el.roy 07.08.07, 17:55 Witam. Czy w Gorzowie można gdzieś zapisać się na kurs z rysunku technicznego? A może ktoś z forumowiczów mógłby udzielić kilku lekcji? Pozdrawiam i dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login_tymczasowy Re: Rysunek techniczny 07.08.07, 17:59 ElRoy, bracie, jestes hiperaktywny. A to jedziesz gdzies PKSem, a to chcesz cwiczyc wg obcych wzorow pilates, a to uczysz sie rysunkow. Usiadz chwile, pogadaj towarzysko. To nie informacja, to kawiarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
el.roy Re: Rysunek techniczny 07.08.07, 18:08 Właśnie siedzę juz od kilkunastu dni i dostaje na głowę.... więc szukam jakis alternatyw a że nie od dawna tu mieszkam to poszukuje informacji gdzie się tylko da... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Rysunek techniczny 07.08.07, 19:32 "...siedzę juz od kilkunastu dni..." ... ze też z kompem cie zmknęli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam G. Re: Rysunek techniczny IP: *.gorzow.mm.pl 07.08.07, 21:46 Rysunek tachniczny w Gorzowie? O kolego, to niełatwa sprawa. Wątpię, zebyś kogoś znalazł, bo uczelni technicznych tu nie ma, a więc zadnych studentów-korepetytorów nie uswiadczysz. Według mnie powinienes skontaktowac się z panem Pawłem Fórmaniakiem www.design.fomen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Rysunek techniczny 07.08.07, 21:57 "...od kilkunastu dni i dostaje na głowę..." "....powinienes skontaktowac się z panem Pawłem Fórmaniakiem...." ... i kupić sobie kask... Odpowiedz Link Zgłoś