14.07.03, 18:24
Był ktoś w tym lokalu ?

Pytam, bo nie wiem czy nie muszę brać kredytu, żeby zaprosić żonę na
kolacyjkę z okazji braku okazji :)
Obserwuj wątek
    • gtk Re: AKROPOL 14.07.03, 19:16
      Jedzenie niedrogie, całkiem smaczne (dokładnie jak u Greków w Niemczech;
      właściciele wrócili po dziesięcioletnim pobycie w Grecji i widać, że sporo się
      tam nauczyli), a przede wszystkim: porcje przeogromne. Zalecam post przez cały
      dzień przed pójściem tam, bo nie będziesz w stanie zjeść. Siódme niebo! :)
      • j24 Re: AKROPOL 14.07.03, 23:31
        ... a Kaffe Frape tam podają?
        • marek_p Pytałem ile zer po cyfrze w menu ? 15.07.03, 00:22
          Jak nie to zapytam :)
          ODPOWIADAĆ !

j24 napisał:

> ... a Kaffe Frape tam podają?
          • gtk Re: Pytałem ile zer po cyfrze w menu ? 15.07.03, 09:23
            marek_p napisał:

Gyros z frytkami i surówką, porcja wystarczająca dla dwóch osób, lecz
            sprzedawana jako jednoosobowa kosztuje 15 PLN. Inne cenny porównywalne. Chyba
            raczej nie drenuje kieszeni?

> > ... a Kaffe Frape tam podają?

Nie mam pojęcia.
            • j24 Re: Pytałem ile zer po cyfrze w menu ? 15.07.03, 09:30
              gyros to tylko gyros. Na wyspach greckich zawsze bylo duzo ryb i rozne
              dziwne 'owoce morza' ciekawe czy tutaj rowniez podaja... chyba wezme jakas
              kobieta i pojade sam sprawdzic ;-)
              • marek_p Re: Pytałem ile zer po cyfrze w menu ? 15.07.03, 17:32
                j24 napisał:

> Na wyspach greckich zawsze bylo duzo ryb i rozne dziwne 'owoce morza' ciekawe
                > czy tutaj rowniez podaja... chyba wezme jakas kobieta i pojade sam
                > sprawdzic ;-)

Badz laskaw zdac relacje, czy ciekawsze byly 'owoce morza', czy to co sie kryje
                pod pojeciem 'wziecia jakies kobiety'. Oki ? :)
            • marek_p Re: Pytałem ile zer po cyfrze w menu ? 15.07.03, 17:34
              gtk napisał:

> Gyros z frytkami i surówką, porcja wystarczająca dla dwóch osób, lecz
              > sprzedawana jako jednoosobowa kosztuje 15 PLN. Inne cenny porównywalne.
              > Chyba raczej nie drenuje kieszeni?

Chyba raczej nie. Jak miło, że widmo kompletnej finansowej ruiny zostało
              oddalone :)
              • ukulelka Re: Pytałem ile zer po cyfrze w menu ? 17.07.03, 15:07
                Proponuję wziąć półmisek obiadowy na dwie osoby za ok. 30 zł. Wychodzi po 15 zł
                na główkę, a zjeść nie jesteś w stanie wszystkiego nawet z tą drugą osobą
                • pretty01 Re: Pytałem ile zer po cyfrze w menu ? 18.07.03, 00:01
                  Muszę ich pochwalić, bo dowożą gratis jedzonko nawet do pobliskiej wioski!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka