thebird1 07.12.08, 16:57 wyborcza.pl/1,75248,6033714,Moherowe_berety_ruszaja_na_podboj_internetu.html. Na naszym forum panują czasy głębokiej komuny. Wycinają posty birda nie trzymającego słusznej linii cenzorów!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Żanna Z jakiego powodu znika wątek??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 17:21 Pytanie do opiekunów forum: z jakiego powodu "znikacie" wątek???? Proszę odpowiedzieć, bo wygląda to dość dziwnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Z jakiego powodu znika wątek??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 17:27 Gość portalu: Żanna napisał(a): > Pytanie do opiekunów forum: z jakiego powodu "znikacie" wątek???? Mysle, ze go ktos ukradl. Kradna samochody, ksiazki, to czemu nie watki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 17:25 Birdy, napisz proszę, z jakiego powodu jesteś cenzurowany??? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: ??? 07.12.08, 17:28 "Birdy, napisz proszę..." ... chociaż krótki spicz... Pewnie uznali że jesteś "blue bird" a niebieskie ptactwo zawsze było tępione! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 17:37 Spicza oczekuję raczej od opiekunów forum! Jeżeli posty birda zostały usunięte, chcę wiedzieć, w którym miejscu naruszył regulamin! Jeżeli tępiony jest za swoją ptasią niebieskość, powinniśmy stanąć za nim murem, co login t? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: ??? 07.12.08, 17:50 "...powinniśmy stanąć za nim murem..." ... żeby miał sie o co rozbić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 18:11 "> ... żeby miał sie o co rozbić?" ma skrzydełka, poradzi sobie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lągin_t Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 17:58 Gość portalu: Żanna napisał(a): > powinniśmy stanąć > za nim murem, co login t? No przeciez stoimy; jestem autorem kilku watkow w obronie watkow Birdy vs Wieczorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 18:08 > No przeciez stoimy; jestem autorem kilku watkow w obronie watkow > Birdy vs Wieczorek. Niestety, trochę przyszłam tu za późno, nie znam. Myślałam, że po wylewaniu na siebie pomyj, jakie tu miało miejsce, trudno zrobić coś, za co się zostanie "zcenzurowaym", a tu proszę. Kneblowanie ust (klawiatuty) nie podoba mi się. Jeżeli bernard może w kółko wypisywać jedno i to samo zaśmiecając niemal każdy wątek, to o co, do cholery, chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 18:24 Gość portalu: Żanna napisał(a): > Jeżeli bernard może > w kółko wypisywać jedno i to samo zaśmiecając niemal każdy wątek, to > o co, do cholery, chodzi??? Pretty nie czyta Benia, wiec nie moze go wyrzucic. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 do thebird1 07.12.08, 17:38 Ponownie- proszę odebrać "gazetową" pocztę. Robienie z siebie kombatanta Forum zaczyna być irytujące. Post mój, żeby nie zaśmiecać forum, zostawiam do 22.00. Na przyszłość- wszelkie pytania związane z funkcjonowaniem forum , zgodnie z regulaminem, proszę kierować bezpośrednio do opiekunów forum, administracji lub zamieszczać na forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299 Z pozdrowieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna do pretty01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 17:47 Droga pretty, forumowa opiekunko, nie mam wiedzy o, dlatego czuję się bardzo niekomfortowo! Wydaje mi się, że tu wielu robi z siebie kombatantów, dlaczego akurat birdyemu tego zabraniasz? Przepraszam z góry, ale tak jak to teraz wygląda, wygląda niezjadliwie. Czy nie mogę (oraz inni) wiedzieć, co takiego zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: do pretty01 07.12.08, 18:20 Ludzie, czyście naprawdę powariowali? Jakie kneblowanie ust, jakie cenzurowanie? :)) To sprawy raczej techniczne- jeśli Thebird odbierze pocztę i zechce, wątek pojawi się z powrotem. Z Forum zdejmowane są po prostu wątki, których treść zawiera jedynie link To wszystko. Radzę ochłonąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: do pretty01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 18:29 "> Ludzie, czyście naprawdę powariowali" Uff, dzięki pretty. Jestem tylko jeden ludź, nikt więcej nie wpadł w histerię ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: do pretty01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 18:30 "To sprawy raczej techniczne" chociaż to "raczej" trochę niepokoi. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: do pretty01 IP: *.dial.telus.net 07.12.08, 18:33 Hey pretty, Jeden post na tym forum zajmuje sto razy mniej miejsca niz kropka postawiona na Placu Grunwaldzkim... Nie tlumacz sie "zasmiecaniem watkami ktore nie istnieja praktycznie.. Gdybys nie zabrala...Thebird NI MUSIALBY PROSIC bys oddala... Chyba ze lubisz... To wlasnie "opiekunowie forum" winni wykazac wiecej spokoju i wstrzemiezliwosci... Bedzie mniej "zasmiecania" forum krytyka "cenzorow"... :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
klasa.robotnicza admin nie działa zgodnie z regulaminem forum 07.12.08, 18:54 pretty01 napisała: Z Forum zdejmowane są po prostu wątki, których treść > zawiera jedynie link To wszystko. Twoje działania nie są zgodne z REGULAMINEM: forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617538.html Nie ma tam mowy (w regulaminie) o tym co ty napisałaś, chyba że uznajemy że link wiedzie do reklamy. Jeśli jest inaczej proszę zmienić regulamin albo dostosować się do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Pretty, to wlasnie cenzura, IP: *.dial.telus.net 07.12.08, 18:27 Hey pretty, Bardzo fajnie ze forum posiada "adren" na ktory "zatroskani forumowicze" moga przeslac swoje uwagi i zapytania...Tak byc wlasnie powinno... Sugerowanie jednak, iz forumowicze nie maja prawa pomiedzy soba tych samych problemow poruszac...pachnie komunistyczna cenzura.. Tak wlasnie dzialala miedzy innymi cenzura w komunie: oficjalne i publiczne krytyki byly tlamszone a ich autorzy karani...Wladza ludowa, podobnie jak forum (ty) zawsze w swojej "dobroci" umozliwiala sladanie uwag do odpowiednich organow... ktore odpowiednio i po linii parii sprawialy ze problemow wiecej "nie bylo" a zatroskani "przestali sie troskac"... Stosowanie okreslen typu "kombatanci" jest niepotrzebne i znowu jest tym samym co komuniosci nazywali "ekstremisci"... Forum Gazety to najwolniejsze i najlepsze forum w Polsce. Jest takie poniewaz kontrola jest sprowadzona do niezbednego minimum... Gazeta jest czescia polskiej rzeczywistosci i forumowicze maja prawo wypowiadac swoje, nawet radykalne opinie na temat wszystkich aspektow Gazety... Demokracja to cholerstwo, ale dziala! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diximan Re: Pretty, to wlasnie cenzura, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 20:00 Sory ale jakas kultura to chyba musi być. Co z ciebie za facet że tak bluzgasz kobiecie. Bo piszesz anonimowo to taki z ciebie hojrak. wyzywa a nie przeczyta czemu usuneli posta bo chce być na forum bohaterem hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Pretty, to wlasnie cenzura, 07.12.08, 20:43 czesc Bernard, przestan pieprzyc o jakiejs cenzurze na gorzowskim forum! opiekunowie forum usuwaja posty ktore zawieraja tylko sam link, bez komentarza. jest taka zasada, i choc nie ma jej w regulaminie, to jednak istnieje (dobrze bylo by taka informacje, o usuwaniu tego typu postow ew regulaminie zamiescic). bo tak na zdrowo pracujaca glowe: rozpczynasz post i wstawiasz tylko link? no/i co ja mam myslec? podoba ci sie temat z linku , czy moze ci sie nie podoba? chcesz wywolac dyskusje , czy tylko tak sobie informacje z linku wstawiasz? miales szczescie , ze ci sie udalo jakikolwiek link wkleic? czy moze jest on dla ciebie najwazniejszy? wklejajcie linki , i napiszcie pare slow komentarza do nich! czy to takie trudne? a co do wolnosci slowa na gorzowskim forum, to gdzie , na jakimkolwiek innym forum pisze sie "wolnosciowiej"? ale znalazlem w regulaminieforum gw taki kwiatek: "9. AGORA zastrzega sobie prawo do wylaczenia stron Forum Gazeta.pl z tresci serwisu Gazeta.pl bez podawania przyczyn takiego dzialania" I TO JEST PRAWNA CIEKAWOSTKA!!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird1 Re: Pretty, to wlasnie cenzura, IP: *.gorzow.mm.pl 07.12.08, 20:59 andrzejusa - uważasz ,że wytrzymam bez komentarza o moherach? hehehe Pozostane przy swoim . Nie jestem lubiany przez prety ( zwracacie sie do prety jak do kobiety ,a to chyba nie jest mozliwe )i wprowadzam ją w zdenerwowanie . W tym wpisie przeoczyła i nie skazowała na wstępie Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Pretty, to wlasnie cenzura, 07.12.08, 21:44 czesc thebird, oczywiscie powinienes skomentowac moherowe berety i sie dziwie , ze tego nie zrobiles? zdecydowanie , zwracanie sie do pretty jak do kobiety jest mozliwe, a nawet wskazane, bo to kobieta cala soba jest, i nie da sie popelnic gafy. czy jestes lubiany przez pretty thebird , czy nie nie wiem, mysle jednak, za pewnie pretty nie lubi , czy nie nielubi jakiegokolwiek forumo, bo jakze mila by to robic?? i ani ty , ani ja , ani Bernard np. i nikt inny na forum , nie jest w stanie pretty wprowadzic w stan zdenerwowania. wiecej luzu stary , a przekonasz sie , ze na gorzoskim forum mamy najlepszych" opiekunow" w polsce!!!! tylko troche luzu thebird! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: do thebird1 08.12.08, 01:00 "...Post mój [..] zostawiam do 22.00" ... północ wybiła na miejskim zegarze... P.S. ... chyba że do godz. 22.00 - 08.12.2008.... Odpowiedz Link Zgłoś