ant777 06.01.09, 07:32 W tym wątku proszę nic nie pisać o Wieczorku ani za ani przeciw. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: login_t Re: wątek który nie jest o Wieczorku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.09, 08:18 Poranki tez moga byc koszmarne... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: wątek który nie jest o Wieczorku 06.01.09, 10:09 jak nie będzie o Wieczorku to długo się nie utrzyma :) Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: wątek który nie jest o Wieczorku 06.01.09, 10:27 calama napisała: > jak nie będzie o Wieczorku to długo się nie utrzyma :) Chyba tak :) Na moim termometrze jest minus 18 stopni. Najważniejsze, że wóz rano odpalił. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: wątek który nie jest o Wieczorku 06.01.09, 10:32 ant777 napisał: > Na moim termometrze jest minus 18 stopni. Najważniejsze, że wóz rano > odpalił. Najgorzej, że nie odpalił wóz kumpeli, która miała do mnei przyjechać. :( I upolowałam dziś ogromnego pająka. Brrrrrrrrr Skąd on się wziął? Od jesieni ze mną pod jednym dachem mieszkał? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: wątek który nie jest o Wieczorku 06.01.09, 10:57 U mnie mieszkał kiedyś przez całą zimę świerszcz :) Przygarnęłam biedaka kiedyś bardzo późną jesienią. Mały był, czarny i w niczym nie przypominał świerszczy z bajek :) A jak zaczynał dawać koncert, to nocował w łazience, bo nie można było zasnąć :) Tak więc, widzisz, pająk nie taki zły. Jak go przezimujesz, to ci może z wdzięczności mole kuchenne wytępi :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: wątek który nie jest o Wieczorku 06.01.09, 11:04 pretty01 napisała: > U mnie mieszkał kiedyś przez całą zimę świerszcz :) Świerszcz fajny jest. I koncerty daje. :) > pająk nie taki zły. Jak go przezimujesz, to ci może > z wdzięczności mole kuchenne wytępi :) Fakt - wolę pająki niz mole kuchenne. Miałam takie raz i wytępiłam co do nogi. ;) Nigdy więcej! Wolę myszy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: wątek który nie jest o Wieczorku IP: 77.242.227.* 06.01.09, 11:54 >wolę pająki niz mole kuchenne Mol kuchenny, to nie taki co czyta książki kucharskie? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: wątek który nie jest o Wieczorku 06.01.09, 12:13 Gość portalu: Danny napisał(a): > Mol kuchenny, to nie taki co czyta książki kucharskie? niestety to taki, co sobie robi dom w twoich zapasach ;) i czasami można go dostać gratis w sklepie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: wątek który nie jest o Wieczorku 06.01.09, 14:45 "...taki co czyta książki kucharskie..." ... to mól kucharski... Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: wątek który nie jest o Wieczorku 06.01.09, 12:04 Ja walczę z ćmami w kuchni. Myślałem początkowo że to mole. A jak przyniosę jabłka z piwnicy, to z tych jabłek zwiewają robaki. Pewnie boją się pożarcia razem z ich domem. Wracając do mrozu, wczoraj ciągnąłem wóz kolegi. Początkowo chcieliśmy odpalić jego wóz przez klemy ale chyba mamy za mało doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: wątek który nie jest o Wieczorku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.09, 12:11 Ja mialem wczoraj wyciaganko akumulatora. A najsmieszniejsze, ze olej tak zgestnial, ze auto do mnie mowilo potem (po francusku zreszta), zeby rejustowac ilosc oleju. Przewody ciagniesz od klemy + do + i - do -. Odpalasz auto "na chodzie, a po chwili trupa. Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: wątek który nie jest o Wieczorku 06.01.09, 14:09 Mój francuz "mówi do mnie" po angielsku, ale w sumie to się do mnie nie odzywa za dużo. Kiedyś "powiedział": top up coolant cośtam level, co znaczyło: dolej płynu do chłodnicy. Ale zanim doszedłem o co chodzi, przekopałem pół internetu :) Toż próbowaliśmy plus do plusa itd. Nawet minus do bloku silnika, co w zeszłym roku pomogło. Może te tescowe przewody są do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: wątek który nie jest o Wieczorku 06.01.09, 21:41 > Odpalasz auto "na chodzie, a po chwili trupa. Od razu mi się przypomniało- kiedyś ścisnął mróz, a mnie głód wieczorny więc zadzwoniłam po pizzę. Gość pizze przywiózł, ale odjechać to już nie mógł, bo mu akumulator zdechł. Najpierw zepsuł mój prostownik, a że nie było od kogo pożyczyć drugiego, a żal mi chłopaka było, że nie wspomnę o niewielkim bo niewielkim - ale zawsze, poczuciu winy, ze to przez moje łakomstwo te tarapaty, pchałam ten jego pizzowóz brnąc po ciemku w śniegu - w piżamie, szlafroku i narzuconej na to jakiejś kufajce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: wątek który nie jest o Wieczorku 06.01.09, 22:54 "...przez moje łakomstwo te tarapaty..." ... chłopak udawał że samochód mu sie zepsół! Mial nadzieję sprobowac pizzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: wątek który nie jest o Wieczorku IP: 77.242.227.* 06.01.09, 23:43 >mu sie zepsół Zepsół w wespuł? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: wątek który nie jest o Wieczorku 07.01.09, 10:21 pretty01 napisała: >ale odjechać to już nie mógł, bo mu > akumulator zdechł Ciebie zobaczył i zapragnął zostac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: wątek który nie jest o Wieczorku 07.01.09, 17:52 calama napisała: > Ciebie zobaczył i zapragnął zostac :))) Wszystko rozumiem, tylko dlaczego mnie po tym śniegu przegonił? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: wątek który nie jest o Wieczorku 07.01.09, 23:10 pretty01 napisała: > Wszystko rozumiem, tylko dlaczego mnie po tym śniegu > przegonił? :))) lubi aktywne kobiety ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piano pianissimo Re: wątek który nie jest o Wieczorku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 12:35 Ja tam wolę tonację dur niż moll. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: wątek który nie jest o Wieczorku 06.01.09, 11:30 calama napisała: > I upolowałam dziś ogromnego pająka. Brrrrrrrrr Ależ ty dzielna jesteś. Musiałaś się nakuśtykać :)))))) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: wątek który nie jest o Wieczorku 06.01.09, 12:14 pretty01 napisała: > Ależ ty dzielna jesteś. Musiałaś się nakuśtykać :)))))) > ;) no tak, Ty jedyna z forum widziałas mnie "po" ale już lepsze prędkości osiągam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: wątek który nie jest o Wieczorku IP: 77.242.227.* 06.01.09, 11:53 >Od jesieni ze mną pod jednym dachem mieszkał? ;) Pod kołdrą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: wątek który nie jest o Wieczorku IP: *.cec.eu.int 06.01.09, 14:24 A ja ciagle zmeczona po niedzielnej jezdzie Gorzow-Bruksela.Poraz pierwszy droga zajela mi 17h,ekstremalne warunki w D-raz slizgawka,raz sniezyca,ale udalo sie dojechac bez wypadku i tu przywiezc snieg i mroz :-))Od wczoraj tu kleska-10°do -16° i sniegu masa.Ale za to dojazd do miasta wolny,bo pewnie wielu przestraszylo sie zimy (tak jak moja szefowa i kolezanki) i albo wzieli wolne albo jezdza komunikacja miejska.Za to ja zamiast 90 min jade 30 min.Niech zyje zima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 Re: wątek który nie jest o Wieczorku IP: *.gorzow.mm.pl 06.01.09, 19:53 jechałaś non stop 17 godzin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: wątek który nie jest o Wieczorku IP: *.cec.eu.int 07.01.09, 11:59 z malymi postojami,czasem spowodowanymi wypadkami lub zamknieciem A2 przez policji z powodu odsniezania Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: wątek który nie jest o Wieczorku 07.01.09, 17:57 Danny napisał(a): > Pod kołdrą? Pod kołderką to trzymał Świerszcza Reksio w mojej ulubionej dobranocce :) A mój siedział sobie w wyścielonym trawką słoiku i wesoło bzykał :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: wątek który nie jest o Wieczorku 06.01.09, 14:50 "...Skąd on się wziął?..." ... z gipsu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: wątek który nie jest o Wieczorku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 19:42 calama napisała: > I upolowałam dziś ogromnego pająka. Brrrrrrrrr musial miec sluszne rozmiary skoro urzadzilas na niego polowanie ... wielkosc kota? Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: wątek który nie jest o Wieczorku 06.01.09, 15:27 > W tym wątku proszę nic nie pisać o Wieczorku ani za ani przeciw. Wystarczy wspomniec, ze juz w samym tytule o nim wspomniales, na dodatek nie udalo ci sie powstrzymac juz w pierwszym poscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 mam fajnego szwagra IP: *.gorzow.mm.pl 06.01.09, 20:04 Górnolotnie powiem: jeśli wątek można porównać do statku, to ja powiedziałem jedynie w którym kierunku ten statek nie powinien płynąć. W sumie to ty jako pierwszy z forumowiczów doczepiłeś się szczegółów; inni jakoś mogli pogadać o wszystkim i niczym. Poza tym mam fajnego szwagra. Na dzień dobry, przyniósł półsłodkie wino roboty swego ojca. Właśnie odkryłem, że te winko jest lepsze niż tabletki od bólu głowy. Nalałem sobie trochę tego wina i ból głowy oraz zmęczenie odeszło. Nie wiem tylko ile razy dziennie te "lekarstwo" trzeba przyjmować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: mam fajnego szwagra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 20:26 Gość portalu: ant777 napisał(a): > przyniósł półsłodkie > wino roboty swego ojca Szczesciaz. Niedawno pilem wino domowej roboty jednego tescia. Bylo bezalkoholowe raczej, ale za to kacogenne. Takie dobre wino a rebour. Zima miewa swoje zalety, nie trzeba lazic po sklepach, tylko wyzera sie resztki z lodowki. I czerstwe makowce. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: mam fajnego szwagra 06.01.09, 20:53 > Bylo bezalkoholowe raczej, ale za to kacogenne. I na tym polega problem... glowa boli, jak sie wypije, a potem (predzej czy pozniej) jest sie trzezwym... podobno ci co pija, i potem przez miesiace nie trzezwieja (efekt ciaglego picia) to nie odczuwaja kaca dopoki w koncu nie wytrzyzwieja... wole nie pytac, jak POZNIEJ glowa boli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: mam fajnego szwagra 07.01.09, 07:25 Gość portalu: login_t napisał(a): > Zima miewa swoje zalety, nie trzeba lazic po sklepach, tylko wyzera sie resztki z lodowki. > I czerstwe makowce. ja mam ciasto mojej matki ze świąt, jak chcesz możemy się zamienić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: mam fajnego szwagra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 11:11 ant777 napisał: > ja mam ciasto mojej matki ze świąt, jak chcesz możemy się zamienić :) Myslisz, ze czerstwy makowiec niewiadomego pochodzenia jest lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: mam fajnego szwagra 07.01.09, 11:19 ant777 napisał: > ja mam ciasto mojej matki ze świąt, jak chcesz możemy się zamienić :) zamrażarek nie macie? Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: mam fajnego szwagra 07.01.09, 13:39 calama napisała: > ant777 napisał: > > > ja mam ciasto mojej matki ze świąt, jak chcesz możemy się > zamienić :) > > zamrażarek nie macie? za oknem, aktualnie nastawiłem na minus 8 stopni C. ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: mam fajnego szwagra 07.01.09, 14:42 ant777 napisał: > za oknem, aktualnie nastawiłem na minus 8 stopni C. ;) taką też mam, ale mam problem z nastawianiem temperatury ;) a ciasta jak zobaczyłam, że mam za dużo pomroziłam i będą jak przyjdzie na nie czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: mam fajnego szwagra IP: 77.242.227.* 07.01.09, 20:04 >a ciasta jak zobaczyłam, że mam za dużo pomroziłam i będą jak >przyjdzie na nie czas ;) w Lamusie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: mam fajnego szwagra 07.01.09, 23:13 Gość portalu: Danny napisał(a): > >a ciasta jak zobaczyłam, że mam za dużo pomroziłam i będą jak > >przyjdzie na nie czas ;) > w Lamusie? ;) taaaaaa się pochwaliłam dziś mi wyciągneli z zamrażarki i wyjedli ;)))) i to wszystkie! skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: wątek który nie jest o Wieczorku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 19:35 mnie Wieczorek nie przeszkadza programowo nie czytam jego postow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro bla bla ale upał IP: *.gorzow.mm.pl 06.01.09, 19:42 nie można wręcz wytrzymać wieczorem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 Re: bla bla ale upał IP: *.gorzow.mm.pl 06.01.09, 19:57 U mnie jest 20,5 stopnia Celsjusza. Wspłczuję tym co ogrzewają mieszkania i domy węglem albo drewnem, bo muszą zasuwać do pieca w środku nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: bla bla ale upał 06.01.09, 23:01 "...Wspłczuję tym co ogrzewają mieszkania..." ... gazem - zwłaszcza zrobi im sie gorąco jak przyjdzie rachunek za gaz! Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: bla bla ale upał 07.01.09, 07:23 e_werty napisał: > "...Wspłczuję tym co ogrzewają mieszkania..." > > ... gazem - zwłaszcza zrobi im sie gorąco jak przyjdzie rachunek za gaz! > Jak przyjdzie im rachunek za prąd, to zrobi im się jeszcze cieplej, jak będą ogrzewać domy gazem płynnym albo olejem opałowym, to będzie znaczyło że są bardzo bogaci i jest im wszystko jedno ile płacą byle było ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: bla bla ale upał 07.01.09, 11:08 "...że są bardzo bogaci..." ... niekoniecznie - Markot na Marywilskiej w W-wie ogrzewany jest... olejem opałowym... Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: bla bla ale upał 07.01.09, 13:38 e_werty napisał: > "...że są bardzo bogaci..." > > ... niekoniecznie - Markot na Marywilskiej w W-wie ogrzewany jest... > olejem opałowym... > albo są głupi. Bo bezsensem jest przepłać. To już lepiej podlączyć się do PEC-u tak jak Askana, czy Biblioteka. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: bla bla ale upał 06.01.09, 20:51 Gość portalu: hiro napisał(a): > nie można wręcz wytrzymać wieczorem;-) i wtedy najlepiej ochłodzić się na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: bla bla ale upał IP: *.gorzow.mm.pl 06.01.09, 21:48 > i wtedy najlepiej ochłodzić się na forum ;) oł;-)0yesss;-) wyobraźnia:koszula rozchylona upał po pachy śmichu co nie miara;- )))))))))))))) a masz coś przeciwko?...koszuli wyprzedzając twoje pytanie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: bla bla ale upał 07.01.09, 10:19 Gość portalu: hiro napisał(a): > a masz coś przeciwko?...koszuli wyprzedzając twoje pytanie;-) ależ skąd! rozchylaj sobie koszulę ile tylko chcesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: bla bla ale upał IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.09, 20:42 paczki danych za zgodą cenzorów latają h... wie gdzie;-)żałosne to to jest ! nie macie infomena?!!!!!!!!!!!!!!!!!za free!!!!!!!!!wam to padło popędzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 polecam plac przy WSB i Starostwie Powiatowym 07.01.09, 13:52 Plac wieczorem jest pusty i świetny to poszalenia autem na zamarzniętym śniegu. Już załapałem o co chodzi przy tych zakrętach z poślizgiem i jak z nich wyjść cało. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: polecam plac przy WSB i Starostwie Powiatowym 07.01.09, 19:07 "...jak z nich wyjść cało." ... to proste - należy szaleć na placu... A jeździć autobusem lub tramwajem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: polecam plac przy WSB i Starostwie Powiatowym IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.09, 20:37 należy nie być dzieckiem komunistycznego zawracajdupy!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 uff, odpalił 08.01.09, 08:12 Wczoraj rano przy -18 już rzęził. Ale dziś odpalił bez problemów. Przydałby się garaż. Ale garaż musiałby być blisko. Więc musiałbym mieć domek. Trochę mi wychodzi za duży koszt tego żeby wóz rano odpalić bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: uff, odpalił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 11:46 ant777 napisał: > Ale dziś odpalił bez problemów. Do zimowych doswiadczen samochodowych mozna chyba tez najechanie na sterczace ze sniegu szklo. Dwoma kolami. Katastrofa sylwestrowo-zimowa. Rzecz sie stala na parkingu pod domem, zachodze w glowe jak wymienic kola; zadanie logistyczne na miare przewozenia lodka kapusty, kozy i wilka. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: uff, odpalił 09.01.09, 11:50 "...jak wymienic kola..." ... na płozy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: uff, odpalił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 11:55 e_werty napisał: > "...jak wymienic kola..." > > ... na płozy? Byloby niezle. Zagiel albo wiosla przez okna. Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 dzieci się nudzą.. 09.01.09, 11:17 ..i z tej nudy zaczęły odśnieżać staw w Parku Róż. Powstało ileś tam pasów. W sumie to liczyłem na jakieś bardziej wymyślne wzory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meryll Re: dzieci się nudzą.. IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.09, 18:09 Wieczorkiem siądę przy winku, zapalę ogień w kominku, przeczytam sennie stron kilka już noc? EEch zycie to chwilka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: dzieci się nudzą.. IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.09, 19:32 buddysta?;-) też pomędrkuję chętnie .ale z jajem;-)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley W związku ze zwiększoną aktywnością... IP: *.gorzow.mm.pl 12.01.09, 09:19 ...faceta przy którego nazwisku nawet słońce zachodzi, proszę o kontynuuwanie wątku, bo znowu nas zaślepi agenturalna pomroczność! Odpowiedz Link Zgłoś
klasa.robotnicza Re: W związku ze zwiększoną aktywnością... 12.01.09, 10:43 Niestety wszyscy jesteśmy agentami... Czuwajcie bo wróg nie śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
kara-teka Re: wątek który nie jest o Wieczorku 13.01.09, 11:21 A Wieczorek może się tu wpisać? Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: wątek który nie jest o Wieczorku 13.01.09, 11:41 kara-teka napisała: > A Wieczorek może się tu wpisać? A kto mu broni? Odpowiedz Link Zgłoś
0xxxxx Re: wątek który nie jest o Wieczorku 17.01.09, 09:07 To chyba najlepszy wątek na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś