andrzejusa 06.07.08, 18:47 zy co? a ja myslalem ze w sb tylko sie wodke pilo, i od czasz do czasu komus na komore wycelowalo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slawek_wieczorek Re: ten xxx to jakis pracus ! uparl sie na wieczo 07.07.08, 00:27 ORMO czuwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labtec Re: ten xxx to jakis pracus ! uparl sie na wieczo IP: *.gprs.plus.pl 07.07.08, 01:02 chyba nie trzeba pytać- jak się miewa twoja schizofrenia?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus uparl sie na wieczorka czy co? IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.08, 01:20 może zazdrości 13 rozpoczętych wątków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca bombowca Re: uparl sie na wieczorka czy co? IP: *.gprs.plus.pl 08.07.08, 20:47 wątpię, szczerze wątpię. Rzeczony Sławek powinien naprawdę się poważnie zastanowić nad założeniem forum na privie:))) Skupiłby wokół siebie zwolenników i upajać się mógłby dobrodziejstwem przekonania, co do jedynej, historycznie słusznej racji:))) ... o ile nie wymknie się ponad ryzy osobistego forum, to będzie całkiem fajowo i nie tylko historia nie będzie maiała mu za złe, bo również nie tylko ja:))) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Andrzejasa, na golasa! IP: 80.50.92.* 08.07.08, 08:19 Andrzej, spanie nago już nie działa na ciebie kojąco? Za bardzo się pocisz! I to nie tylko przy wymyślaniu wątków! Wieczorek jest bardziej płodny, choć nago nie śpi! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Andrzejasa, na golasa! 08.07.08, 09:40 "... jest bardziej płodny, choć nago nie śpi!" ... skad wiesz? Zapłodnił cię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Andrzejasa, na golasa! IP: 80.50.92.* 09.07.08, 12:45 e_werty napisał: >>skad wiesz? Zapłodnił cię?<< Ciebie zapładnia każdy na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro ale ku.. chlew!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 08.07.08, 20:51 syf jak w rządzie i palanty nie mniejsze!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: ale ku.. chlew!!!!!!!!!!! 08.07.08, 21:00 nicelus, to moze byc prawda! napisac cos na watku ,jest duzo latwiej, niz watek zalozyc! yyy, nie bawie sie w wymyslanie watkow, a czy plodny jestem? wystarczy mi dwoje dzieci. hiro, ale gdzie ten syf? i o ktore palanty ci chodzi? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kemot_ski Re: ale ku.. chlew!!!!!!!!!!! 08.07.08, 21:24 Andrzejusa, Ty to potrafisz- wywołać emocje... pierwszy raz oplułem, w geście niekontrolowanego uśmiechu, tego lapka napojem rozweselającym do stopnia, że aż skutkującego koniecznością uruchomienia tegoż narzędzia w trybie awaryjnym.... :)))))) będzie Ci to zapamiętane!!!;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: ale ku.. chlew!!!!!!!!!!! 08.07.08, 21:31 czesc kemot_ski, to milo ze ktos sie na gorzowskim forum ubawi, i to przy okazji "ciezkich" tematow:):) odrobina humoru nigdy nie zaszkodzi!!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś