anbxl 17.12.07, 08:41 Do calamy,innych mam,a moze i tatusiow,ktorzy sa w temacie....Czy obecnie w TESCO lub innym sklepie w Gorzowie mozna kupic zestawy swiateczne czekoladowych jajek KINDER SURPRISE??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radca Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.icm.edu.pl 17.12.07, 08:44 Wejdź na strone Tesco... znajdź nr tel. do gorzowskiego i zadzwoń! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Do calamy i innych rodzicow 17.12.07, 09:04 nie mam pojęcia czy są, nie zwróciłam uwagi ale możliwe - zawsze były do tesco w tym roku się nie wybieram - nie lubię tłoku Przed świętami czeka mnie tylko mięsny, piekarnia i warzywniak. :) czyli ... nie pomogę Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 11:14 Jako odpowiedzialny rodzic nie pasę dzieci reklamowanym sztynksem z tesco! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Do calamy i innych rodzicow 17.12.07, 11:23 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Jako odpowiedzialny rodzic nie pasę dzieci reklamowanym sztynksem z tesco! a czym pasiesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Do calamy i innych rodzicow 17.12.07, 11:28 "...a czym pasiesz?..." ... pewnie pasieką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 11:50 dobrem słowem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.07, 15:28 > "...a czym pasiesz?..." > ... pewnie pasieką! w pasiece kupiłem pierzgę. teraz mam po niej bardzo dobry humor. może dlatego, że ma witaminę h? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Do calamy i innych rodzicow 17.12.07, 11:18 "... jajek KINDER SURPRISE??? " ... jajka skazone... glupotą! Ostrożnie kulac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 12:42 Ja nie wiem czy przed siedziba sanepidy tych jajek nie widziałem. Pani szefowa chyba wszystkie skonfiskowała..... Tak dla zasady! I na wsiakij słuczaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.access.telenet.be 17.12.07, 13:52 Jak zwykle...Temat,jedna konkretna choc nie pozytywna odpowiedz calamy i reszty 3 grosze nie na temat........Czy wy naprawde musicie pisac aby pisac....??? Nie zamierzam nigdzie dzwonic, bo po to jest forum,zeby wymieniac info...moze ktos odpowie na zadane pytanie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wedda Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.icm.edu.pl 17.12.07, 14:02 Aleś ty durna - informacja to wiedza a za wiedzę sie płaci. Np. dzwoniąc po nia do informacji! A forum jest do pisania pierdołek - jaką masz gawarancje ze pisza prawde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JONA Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.access.telenet.be 17.12.07, 14:17 Pewnie nie wszyscy mysla jak ty i sa materialistami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 14:35 jaja z biedronki są dobre!!! u ciebie na zachodzie nie ma jaj? Taka bieda że szukasz taniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus mądra jola IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.07, 15:15 emsiziomal napisał: > jaja z biedronki są dobre!!! a gdzie biedronka ma jaja??? dobrze że nie mola. jak zeznała mądra jola, mol ma czekoladowe. ale niestety. okazały się skażone... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogut Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 14:42 e_werty napisał: > ... jajka skazone... glupotą! znowu jadłeś jajecznicę... z tych jajków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.07, 15:39 anbxl napisała: > Do calamy,innych mam,a moze i tatusiow,ktorzy sa w temacie....Czy > obecnie w TESCO lub innym sklepie w Gorzowie mozna kupic zestawy > swiateczne czekoladowych jajek KINDER SURPRISE??? w tym temacie rozeznanie mają wyłącznie ludzie, którzy chcą aby w szkole ich dzieci były wyzywane od grubasów, oraz ludzie którzy chcą się pozbyć psa. są to bardzo wąskie grupy społeczne. ciężko ci będzie znaleść kogoś takiego na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.07, 15:43 ps. widziałem zdjęcie w internecie. dobrze wyglądasz. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Do calamy i innych rodzicow 17.12.07, 15:51 Gość portalu: nicelus napisał(a): > ps. widziałem zdjęcie w internecie. dobrze wyglądasz. > Jonie się tak nie przyglądałam, ale ma dwie cudne córki. A jedna to prawie taka duża jak ona. :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Do calamy i innych rodzicow 17.12.07, 15:47 "...KINDER SURPRISE??? ..." ... współczuje... ale zdarza sie że dzieci jakoś sobie radzą i wychodza z choroby! Z wiekiem zaczynaja się bawić normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JONA Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.access.telenet.be 17.12.07, 19:36 Wy naprawde nie macie o czym pisac....Lepiej pomoc zonie,kobiecie,kochance....odpowiednie wybrac w przygotowaniach swiatecznych. Tak moje dzieci oraz te z rodziny choc juz duze lubia czekolade kinder (co prawda najlepsza jest cote d'or-belgijska)Nieraz przywozilam z Belgii,ale dowozilam w polowie....bo albo pogniotlo sie,albo stopilo....Dlatego postanowilam kupic w Gorzowie,po co wozic 1000km....Wiem,ze pojedyncze jajka sa,ale czy swiateczne zestawy???HHHMMM myslalam,ze uzyskam tu info,ale ludzie robia sobie jaja,a moze juz pod kontem swiat zbyt wiele wypili??? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Do calamy i innych rodzicow 17.12.07, 21:54 czesc JONA, nie wiem co te forumo niektore przciw jajkom niespodziankom maja? mam dzieci nie jedzace czekolad i innych slodyczy, ale zawsze chetnie zloza niespodzianke zabaweczke z jajka czekoladowego. czy sa JONA w paczkach swiatecznych(rozumiem), po trzy , nie wiem, bo tez nigdy trzech jajek czekoladowych nie kupuje. powiem ci tylko jedno, raczej dwa: w zeszlym roku nasza coreczka dostala po choinke, miedzy innymi DUZEGO misia puchatka(pluszaka), cena w polsce 70 zl. sztuka, w niemczech , gdzie misia kupilismy, 37 zl. ten sam WIELKI MISIAK!!! drugie: byly takie jajka , co to sie w goracej wodzie rozpuszczalo, i zostawaly , po rozpuszczeniu , czesci plastikowe ,z ktorych dziecko skladalo dinozaura. cena w polsce za jajko :22 zl, cena w niemczech, za to samo jajko: 7,50 zl, po przeliczeniu oczywiscie! ceny dokladnie z tesko gorzowskiego!!!!! czyli, dla ciebie, dla rodziny! TANIO! (bardzo drogo!!!!) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JONA Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.access.telenet.be 17.12.07, 22:50 Dzieki za info,w koncu cos...Mnie chodzilo o takie zestawy jaek surprise np po 6 w ksztalcie choinki lub duze paczki lub wielkie jajko,a w srodku male. To tutaj kosztuje ok 5 do 9 euro i nie chodzi mi o cene,bo swieta sa raz w roku....A jak przywoze to 1000km to czesc pogniecie sie lub stopi. Jezeli chodzi o prezenty dla bliskich to nie licze zbytnio kasy,bo caly rok ciezko pracuje nawet po 10h przed kompem za dobre pieniadze to kiedys trzeba je wydac... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Do calamy i innych rodzicow 17.12.07, 22:54 Gość portalu: JONA napisał(a): > To tutaj kosztuje ok 5 do 9 euro i nie chodzi > mi o cene,bo swieta sa raz w roku....A jak przywoze to 1000km to > czesc pogniecie sie lub stopi. Jezeli chodzi o prezenty dla bliskich > to nie licze zbytnio kasy. muszę się nad sobą zastanowić... za rozrzutna jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 22:58 calama napisała: > muszę się nad sobą zastanowić... za rozrzutna jestem... calamo, nie wolno Ci marnować talentów wszelakich, którymi natura tak szczodrze Cię obdarzyła...:) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Do calamy i innych rodzicow 17.12.07, 23:06 Gość portalu: Iwonka napisał(a): > calama napisała: > > muszę się nad sobą zastanowić... za rozrzutna jestem... > > calamo, nie wolno Ci marnować talentów wszelakich, którymi natura > tak szczodrze Cię obdarzyła...:) hm... chyba o czymś nie wiem... talent do zastanawiania się nad sobą czy do zakupów dla dzicka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.07, 23:09 JONA napisała: > A jak przywoze to 1000km to > czesc pogniecie sie lub stopi. ty je wysiadujesz, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za-warciak Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 23:11 Gość portalu: nicelus napisał(a): > ty je wysiadujesz, czy co? JONA nie lubi tracić czasu w drodze do gorzowa...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za-warciak Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 23:13 Nie na darmo te jajka nazywaja sie SURPRISE, nigdy nie wiadomo co się wykluje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Do calamy i innych rodzicow 17.12.07, 23:22 "..nigdy nie wiadomo co się wykluje" ... JONA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 22:08 Po kolei: "Lepiej pomoc > zonie,kobiecie,kochance....odpowiednie wybrac w przygotowaniach > swiatecznych." Czy "ałtor" miał cos na myśli, czy nie myśli? "Lepiej pomoc > zonie,kobiecie,kochance....odpowiednie wybrac w przygotowaniach > swiatecznych." to was nie wożą limuzynami tylko dla obnizenia kosztów mdo busów wsadzają? I to bez klimatyzacji..SKANDAL "moze juz pod kontem swiat zbyt wiele wypili???" My naród katolicki i dopiero po wigilii pijemy. A wigilia jakos przed świętami zawsze wypada.... Reasumując: Po drodze wpadnij do Jumbo lub Aldika...i kup...Tanie sklepy dasz sobie radę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JONA Re: Do calamy i innych rodzicow IP: *.access.telenet.be 17.12.07, 22:54 Tak robie zakupy w Aldi pomimo dobrej pensji(zycze ci takiej) i wcale sie tego nie wstydze...Tu w Aldi sprzedaja wiele produktow znanych tutejszych producentow a ceny duzo nizsze niz np w Delhaize.A za w ten sposob zaoszczedzone pieniadze mozna np isc do teatru...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Do calamy i innych rodzicow 17.12.07, 23:26 "...nie licze zbytnio kasy,bo caly rok ciezko pracuje ..." "...A za w ten sposob zaoszczedzone pieniadze mozna np isc do teatru..." Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Do calamy i innych rodzicow 17.12.07, 22:09 " Wy naprawde nie macie o czym pisac..." ... w odóżnieniu od ciebie - nie mamy problemów...z czekoladą! Takze z mysleniem i pozerstwem... Odpowiedz Link Zgłoś