login_tymczasowy 15.11.07, 09:11 ... od biurek i warsztatow, od kuchni i fortepianow! I chodzmy sie przejsc, kopiac liscie i ciagajac nosami. Jesien. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: Powstanmy!!! 15.11.07, 09:50 heh właśnie byłam na spacerze ;) ale chętnie pójde jeszcze raz Słońce świeci, pięknie jest! życie jest piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Powstanmy!!! 15.11.07, 10:21 Swit na polach pod wojcieszycami dzisiaj. Szadz na rzysku. Przebiegaja dwie sarny. Cisza... - slyszysz tylko "krwi i mysli rytm"... howgh Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Powstanmy!!! 15.11.07, 10:28 redcloud napisał: > - slyszysz tylko "krwi i mysli rytm"... He, Gintrowski wiecznie zywy. A na stronce nasza-klasa w mojej-klasie fotki Grubego i Kukusia z owych lat... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Powstanmy!!! 15.11.07, 10:58 login_tymczasowy napisał: > A na stronce nasza-klasa w mojej-klasie fotki Grubego i Kukusia z > owych lat... Fajnie tam wyglądacie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Powstanmy!!! 15.11.07, 11:01 calama napisała: > Fajnie tam wyglądacie. :))) OKROPNIE. Jak ogladam te fotki to mi sentyment przechodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Powstanmy!!! 15.11.07, 11:03 heh dobrze,że u mnie nie ma starych zdjęć :) ale Kózke tam mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Powstanmy!!! 15.11.07, 11:13 login_tymczasowy napisał: > Jak ogladam te fotki to mi sentyment przechodzi... heh, ale gucia miala wtedy stresik... ;) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Powstanmy!!! 15.11.07, 11:16 redcloud napisał: > heh, ale gucia miala wtedy stresik... ;) Jagielska wiekszy... A Ty kiedy sie opublikujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Powstanmy!!! 15.11.07, 11:18 login_tymczasowy napisał: > > A Ty kiedy sie opublikujesz? I pyta się ten, co mówił, że tego nie zrobi. :P Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Powstanmy!!! 15.11.07, 11:19 calama napisała: > I pyta się ten, co mówił, że tego nie zrobi. :P Ale wymieknał. wymiek? wymiękł? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Powstanmy!!! 15.11.07, 11:21 login_tymczasowy napisał: > wymiękł? uważaj - to wciąga ;) fajnie jest zobaczyć ludzi po latach :) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Powstanmy!!! 15.11.07, 11:31 login_tymczasowy napisał: > Jagielska wiekszy... > A Ty kiedy sie opublikujesz? Wyszukam wieczorem jakies klasowe zdjecia. To byla jednak wyjatkowo "rotacyjna" klasa ;) - jutro wrzuce. howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Powstanmy!!! 15.11.07, 10:46 świty są fajne... najwięcej saren widzę...jak jestem w Szczecinie podchodza pod dom każda pora roku jest super... ps. ales Ty romantyczny jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Powstanmy!!! 15.11.07, 10:33 calama napisała: > Słońce świeci, pięknie jest! W moich szerokosciach wrecz przeciwnie. Ale tym bardziej nie chce sie siedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Powstanmy!!! 15.11.07, 10:44 login_tymczasowy napisał: > Ale tym bardziej nie chce sie siedziec. przyjeżdżaj do Gorzowa, weźmiemy redclouda i pójdziemy na spacer do lasu ;) Odpowiedz Link Zgłoś