slawek_wieczorek 07.03.08, 03:01 www.glos.com/index.php?ida=3808 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Znani teolodzy zarejestrowani jako agenci SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 09:50 Po przeczytaniu artykułu z gazety wnioskuje że nie możesz sie pogodzić z tym że cię usunęli z uczelni.Tak naprawdę za co nie będę wnikał:)Nikt jeszcze w Polsce z czarnymi nie wygrał .Padło ci chyba przez to na psyche.Współczuję ci jak i tym których szkalujesz .Jedni próbują z tobą przez to walczyć jak Robert inni omijają cię jak gów..no tylko żeby na nie nie nadepnąć.Bo później smród roznosi się miesiącami.Przynosisz wstyd swojej rodzinie jak i całemu gorzowskiemu środowisku.Nadajesz sie jedynie na jarmark gdzie mógłbyś plotkować do woli i o każdym .Dziwie się moderatorom że pozwalają ci jeszcze istnieć na tym forum.Chyba mają jakieś powody.Tym bardziej że wiecznie wszystkich opluwasz.To że cię wyrzucili z uczelni to bardzo dobrze bo jesteś zakałą środowiska katolickiego.Nikt normalny a zwłaszcza katolik tak się nie zachowuje.Jad który sączy ci się z pyska wystarczyłby na pół Polski.No ale do ciebie to i tak to nie dotrze z wiadomych powodów.:):) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Znani teolodzy zarejestrowani jako agenci SB 07.03.08, 13:32 tak,tak xxx, wieczorek przynosi chanbe katolickiemu srodowisku w polsce! za to biskupi i ksieza, pedofile , kapusie i zlodzieje przynosza katolickiemu srodowisku w polsce chwale!! co to za bzdury xxx: przynoscisz wstyd swojej rodzinie i calemu srodowisku gorzowskiemu"?! co to za srodowisko gorzowskie cale xxx? czyzbys chcial napisac ze wieczorek przynosi poploch w srodowisko bylych kapusi sb, czy to koscielnych ,czy cywilnych!? czyzbys kiedys xxx byl swieckim katolickim kapusiem? tak tych kapusiow bronisz jak swoich!!!!! i ten jezyk , ten jezyk propagandy ,cytuje: "tym bardziej ze wiecznie wszystkich opluwasz", jakbym kacyka komunistycznego slyszal!!! jestes po prostu xxx katolickim klamca, pewnie niedawno nawroconym. nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Znani teolodzy zarejestrowani jako agenci SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 13:41 Czytałem kilka twoich debilnych postów tego też nie będę komentował żenada.Co do Wieczorka to wiara katolicka , nauki kościoła to nie sklep z półkami gdzie wybierasz sobie to co ci pasuje.Władze uczelni późno zaskoczyły że Wieczorek "coś nie teges" ale dobrze że w ogóle zaskoczyły. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Znani teolodzy zarejestrowani jako agenci SB 07.03.08, 13:54 Nie do końca zaskoczyły! Ks.dr Eligiusz Piotrowski, gdy sprawa stanęła w NSA i MEN (wniosek o stwierdzenie nieważności w przedmiocie skreślenia z listy studentów) oraz w prokuraturze (poświadczenie nieprawdy) w trybie nagłym urlopowały go z funkcji Dyrektora Gorzowskiej Sekcji Teologicznej. Ks. Piotrowski na blisko rok wyjechał do Monachium. Jak podano - by zrobić habilitację. Do dziś ma jednak stopień doktora! A że racja była po mojej stronie przyznał Naczelny Sąd Administracyjny w Poznaniu oraz przypatrujące się rozprawie i występujący na niej społecznie przedstawiciele organizacji broniących praw człowieka. Choć generalnie, było to pyrrusowe zwycięstwo: Tomasz Węcławski nie jest już księdzem, ksiądz Eligiusz Piotrowski nie jest już księdzem Dyrektorem, a mi nie dano dokończyć piątego roku studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 05:49 Xxx jesteś urodzonym demokratą:)) Nie jedynym na tym forum. Osoby o przeciwnych , innych poglądach to ... debile itp. Znany jest ten rodzaj demokracji na forach i najczęściej, ten styl czy raczej ten stan świadomości określany jest krókim słowek : troll. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaja Re: Znani teolodzy zarejestrowani jako agenci SB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.08, 13:49 Andrzejusa: czyżbyś jeszcze nie zauważył z kim na tym forum walczy Wieczorek? Wszyscy to ludzie, którzy coś w zyciu osiągnęli. Wieczorkowi nie w smak, ze im się udało a jemu nie. Cielątko nawet studiów nie skończyło. Szuka więc pretekstów aby im dowalić. Nie dziwię się, że Porwich czy Rusakiewicz nie występują otwarcie przeciwko działalności Wieczorka, bo jak tylko by to zrobili to od razu byłaby huzia na józia. Gdybym wierzyła we wszystko co wypisuje Wieczorek to bałabym sie otworzyć lodówkę, bo a nuż siedzi tam jakis ukryty agent albo były SB-ek. Zaczęłabym się zastanawiać czy mój ksiądz nie jest lub nie był konfidentem. Robiąc zakupy w sklepie obawiałabym się czy czasami ta sympatyczna ekspedientka nie powinna trafić na słynną listę, bo mając obecnie ok. 50 lat sprzedawała kiedyś chleb zomowcom. Przyznasz chyba Andrzejusa, że takie myslenie (szukanie wszędzie wpływu SBcji) to psychoza. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Gajo! Nie kłam!!! 07.03.08, 14:18 "Nie > dziwię się, że Porwich czy Rusakiewicz nie występują otwarcie > przeciwko działalności Wieczorka, bo jak tylko by to zrobili to od > razu byłaby huzia na józia." Brzmi to tragikomicznie, jak liczne dotąd wypowiedzi Pana Ryszarda Rachlewicza: "Jarek jest przeciw, Jarek mi to powiedział itp." Dziwnym trafem Pan Jarosław Porwich wystąpił ze mną w telewizyjnym programie "Warto rozmawiać" Jana Pospieszalskiego, w którym opowiedział swoją historię, gdy jako 17-latkowi na dachu Komendy Wojewódzkiej Milicji Obywatelskiej przy ul. Kwiatowej grożono mu zepchnięciem i upozorowaniem samobójstwa, a następnie zamknięto go w jednej celi z nekrofilem. Przewodniczący Zarządu Regionu NSZZ "Solidarność" powiedział też do kamery: "Dzięki Liście Pana Wieczorka dzieci esbeków nie będą musiały pytać swoich ojców, co kiedyś robili, tylko dowiedzą się z jej lektury." To Wy, ludzie dawnego systemu opanowaliście to Forum, robiąc sztuczny tłum. Z ciekawostek: w 1983 r. przed pielgrzymką Ojca Świętego prasa (w istocie... partyjna) w Trójmieście była zasypywana listami "oburzonych czytelników", którzy sprzeciwiali się wizycie Jana Pawła II na Wybrzeżu. Po latach okazało się, że w Służbie Bezpieczeństwa powołano 30-osobową komórkę, zajmującą się wysyłaniem listów do gazet. A że Rachlewicz i jemu podobni niesmacznie kłamią dowodzi fakt, że "Gorzowska Lista Zasłużonych dla Władzy Ludowej" od roku widnieje jako link na oficjalnej stronie... Zarządu Regionu NSZZ "Solidarność" w Gorzowie Wlkp. www.solidarnosc.org.pl/gorzow/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona do obywatela W IP: *.access.telenet.be 07.03.08, 15:57 I znowu obywatelu W mylicie sie...piszac " To Wy, ludzie dawnego systemu opanowaliście to Forum, robiąc sztuczny tłum. " Tak jestem corka oficera LWP,ale to podczas pielgrzymki Ojca Swietego w Szczecinie i Gdansku mlodzi gorzowscy opozycjonisci kladli mnie na nosze,aby przeniesc w nich transparenty,jeden z nich robilam osobiscie...potem bylo wiele innych podobnych sytuacji...Oczywiscie pisze to nie po to zeby chwalic sie,tylko po to,zeby tobie uswiadomic,ze jestes niemyslacym stworzeniem...A ty wowczas gdzies na wsi jako dziecko nawet nie slyszales o RMN i WiP....A teraz wyskakujesz z bzdurami. Jak znalbys owczesne czasy lub chocby ich historie to wiedzialbys,ze wowczas bylo wielu innych mlodych ludzi,ktorzy bardziej od JP zasluzyli sie w walce o obecna wolnosc ...Powolujesz sie na JP,ale to on w Naszej klasie ma wsrod swoich znajomych twojego najwiekszego wroga RB,a nie ciebie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Znani teolodzy zarejestrowani jako agenci SB 07.03.08, 15:55 "...Wszyscy to ludzie, którzy coś w zyciu osiągnęli..." ... tzn. kto? Bagiński? Daruj ale nie widze żadnych osiagnęć - chyba za fakt zdania matury (tak twierdzi Bagietka!) uznać za takowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Znani teolodzy zarejestrowani jako agenci SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 