zetkaf 24.03.09, 16:42 Piekne lato nam sie juz robilo, ale przyszla wiosna i zrobila sie zima ;) Jak sie ten majstersztyk pogodowy (W PELNI prawdziwy, sami zauwazcie ;) podoba? I jak w niego wcisnac jesien? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: Trzy pory roku 24.03.09, 16:47 zetkaf napisał: > I jak w niego wcisnac jesien? wiatr był typowo jesienny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Trzy pory roku 24.03.09, 17:53 > wiatr był typowo jesienny ;) No, mnie tam w szybe auta zawiewalo sniegiem, wiec chyba jednak malo jesienny ten wiatr... za to zachodzace slonce - takie cieple (zwlaszcza w kolorystyce) - poznoletnie, wczesnojesienne ;) Ale to dopiero o zachodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedna pora roku IP: 139.142.51.* 24.03.09, 17:54 Hey calama, U mnie ciagle zima... Jesli paru cieplejszych dni nie liczyc... :) PS. Wczoraj spadlo 10 cm sniegu i "obiecuja" nastepne kilka tej nocy... Cholerni pisowcy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Jedna pora roku 24.03.09, 20:07 i cie popre Bernard, bo przeciez gdyby pis z ta pogoda czegos nie robil, to by sie ten kryzys jakos lzej w cieplym wiosennym sloneczku przezywalo. ale zeby zima w czerwcu? tego i najstarsi gorale i ja nie pamietam! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Jedna pora roku IP: 139.142.51.* 24.03.09, 20:10 Hey, Marka psculki tez zamiast nektaru drewno na upal zbieraja... tylko im o globalnym ociepleniu nawet nie wspominaj... Zazadla na smierc.. he he he Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Jedna pora roku 24.03.09, 20:23 jezeli marek z pszczulek zyje, to ten kryzys na swiecie , to maly stricik w porownaniu z problemami marka. ale jest nadzieja ze nadrobi straty jak w grudniu 20 stopni miec bedziemy! pozdrowienia marek pozdrowienia Bernard Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Jedna pora roku 24.03.09, 21:09 > ale zeby zima w czerwcu? > tego i najstarsi gorale i ja nie pamietam! No niby taki swiatowy, a nie wie, ze w Australii... to wlasnie w czerwcu jest srodek zimy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Jedna pora roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 21:15 i kangury w futra się ubierają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Trzy pory roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 20:51 A czwarta to noc,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Trzy pory roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 09:38 Chyba najgorszy dzień zimy. Z lewej strony dojazdu do firmy TIR buksował pod górkę, z drugiej strony (objazd kilometr, 20 minut, bo korek) dzwon dwóch kobiet. Samochody czasami utrudniają komunikację i transport. Odpowiedz Link Zgłoś