e_werty 07.08.08, 19:59 Zakladam "Towarzystwo Piesze" - miłosnicy spacerów niewyczynowych! Strój dowolny - tempo indywidualne. Wystarczą istniejące ścieżki i chodniki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetkaf Re: Towarzystwo Piesze 07.08.08, 20:31 > Zakladam "Towarzystwo Piesze" - miłosnicy spacerów niewyczynowych! Zalezy co uznajesz za "niewyczynowe". Dla niektorych godzina spaceru to wyczyn, dla innych ponizej 40km to maly spacerek ;) Powiedzmy, ze optuje w kategori 15-25 ;) > Wystarczą istniejące ścieżki i chodniki. CHODNIKI? Sporty ekstremalne to z zalozenia kategoria wyczynowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Towarzystwo Piesze 07.08.08, 20:41 Marudzisz! Zaraz zawtóruje ci Wietschorek - że "... Gienkowi W. za komuny zakazali chodzenia do Koscioła twierdząc ze wykorzstuje w tym celu drogę do komunizmu wybudowana w czynie partyjnym..."... itd. Calkowita dowolność stylu spacerowego - jak chcesz mozesz każdy chodnik pokonywac ekstremnalnie - np idąc na rękach! (swoich oczywiscie!) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Towarzystwo Piesze 07.08.08, 20:48 > Zakladam "Towarzystwo Piesze" - miłosnicy spacerów niewyczynowych! No tak, nie spojrzalem, kto watek zalozyl. Czyli mowimy o trasach "od sracza do sracza" - czyli odcinki 30-50km, biorac pod uwage czestotliwosc wystepowania sraczy w miescie Gorzowie ;) (oczywiscie, wchodzenie do restauracji, pubow itp. bedzie uwazane za niesportowe zachowanie i probe oszukania, licza sie tylko sracze MIEJSKIE, ogolnodostepne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Towarzystwo Piesze 08.08.08, 07:17 " "od sracza do sracza"... ... de gustibus.... jeżeli czujesz taka potrzebe - to owszem. Lecz nie jest obligatoryjne ustalanie celu czy idei spaceru. Ma to byc głównie przyjemne spędzenie czasu a zarazem "rozruszanie kości". Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Towarzystwo Piesze 08.08.08, 08:28 e_werty napisał: > Zakladam "Towarzystwo Piesze" - miłosnicy spacerów niewyczynowych! > Strój dowolny - tempo indywidualne. Wystarczą istniejące ścieżki i > chodniki. Przyjmiecie mnie? Uwielbiam chodzić. Najlepiej po lesie. ;) Jak nie ma lasu to miasto też może być. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Towarzystwo Piesze 08.08.08, 08:45 "...Przyjmiecie mnie?.." ... oczywiscie... Wlasnie ide na spacerek... pogoda ekstra - pochmurno ale nie pada - jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Towarzystwo Piesze 08.08.08, 08:53 e_werty napisał: > Wlasnie ide na spacerek... pogoda ekstra - pochmurno ale nie pada - > jeszcze... > ale za to jest rześko :))) jest czym oddychać :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Towarzystwo Piesze 08.08.08, 10:22 "...ale za to jest rześko ..." ... ano! - króka trasa - właśnie zaczyna padać... Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Towarzystwo Piesze 08.08.08, 10:43 Nie wiem, czy przejdę przez bramkę selekcjonera :) ale do Towarzystwa Pieszego to ja bardzo chętnie :) W pakiecie ze mną jeszcze rodzina, pies i cztery koty które zawsze towarzyszą nam w spacerach po okolicy :) Jakoś tak mają- gdzie pies to i koty :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Towarzystwo Piesze "PerPedes" 08.08.08, 10:58 Witam w gronie... zwierzaki mile widziane! Czworonogi stanowia awangarde "piechuryzmu"! Odpowiedz Link Zgłoś