stizek 16.10.08, 21:55 Witam czy ktos moze mi powiedziec czy w Gorzowie mozna zrobic kurs na operatora koparek itd itp?ciezkiego sprzętu jak tak to gdzie? dziekuje z góry pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Żanna Re: Kurrsy Operatora Koparek itd POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 22:04 Ja też chcę, ja też! I na wózki widłowe też chcę!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard W Edmonton firmy ucza za darmo... IP: *.dial.telus.net 17.10.08, 05:44 Hey, Pod warunkiem, ze bedziesz dla nich pracowac!!! :) PS.I dobrze placa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: W Edmonton firmy ucza za darmo... IP: *.dial.telus.net 17.10.08, 05:47 Hey, I stolarzy...I piekarzy...i wszyuskich innych... Slowem... Brak fachowcow.. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Kurrsy Operatora Koparek itd POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 11:57 przyjdz na kurs do Pomorskiego na ul zieloną w Gorzowuie i sie zapisz. Odpowiedz Link Zgłoś
darmowy1 Re: Kurrsy Operatora Koparek itd POMOCY! 17.10.08, 08:09 Moja firma wysłała jednego gościa na kurs koparkowego gdzieś w Polsce. Kurs trwa 4 tygodnie. Widać gdyby można było robić takie kursy w Gorzowie, to facet uczyłby sie na miejscu. Spróbuj popytac w LOK-u albo w ZDZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird1 Re: Kurrsy Operatora Koparek itd POMOCY! IP: *.gorzow.mm.pl 22.10.08, 09:43 Kursy robi Zielona Góra , Poznań , Wrocław . To najblizej . reszta w internecie . Wisac kursy na koparki i czytac .czytac ,czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodek Re: Kurrsy Operatora Koparek itd POMOCY! IP: *.gorzow.mm.pl 03.03.09, 11:09 nie w gorzowie nie zrobisz najblizej to poznan zielona gora i glogow Odpowiedz Link Zgłoś