j24 Nic z tego szczeciński paprykarzu 18.07.03, 12:28 44444 były moje, tyle że na poście 44443 ! Odpowiedz Link Zgłoś
j24 He, he i Franek teraz duma co to DS 6 :) 18.07.03, 12:37 Jako, że wygrałem dziś wszystkie możliwe czwórki łaskawie podpowiem: lokal za DS3 (czyli za Babińcem). Budka z piwem :))), centrum dowodzenia i uciech wszelakich, zwykle wieczorową porą (do 13-tej był szlaban, nawet na browca:) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: He, he i Franek teraz duma co to DS 6 :) 18.07.03, 12:42 j24 napisał: > Jako, że wygrałem dziś wszystkie możliwe czwórki łaskawie podpowiem: lokal > za DS3 (czyli za Babińcem). Budka z piwem :))), centrum dowodzenia i uciech > wszelakich, zwykle wieczorową porą (do 13-tej był szlaban, nawet na browca:) rany boskie no, wygrałem niechcący ale wygrałem ja - opis na końcu ale zrób jeszcze jedno doświadczenie - póki jeszcze mało postów w tym wątku, kilka razy odśwież stronę główną (Gorzów) zapamiętaj liczbę postów a potew wejdź w wątek i odejmij wszystkie chronologicznie posty po moim (44444;) wyjdzie jak wół 44 444 no co ja na to poradzę;))))) tramwajowy mieszczuch pozdrawia tramwajowych mieszczuchów Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: He, he i Franek teraz duma co to DS 6 :) 18.07.03, 12:45 franekkk napisał: > rany boskie no, wygrałem niechcący ale wygrałem ja Kurde, już raz do Ciebie apelowałem, żebyś udawał, że nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 a DS6... 18.07.03, 12:53 ...znam tylko w pieśni bardów- spadochroniarzy waletujących tu i ówdzie :) Był akademik przy Szwoleżerów (Wspomożenia Seksualnego Politechniki)... Bakałarz. Jak żeś taki us-owiec to powiedz co spływało tą ulicą po weekendzie :) -- Pozdro J24 Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Za to wszystkie '5' będą moje !!!! 18.07.03, 12:54 j24 napisał: > Re: Za to wszystkie '5' będą moje !!!! zobaczymy;) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: 44443 18.07.03, 12:28 j24 napisał: > j24 napisał: > > > Ciekawe czyje :) > > moje było;) pomyliło ci się o jedną cyferkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: 44443 18.07.03, 12:31 franekkk napisał: > moje było;) Właśnie, że moje! Zamieszałeś tylko swoim wpisem, bo wpis 44443 był już 44444. Wszystkie czwórki dla agenta. Martha i Darth Wasze też ! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk paprykarz 18.07.03, 12:33 j24 napisał: > 44444 były moje, tyle że na poście 44443 ! a nieprawda!!!!! zrób doświadczenie: wysyłasz posta wracasz na główną masz aktualną liczbę postów w wątku ale liczba postów dla miasta aktualizowana jest po prawie minucie więc wbijając swojego de facto zrobiłeś pierwszego po dlatego pozdrawiam us na mickiewicza a nie ps;) no? kapewu? Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: paprykarz 18.07.03, 12:43 franekkk napisał: > a nieprawda!!!!! zrób doświadczenie: Kurde, mogłeś udać, że przegrałeś :( Trudno, czwórki wędrują stoparę km na północ :( > dlatego pozdrawiam us na mickiewicza a nie ps;) > no? kapewu? Za dobrych czasów ludzie z Mickiewicza mówili, że są z PS i nie chcieli pokazywać legitymacji studenckiej :) Świat stacza się coraz bardziej i bardziej, normalnie schodzi na psy :) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: paprykarz moralnie przegrany 18.07.03, 12:52 no dobra wygrałem ale niech będzie że jestem moralnym przegranym niedługo się wybieram pooglądać landsberg to osobiście wymierzę sprawiedliwość (albo mi ktoś wymierzy) -- pólnoc północ ponad wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: paprykarz moralnie przegrany 18.07.03, 13:32 franekkk napisał: > niedługo się wybieram pooglądać landsberg to osobiście wymierzę > sprawiedliwość (albo mi ktoś wymierzy) Pięć lat mieszkałem w Szczecinie. Zimą paradowałem z szalem w barwach klubowych Stali Gorzów, żaden kibol Pogoni mnie nie zaczepił. Po zmroku w okolicach sklepu nocnego też :) Nawet na Niebuszewie :) > pólnoc północ ponad wszystko Północ, północ! Będziesz przejazdem, czy masz jakieś sprawy do załatwienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: paprykarz moralnie przegrany 18.07.03, 13:34 j24 napisał: > Nawet na Niebuszewie :) Amicusa brać studencka nie zdewastowała do reszty ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Jeszcze dwa wpisy na tym wątku... 18.07.03, 13:59 j24 napisał: > ... i będzie 24! No proszę i jest! Żaden Franek Kimono mi się nie wciął :) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Jeszcze dwa wpisy na tym wątku... 18.07.03, 14:02 j24 napisał: > j24 napisał: > > > ... i będzie 24! > > No proszę i jest! > Żaden Franek Kimono mi się nie wciął :) > ale kurde balans a niech tam jest po równo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Jeszcze dwa wpisy na tym wątku... 18.07.03, 14:01 no i 24 też moje ;)) stal to nie to co stilon więc pewnie byłeś aseksualny ;) ja za to na stilonie dostałem w nos nazw akademików niezabardzo ja jako tubylczy student miałem trochę inny pkt widzenia tak po prostu stwierdziłem że nie jechałem sobie waszymi nowymi drogami (o tramwajach nie wspominając) to kiedyś podoświadczam i tyle albo jak gondor podoń do gorzowa przeniesie to przyjadę kibicować piotrcovii;) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Jeszcze dwa wpisy na tym wątku... 18.07.03, 14:12 franekkk napisał: > stal to nie to co stilon więc pewnie byłeś aseksualny ;) > ja za to na stilonie dostałem w nos U siebie, czy u nas :)))) 3:4, szkoda, że mnie wtedy nie było. Ale baty zebraliście, u siebie przegrać. W drugiej lidze do tego :) Kolega (ze Szczecina) mi odopowiadał, że jak Stilon strzelił to stadion Pogoni wiwatował tak, jakbyśmy byli tam gospodarzami. Gondonieros widać bez sensu nie działa (tylko co do tego ma piotrkovia ?, sorki nie znam się na piłce) > tak po prostu stwierdziłem że nie jechałem sobie waszymi nowymi drogami (o > tramwajach nie wspominając) to kiedyś podoświadczam i tyle Podaj datę i godzinę, pościgamy się. Z policystami też :) Górczyn czy Zakanale ? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Jeszcze dwa wpisy na tym wątku... 18.07.03, 14:40 > 3:4, szkoda, że mnie wtedy nie było. Ale baty zebraliście, u siebie przegrać. > W drugiej lidze do tego :) > Kolega (ze Szczecina) mi odopowiadał, że jak Stilon strzelił to stadion Pogoni > wiwatował tak, jakbyśmy byli tam gospodarzami. jak fylkir nas wyeliminował (na oczach całej polski) to wszyscy obecni się w islandczyków zamienieli wtedy w szczecinie to chyba też nie byłem (pamięć) ale byłem jak było 2:2 w gorzowie, w sumie poza rozkwaszonym kinolem to jednak było fajnie (pół obcego stadionu się cieszy i to tym razem byli prawdziwi paprykarze;)) > (tylko co do tego ma piotrkovia ?, > sorki nie znam się na piłce) bo teraz niejaki ptak przenosi tą kapelę do szczecina (nie wiem czy płakać) > Podaj datę i godzinę, pościgamy się. Z policystami też :) postaram się z wyprzedzeniem choć czasem improwizacje mi wielkie odchodzą na pewno nie wcześniej niż w połowie sierpnia > Górczyn czy Zakanale ? > istoty pytania nie rozumiem, natomiast coś kumam że zakanale jest be (chyba ta dzielnica od strony poznania- jakżeby inaczej musi być be;) a górczyn to coś cacy??? ale gdzie to nie wiem (może nawet tam nieświadom byłem) Odpowiedz Link Zgłoś