marek_p 14.07.03, 18:24 Był ktoś w tym lokalu ? Pytam, bo nie wiem czy nie muszę brać kredytu, żeby zaprosić żonę na kolacyjkę z okazji braku okazji :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gtk Re: AKROPOL 14.07.03, 19:16 Jedzenie niedrogie, całkiem smaczne (dokładnie jak u Greków w Niemczech; właściciele wrócili po dziesięcioletnim pobycie w Grecji i widać, że sporo się tam nauczyli), a przede wszystkim: porcje przeogromne. Zalecam post przez cały dzień przed pójściem tam, bo nie będziesz w stanie zjeść. Siódme niebo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Pytałem ile zer po cyfrze w menu ? 15.07.03, 00:22 Jak nie to zapytam :) ODPOWIADAĆ ! j24 napisał: > ... a Kaffe Frape tam podają? Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: Pytałem ile zer po cyfrze w menu ? 15.07.03, 09:23 marek_p napisał: Gyros z frytkami i surówką, porcja wystarczająca dla dwóch osób, lecz sprzedawana jako jednoosobowa kosztuje 15 PLN. Inne cenny porównywalne. Chyba raczej nie drenuje kieszeni? > > ... a Kaffe Frape tam podają? Nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Pytałem ile zer po cyfrze w menu ? 15.07.03, 09:30 gyros to tylko gyros. Na wyspach greckich zawsze bylo duzo ryb i rozne dziwne 'owoce morza' ciekawe czy tutaj rowniez podaja... chyba wezme jakas kobieta i pojade sam sprawdzic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Pytałem ile zer po cyfrze w menu ? 15.07.03, 17:32 j24 napisał: > Na wyspach greckich zawsze bylo duzo ryb i rozne dziwne 'owoce morza' ciekawe > czy tutaj rowniez podaja... chyba wezme jakas kobieta i pojade sam > sprawdzic ;-) Badz laskaw zdac relacje, czy ciekawsze byly 'owoce morza', czy to co sie kryje pod pojeciem 'wziecia jakies kobiety'. Oki ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Pytałem ile zer po cyfrze w menu ? 15.07.03, 17:34 gtk napisał: > Gyros z frytkami i surówką, porcja wystarczająca dla dwóch osób, lecz > sprzedawana jako jednoosobowa kosztuje 15 PLN. Inne cenny porównywalne. > Chyba raczej nie drenuje kieszeni? Chyba raczej nie. Jak miło, że widmo kompletnej finansowej ruiny zostało oddalone :) Odpowiedz Link Zgłoś
ukulelka Re: Pytałem ile zer po cyfrze w menu ? 17.07.03, 15:07 Proponuję wziąć półmisek obiadowy na dwie osoby za ok. 30 zł. Wychodzi po 15 zł na główkę, a zjeść nie jesteś w stanie wszystkiego nawet z tą drugą osobą Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Pytałem ile zer po cyfrze w menu ? 18.07.03, 00:01 Muszę ich pochwalić, bo dowożą gratis jedzonko nawet do pobliskiej wioski! Odpowiedz Link Zgłoś