15:53 Sławuś co innego lista a co innego stosunek zarządu do twojej działalności.Brutalnie powiem na ciebie nikt tam nawet odlać sie nie chce.Bo prędzej czy później jak nie będzie po twojej myśli to każdemu w gębę naplujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 Każdy - powtarzam Każdy kto działał jakkolwiek 07.03.08, 21:41 W tamtych latach każdy - powtarzam KAŻDY kto przejawiał jakąkolwiek inicjatywę różną od zwykłej obywatelskiej spolegliwości jest ujęty w aktach bezpieki bo za to jej płacili żeby takich ludzi miała na oku. Jeśli teraz ktoś kreuje się na wielkiego bohatera i bojownika w nie ma o nim śladu w dokumentach bezpieki to znaczy ,że siedział jak mysz i pierdział ze strachu na samą myśl o niesubordynacji a teraz walczy z własnymi kompleksami. Sławek Wieczorek byłby wtedy takim Wielkim Pierdzącym. łatwo się wymadrzać kiedy nic nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anryklerykał Brawo czarni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 22:08 Nie sądziłem,że po przeszło półwieczu bycia antyklerykałem pochwalę jeszcze urzędników kościoła kat, a jednak! Dzięki wiedzy pozyskanej z wieczorkowych opowieści z czystym sumieniem mówię: Brawo czarni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyklerykał Re: Brawo czarni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 22:39 P.S. Moja pochwała odnosi się oczywiście do zabiegów resocjalizacyjnych, jakim czarni poddali naszego bajkopisarza. Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro eee widzę,że ciebie na oślą wywalają:-) 07.03.08, 22:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=76664229 u mnie to zwis ja się na dziennikarza nie kruje:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx zyczenia dla Sławusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 11:47 Sławeczku wszystkiego najlepszego w dniu twojego święta życzą ci życzliwi internauci. PS.Prosimy o więcej jadu z twojej katolickiej kochającej bliźniego buzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 05:54 Wyjątkowy jad Ty wydzielasz w tym wątku. Oprócz debili widać, że darzysz szczególna sympatia :"katolickie ... buzie". Koncentrujesz się na ubliżaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiad_z_okolicy Re: Znani teolodzy zarejestrowani jako agenci SB IP: 66.230.230.* 13.03.08, 09:22 S.W rozpisywałeś się o swoim traumatycznym odejsciu ze studiów.Ja znam inną wersje ponoć wykładowca złapał cie na małym obciaganku w kibelku z kolega .A fuj.I teraz mscisz sie. Pięć lat studiów poszło w PiSdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakubek Re: Znani teolodzy zarejestrowani jako agenci SB IP: *.gorzow.mm.pl 13.03.08, 10:02 Noooooo....!!!!Sławuś, jak mogłeś dać się złapać, w takiej sytuacji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Sławeczku pamietasz IP: *.tr0.sth3.prqinet.net 17.03.08, 15:36 Pamietasz jak w zeszłym roku bawilismy się w Berlinie na biforku w słynącym z młodych przegietych cioteczek klubie die Busche.Zresztą cała parada Gaylife była super.W tym roku chyba tez przyjedziesz imprezka będzie po paradzie w saunie Appolo Club Brasil.Czekamy na ciebie w czerwcu.Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Sławeczku pamietasz IP: *.dial.telus.net 18.03.08, 06:06 Hey Julek, Spokojnie... Co mysle na temat kolesia Wieczorka wszscy wiedza... Na tym temacie chcialbym "dyskusje" kontynuowac... Jesli Slawek Wieczorek woli chlopakow niz dziewczyny.,..to jego sprawa...Nie mozemy go z tego tytulu potepiac... Nigdy nie oceniam ludzi na bazie ich przekonan lub orientacji... Nie musicie wyciagac jego homosekcualnych preferencji tylko dlatego ze on jest pisowska szmata niszczaca spokoj i pokoj w lubuskiem.. Niech sobie... On bedzie szmata z dziewczybna czy chlopakiem w lozku.. Chce miec chlopaka??? Niech ma ... Kazdy potrzebuje milosci i zrozumienia.. Jesli Slawk Wieczorek znalazl kogos kto go "rozumie"...tym lepiej... Mniej agresji moze byc na forum... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proktolog Re: Sławeczku pamietasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 12:32 No Wieczorek tej strony twojego życia internauci nie znali.Do łózka nie będę ci wchodził, ale może powiesz coś bliżej o swoim berlińskim przyjacielu i imprezkach w których uczestniczyłeś.Brać internetowa jest bardzo ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: Znani teolodzy zarejestrowani jako agenci SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 08:00 Z doświadczenia życiowego, a życie miałem burzliwe i blisko historii wiem, że człowiek nie ma najczęściej umiejętności przyznawania się do czynów nieetycznych publicznie. To samo powie doświadczony psycholog. Każdy taki czyn człowiek próbuje ubrać w jakieś sensowne ramy wyjaśnienia i usprawiedliwienia ale wewnętrznego aby tylko zachować jako takie dobre mniemanie samego o sobie; a to , że musiał zatroszczyć się o dzieci, a to , że mogli go skreślić ze studiów, a to, że robił to dla dobra zakładu pracy itp. To jeszcze nic! Istnieje strach, panika (!) przed publicznym ujawnieniem drobnych i dużych czynów nieetycznych a wtedy u człowieka podobnie jak u zwierzęcia wyzwala się a g r e s j a i przy argumentacji nie wracania do historii a prze wszystkim personalnymi atakami głoszącego nieetyczność tych czynów wychodzi agresor ale tak naprawdę wynika to ze strachu, zwykłego ludzkiego strachu przez ujawnieniem małych i duzych świństewek. Siła psychiki ludziej jest tak wielka, że silne w tym starchu jednostki tak naprawdę same też wierzą w to co mówią bądż piszą, co twierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Znani teolodzy zarejestrowani jako agenci SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 11:49 Spadaj Rydzykowy czarnuchu do swojego papy,do Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa dora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 19:41 Dziękuję Europejski Obrońco Obywatelskiej Demokracji za tak "tfurczom" wypowiedż w tej dyskusji , w polemice ze mną. Brak argumentów z Was komuszki wychodzi jak słoma z butów .... lub pożołkłe kartki w Waszych TW teczkach, których ujawnienia tak się boicie przed własnymi dziećmi i wnukami.W sumie to współczuję tego strachu i frustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proktolog Sławus a co myslisz o wykorzystaniu przez prezia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 19:43 wszystkich Pisuarów wizerunku dwóch panów którzy brali ślub w Kanadzie.Homofobie prezia trudno wytłumaczyć wszak ma on ponoć w rodzinie .........Generalnie to macie coś wspólnego lubicie w cudze życie ładować się w brudnych buciorach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Czy ktos wspomnial o Kanadzie???? IP: *.dial.telus.net 20.03.08, 07:25 :):"):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Sławuś misiu kochany przyjezdzam IP: 218.240.9.* 19.03.08, 21:58 Dostałem od szefa urlop przyjade do Gorzówka na swieta .Nie widzieliśmy sie od czerwca zeszłego roku.Nie mogę sie doczekać spotkaniu misiu.Całuski Julek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Czy "misiu" to ja????? IP: *.dial.telus.net 20.03.08, 07:28 Hey. Czy jakis inny misiu ... Jesli "inny" to ci sie po uszach dostanie.... :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John vel Jaś Re: Czy "misiu" to ja????? IP: *.kimsufi.com 20.03.08, 17:00 Cioteczka Sławus ma wielu wielbicieli nawet u nas w Stanach go znają. Niedługo parada w Berku to się spotka ze wszystkimi Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: ty jesteś nasz berni!!!! 11.04.08, 07:09 Wśród wszelkich wykładowców akademickich jest spory opór przeciw lustracji! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Zwraca dyplom KUL w proteście przeciw Wielgusowi 25.04.08, 12:36 niezalezna.pl/index.php/article/show/id/1276 Odpowiedz Link Zgłoś