągi to juz nie takie jak kiedyś... ech, łza sie w oku kręci... Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Internet 24.06.03, 19:58 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > wiesz, u nas w PKP ostatnio dużo sie zmieniło, pociągi to juz nie takie jak > kiedyś... ech, łza sie w oku kręci... Internet w każdym przedziale? Sauny? A może i na korytarzu nie trzeba stać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Internet IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 20:04 aborys napisał: > Internet w każdym przedziale? Sauny? A może i na korytarzu nie trzeba stać? nie, sauny nie mamy... jeszcze, ale szef mi mówił, ze będzie. mamy klimatyzacje, nawet w 2 klasie. Tłoku nie ma i nie wsiada sie juz przez okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Internet IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 20:05 i zwróc uwage jak szybko teraz jeżdżą nasze pociągi, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Internet 24.06.03, 20:09 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > i zwróc uwage jak szybko teraz jeżdżą nasze pociągi, hihihi Więc właśnie. Internet niepotrzebny. Pliki można wozić przesyłkami kurierskimi. Konduktorskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Internet IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 20:11 aborys napisał: > Więc właśnie. > Internet niepotrzebny. Pliki można wozić przesyłkami kurierskimi. > Konduktorskimi. no, kolego, ale nie za darmo:-))) to kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Internet 24.06.03, 20:07 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > Tłoku nie ma i nie wsiada sie juz przez okna. No i to tempo! 19:54 Poznań, 20:54 Konin. Ja nie zdążyłem dojść do lodówki po piwo... Mogę pojeździć z Tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Internet IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 20:09 aborys napisał: > No i to tempo! > 19:54 Poznań, 20:54 Konin. jakie 20.54!, nie widzisz, że 20.04??? mówiłam, za dużo pijesz:-) > Ja nie zdążyłem dojść do lodówki po piwo... > Mogę pojeździć z Tobą? a bilet masz? czy chcesz po znajomości?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Internet 24.06.03, 20:12 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > a bilet masz? czy chcesz po znajomości?:-) Weźmiesz mnie na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Internet IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 20:14 aborys napisał: > Weźmiesz mnie na kolana. wiesz ilu ja mam na to chętnych? no dobrze, nie rób takiej miny, w razie czego jesteś moim dzieckiem, adoptowanym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Internet 24.06.03, 20:19 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > w razie czego jesteś moim dzieckiem, > adoptowanym:-) Kto ma w głowie olej Ten idzie na kolej. Myślisz, że podobieństwa rysów nie dopatrzą się? Poza tym, kto nam co zrobi, skoro to Ty sprawdzasz bilety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Internet IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 20:25 aborys napisał: > Kto ma w głowie olej > Ten idzie na kolej. łoł, długo o tym myślałeś? > > Myślisz, że podobieństwa rysów nie dopatrzą się? > Poza tym, kto nam co zrobi, skoro to Ty sprawdzasz bilety! cały czas trąbię, że za dużo pijesz! przecież pisałam, że będziesz adoptowanym dzieckiem:-)))masz wygląd jak z Kambodży:-) nikt sie niczego nie domyśli. Co do biletów... jak zacznę od Ciebie, to mnie zagadasz, no nie? odpuszcze Ci;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Internet 24.06.03, 20:30 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > cały czas trąbię, że za dużo pijesz! No to idę sprzątać piwnicę. Pewnie skończę w nocy. Pozdrawiam kąduktorską brać! I siostrz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Internet IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 20:33 thanks, przekażę:-) moze Cię kiedys zabiorę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Propozycja Przejdzcie na "Gadu-Gadu" . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 23:02 Odpowiedz Link Zgłoś
drobelas Re: Internet 19.06.20, 07:47 Na pewno korzystny cenowo i bardzo stabilny oraz szybki internet możecie mieć od www.multimedia.pl/ . Polecam wam zajrzeć na ich stronę i sprawdzić ofertę jaką mają wam do przedstawienia. Na prawdę jest w czym wybierać Odpowiedz Link Zgłoś