marek_p 24.10.03, 19:58 I ruch jaki na forum. Borys mógłby jeszcze zmienić zwyczaje, i pogadać wieczorową_porą :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klin Re: Jak miło ! 24.10.03, 20:18 Poważni Ludzie nie forumują wieczorową porą. Odpowiedz Link Zgłoś
klin Re: a dla kogo ten wywiad ? 24.10.03, 20:23 Bez kozery powiem, że nawet 200 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: a dla kogo ten wywiad ? 24.10.03, 20:36 klin napisał: > Bez kozery powiem, że nawet 200 tys. A co tam 200 tys. ? 500 tys. ...milion ... a co tam milion xx* milionow ... dlugow ... * - nie znam aktualnych danych. ;-) POzdrowy b.G. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: a dla kogo ten wywiad ? 24.10.03, 20:36 klin napisał: > Bez kozery powiem, że nawet 200 tys. Nieśmiało pozwolę sobie poddać pod rozwagę temat: CO NA TO NASZE ŻONY ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: a dla kogo ten wywiad ? 24.10.03, 20:45 marek_p napisał: > Nieśmiało pozwolę sobie poddać pod rozwagę temat: CO NA TO NASZE ŻONY ? :) Dobrze, ze nie wszystko widza, albo i nie chca widziec. ;-) b.G. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: a dla kogo ten wywiad ? 24.10.03, 21:13 bardgorzowski napisał: >> Nieśmiało pozwolę sobie poddać pod rozwagę temat: CO NA TO NASZE ŻONY ? :) > Dobrze, ze nie wszystko widza, albo i nie chca widziec. ;-) Darth4 niby człek o wojowniczym nastawieniu, a patrzaj no - pierwszy z kampanii ubył. Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: a dla kogo ten wywiad ? 24.10.03, 21:28 marek_p napisał: > Darth4 niby człek o wojowniczym nastawieniu, a patrzaj no - pierwszy z kampanii ubył. Nie, nie, ja nie spałem tylko byłem zamyślony :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: a dla kogo ten wywiad ? 24.10.03, 21:50 darth4 napisał: > marek_p napisał: > > Darth4 niby człek o wojowniczym nastawieniu, a patrzaj no - pierwszy z > kampanii ubył. > Nie, nie, ja nie spałem tylko byłem zamyślony :) My też niekiedy zmywamy po kolacji. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: a dla kogo ten wywiad ? 24.10.03, 22:22 tezgucio napisał: > My też niekiedy zmywamy po kolacji. ????? <huk> powolutku podnosze sie z podlogi... zbyt wielki wstrzas. ide polozyc sie z kompresem. to niemozliwe. niemozliwe. niemozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: a dla kogo ten wywiad ? 24.10.03, 22:33 arwena napisała: > tezgucio napisał: > > My też niekiedy zmywamy po kolacji. > <huk> > > powolutku podnosze sie z podlogi... > zbyt wielki wstrzas. ide polozyc sie z kompresem. to niemozliwe. > niemozliwe. niemozliwe... napisałem: 'niekiedy' Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Jak miło ! 24.10.03, 21:34 marek_p napisał: > I ruch jaki na forum. nudą powiewa, zaraz sie przeziębię :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jak miło ! 24.10.03, 21:49 panna_marianna napisał: > nudą powiewa, zaraz sie przeziębię :o) Nuda nie jest zimna, ani gorąca. Nuda jest letnia, ciepła, mokra? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Jak miło ! 24.10.03, 22:17 tezgucio napisał: > Nuda nie jest zimna, ani gorąca. Nuda jest letnia, ciepła, mokra? tutaj jest zimna nuda, w dodatku lekko wilgotna, czyli ta najbardziej zdradliwa :o) ostatnio mało wątków na tym forum inspiruje mnie do do myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jak miło ! 24.10.03, 21:53 arwena napisała: > chyba ze wystraszysz hipopotama;))))) A co to ma wspólnego z przeziębieniem? W żadnej reklamie supergripexów i innych prochów nie widziałem hipopotama. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Jak miło ! 24.10.03, 22:14 tezgucio napisał: > arwena napisała: > > chyba ze wystraszysz hipopotama;))))) > A co to ma wspólnego z przeziębieniem? W żadnej reklamie supergripexów i innych > > prochów nie widziałem hipopotama. moze niedługo zobaczysz :o) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Jak miło ! 24.10.03, 22:17 wianie z przeziebieniem a nuda z hipciem sie kojarzy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jak miło ! 24.10.03, 22:37 arwena napisała: > wianie z przeziebieniem międy wianiem, przewianiem i wionęciem różnice są znaczne > a nuda z hipciem sie kojarzy:)) a mnie z deszczem i dziećmi, a hipcio z guciem Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jak miło ! 24.10.03, 22:35 przebranżowiłaś się? O ile się nie mylę nie pracujesz w reklamie? założyłaś podsłuch, podgląd? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Jak miło ! 26.10.03, 19:16 ja? :) tezgucio napisał: > przebranżowiłaś się? O ile się nie mylę nie pracujesz w reklamie? założyłaś > podsłuch, podgląd? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Jak miło ! 28.10.03, 15:48 w życiu nigdy niczego nie można być pewnym :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jak miło ! 28.10.03, 21:36 panna_marianna napisał: > w życiu nigdy niczego nie można być pewnym :o) z wyjątkiem migania się od odpowiedzi :o} Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Jak miło ! 28.10.03, 21:48 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > w życiu nigdy niczego nie można być pewnym :o) > z wyjątkiem migania się od odpowiedzi :o} Czy bogactwo stosowanych nawiasów świadczy o głębszym impasie jakimś? Gutku, szlemik się rysuje, w przypadku wyimpasowania damy? :o] :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jak miło ! 28.10.03, 21:52 marek_p napisał: > tezgucio napisał: > > panna_marianna napisał: > > > w życiu nigdy niczego nie można być pewnym :o) > > z wyjątkiem migania się od odpowiedzi :o} > > Czy bogactwo stosowanych nawiasów świadczy o głębszym impasie jakimś? > Gutku, szlemik się rysuje, w przypadku wyimpasowania damy? :o] > :) Układ ust symyluje. Krótko ostrzyżeni mogą stosować ], a ci z nadwagą dowolony podwójnie lub więcej. Nie jestem Gutek. Szlemik na impasie damy? Samotna ona czy z obstawą? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Jak miło ! 28.10.03, 23:13 tezgucio napisał: >> Czy bogactwo stosowanych nawiasów świadczy o głębszym impasie jakimś? >> Gutku, szlemik się rysuje, w przypadku wyimpasowania damy? :o] >> :) > Układ ust symyluje. Krótko ostrzyżeni mogą stosować ], a ci z nadwagą > dowolony podwójnie lub więcej. No tak :] > Nie jestem Gutek. ale piszesz, że też > Szlemik na impasie damy? Samotna ona czy z obstawą? Trzeba by Mariannę sprawdzić. Hiro masz na to jakiegoś sposoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jak miło ! 28.10.03, 23:50 marek_p napisał: > No tak :] Zapomniałeś o nosie. Taki mały? > > Nie jestem Gutek. > ale piszesz, że też Teżgucio nie pochodzi od Gutka. > > Szlemik na impasie damy? Samotna ona czy z obstawą? > Trzeba by Mariannę sprawdzić. > Hiro masz na to jakiegoś sposoba :) Wypadałoby zapytać co ona na to sprawdzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Jak miło ! 29.10.03, 17:00 ;o) sprawdzajcie sobie :o) tezgucio napisał: > Wypadałoby zapytać co ona na to sprawdzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jak miło ! 29.10.03, 19:30 panna_marianna napisał: > ;o) sprawdzajcie sobie :o) możesz założyć Klub Anonimowych Sprawdzonych Zaocznie Anonimowo Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Jak miło ! 29.10.03, 20:13 a Ty zapewne jestes członkiem Klubu Anonimowych Sprawdzających Zaocznie Anonimowo :) masło maślane wesoly_tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > ;o) sprawdzajcie sobie :o) > możesz założyć Klub Anonimowych Sprawdzonych Zaocznie Anonimowo Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jak miło ! 30.10.03, 00:35 panna_marianna napisał: > a Ty zapewne jestes członkiem Klubu Anonimowych Sprawdzających Zaocznie > Anonimowo :) > masło maślane nie miałem pomysłu na drugie A Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Jak miło ! 29.10.03, 16:58 od niczego się nie migam, a o hipopotamie wiem, bo kręcę się po mieście, to słyszę to i owo :o) tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > w życiu nigdy niczego nie można być pewnym :o) > z wyjątkiem migania się od odpowiedzi :o} Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jak miło ! 29.10.03, 19:32 panna_marianna napisał: > od niczego się nie migam, a o hipopotamie wiem, bo kręcę się po mieście, to > słyszę to i owo :o) Przecież Twoja praca tego nie wymaga. Dorabiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Jak miło ! 29.10.03, 20:16 a skąd Ty wiesz co ja robię? Tak słucham sobie co ludzie na mieście gadają :o) Kiedys to wykorzystam. tezgucio napisał: > Przecież Twoja praca tego nie wymaga. Dorabiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jak miło ! 30.10.03, 00:37 panna_marianna napisał: > a skąd Ty wiesz co ja robię? Nie mam pojęcia, tak sobie typuję. Może jakieś laboratorium mikrobiologii. > Tak słucham sobie co ludzie na mieście gadają :o) > Kiedys to wykorzystam. Mam nadzieję, że z korzyścią dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Jak miło ! 30.10.03, 15:06 tezgucio napisał: > Nie mam pojęcia, tak sobie typuję. Może jakieś laboratorium mikrobiologii. zgaduj dalej ;o) > Mam nadzieję, że z korzyścią dla nich. słuchając o czym ludzie mówią, można całkiem fajnych rzeczy sie dowiedzieć, poznać gusta i zainteresowania tłumu itp. Lubie posłuchać np. w środkach komunikacji miejskiej o czym sobie rozprawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jak miło ! 30.10.03, 17:14 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > Nie mam pojęcia, tak sobie typuję. Może jakieś laboratorium mikrobiologii. > zgaduj dalej ;o) Testujesz na ludziach nowe mikroby. > > Mam nadzieję, że z korzyścią dla nich. > słuchając o czym ludzie mówią, można całkiem fajnych rzeczy sie dowiedzieć, > poznać gusta i zainteresowania tłumu itp. Lubie posłuchać np. w środkach > komunikacji miejskiej o czym sobie rozprawiają. Wejdzie kanar, nie wejdzie? A tak poważniej to widzę, że socjologię i badania statystyczne też można wykluczyć, aktywne dziennikarstwo również. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Jak miło ! 30.10.03, 20:14 tezgucio napisał: > Testujesz na ludziach nowe mikroby. zgaduj dalej :o) > Wejdzie kanar, nie wejdzie? A tak poważniej to widzę, że socjologię i badania > statystyczne też można wykluczyć, aktywne dziennikarstwo również. jak tak dalej pójdzie wykluczysz wszystko i zostanie nic Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Jak miło ! 27.10.03, 09:28 marek_p napisał: > Borys mógłby jeszcze zmienić zwyczaje, i pogadać wieczorową_porą :) Ha! Koniec Targów! Targ UFFFF.... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p ... i wesoło 28.10.03, 17:38 aborys napisał: >> Borys mógłby jeszcze zmienić zwyczaje, i pogadać wieczorową_porą :) > Ha! Koniec Targów! Targ UFFFF.... Borysa rozumie tylko Borys... i to nie zawsze :) Co koniec(?), i jakich targuf(?), przecież nie pogranicza! Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: ... i wesoło 28.10.03, 17:42 marek_p napisał: > Co koniec(?), i jakich targuf(?), przecież nie pogranicza! Cały Marek, cały on... Świat nie kończy się na Pograniczu (Wieprzyc i Czechowa). Koniec Targów Książki. W Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: ... i wesoło 28.10.03, 21:37 aborys napisał: > Koniec Targów Książki. > W Krakowie. Stałeś w kolejce po darmowe? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: ... i wesoło 28.10.03, 21:45 aborys napisał: > marek_p napisał: > > > Co koniec(?), i jakich targuf(?), przecież nie pogranicza! > Cały Marek, cały on... > Świat nie kończy się na Pograniczu (Wieprzyc i Czechowa). > Koniec Targów Książki. > W Krakowie. Kraków, a gdzie to jest. To gdzieś koło Zakopanego? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: ... i wesoło 28.10.03, 21:48 Miasto na trasie przelotowej na Ukrainę, ok. 30 km przed Bochnią i 70 przed browarem okocimskim. Znane z szeroko omijających dróg dwupasmowych. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: ... i wesoło 28.10.03, 23:28 Całkiem niedaleko od kremówek wadowickich. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: ... i wesoło 28.10.03, 23:51 bart.q napisał: > Całkiem niedaleko od kremówek wadowickich. pycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Jak miło ! IP: *.gorzow.mm.pl 28.10.03, 22:07 wreszcie cos nami trzepnęło.Pomysł dyrektorów szpitali jest tak chory jak cała reforma zdrowotna. Jak sie za lecznictwo wzięli dyletanci, to inaczej byc nie moze. Co dyrektor gorzowskiego szpitala /nauczyciel-urzedas / z niezłą kasą wie o tym jak sie czuje pacjent, dla którego jedynym luksusem jest posiadanie swojego lekarza rodzinnego, któremu nie musi płacic, którego sam sobie wybrał i to jest jedyna korzyść jaka ma z tej reformy. Juz widze jak lekarze schodza z oddziałów, żeby przyjac setki albo i tysiace zawirusowanych grypą albo pomniejszym świństwem pacjentów!! no i nie wiem, czy zechca podkładać świnię swoim kolegom "rodzinnym"- ich wkrótce w imie jakichś-tam racji ktoś moze wyrolować. Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Jak miło ! 29.10.03, 18:30 Wieczorowa pora tuż po osiemnastej.... brrrrr, ciemno, zimno i strach się bać;) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Jak miło ! 30.10.03, 06:09 martha4 napisała: > Wieczorowa pora tuż po osiemnastej.... brrrrr, ciemno, zimno i strach się bać;) Pomysl o milym brunecie ...w sama, wieczorowa pore a strach Ci minie ... Tylko co wtedy ? Zaczniesz sie bac ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Jak miło ! IP: 62.233.185.* 30.10.03, 06:39 Na przyklad o takim? www.outwar.com/page.php?x=1551869 Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Jak miło ! 30.10.03, 09:30 bardgorzowski napisał: > Pomysl o milym brunecie ...w sama, wieczorowa pore a strach Ci minie ... Brunet wieczorową porą może przynieść wiele pożytku... Należy się tylko bać osób w czerwonym kapeluszu. Czerwony kapelusz jest zawsze podejrzany. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jak miło ! 30.10.03, 23:32 podobno pelerynkę Czerwonego Kapturka krawiec przerobił na pelerynkę dla Supermena Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Jak miło ! 31.10.03, 13:31 martha4 napisała: > Należy się tylko bać osób w czerwonym kapeluszu. Czerwony kapelusz jest zawsze > podejrzany. Widze, ze masz racje. ;-) Zobacz co sie narobilo. Zaczelo sie bruneta wieczorowa pora a tu, UWAZAJ(!), moze przyjsc czerwony kapturek ... Ale czy musisz bac sie kapturka na rowni z kapeluszem mimo, ze rowniez czyrwony kolorek posiada ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś