Dodaj do ulubionych

Polwski zolnierz zginal w Iraku.

IP: 5.5D* / 24.70.95.* 07.11.03, 03:05
Obserwuj wątek
    • Gość: Filip Re: Polwski zolnierz zginal w Iraku. IP: *.gorzow.mm.pl 07.11.03, 07:52
      Co, Bernard? Może następny? Masz nowe wiadomości z CNN? Podziel się z
      niedoinformowanymi Polakami.
      • Gość: Bernard Re: Polwski zolnierz zginal w Iraku. IP: 5.5D* / 24.70.95.* 07.11.03, 08:43
        Hey Filip,
        Starasz sie byc dowcipny czy raczej jestes glupi???
        Mysle ze to drugie.
    • Gość: Filip Re: Polwski zolnierz zginal w Iraku. IP: *.gorzow.mm.pl 07.11.03, 09:46
      W stosunku do ciebie, Bernard, określenie " głupi " brzmi jak komplement. Hey!
      Jak już dowiesz się z CNN, ilu Amerykanów zginęło w katastrofie śmigłowca -
      napisz!
      • Gość: Bernard Re: Polwski zolnierz zginal w Iraku. IP: 5.5D* / 24.70.95.* 07.11.03, 10:12
        Hey,
        Jesli dobrze pamietam bylo ich kilkunastu..
        Liczba nie ma znaczenia...
        Zolnierze koialicji poswiecaja wlasne zycie by przyglupy takie jak ja i ty
        mogly wymadrzac sie w wolnym swiecie...
        Rozumiesz to..???
        Nie sadze....
        • Gość: Filip Re: Polwski zolnierz zginal w Iraku. IP: *.gorzow.mm.pl 07.11.03, 13:55
          Hey.
          No, zobacz,Bernard. Udało Ci się. Bingo!!! Masz rację. Nie rozumiem tego. Nie
          rozumiem, że moje pisanie wymaga tylu ofiar. Tylu zabitych!! Ale teraz już
          wiem. Oświeciłeś mnie. Strach pomyśleć, ilu internautów jest na świecie. Całej
          armii amerykańskiej zabraknie!!
          P.S. Chodzi o ten drugi śmigłowiec, ten z dzisiaj. CNN milczy?
          Jak tak dalej będzie to wkrótce i śmigłowców zabraknie.
        • hiro Re: Polwski zolnierz zginal w Iraku. 07.11.03, 16:16
          Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Zolnierze koialicji poswiecaja wlasne zycie by przyglupy takie jak ja i ty
          > mogly wymadrzac sie w wolnym swiecie...
          >
          > wolnym od czego?....:-)

hiro
          • Gość: jako11 Re: Polski żolnierz zginąl w Iraku. IP: 217.8.186.* 10.11.03, 15:05
            O co wam chodzi. Żołnierz to żołnierz. Nie ważne o co walczy. Pojechał i
            zginął? Po to są żołnierze by walczyć. Każdy walczy o swój żołd lub swoja
            sprawę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka