Gość: mirras IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 15:59 a może by tak jakieś zdjęcia czy mapka dla tych spoza Gorzowa :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Re: Otwarcie Słowiańskiej i pierwszego odcinka ob IP: *.gorzow.mm.pl 26.10.03, 11:54 "...W sobotę otwarcie całej ulicy Słowiańskiej, a w niedzielę pierwszej części gorzowskiej obwodnicy" KTOŚ TU SKŁAMAŁ... ALBO MÓWIĄC DELIKATNIEJ, KTOŚ KOGOŚ WPROWADZIŁ W BŁĄD. PO PRZECZYTANIU TEGO ARTYKUŁU JADĄC Z GÓRCZYNA W KIERUNKU BACZYNY Z PRZYJEMNOŚCIĄ POJECHAŁEM PROSTO, ULICĄ SŁOWIAŃSKĄ. SOBOTA GODZINA 20.00 - JAKIE BYŁO MOJE ROZCZAROWANIE, BARIERKA NA ULICY TUŻ ZA CSR SŁOWIANKA STAŁA JAK ZAWSZE - ZE ZNAKIEM ZAKAZU RUCHU. MUSIAŁEM ZAWRÓCIĆ NA STARĄ TRASĘ, PRZEZ OSIEDLE STASZICA. ROZUMIĘ, GDYBY BYŁ NA TEJ TRASIE JAKIŚ FESTYN Z OKAZJI OTWARCIA, ALE NIKOGO TAM NIE BYŁO, A FESTYN KTÓRY BYŁ NA PARKINGU OBOK - JUŻ SIĘ SKOŃCZYŁ... CZUJĘ SIĘ "WPROWADZONY W BŁĄD" Odpowiedz Link Zgłoś
dywersant1 w niedzielę słowiańska była zamknięta 27.10.03, 08:00 Gość portalu: Darek napisał(a): > "...W sobotę otwarcie całej ulicy Słowiańskiej, a w niedzielę > pierwszej części gorzowskiej obwodnicy" > KTOŚ TU SKŁAMAŁ... ALBO MÓWIĄC DELIKATNIEJ, KTOŚ KOGOŚ > WPROWADZIŁ W BŁĄD. > > PO PRZECZYTANIU TEGO ARTYKUŁU JADĄC Z GÓRCZYNA W KIERUNKU > BACZYNY Z PRZYJEMNOŚCIĄ POJECHAŁEM PROSTO, ULICĄ SŁOWIAŃSKĄ. > SOBOTA GODZINA 20.00 - JAKIE BYŁO MOJE ROZCZAROWANIE, BARIERKA > NA ULICY TUŻ ZA CSR SŁOWIANKA STAŁA JAK ZAWSZE - ZE ZNAKIEM > ZAKAZU RUCHU. MUSIAŁEM ZAWRÓCIĆ NA STARĄ TRASĘ, PRZEZ OSIEDLE > STASZICA. ROZUMIĘ, GDYBY BYŁ NA TEJ TRASIE JAKIŚ FESTYN Z OKAZJI > OTWARCIA, ALE NIKOGO TAM NIE BYŁO, A FESTYN KTÓRY BYŁ NA > PARKINGU OBOK - JUŻ SIĘ SKOŃCZYŁ... > > CZUJĘ SIĘ "WPROWADZONY W BŁĄD" A ja chciałem przejechać w niedzielę i zobaczyłem barierkę z zakazem ruchu, którą zręcznie ominąłem. Za mną też pojechał jakiś facet. Ale dwóch innych zawróciło. Jadąc tak w stronę TESCO, zastanawiałem się czy może "przypadkiem" nie pojawi się patrol policji. Na szczęście nikogo "przypadkiem" nie spotkałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: procik szczecin-gdansk IP: 217.153.169.* 26.10.03, 13:46 a kto jezdzi ze szczczecina do gdanska przez gorzow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: szczecin-gdansk IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 13:50 Cały ten festyn to wielka chała, gdzie mu do otwarcia pierwszego odcinka średnicówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miro Re: szczecin-gdansk IP: *.dmpbk.com.pl 30.10.03, 11:33 A kto z Poznania przez Gorzów do Gdańska jeździ? Też jestem stasznie ciekaw. Ewentualnie, kto jeździ z Kostrzyna do Gorzowa przez Krzeszyce? Budowa tych wszystkich tras średnicowych i obwodnic w Gorzowie dzieje się tak, jakby nie uwzględniała rzeczywistych potrzeb kierowców. Ciekawe kiedy wreszcie drogowcy przekopią się przez Park Kopernika? Odpowiedz Link Zgłoś